geçmiş olsun cnm inşallah önemli birşey çıkmaz kıyamam miniğimeDüzeltilmiş 3 aylığıgiz. 32 haftalik dogdu. Yatarken kaldırmaya çalışınca başını tutabiliyor olmalıymis. Mr çekmek zorundayız diyor. Allah herkesin bebegine sağlık sıhhat versin. Çok zormuş.
Düzeltilmiş 3 aylığıgiz. 32 haftalik dogdu. Yatarken kaldırmaya çalışınca başını tutabiliyor olmalıymis. Mr çekmek zorundayız diyor. Allah herkesin bebegine sağlık sıhhat versin. Çok zormuş.
Canım geçmiş olsun inşallah korkulacak bir şey yok tur bence de bir başka Dr a daha götür Mr yapalım derse bile emin olursunDüzeltilmiş 3 aylığıgiz. 32 haftalik dogdu. Yatarken kaldırmaya çalışınca başını tutabiliyor olmalıymis. Mr çekmek zorundayız diyor. Allah herkesin bebegine sağlık sıhhat versin. Çok zormuş.
Düzeltilmiş 3 aylığıgiz. 32 haftalik dogdu. Yatarken kaldırmaya çalışınca başını tutabiliyor olmalıymis. Mr çekmek zorundayız diyor. Allah herkesin bebegine sağlık sıhhat versin. Çok zormuş.
göğsü hep sıcak ama elleri ve ayakları ısıtamıyorum. dediğin gibiyse boşuna iki kat çorap giydiriyorumCanım Dr bana ellerine ve ayaklarına bakmayın usudugunu kontrol etmek için göğsüne bakın demişti eller ve ayaklar klima görevi yapar soğuk olmasi normal demişti gerçi ben de usuyor deyip giyindiriyorum eşim de hep kızıyor bana terletme çocuğu diye biz ilk çocuğum da terlete terlete hasta etmiştik çocuğu o da ondan korkuyor
inşallah düzelmiştir canım.Kızlar yarın kızıma kalça usg si çekilecek tekrar.2.ayındaa 2 cm düşüklük çıkmıştı inşallah normale dönmüştür biraydır çift bez kulanıyoruz dua edermisiniz ♥
Canım inşallah normal çıkar güzel haberlerle bekliyoruz seniKızlar yarın kızıma kalça usg si çekilecek tekrar.2.ayındaa 2 cm düşüklük çıkmıştı inşallah normale dönmüştür biraydır çift bez kulanıyoruz dua edermisiniz ♥
Insallah duzelmistir canmKızlar yarın kızıma kalça usg si çekilecek tekrar.2.ayındaa 2 cm düşüklük çıkmıştı inşallah normale dönmüştür biraydır çift bez kulanıyoruz dua edermisiniz ♥
Insallah duzelmistir caninKızlar yarın kızıma kalça usg si çekilecek tekrar.2.ayındaa 2 cm düşüklük çıkmıştı inşallah normale dönmüştür biraydır çift bez kulanıyoruz dua edermisiniz ♥
Var canim oglusumun surekli kurulduyor emzirken dahada artiyor cunku bagirsak hareketleri hizlaniyorselam kızlar bir süredir ara ara kızımın karnı gurulduyor emzirirken yada kucağımdayken gurul gurul , varmı bu durumu yaşayan?
Insan begenilmek istiyor tabi:)Kızlar sacimi boyatcam hangi renk yapsam diye netten bakıyordum eşime gösterdim renkleri sonra dedim kı acaba sarı mi yapsam bir sinirlendi olmaz sarı çok dikkat çekiyor ben de ne olacak yaptirayim dedim çok kızdı normalde rofleliydi saçlarım birşey demiyordu yine rofle ye izin veriyor o baskaymis sarı olmazmis o kadar deyip kapattı konuyu rofleyi de ben istemiyorum uzun sürüyor yaptırması diye ay kizlar şu paspal halimle kiskanilmak nasıl hoşuma gıttı anlatamam
Bende boyadim kizil yaptimKızlar sacimi boyatcam hangi renk yapsam diye netten bakıyordum eşime gösterdim renkleri sonra dedim kı acaba sarı mi yapsam bir sinirlendi olmaz sarı çok dikkat çekiyor ben de ne olacak yaptirayim dedim çok kızdı normalde rofleliydi saçlarım birşey demiyordu yine rofle ye izin veriyor o baskaymis sarı olmazmis o kadar deyip kapattı konuyu rofleyi de ben istemiyorum uzun sürüyor yaptırması diye ay kizlar şu paspal halimle kiskanilmak nasıl hoşuma gıttı anlatamam
iyi yapmışsın canım gule gule kullan kizili severim ben bir kaç sene önce yapmıştım koyu renk mi yapsam açık tonlarda mi yapsam karar veremedimBende boyadim kizil yap
tim
En çok da bu dönemdeInsan begenilmek istiyor tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?