2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oğlum sabaha kadar burun tıkanıklığı ve öksürükten uyuyamadı. Canımdan can alıyorlar sanki.

Canlar canları ....
Beni hatırladınızmı nerdeyse doğumumdan beri girmiyorum.değişmiş burası çok oyüzden giremedim.umarım hepiniz iyisinizdir.sizi seviyorum...
Artık buralardayımmm

Oğlum sabaha kadar burun tıkanıklığı ve öksürükten uyuyamadı. Canımdan can alıyorlar sanki.
Canim geçmiş olsun her emzır meden önce birde uyumadan once serum fizyolojikle burnunu aç banyo yaptırdıktan sonra ben Aspiratör le çekiyorum o zamanda bayağı burnu aciliyor

bence geçer ,Allah başka dert vermesin...

Hahahha anlatım tarzına bayıldım kız güldürdün beni

Herkes bir yerden başlayıp kendisi için bişiler yapmaya baslamis hadi kiz harekeye geçelim durmak yok bakim zamani:)
Geçen bayram kuaföre gidip kaslarimi bile aldiramadim neyse kurban bayramından önce giderim sacimi kestirip boyatirim diye düşünmüştüm ama hâlâ gidemedim bir gün şeytanın bacağını kırıp gideceğim inşallah sacimi toplayıp dışarı çıkmaktan çok sıkıldım artik

Bende paspal paspaldolasmaktan skldim

Yaz yağmuru
Kötü bi alıntı olmuş alışamadım yeni düzene

Cok yorgun hissediyorum bugün kendimi sirtim ağrıyor cok dun turşu kurarken uzun sure ayni pozisyonda kaldığım için tutulmuş

Kızlar bugün kızım için alışverişe gittik uzun kollu lar çoraplar aldım kendimden geçtim alisverite bayramlik da alacaktım ama çok çeşit yoktu iki oğlandan sonra kızın olmasi muhteşem bir duygu hep hayallerimdeydi kız kıyafetleri çok ozeniyordum simdi acisini cikartiyorum tabi eşim biraz bu durumdan rahatsiz duygusal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…