2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Engel olamıyorum uyanikken çıkarsam bile elini bir bakıyorum uyurken yine emiyor bebekler emme iç gudusuyle dogarmis emmek isterlermis sürekli ama ben elini emmesı ni istemiyorum dört farklı emzik aldım hiçbirini almadı en son kauçuk aldım onu arada bir alıyor on dakika tutup atiyor

Kizim bugun cok bi emmedi 2 3 kere emdi oda gogusumun tekini bi emdi 2 3 saat sonra da digerini kafasini gogusume bastirsamda ne yapsam etsemde pek bi emmedi 20 gun once de aynisi yapmisti niye boyle anlamiyom sutum de var sukur cozemedim sizlerde de boyle oluyomu yaa:---(

Ya oglusum emerken parmağımi skca tutarak emiyor cok mu bağımlı bana yoksa baska bisimi anlatmak istiyor anlamadım bırakma der gibi tutuyor parmağı mi
Benim De öyle ve bu çok hoşuma gidiyor :) bi sıkıntı anlatmak istese ağlardı, şimdi bağ kuruyorlar bence ben de artık emZirirken başını yüzünü okşuyorum , cilveleşe cilveleşe emzirme yaşıyoruz :)

[QUOTde E="azadinannesi, post: 37020131, member: 563654"]Benim De öyle ve bu çok hoşuma gidiyor :) bi sıkıntı anlatmak istese ağlardı, şimdi bağ kuruyorlar bence ben de artık emZirirken başını yüzünü okşuyorum , cilveleşe cilveleşe emzirme yaşıyoruz :)[/QUOTE]
Benimde cok hosuma gidiyor yiyesim geliyor bizde aynen oyle ask yasayarak emziriyorum

Arkadaşlar hic kitap okuyaniniz var mi adem güneş diye bir pedagog varmış onun kitabını önerilerde güvenli Bağlanma diye bileniniz var mı nasıl bir kitap

yoo ne yazıkki biberon da almıyor,sağıp denemelerim oldu başaramadım,ben de baktım inat yapıyor aç olsa da emmiyor ne beni ne biberonu uykuya geçerken veriyorum,alıyor demekki bilinçli iken reddediyor,inşallah geçicidir

Çok haklısın aslında askere gitsin gelsin, o gelene kadar bende cesaretimi topluyum ve spiral taktırayım çünkü minik kızım eşimin korunmak istemediği bi anda oldu iyiki de olmuş gerçi. Ama ikinci çocuğuma planlayarak hamile kalmak istiyorum :):)

Sağlık ocağına gittik bugün oglusum6kg 62cm olmuş maşallah
bizde gittik bugün aile hekimliğine. hem rota aşısını yaptırdık (sonunda karar verebildim yaptırdım) hemde boy kg ölçümü yaptırdık. 5950 gr 62 cm :)
4 eylülde 5300 gr 62 cm çıkmıştı hastanede. tartı değişik olduğu için mi bu kadar çıktı die düşündüm valla. 18 günde 650 gr almış gibimede gelmedi açıkçası.

[Merhaba allah nazardan kotu gozden pis nefisten korusun evlatlarimizi ben yeni uye sayilrim benim kizimn adida gokce adaslar yani QUOTE="isimeyimgucumdneyim, post: 37020714, member: 615470"]bizde gittik bugün aile hekimliğine. hem rota aşısını yaptırdık (sonunda karar verebildim yaptırdım) hemde boy kg ölçümü yaptırdık. 5950 gr 62 cm :)
4 eylülde 5300 gr 62 cm çıkmıştı hastanede. tartı değişik olduğu için mi bu kadar çıktı die düşündüm valla. 18 günde 650 gr almış gibimede gelmedi açıkçası.[/QUOTE]

[/QUOTE]
merhaba canım hoşgeldin aramıza, bende yeni üye sayılırım :) Allah herkesin evladını korusun. kızımın adaşı nasıl çok üzüyor mu annesini peki :) Benim Gökçem Maşallah hiç üzmüyor beni teyzesi.

[QkadarE="stanki, post: 37021120, member: 186782"]evet canım, bugün doktor verdi.[/QUOTE]
O kadar coj mu oksuruyor genelde bebeklere ojsuruk surubu vermiyorlar ya o nedenle sordum

Sağlık ocağına gittik bugün oglusum6kg 62cm olmuş maşallah
maşallah canım, ne kadar senın bebısın kac gunluk ??
benımkıde ay basında bu olculerdeydı
bende emzık aldım duz normal damaklı vs dıye ama almıyor kaucuk gorursem alıcam acıkcası cok kacucuk aramıyorum hanı emzık alsın ıstemıyorum ama elını emınce emzık alsa daha ıyımı olurdu acaba dıyorum ??

bende aynen tek gogsume sokuyorum bole kafasını zorluyorum :) ama yok agzına almıyor, kaldıkı o gogsume emme pozısyonuna getırınce bole dıkılıyor kendını kasıyor, kafasını cevırıyor,
obur gogsume cevırıyorum hemen emıyor, ılk defa yapıyor bole benımkı 2 gundur, işallah gecıcıdır.

eg canım kılo alımı nasıl pekı , nasıl gıdıyor, ??

95gunluk canim bence parmak emmek donemsel bi ozellik baksaniza hemen hemen heoimizin bebiside elini emiyor israrla

kilo alımı iyi şu ana dek,gerçi bu ay başladı bu sıkıntılar,3buçuk aylık olduk,4.ayda göreceğiz ama illaki gerileme oldu,ilk aylarda güzel emdi kilo alımı ayda 1kilonun üzerindeydi,şimdi öyle olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…