2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaşlar bebeklerinize ne giydiriyorsunuz ben ne giydirecegimi sasirdim kalin uzun kolku badi ve yelek giydiriyorum alrinada patikli donlardan usumuyor ama ne bilim yinede endişeleniyorum zaten çok panik biri oldum akil saglimi bozmadan bi bebeğimi buyutseydim hasta olacak diye aklim çıkıyor

Hahaha ben de görmemiştin oğlu olmuş modundayım hala, tüm gün burnumun dibinde ama gece de rüyamda gördüm sıpayı :)

Canım benim oğlum şu an hasta olduğu için üşümesin diye biraz abartıyorum galiba, uzun kollu çıtçıtının üzerine kadife uzun kollu kapşunlu takımları var onları giydiriyorum. Şu an uyuyor üzerinede battaniye örttüm.

Bende çok panik ve evhamlıyım babam geçen laf söyledi süs bebeği yaptın bu çocuğu diye.

Ben okadar kalin giydirmiyorum ama uzerine cok dusuyorum napcam bilmiyorum uyurken bile ozluyorum bisi olacak diye yuregim agzimda geziyorum

Ben okadar kalin giydirmiyorum ama uzerine cok dusuyorum napcam bilmiyorum uyurken bile ozluyorum bisi olacak diye yuregim agzimda geziyorum

Benim yapımda var, kardeşlerimede böyleydim, annem bir yere giderdi kardeşlerimle kırk kere arardım, çocuğu yolda arabaların olduğu tarafta tutma, uyurken kontrol et, şöyle yapma , böyle yap diye. Annem der benden çok annelik yaptın kardeşlerine diye.

Kızlaaaaaar 2015 haziran anneleri topiği açılmış
ne çabuk ben geçen yıl 19 ekimde öğrenmiştim hamile olduğumu.
bende uzun kollu badi ve yelek giydiriyorum. altınada kilotlu çorap ve patiksiz pijama giydiriyorum. ama bi türlü ayaklarını ısıtamıyorum şuanda kalın kilotlu çorabın üstüne bide kısa çorap giydirdim. uyurken gündüzleri sıcaklığa göre penye yada peluş battaniyesini örtüyorum geceleri bambu yorgan almıştım terletmeyen onunla yatırıyorum.

ben uzun kollu badi ve yelek giydiriyorum gunduzleri. su ayakli altlar cok isime yariyo.gece de zaten uyku tulumu var ayrica bisi ortmuyorum.erkek bebekler gercektende sicagi cok sevmiyor

Meraba haziran anneleri. Bebekleriniz sırt üstü yatarken elinden tutup kaldırdığınizda başını dik tutuyor mu. Benim bebeğim biraz erken doğdu. Basını böyle oturmaya yakın tutuyor ve doktor bunun için anasteziyle mr çekecek. Çok tedirginim.

ne kadarlık bebeğin?

Canim tutuyor baya bi zamandir ama oyle normal insan gibi degil biraz one egik tutuyor. Ben kitapta okumustum erken dogan bebeklerde boyle hareketler duzeltuilmis dogum tarihine gore hesaplanmaliymis. Yani 40. Haftada dogmus olsaydi simdi ne kadarlik olurdu diye bakmak lazimmis. Sen yuregini ferah tut dr onlem amacli istemistir.

Canım Dr bana ellerine ve ayaklarına bakmayın usudugunu kontrol etmek için göğsüne bakın demişti eller ve ayaklar klima görevi yapar soğuk olmasi normal demişti gerçi ben de usuyor deyip giyindiriyorum eşim de hep kızıyor bana terletme çocuğu diye biz ilk çocuğum da terlete terlete hasta etmiştik çocuğu o da ondan korkuyor

Benimki de erken doğdu canim 36 haftalik 28 eylülde 4. Ayimiz bitiyor ama hala tam anlamıyla dik tutamyor kafasıni baska dr a goster bence anestezi yapmasnlar ya

Düzeltilmiş 3 aylığıgiz. 32 haftalik dogdu. Yatarken kaldırmaya çalışınca başını tutabiliyor olmalıymis. Mr çekmek zorundayız diyor. Allah herkesin bebegine sağlık sıhhat versin. Çok zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…