2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
benim ikisini de almıyor,süt miktarı ile ilgili değil bizimkisi ama öyle yapıyor ben de hafif uykulu iken veriyorum

aslında olabilir benim ilk oğlum 4 aylıkken çıkarmıştı bu da abisine mi çekecek acaba?onun da salya akma durumu çok olurdu

ay yerım onuuu, aynı benımkıı , (emzık alması harıc )oda olee basında ılgılenıp konusunca oynayınca duruyorr, sonra baslıyor hemen, bırakıncada eme eme uyuyor, 2 gundur bole , oonceden tum elını yumruk yapıp ksokuyordu normaldı ama sımdı sadece bas parmagını emıyor

eg tek gogusle ne kadar nasıl ıdare edebılcez kı, sımdı banyo yaptırdım yıne verıyım dedım ay yok aglıyor hemenn, kapasını bedenını arkaya cevırıyorr dırenıyor, zorla kafasını gogsume bastırıyorum yok yıne aglıyor, hanı memeyı almıyor , alsa az gelıyor dıe ıstemıyor dıycem ama hıc almıyor kı

Canim benim kızımda parmağını emiyor parmağını çıkartıp emzik veriyorum sinirlenip ağlıyor emzigi atıp tekrar parmagini emiyor emzik almıyor zaten maalesef emzik almayan bazı bebekler parmak emiyor
emzıkten sakınırken parmak cıktı, parmak emmesını nasıl engellıycem kı ben, sız ne yapıyorsunuz
Bizim olmuştu, az olan göğsüne zorla o emdikçe artar. A memeyi artırmak için de onu sağ sık sık ki süt üretimi artsın
sagmaya basldım tekrar, mastıt olunca bırakmıstım ama yıne baslıyım, fakat benımkı hıc emmıyor kı kafasını dahı koymuyor memeye,

benim ikisini de almıyor,süt miktarı ile ilgili değil bizimkisi ama öyle yapıyor ben de hafif uykulu iken veriyorum
egg ıkısınıde almıyorsa nasıl beslıyorsunuz, sagıp mı verıyorsunuz gunduzlerı ?? hos benımkı bıberonlada almıyor, kac kere bıberona alıstırıyım dıe sagdım ama hepsını zıyan ettık, almıyor cunku bıberonuda almıyor zıllı

Peki saçının rengi acildi mi bebegin? Beyaz tenli veya sarisin misiniz? Arkadasim acik tenli cakma sarisin

spirali nerde taktırıyorz ya doktor mu takıyor bir de ücretli mi oluyor? bu konuda hiç bilgim yok da..
Canım benim özel sigortam var gebelik ve annelik teminatı %100 karşıladığı için ücretsizdi benimki doğum yaptığım hastanede aynı doktoruma taktırdım ücretleri bilmiyorum o yüzden ama en güvenilir bilgiyi hamileliğini takip edip doğumunu yaptıran doktordan alabilirsin ve ona taktırmak daha güvenli çünkü senin tüm aşamalarını o bilir

Tabii sonraya bırak bence de ama bize artık gerekti korunma konusunda anlaşamadık bir türlü sonunda eşimle kanka olacaktık taktırmasam
evlendikten sonra birbuçuk ay doğum kontrol hapı kullandım en geç saat onda uyuya kalıyordum eşim baktı ben sürekli uyuyorum. bıraktırdı ilacı, o korunmaya başladı, benim de işime geldi. hala da o korunuyor. spiralin varlığından da eşimin haberi yok söylemeyi de düşünmüyorum çünkü korkuyorum taktırırken canım yanacak diye

Ben de hapı bırakmıştım benzer nedenlerle ama eşim insafına da bırakmak istemem sağlığımı, başta ağırıyor ama en temizi spiralmiş :) valla benim eşim bir Jinekolog kadar hakim tüm yöntemlere neticede ucu ona da dokunuyor

gaz bitiyo diş başlıyo ,anlamadımki ne zaman rahat edecek bu velet
Bitmeyecek taaa rahme düştüğü andan beri biliyordum, sağlıklı doğacak mı, kilosu boyu gazı dişi ilk adımları, kreşi, okulu, sınavları, sevgilileri, ergen tripleri, üniversite yılları, düğünü, gelin kaprisleri, vs vs hepsini göze aldık da çıktık ya yola

bnm doğumum memlektte oldu ama şimdi görev yerimizdeyiz. orada olsaydım keşke dediğin gibi onun yapması daha içime sinerdi

Ben ergenin biriyle uğraşıyorum oğlum 13 yaşında sürekli çatışma halindeyiz Allah ömür versin gerçekten zor anne olmak dün alışverişe gittik okul pantolonu alicaz oğlan dart paça istiyor babası o nasıl pantolon öyle bol al diyor eşime dedim bırak gençler öyle giyiyor nasıl istiyorsa öyle alsın arada kalıyor insan biliyorum ki hergün pantolonu giydiginde konuşacak dedirtecek beni en sonunda istediğini aldık aslında o da haklı ben de bir zamanlar annemin benim için aldığı şeyleri beğenmedim hep sinir olarak giyerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…