Arkadaşlar bugün bi baktımda kendime surekli pijama yada eşofmanliyim cok salmisim kendimi sizde mi boylesiniz yoksa ben mi durumu abartmisim
Kizlar göğüs uclarim hamilelikte cok koyulasmisti. Hala da rengi çok açılmış değil, sizde de öyle mi, tecrubeli anneler rengi acilacak mi
aynen canimmmm toparlicaz insallahhhh
aynen canimmmm toparlicaz insallahhhh
Arkadaşlar bugün bi baktımda kendime surekli pijama yada eşofmanliyim cok salmisim kendimi sizde mi boylesiniz yoksa ben mi durumu abartmisim
bende yediremiyodum ablam nasil olduysa yedirmis ben mama verirken kasikla kiyamet kopuyo biz gule oynaya yedik dediIyi bari ben ise donecek olsam kimse bakamaz oglusuma mamada yemiyor biberonda almiyor
benim sıpamda emzik emerek uyuyor :)Hakkattende çok benziyolarmis benim kizimda suyu çok Seviyo aynen bide açlığa tahammülü yok emzik almadığı için tokda olsa emiyo birakincada elini
Emerek uyuyo
pijamayı çıkarıp eşofmanı giyince kendimi bakımlı hissediyorumArkadaşlar bugün bi baktımda kendime surekli pijama yada eşofmanliyim cok salmisim kendimi sizde mi boylesiniz yoksa ben mi durumu abartmisim
Iste o ben nolacak bu halimiz yaa bayagi salmisiz vallapijamayı çıkarıp eşofmanı giyince kendimi bakımlı hissediyorum
Evet canım aynen öyle geçen gün saate bir baktım üç ve ben gecelikleyimArkadaşlar bugün bi baktımda kendime surekli pijama yada eşofmanliyim cok salmisim kendimi sizde mi boylesiniz yoksa ben mi durumu abartmisim
ben evde misafir olmadığı sürece hep böyleyimdir zatenIste o ben nolacak bu halimiz yaa bayagi salmisiz valla
Ben formayla gittigim icin cok bi secenegim yok ama formayla calismazsam bende sk gidecegim tabi zayiflarsam:)ben evde misafir olmadığı sürece hep böyleyimdir zaten
hafta sonu gittim kendime üzerime güzel oturan bir kumaş pantolon aldım (5 kg fazlam olmasına rağmen 36 bedenden 38 bedene çıkmışım) iki tanede gömlek aldım (neyseki onlar 36 beden hala) uzun zamandır giymediğim giyemediğim ayakkabılarımı giydim. makyaj yaptım ve saçlarıma fön çektirdim. sonunda kendimi tanıyamadım
işe başlayanıca toparlarız hiç merak etme sen. hatta bir karar aldım eskisinden daha güzel giyinip gideceğim işe :)
Canim ben bi aylikkenden beri yatiriyorum uzerine dikkatini cekiyor simdi daha cok egleniyor oyuncaklarini falan yakaladigi icinGunaydinlaarrr... oyun halisi bebeğinizin ilgisini cekiyor mu? Benimki istemiyor, nasil alistirabilirim
sen hemşiresinn. doğru söylüyorsun senin senin iş kıyafetlerin tek tip. ben mecbur kumaş pantolon giyiyorum.Ben formayla gittigim icin cok bi secenegim yok ama formayla calismazsam bende sk gidecegim tabi zayiflarsam:)
Canim ben bi aylikkenden beri yatiriyorum uzerine dikkatini cekiyor simdi daha cok egleniyor oyuncaklarini falan yakaladigi icin
aynen burada öyleydi şimdi biraz güneş çıktı.Ayy nasıl kötü bir hava var kapalisanki saat alti gibi karanlik
ilk başlarda ilgisini çekmiyordu ama artık eliyle tutuyor oyuncakları fazla olmasa da ilgisini çekmeye başladı. bi süre sonra oyuncakları daha iyi kavradığında daha çok ilgisini çekeceğini düşünüyorum.Gunaydinlaarrr... oyun halisi bebeğinizin ilgisini cekiyor mu? Benimki istemiyor, nasil alistirabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?