2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim Allah yeni evinde ailenle birlikte sağlık mutluluk ve huzur içinde oturmayi nasip etsin ayrıca ödeme kolaylığı versin
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.

Cocuk bakarken hasta olmak gercekten cok zor canim umarim iyilesmissindir ben sizlere anca cevap yazabiliyorum malum bu tasinma isi beni mahvetti
Tesekkur ederim canim amin.

Ya oglusum emerken parmağımi skca tutarak emiyor cok mu bağımlı bana yoksa baska bisimi anlatmak istiyor anlamadım bırakma der gibi tutuyor parmağı mi
Canim benimkide oyle yapiyor. Ben emzirmeyi birakipta gitmeyelim istiyorlar gibi algiladim bu davranislarini genelde doydugu halde keyif catarken oluyor bu :)

Arkadaşlar hic kitap okuyaniniz var mi adem güneş diye bir pedagog varmış onun kitabını önerilerde güvenli Bağlanma diye bileniniz var mı nasıl bir kitap
Evet canim ben biliyorum doğal ebeveynlik tezini destekleyen anadolu pedagojisi anlatan başarılı bir pedagog ben de öneririm güvenli bağlanma son kitabi onu okuyamadim daha ama mahremiyet eğitimi,çocuk deyip geçmeyin,pozitif iletişim gibi güzel kitapları var toplumsal olarak bu adamin tezleri uygulanıyor olsa çocuk yetiştirmede bayağı aşama kaydederdik

oof dertliyim hamile kalinca isi gucu biraktim zaten tup bebek korka korka bi hamilelik gecirdim neyse cok sukur bebegimiz dogdu bi an bile birakmak istemiyorum is yeri babamindi o baska sehirde ben idare ediyorum ama dogumdan sonra hic gitmedim bu aksam aradi kendi yurtdisinda geziyo bi gorusme icin benim gitmemi istiyo bebis nolcak dedim bikac saat birakaz misin diyo of acayip sinir oldum yaaa istemiyorum kardesim zorlami yaa baskasinin yanında olsa biraktim gelmiyorum dersin baba olunca denmiyo iste esimde istemiyo calismami bende hiiiic istemiyorum oof ki ne oof

Ahh canim benim bende hic istemiyorum calismayi ama mecburen calisacagim ben oglusumu guzduz uyurken bile ozluyorum nasil birakip ise gidecegim sende bebisle gitsen olmaz mi uzak mi gidecegin yer

O kadar coj mu oksuruyor genelde bebeklere ojsuruk surubu vermiyorlar ya o nedenle sordum
Baya öksürüyor canım, geniz akıntısı da var.[/QUOTE]
Gecmis olsun canim gogsune vazelin sur uzerinede sicak havlu koy iyi gelir eskiden biz hastalaninca annem oyle yapardi sabaha kadar oksuruksuz yatardik insallah senin minigede iyibgelirde rahat uyur yavrucakk

Oslew canım altı ay kinasi için nette kırmızı ojeler gördüm tülle süsleyip gelin yapmışlar gelenlere dağıtmak için çok hoşuma gitti aslında kendimizde yapabiliriz eğer altı vay kinasi yaparsam böyle birşey yapabilirim lavanta kesesi düşünmüyorum

Arkadaran hic kitap okuyaniniz var mi adem güneş diye bir pedagog varmış onun kitabını önerilerde güvenli Bağlanma diye bileniniz var mı nasıl bir kitap
Aysegulcumm ben okudum cok guzel bi kitap. Adem gunesin 11 tane kitabini aldim sirayla okuyorum. Cok hosuma gitti. Tavsiye ederim.

Gunaydin hanimlar.... 2 sorum var.
1. Bebeklerinizin basinin altina yastik koyuyor musunuz
2. Bizim bebek hep aksamlari loş isikta tutuyoruz. Ne zaman direk oda isiginda durabilir
Teşekkürler

2. Bizim bebek hep aksamlari loş isikta tutuyoruz. Ne zaman direk oda isiginda durabilir
Teşekkürler
Gunaydin
Ben yastik koymuyorum 1yasa kadar tavsiye etmiyolar.
İsiga da hic dikkat etmedim normal isikta oturuyoruz aksamlari da:)

Ahh canim benim bende hic istemiyorum calismayi ama mecburen calisacagim ben oglusumu guzduz uyurken bile ozluyorum nasil birakip ise gidecegim sende bebisle gitsen olmaz mi uzak mi gidecegin yer

Günaydin canim

uzak sayilmaz aslinda evimden 20 dk ablamin evi betulu birakcam ordan uni. kampusune oda bi 20 dk surer 2-3 saatte isimi halleetmeyi düşünüyorum hazir kampise cikmisken islerimi liste yaptim hepsini bi gunde hallederim insallah bi de erkek kardesim var onu da alcam yanima ogrensin işi bende rahat ederim belki bu sayede

Teşekkürler
yastikta gün icinde yatiriyorum ben oynarken filan linensten bambu yastik almistim cok yuksek degil geceleride uyuku setinin icinden cikan incecik bi yastik var yastik bile sayilmaz aslinda onda yatiriyorum

dogdugundan beri bizimle ayni isikta uyuyunca loş isikta oluyo sadece

Evet bende dusunuyorum onu desenli kumastan lavanta keseleri gordum klasikdegil onlarda hostu bi de seffaf cerez kutusu yapmislar onu da begendim kemeraltinda hepsi bulunur gidip dolasmak lazim

Teşekkürler
ben özdilekten bambu yastık almıştım o biraz yüksek geldi onu kullanmıyorum ama bi arkadaşım incecik bir yastık almış minder gibi bişey onu kullanıyorum.
sadece gece yatarken loş ışıkta yatırıyoruz onun haricinde bizimle aynı ışıkta duruyor akşamları.

Arada gaz sorunumuz olmasa çok iyi anlasiyoruz isimden galiba genellikle gökçe ler sakin oluyor büyük insan gibi benle oturuyo konuşmaya calisiyo devamli guluo hep mutluyuz yani ama gündüz uykusu yok denilecek kadar az napalım alıştık artık

Son düzenleme:
Teşekkürler
Ben 2 gündür yastık kullanmaya başladım ışık da gece uykusunda bizim odanın tek gece lambasını açık tutuyorum ki o da gece emzirmeye kalktığımda rahat hareket etmek için

Kızlar oğlumun bu el emme olayının artmasından sonra doktoru diş olabileceğini söylemişti, şimdi oğlum eline asıldığı gibi asılıyor mememe de ucu acayip acıyor. Emzirme zamanı gelmesin istiyorum ne yapabilirim bu acıyı azaltmak için ?

gaz sorunumuz çok olmadı bizimde. cidden isimleri gibi huylarıda benziyor gibi. Sakin, onunla konuşan herkese güler ve ben onunla konuşunca bana cvp verir :) Aç olunca ve uykusu geldiğinde uyuyamazsa çok bağırır ama :) suyuda çok seviyor. yatırıyorum küvete banyosu bitene kadar sesi çıkmıyor. hatta bazen banyodan çıkınca başlıyor ağlamaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…