2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Alinti yapamadigim icin burdan cevapliyorum ben de hep esofmanliydim bugun pantolon tshirt giyince kendini cok havali hissettim bi anda azadinannesi benimki de oyle yapiyor gogus ucuna sutunu sur ve kurutma makinesiyle kurut ben oyle cozum buldum acimiyor ondan sonraa

Kizlar göğüs uclarim hamilelikte cok koyulasmisti. Hala da rengi çok açılmış değil, sizde de öyle mi, tecrubeli anneler rengi acilacak mi

aynen canimmmm toparlicaz insallahhhh
aynen canimmmm toparlicaz insallahhhh
Arkadaşlar bugün bi baktımda kendime surekli pijama yada eşofmanliyim cok salmisim kendimi sizde mi boylesiniz yoksa ben mi durumu abartmisim

aynen oyle lcw dan bol paca pantolon gibi biseyler aldim en azindan biraz daha derli toplu duruyo

Iyi bari ben ise donecek olsam kimse bakamaz oglusuma mamada yemiyor biberonda almiyor
bende yediremiyodum ablam nasil olduysa yedirmis ben mama verirken kasikla kiyamet kopuyo biz gule oynaya yedik dedi

Kizlar göbek kaldı ne giysem gobegim göze batiyo hemen 76 ile doğuma girdim şimdi 64 kaldım dahada veremiyorum gerisi spor falan gider ama vakit mi var ev is guc çocuk zaten bütün günümü alıyo ne olcak bilemiyorum akışına bıraktım artık

Iste o ben nolacak bu halimiz yaa bayagi salmisiz valla
ben evde misafir olmadığı sürece hep böyleyimdir zaten
hafta sonu gittim kendime üzerime güzel oturan bir kumaş pantolon aldım (5 kg fazlam olmasına rağmen 36 bedenden 38 bedene çıkmışım) iki tanede gömlek aldım (neyseki onlar 36 beden hala ) uzun zamandır giymediğim giyemediğim ayakkabılarımı giydim. makyaj yaptım ve saçlarıma fön çektirdim. sonunda kendimi tanıyamadım
işe başlayanıca toparlarız hiç merak etme sen. hatta bir karar aldım eskisinden daha güzel giyinip gideceğim işe :)

Ben formayla gittigim icin cok bi secenegim yok ama formayla calismazsam bende sk gidecegim tabi zayiflarsam:)

Ayy nasıl kötü bir hava var kapalisanki saat alti gibi karanlik
aynen burada öyleydi şimdi biraz güneş çıktı.
Gunaydinlaarrr... oyun halisi bebeğinizin ilgisini cekiyor mu? Benimki istemiyor, nasil alistirabilirim
ilk başlarda ilgisini çekmiyordu ama artık eliyle tutuyor oyuncakları fazla olmasa da ilgisini çekmeye başladı. bi süre sonra oyuncakları daha iyi kavradığında daha çok ilgisini çekeceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…