Canim yorma artık kendini bebeğin var hasta olursun dinlen artikCok yorgun hissediyorum bugün kendimi sirtim ağrıyor cok dun turşu kurarken uzun sure ayni pozisyonda kaldığım için tutulmuş
Ayyy ne guzel bende cok ozeniyorum kiz cicilerineKızlar bugün kızım için alışverişe gittik uzun kollu lar çoraplar aldım kendimden geçtim alisverite bayramlik da alacaktım ama çok çeşit yoktu iki oğlandan sonra kızın olmasi muhteşem bir duygu hep hayallerimdeydi kız kıyafetleri çok ozeniyordum simdi acisini cikartiyorumtabi eşim biraz bu durumdan rahatsiz duygusal olarak
iyiyiz cok sukur havalar iyice sogumadan son son alisverise vurduk kendimizi bayada dolasmisiz simdi de uyutmaya calisiyorum sonra cay keyfi yapcaz insallahHoşbulduk canım. bebeğimle ve kızımla uğraşıyorum.bebişi uyuttum şimdi uzanıyorum.biraz uykusuzum.sen nnasılsın bebiş nsıl
aynen bizde de al al bitiremedik ama bizde eşim benden fena bugun diyoki ayakkabi baktim bende sandim kendine yok yok betul icin diyoKızlar bugün kızım için alışverişe gittik uzun kollu lar çoraplar aldım kendimden geçtim alisverite bayramlik da alacaktım ama çok çeşit yoktu iki oğlandan sonra kızın olmasi muhteşem bir duygu hep hayallerimdeydi kız kıyafetleri çok ozeniyordum simdi acisini cikartiyorumtabi eşim biraz bu durumdan rahatsiz duygusal olarak
bizde sokaga cikmadan sokakta donus yolunda surekli okuyoruz kizimizi aay ne guzel saclari var aaay 5 aylik mi aay soyle aay boyle aman bi masallah diyin di mi yaniBacilarim dugunden bu yana cok kotuyum...
Ailecek nazara geldigimizi dusunuyorum
Oglumda bende sabahtan beridir gozumuzu zor aciyoruz...
Asiri halsizlik var ve sanki tonlarca yuk varmis gibi uzerimde
Esimin ise surekli bas agrisi var....
Abartmiyorum dugun salondaki cogu kisinin gozu uzerimdrydi ....
Hrr goren cok guzelsin nasil annesin vs. Vs. Laflar soyledi durdu....
Oglumada damatlik giyindirmistim onuda her goren cok yakisikli ne kadar tatli vs. Vs.
Offffff icim sikiliyor resmen esim biraz okudu bizi biraz daha iyiyim oglumda oynamaya basladi sukur...
Milletin baska idi yok sanki pis gozluler
Iyi günler de giysin küçük hanımlar ayrıca oyun halısı da iyi oluyor ben uyanikken yatiriyorum çok uzun olmasa da oyalaniyor oyuncakları tutmaya çalışıyoraynen bizde de al al bitiremedik ama bizde eşim benden fena bugun diyoki ayakkabi baktim bende sandim kendine yok yok betul icin diyo
sonunda oyun halisi aldik ama oyuncaklari ustte olanlardan degil haliya takili yerde 1 metreye 1 bucuk metre olanlardan
Demek düğününüz oldu.ablanındı galiba.hayırlı olur umarım.evden çıkmadan önce okuyorum bende oğlumu.kalabalığa girip çıkınca bişe oluyo yavruma hatta bana.Bacilarim dugunden bu yana cok kotuyum...
Oglumada damatlik giyindirmistim onuda her goren cok yakisikli ne kadar tatli vs. Vs.
Offffff icim sikiliyor resmen esim biraz okudu bizi biraz daha iyiyim oglumda oynamaya basladi sukur...
Meraba canım.benimde oğlum bana çok alıştı.emzirip çarşıya gidip geliyim dedim hemde arabayla. bi geldim eve balkonda babaannesi teyzesi battaniyede sallıyolar genede nasıl ağlıyo.kucağıma aldığım gibi sustu bide nasıl güldü yavrum.Arkadaşlar merhaba. Nasil gidiyor günler? Benim kizimla basim belada. Bensiz durmuyor ve kimsede de dirmuyor. Dedigi. Olmazsa ağlıyor. Ama seviyorum. Istahi da yok bugun
bizde sokaga cikmadan sokakta donus yolunda surekli okuyoruz kizimizi aay ne guzel saclari var aaay 5 aylik mi aay soyle aay boyle aman bi masallah diyin di mi yani
Sormayin bacilar ya milletin isi gucu yok zaten....Demek düğününüz oldu.ablanındı galiba.hayırlı olur umarım.evden çıkmadan önce okuyorum bende oğlumu.kalabalığa girip çıkınca bişe oluyo yavruma hatta bana.
Canim ablani Allah mesut etsin inşallah bol bol okuyun canım nazar için yavrularımızi Allah korusun gözden nazardanBacilarim dugunden bu yana cok kotuyum...
Ohh ne güzel.umarım uyumuştur ufaklık.bende sallıyorum şuan uyursa kahve içerim.çay hala içemiyorum..iyiyiz cok sukur havalar iyice sogumadan son son alisverise vurduk kendimizi bayada dolasmisiz simdi de uyutmaya calisiyorum sonra cay keyfi yapcaz insallah
Maşallah canım.allah bağışlasın.gerçekten çok güzeldi hamilelikteki paylaşımlar.bazen özlüyorum galibaMaşallah canim benimde küçük oğlum 8 yaşında yasitlarmis kızım 4 aylık ne güzel eski arkadaşları da burada görmek hamilelikte de güzel paylasimlarimiz olmustu
Azerikizi 4. Ay aşıları ateş yapiyormu yine üç tanemi vurulacak bir de banyo yaptırmakla sakinca varmı bizim bayramdan hemen önce ayın 2 sinde geçen gün sağlık ocağı ma gittim soracaktım hemşire izindeymisSormayin bacilar ya milletin isi gucu yok zaten....
Dikizleme pesindeler kv dem de sagolsun torununu millete gostermeye merakli....
Hele amcamlar yigenim bir tane gelin var sen onu bozmussun olmaz ki falan demezler mi
Alelacele hazirlanip gitmistim halbuki...
Kucuk yigenlerim bile ins. Ilerde bizde senin gibi oluruz...
Dogum yapmissin ama hala fistik gibisin fitsin falan...
Neyse yatin halim olursa aile buyugumuzun yanina gidip oglumla kendimi efsunlaticam cok iyi geliyor inanin
Evet ama eski arkadaşların cogu yok merak ediyorum onları cileksurati emayi kadraji rapunzeli adı şu an aklıma gelmeyen diğer arkadaslari
Maşallah canım.allah bağışlasın.gerçekten çok güzeldi hamilelikteki paylaşımlar.bazen özlüyorum galiba
Ah ah aynen nerelerde hakkatten onlar.bence girip okuyolar takip ediyolar ama yazmaya fırsat bulamıyolar.bende hep takip ettim.insan kopamıyo burdann.Evet ama eski arkadaşların cogu yok merak ediyorum onları cileksurati emayi kadraji rapunzeli adı şu an aklıma gelmeyen diğer arkadaslari
Ben de uzun süre yazamadım ama takip ettim sonra dayanamadım yeniden üye oldumAh ah aynen nerelerde hakkatten onlar.bence girip okuyolar takip ediyolar ama yazmaya fırsat bulamıyolar.bende hep takip ettim.insan kopamıyo burdann.
Ben düşünüyorum ama yaparmiyim bilmiyorum çok güzel gerçekten insan hevesleniyor izmirde Kemeraltı çarşısında hem bindallilar hem de altı ay kinasi için hazırlanmış güzel şeyler var hamileyken görmüştümKiz annecikleri kizcelerinize 6 ay kinasi yapcaniz mi ben cok istiyorum hatta neler hazirlarim diye arastirmaya da basladim daha 2.5 ay var ama zaman cabuk geciyor ozellikle de bindalli istiyorum kendim giyemedim kizima ahtim var kac para olursa olsun alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?