aa bizim kızın adi gokce degil ama sizinki gibi sadece 1 hafta gaz sancısı cok oldu o da benim yuzumden yediklerime dikkat etmedim ondan sonra olmadi masallah bebislerimize annelerini hic uzmesinlergaz sorunumuz çok olmadı bizimde. cidden isimleri gibi huylarıda benziyor gibi. Sakin, onunla konuşan herkese güler ve ben onunla konuşunca bana cvp verir :) Aç olunca ve uykusu geldiğinde uyuyamazsa çok bağırır ama :) suyuda çok seviyor. yatırıyorum küvete banyosu bitene kadar sesi çıkmıyor. hatta bazen banyodan çıkınca başlıyor ağlamaya.
Ben hipp yerine sma mama almıştım o çok gaz yapmıştı. Hipp e geri döndüm ondan sonrada çok bi gaz sorunumuz olmadı :)post: 37027856 .!.:aa bizim kızın adi gokce degil ama sizinki gibi sadece 1 hafta gaz sancısı cok oldu o da benim yuzumden yediklerime dikkat etmedim ondan sonra olmadi masallah bebislerimize annelerini hic uzmesinler
maşallah canım, ne kadar senın bebısın kac gunluk ??
benımkıde ay basında bu olculerdeydı
bende emzık aldım duz normal damaklı vs dıye ama almıyor kaucuk gorursem alıcam acıkcası cok kacucuk aramıyorum hanı emzık alsın ıstemıyorum ama elını emınce emzık alsa daha ıyımı olurdu acaba dıyorum ??
bende aynen tek gogsume sokuyorum bole kafasını zorluyorum :) ama yok agzına almıyor, kaldıkı o gogsume emme pozısyonuna getırınce bole dıkılıyor kendını kasıyor, kafasını cevırıyor,
obur gogsume cevırıyorum hemen emıyor, ılk defa yapıyor bole benımkı 2 gundur, işallah gecıcıdır.
eg canım kılo alımı nasıl pekı , nasıl gıdıyor, ??
Gunaydin hanimlar.... 2 sorum var.
1. Bebeklerinizin basinin altina yastik koyuyor musunuz
2. Bizim bebek hep aksamlari loş isikta tutuyoruz. Ne zaman direk oda isiginda durabilir
Teşekkürler
Gunaydin hanimlar.... 2 sorum var.
1. Bebeklerinizin basinin altina yastik koyuyor musunuz
2. Bizim bebek hep aksamlari loş isikta tutuyoruz. Ne zaman direk oda isiginda durabilir
Teşekkürler
a ıyı canım benımde 90 gunlukken o olculerdeydı . bızımkıler aynı sanırım , onceden tum elını yumruk yapıyordu o o kadar sakıncalı deıldı bence ama sımdı bıldgımız bas parmagını emıyor 3 gundur, hanı sankı 1-2 yasında cocuklar olur yaa aynı olee, bu benı endışelendırdı95gunluk canim bence parmak emmek donemsel bi ozellik baksaniza hemen hemen heoimizin bebiside elini emiyor israrla
ay canım sen ne guzel babanın yanındasın bence stres yapmaa, bız ıse el kapısında helede bır suru ınsanın agız kokusunu cekıyoruz , o yuzden bence sanslısın canımoof dertliyim hamile kalinca isi gucu biraktim zaten tup bebek korka korka bi hamilelik gecirdim neyse cok sukur bebegimiz dogdu bi an bile birakmak istemiyorum is yeri babamindi o baska sehirde ben idare ediyorum ama dogumdan sonra hic gitmedim bu aksam aradi kendi yurtdisinda geziyo bi gorusme icin benim gitmemi istiyo bebis nolcak dedim bikac saat birakaz misin diyo of acayip sinir oldum yaaa istemiyorum kardesim zorlami yaa baskasinin yanında olsa biraktim gelmiyorum dersin baba olunca denmiyo iste esimde istemiyo calismami bende hiiiic istemiyorum oof ki ne oof
onuda denedım canım ama oda tam tutamıyoum bole hareket edıyor tepınıyor falan durmuyor yoksa onuda denedım ama durmuyor kı , bugun 3. gun oldu aynı yınee almıyor sag gogsümuBi gogsumu emmiyo diyosun ya pozisyona bile girmiyo demissin peki bebegin vucudunu koltuk altina dogru uzatsan diger gogsunu emiyo gibi yani sonra emmedigi gogsu versen emermi ki?
neee ne cabukkkkkkkk, ekımde ogrenmıyor larmı hamıle olduklarını???Kızlaaaaaar 2015 haziran anneleri topiği açılmış
a ıyı canım benımde 90 gunlukken o olculerdeydı . bızımkıler aynı sanırım , onceden tum elını yumruk yapıyordu o o kadar sakıncalı deıldı bence ama sımdı bıldgımız bas parmagını emıyor 3 gundur, hanı sankı 1-2 yasında cocuklar olur yaa aynı olee, bu benı endışelendırdı
ay canım sen ne guzel babanın yanındasın bence stres yapmaa, bız ıse el kapısında helede bır suru ınsanın agız kokusunu cekıyoruz , o yuzden bence sanslısın canım
onuda denedım canım ama oda tam tutamıyoum bole hareket edıyor tepınıyor falan durmuyor yoksa onuda denedım ama durmuyor kı , bugun 3. gun oldu aynı yınee almıyor sag gogsümu
neee ne cabukkkkkkkk, ekımde ogrenmıyor larmı hamıle olduklarını???
a ıyı canım benımde 90 gunlukken o olculerdeydı . bızımkıler aynı sanırım , onceden tum elını yumruk yapıyordu o o kadar sakıncalı deıldı bence ama sımdı bıldgımız bas parmagını emıyor 3 gundur, hanı sankı 1-2 yasında cocuklar olur yaa aynı olee, bu benı endışelendırdı
ay canım sen ne guzel babanın yanındasın bence stres yapmaa, bız ıse el kapısında helede bır suru ınsanın agız kokusunu cekıyoruz , o yuzden bence sanslısın canım
onuda denedım canım ama oda tam tutamıyoum bole hareket edıyor tepınıyor falan durmuyor yoksa onuda denedım ama durmuyor kı , bugun 3. gun oldu aynı yınee almıyor sag gogsümu
Iyi bari ben ise donecek olsam kimse bakamaz oglusuma mamada yemiyor biberonda almiyorhocalarin agiz kokusunu cekiyoruz valla cabuk gidip geldik kizim da teyzesinu hic uzmemis hatta ablam sen hergun ise gidebilirsin dedi ben mama yediremiyorum o yedirmis
Oglusumda once elni yumruk yapip emiyordu simdi parmagini emiyo sadece gecer bence stres olmaa ıyı canım benımde 90 gunlukken o olculerdeydı . bızımkıler aynı sanırım , onceden tum elını yumruk yapıyordu o o kadar sakıncalı deıldı bence ama sımdı bıldgımız bas parmagını emıyor 3 gundur, hanı sankı 1-2 yasında cocuklar olur yaa aynı olee, bu benı endışelendırdı
Aysegul sen kayserilisin galiba 2015 haziran annelerinde yazini gordum de ben kayseriliyim ama izmirde yasiyorum kayseriden gelin geldim burayaOglusumda once elni yumruk yapip emiyordu simdi parmagini emiyo sadece gecer bence stres olma
Evet canim kayseriliyim ve orda yasiyorumAysegul sen kayserilisin galiba 2015 haziran annelerinde yazini gordum de ben kayseriliyim ama izmirde yasiyorum kayseriden gelin geldim buraya
neeeBebeklerinin parmaklarını emiyor olmasından şikayetçi olan anneler, siz daha durun 18. haftadan sonra ayak parmaklarını ağızlarına götürüp emecekler : )
18. Hafta
* Başını farklı pozisyonlarda dengeleyebilir
* Ayaklarını ağzına götürüp parmaklarını emebilir
* Tutuşu daha sağlamlaşır
* Eline yerleştirildiği takdirde çıngırağıyla oynayabilir
* Çeşitli sesler çıkarmaya devam eder
* Dikkat çekmek ve sosyal bağlantı kurmak için gülümser ve ses-| ler çıkarır
hocalarda bı cıns zaten evet, bende ınsanların helede ısın ıcınde para olunca ınsanlar daha bır cına oluyorhocalarin agiz kokusunu cekiyoruz valla cabuk gidip geldik kizim da teyzesinu hic uzmemis hatta ablam sen hergun ise gidebilirsin dedi ben mama yediremiyorum o yedirmis
benımkıde aynı, bıberonda sut verıyorum maamada deıl, hanı sımdıden alıstırıyım barı dıe ama almıyor, bende onu dusunuyorum ne yapıcaz kım bakıcak vs dıe, tek umudum ek gıdalara baslayınca rahatlar dıe dusunuyorumIyi bari ben ise donecek olsam kimse bakamaz oglusuma mamada yemiyor biberonda almiyor
senınkıde mı bas barmagına gectı yalnızca, ya ben emzık dahı vermedım alısmasın dıs cene yapısı olumsuz olmasın dıe, ama bas parmagını emmesı alıskanlık yaratır dıe korkuyorum, umarım gecer, bıde onu meme mı sanıyor ne, emdıkce uyuyor cocuk anlamadım gıttıOglusumda once elni yumruk yapip emiyordu simdi parmagini emiyo sadece gecer bence stres olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?