97gunluk canimBebeğin kaç aylık
Gecer tabi otur otur tembellige alisiyor insanherkese gunaydiiin
burda hava gunesli sayilir hazir gunesi gormusken koltuk kiliflarinin yarisini söktum o ara bizim fıstık miyikladi biraktim onu salliyorum uyusun hemen ise koyulcam hem spor yerine de gecer belki
Hahaha ben de görmemiştin oğlu olmuş modundayım hala, tüm gün burnumun dibinde ama gece de rüyamda gördüm sıpayı :)Arkadaşlar bebeklerinize ne giydiriyorsunuz ben ne giydirecegimi sasirdim kalin uzun kolku badi ve yelek giydiriyorum alrinada patikli donlardan usumuyor ama ne bilim yinede endişeleniyorum zaten çok panik biri oldum akil saglimi bozmadan bi bebeğimi buyutseydim hasta olacak diye aklim çıkıyor
Ayy sen cok yasaGizli gizli duvar diplerinden süzülerek ve bu şişko halimle hiçbir tanıdığa yakalanmadan bir adliye macerasını daha atlattım
Bende oyleyim nolacak boyle bilmuliyorumHahaha ben de görmemiştin oğlu olmuş modundayım hala, tüm gün burnumun dibinde ama gece de rüyamda gördüm sıpayı :)
Arkadaşlar bebeklerinize ne giydiriyorsunuz ben ne giydirecegimi sasirdim kalin uzun kolku badi ve yelek giydiriyorum alrinada patikli donlardan usumuyor ama ne bilim yinede endişeleniyorum zaten çok panik biri oldum akil saglimi bozmadan bi bebeğimi buyutseydim hasta olacak diye aklim çıkıyor
Ben okadar kalin giydirmiyorum ama uzerine cok dusuyorum napcam bilmiyorum uyurken bile ozluyorum bisi olacak diye yuregim agzimda geziyorumCanım benim oğlum şu an hasta olduğu için üşümesin diye biraz abartıyorum galiba, uzun kollu çıtçıtının üzerine kadife uzun kollu kapşunlu takımları var onları giydiriyorum. Şu an uyuyor üzerinede battaniye örttüm.
Bende çok panik ve evhamlıyım babam geçen laf söyledi süs bebeği yaptın bu çocuğu diye.
Ben okadar kalin giydirmiyorum ama uzerine cok dusuyorum napcam bilmiyorum uyurken bile ozluyorum bisi olacak diye yuregim agzimda geziyorum
ne çabuk ben geçen yıl 19 ekimde öğrenmiştim hamile olduğumu.Kızlaaaaaar 2015 haziran anneleri topiği açılmış
bende uzun kollu badi ve yelek giydiriyorum. altınada kilotlu çorap ve patiksiz pijama giydiriyorum. ama bi türlü ayaklarını ısıtamıyorumArkadaşlar bebeklerinize ne giydiriyorsunuz ben ne giydirecegimi sasirdim kalin uzun kolku badi ve yelek giydiriyorum alrinada patikli donlardan usumuyor ama ne bilim yinede endişeleniyorum zaten çok panik biri oldum akil saglimi bozmadan bi bebeğimi buyutseydim hasta olacak diye aklim çıkıyor
Yarenhelin o nasil tatli bir bebek, bayiliyorum, maşallah
ne çabuk ben geçen yıl 19 ekimde öğrenmiştim hamile olduğumu.
bende uzun kollu badi ve yelek giydiriyorum. altınada kilotlu çorap ve patiksiz pijama giydiriyorum. ama bi türlü ayaklarını ısıtamıyorumşuanda kalın kilotlu çorabın üstüne bide kısa çorap giydirdim. uyurken gündüzleri sıcaklığa göre penye yada peluş battaniyesini örtüyorum geceleri bambu yorgan almıştım terletmeyen onunla yatırıyorum.
ne kadarlık bebeğin?Meraba haziran anneleri. Bebekleriniz sırt üstü yatarken elinden tutup kaldırdığınizda başını dik tutuyor mu. Benim bebeğim biraz erken doğdu. Basını böyle oturmaya yakın tutuyor ve doktor bunun için anasteziyle mr çekecek. Çok tedirginim.
Canim tutuyor baya bi zamandir ama oyle normal insan gibi degil biraz one egik tutuyor. Ben kitapta okumustum erken dogan bebeklerde boyle hareketler duzeltuilmis dogum tarihine gore hesaplanmaliymis. Yani 40. Haftada dogmus olsaydi simdi ne kadarlik olurdu diye bakmak lazimmis. Sen yuregini ferah tut dr onlem amacli istemistir.Meraba haziran anneleri. Bebekleriniz sırt üstü yatarken elinden tutup kaldırdığınizda başını dik tutuyor mu. Benim bebeğim biraz erken doğdu. Basını böyle oturmaya yakın tutuyor ve doktor bunun için anasteziyle mr çekecek. Çok tedirginim.
Canım Dr bana ellerine ve ayaklarına bakmayın usudugunu kontrol etmek için göğsüne bakın demişti eller ve ayaklar klima görevi yapar soğuk olmasi normal demişti gerçi ben de usuyor deyip giyindiriyorum eşim de hep kızıyor bana terletme çocuğu diye biz ilk çocuğum da terlete terlete hasta etmiştik çocuğu o da ondan korkuyorne çabuk ben geçen yıl 19 ekimde öğrenmiştim hamile olduğumu.
bende uzun kollu badi ve yelek giydiriyorum. altınada kilotlu çorap ve patiksiz pijama giydiriyorum. ama bi türlü ayaklarını ısıtamıyorumşuanda kalın kilotlu çorabın üstüne bide kısa çorap giydirdim. uyurken gündüzleri sıcaklığa göre penye yada peluş battaniyesini örtüyorum geceleri bambu yorgan almıştım terletmeyen onunla yatırıyorum.
Meraba haziran anneleri. Bebekleriniz sırt üstü yatarken elinden tutup kaldırdığınizda başını dik tutuyor mu. Benim bebeğim biraz erken doğdu. Basını böyle oturmaya yakın tutuyor ve doktor bunun için anasteziyle mr çekecek. Çok tedirginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?