Engel olamıyorum uyanikken çıkarsam bile elini bir bakıyorum uyurken yine emiyor bebekler emme iç gudusuyle dogarmis emmek isterlermis sürekli ama ben elini emmesı ni istemiyorum dört farklı emzik aldım hiçbirini almadı en son kauçuk aldım onu arada bir alıyor on dakika tutup atiyoray yerım onuuu, aynı benımkıı , (emzık alması harıc )oda olee basında ılgılenıp konusunca oynayınca duruyorr, sonra baslıyor hemen, bırakıncada eme eme uyuyor, 2 gundur bole , oonceden tum elını yumruk yapıp ksokuyordu normaldı ama sımdı sadece bas parmagını emıyor
eg tek gogusle ne kadar nasıl ıdare edebılcez kı, sımdı banyo yaptırdım yıne verıyım dedım ay yok aglıyor hemenn, kapasını bedenını arkaya cevırıyorr dırenıyor, zorla kafasını gogsume bastırıyorum yok yıne aglıyor, hanı memeyı almıyor , alsa az gelıyor dıe ıstemıyor dıycem ama hıc almıyor kı
emzıkten sakınırken parmak cıktı, parmak emmesını nasıl engellıycem kı ben, sız ne yapıyorsunuz
sagmaya basldım tekrar, mastıt olunca bırakmıstım ama yıne baslıyım, fakat benımkı hıc emmıyor kı kafasını dahı koymuyor memeye,
egg ıkısınıde almıyorsa nasıl beslıyorsunuz, sagıp mı verıyorsunuz gunduzlerı ?? hos benımkı bıberonlada almıyor, kac kere bıberona alıstırıyım dıe sagdım ama hepsını zıyan ettık, almıyor cunku bıberonuda almıyor zıllı
Maşallah canım büyüyor minnaklarimizSağlık ocağına gittik bugün oglusum6kg 62cm olmuş maşallah
Benim De öyle ve bu çok hoşuma gidiyor :) bi sıkıntı anlatmak istese ağlardı, şimdi bağ kuruyorlar bence ben de artık emZirirken başını yüzünü okşuyorum , cilveleşe cilveleşe emzirme yaşıyoruz :)Ya oglusum emerken parmağımi skca tutarak emiyor cok mu bağımlı bana yoksa baska bisimi anlatmak istiyor anlamadım bırakma der gibi tutuyor parmağı mi
yoo ne yazıkki biberon da almıyor,sağıp denemelerim oldu başaramadım,ben de baktım inat yapıyor aç olsa da emmiyor ne beni ne biberonu uykuya geçerken veriyorum,alıyor demekki bilinçli iken reddediyor,inşallah geçicidiray yerım onuuu, aynı benımkıı , (emzık alması harıc )oda olee basında ılgılenıp konusunca oynayınca duruyorr, sonra baslıyor hemen, bırakıncada eme eme uyuyor, 2 gundur bole , oonceden tum elını yumruk yapıp ksokuyordu normaldı ama sımdı sadece bas parmagını emıyor
eg tek gogusle ne kadar nasıl ıdare edebılcez kı, sımdı banyo yaptırdım yıne verıyım dedım ay yok aglıyor hemenn, kapasını bedenını arkaya cevırıyorr dırenıyor, zorla kafasını gogsume bastırıyorum yok yıne aglıyor, hanı memeyı almıyor , alsa az gelıyor dıe ıstemıyor dıycem ama hıc almıyor kı
emzıkten sakınırken parmak cıktı, parmak emmesını nasıl engellıycem kı ben, sız ne yapıyorsunuz
sagmaya basldım tekrar, mastıt olunca bırakmıstım ama yıne baslıyım, fakat benımkı hıc emmıyor kı kafasını dahı koymuyor memeye,
egg ıkısınıde almıyorsa nasıl beslıyorsunuz, sagıp mı verıyorsunuz gunduzlerı ?? hos benımkı bıberonlada almıyor, kac kere bıberona alıstırıyım dıe sagdım ama hepsını zıyan ettık, almıyor cunku bıberonuda almıyor zıllı
Çok haklısın aslında askere gitsin gelsin, o gelene kadar bende cesaretimi topluyum ve spiral taktırayımBen de hapı bırakmıştım benzer nedenlerle ama eşim insafına da bırakmak istemem sağlığımı, başta ağırıyor ama en temizi spiralmiş :) valla benim eşim bir Jinekolog kadar hakim tüm yöntemlere neticede ucu ona da dokunuyor
Kulkanmadim ama bebek icin mi kullanacaksinprospan kullanan var mı?
bizde gittik bugün aile hekimliğine. hem rota aşısını yaptırdık (sonunda karar verebildim yaptırdım) hemde boy kg ölçümü yaptırdık. 5950 gr 62 cm :)Sağlık ocağına gittik bugün oglusum6kg 62cm olmuş maşallah
[/QUOTE][Merhaba allah nazardan kotu gozden pis nefisten korusun evlatlarimizi ben yeni uye sayilrim benim kizimn adida gokce adaslar yani QUOTE="isimeyimgucumdneyim, post: 37020714, member: 615470"]bizde gittik bugün aile hekimliğine. hem rota aşısını yaptırdık (sonunda karar verebildim yaptırdım) hemde boy kg ölçümü yaptırdık. 5950 gr 62 cm :)
4 eylülde 5300 gr 62 cm çıkmıştı hastanede. tartı değişik olduğu için mi bu kadar çıktı die düşündüm valla. 18 günde 650 gr almış gibimede gelmedi açıkçası.
Kulkanmadim ama bebek icin mi kullanacaksin
maşallah canım, ne kadar senın bebısın kac gunluk ??Sağlık ocağına gittik bugün oglusum6kg 62cm olmuş maşallah
bende emzık aldım duz normal damaklı vs dıye ama almıyor kaucuk gorursem alıcam acıkcası cok kacucuk aramıyorum hanı emzık alsın ıstemıyorum ama elını emınce emzık alsa daha ıyımı olurdu acaba dıyorum ??Engel olamıyorum uyanikken çıkarsam bile elini bir bakıyorum uyurken yine emiyor bebekler emme iç gudusuyle dogarmis emmek isterlermis sürekli ama ben elini emmesı ni istemiyorum dört farklı emzik aldım hiçbirini almadı en son kauçuk aldım onu arada bir alıyor on dakika tutup atiyor
bende aynen tek gogsume sokuyorum bole kafasını zorluyorum :) ama yok agzına almıyor, kaldıkı o gogsume emme pozısyonuna getırınce bole dıkılıyor kendını kasıyor, kafasını cevırıyor,Kizim bugun cok bi emmedi 2 3 kere emdi oda gogusumun tekini bi emdi 2 3 saat sonra da digerini kafasini gogusume bastirsamda ne yapsam etsemde pek bi emmedi 20 gun once de aynisi yapmisti niye boyle anlamiyom sutum de var sukur cozemedim sizlerde de boyle oluyomu yaa:-- -(
eg canım kılo alımı nasıl pekı , nasıl gıdıyor, ??yoo ne yazıkki biberon da almıyor,sağıp denemelerim oldu başaramadım,ben de baktım inat yapıyor aç olsa da emmiyor ne beni ne biberonu uykuya geçerken veriyorum,alıyor demekki bilinçli iken reddediyor,inşallah geçicidir
95gunluk canim bence parmak emmek donemsel bi ozellik baksaniza hemen hemen heoimizin bebiside elini emiyor israrlamaşallah canım, ne kadar senın bebısın kac gunluk ??
benımkıde ay basında bu olculerdeydı
bende emzık aldım duz normal damaklı vs dıye ama almıyor kaucuk gorursem alıcam acıkcası cok kacucuk aramıyorum hanı emzık alsın ıstemıyorum ama elını emınce emzık alsa daha ıyımı olurdu acaba dıyorum ??
bende aynen tek gogsume sokuyorum bole kafasını zorluyorum :) ama yok agzına almıyor, kaldıkı o gogsume emme pozısyonuna getırınce bole dıkılıyor kendını kasıyor, kafasını cevırıyor,
obur gogsume cevırıyorum hemen emıyor, ılk defa yapıyor bole benımkı 2 gundur, işallah gecıcıdır.
eg canım kılo alımı nasıl pekı , nasıl gıdıyor, ??
kilo alımı iyi şu ana dek,gerçi bu ay başladı bu sıkıntılar,3buçuk aylık olduk,4.ayda göreceğiz ama illaki gerileme oldu,ilk aylarda güzel emdi kilo alımı ayda 1kilonun üzerindeydi,şimdi öyle olamazmaşallah canım, ne kadar senın bebısın kac gunluk ??
benımkıde ay basında bu olculerdeydı
bende emzık aldım duz normal damaklı vs dıye ama almıyor kaucuk gorursem alıcam acıkcası cok kacucuk aramıyorum hanı emzık alsın ıstemıyorum ama elını emınce emzık alsa daha ıyımı olurdu acaba dıyorum ??
bende aynen tek gogsume sokuyorum bole kafasını zorluyorum :) ama yok agzına almıyor, kaldıkı o gogsume emme pozısyonuna getırınce bole dıkılıyor kendını kasıyor, kafasını cevırıyor,
obur gogsume cevırıyorum hemen emıyor, ılk defa yapıyor bole benımkı 2 gundur, işallah gecıcıdır.
eg canım kılo alımı nasıl pekı , nasıl gıdıyor, ??
O kadar coj mu oksuruyor genelde bebeklere ojsuruk surubu vermiyorlar ya o nedenle sordum[/QUOTE][QkadarE="stanki, post: 37021120, member: 186782"]evet canım, bugün doktor verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?