Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.Canim Allah yeni evinde ailenle birlikte sağlık mutluluk ve huzur içinde oturmayi nasip etsin ayrıca ödeme kolaylığı versin
Cocuk bakarken hasta olmak gercekten cok zor canim umarim iyilesmissindir ben sizlere anca cevap yazabiliyorum malum bu tasinma isi beni mahvettiKızlar boğazım agrıyordu bugün doktora gittim grip dedi kızarıklık varmış ilaç verdi grip için kullanmayı düşünmüyorum emzirenler kullanmamali yazıyor sprey verdi boğazıma yalnız onu kullanicam kızım çok huysuz akşam başlıyor gece uykusuna geçene kadar ağlıyor disten olduğunu düşünüyorum bugün üç defa kaka yaptı sürekli kivraniyor ishal mi acaba böyle devam ederse Dr arayacağım gel derse götüreceğim kızlar hastayım hiçbir şeye yetisemiyorum banyo yapmanın bile benim için bir gün hayal olacağını hiç düşünmemiştim iki tane daha çocuk büyüttüm ama bu kadar zorlanmamistim
Tesekkur ederim canim amin.Kedim yeni evinizi allah hyrli etsn , huzurla saglkla neseyle oturmayi nasip, olmyn herkesede nasip etsn tabi
Yazyagmuru bnmde dun bi kalktim sabah bogazm cok kotuydu 2 gundur balli limonli ihlamur iciyrm yumusadi bogazm sukur spreyden once bunu denemeni tavsiye ederm
Bzmki smdi uyudu bende kendimi yataga attm valla uyumasi da bi garip hep kipir kipr uykusunda sanki hc tam dalamiyo
Canim benimkide oyle yapiyor. Ben emzirmeyi birakipta gitmeyelim istiyorlar gibi algiladim bu davranislarini genelde doydugu halde keyif catarken oluyor bu :)Ya oglusum emerken parmağımi skca tutarak emiyor cok mu bağımlı bana yoksa baska bisimi anlatmak istiyor anlamadım bırakma der gibi tutuyor parmağı mi
Evet canim ben biliyorum doğal ebeveynlik tezini destekleyen anadolu pedagojisi anlatan başarılı bir pedagog ben de öneririm güvenli bağlanma son kitabi onu okuyamadim daha ama mahremiyet eğitimi,çocuk deyip geçmeyin,pozitif iletişim gibi güzel kitapları var toplumsal olarak bu adamin tezleri uygulanıyor olsa çocuk yetiştirmede bayağı aşama kaydederdikArkadaşlar hic kitap okuyaniniz var mi adem güneş diye bir pedagog varmış onun kitabını önerilerde güvenli Bağlanma diye bileniniz var mı nasıl bir kitap
Ahh canim benim bende hic istemiyorum calismayi ama mecburen calisacagim ben oglusumu guzduz uyurken bile ozluyorum nasil birakip ise gidecegim sende bebisle gitsen olmaz mi uzak mi gidecegin yeroof dertliyim hamile kalinca isi gucu biraktim zaten tup bebek korka korka bi hamilelik gecirdim neyse cok sukur bebegimiz dogdu bi an bile birakmak istemiyorum is yeri babamindi o baska sehirde ben idare ediyorum ama dogumdan sonra hic gitmedim bu aksam aradi kendi yurtdisinda geziyo bi gorusme icin benim gitmemi istiyo bebis nolcak dedim bikac saat birakaz misin diyo of acayip sinir oldum yaaa istemiyorum kardesim zorlami yaa baskasinin yanında olsa biraktim gelmiyorum dersin baba olunca denmiyo iste esimde istemiyo calismami bende hiiiic istemiyorum oof ki ne oof
Baya öksürüyor canım, geniz akıntısı da var.[/QUOTE]O kadar coj mu oksuruyor genelde bebeklere ojsuruk surubu vermiyorlar ya o nedenle sordum
Aysegulcumm ben okudum cok guzel bi kitap. Adem gunesin 11 tane kitabini aldim sirayla okuyorum. Cok hosuma gitti. Tavsiye ederim.Arkadaran hic kitap okuyaniniz var mi adem güneş diye bir pedagog varmış onun kitabını önerilerde güvenli Bağlanma diye bileniniz var mı nasıl bir kitap
GunaydinGunaydin hanimlar.... 2 sorum var.
1. Bebeklerinizin basinin altina yastik koyuyor musunuz
2. Bizim bebek hep aksamlari loş isikta tutuyoruz. Ne zaman direk oda isiginda durabilir
Teşekkürler
Ahh canim benim bende hic istemiyorum calismayi ama mecburen calisacagim ben oglusumu guzduz uyurken bile ozluyorum nasil birakip ise gidecegim sende bebisle gitsen olmaz mi uzak mi gidecegin yer
yastikta gün icinde yatiriyorum ben oynarken filan linensten bambu yastik almistim cok yuksek degil geceleride uyuku setinin icinden cikan incecik bi yastik var yastik bile sayilmaz aslinda onda yatiriyorumGunaydin hanimlar.... 2 sorum var.
2. Bizim bebek hep aksamlari loş isikta tutuyoruz. Ne zaman direk oda isiginda durabilir
Teşekkürler
Evet bende dusunuyorum onu desenli kumastan lavanta keseleri gordum klasikdegil onlarda hostu bi de seffaf cerez kutusu yapmislar onu da begendim kemeraltinda hepsi bulunur gidip dolasmak lazimOslew canım altı ay kinasi için nette kırmızı ojeler gördüm tülle süsleyip gelin yapmışlar gelenlere dağıtmak için çok hoşuma gitti aslında kendimizde yapabiliriz eğer altı vay kinasi yaparsam böyle birşey yapabilirim lavanta kesesi düşünmüyorum
ben özdilekten bambu yastık almıştım o biraz yüksek geldi onu kullanmıyorum ama bi arkadaşım incecik bir yastık almış minder gibi bişey onu kullanıyorum.Gunaydin hanimlar.... 2 sorum var.
Teşekkürler
Ben 2 gündür yastık kullanmaya başladım ışık da gece uykusunda bizim odanın tek gece lambasını açık tutuyorum ki o da gece emzirmeye kalktığımda rahat hareket etmek içinGunaydin hanimlar.... 2 sorum var.
Teşekkürler
Bende ince bi yastikta yatiriyorum ve bizimle ayni isikta ituruyorGunaydin hanimlar.... 2 sorum var.
Teşekkürler
gaz sorunumuz çok olmadı bizimde. cidden isimleri gibi huylarıda benziyor gibi. Sakin, onunla konuşan herkese güler ve ben onunla konuşunca bana cvp verir :) Aç olunca ve uykusu geldiğinde uyuyamazsa çok bağırır ama :) suyuda çok seviyor. yatırıyorum küvete banyosu bitene kadar sesi çıkmıyor. hatta bazen banyodan çıkınca başlıyor ağlamaya.Arada gaz sorunumuz olmasa çok iyi anlasiyoruz isimden galiba genellikle gökçe ler sakin oluyor büyük insan gibi benle oturuyo konuşmaya calisiyo devamli guluo hep mutluyuz yani ama gündüz uykusu yok denilecek kadar az napalım alıştık artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?