2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
geçmiş olsun cnm inşallah önemli birşey çıkmaz kıyamam miniğime başka bir doktora da götür bence mutlaka o da aynı şeyi derse çektir. belli olmuyor doktorlara da. bizimkisi de tarif ettiğin gibi tutuyor başını 3buçuk aylık.hatta artık yatarken kendisi kaldırıyor başını gövdesinin yarısına kadar oturmak istiyor :)

insallah bi sorun yoktur canim bencede baska bir doktora daha gidin saglikla buyusun insallah yavrularimiz

Canım geçmiş olsun inşallah korkulacak bir şey yok tur bence de bir başka Dr a daha götür Mr yapalım derse bile emin olursun

OTE="ucamayankelebek, post: 37037298, member: 421552"]Kizlar göğüs uclarim hamilelikte cok koyulasmisti. Hala da rengi çok açılmış değil, sizde de öyle mi, tecrubeli anneler rengi acilacak mi[/QUOTE]
Canım giderrk açılcak rengi ama emzirmeyi bırakınca asıl normal haline dönecek ama tabi brz pörsük bişelkilde malesef

Canım arkadaşların dediği gibü başka bi doktora daha gidin bence inşallah hiçiöbir sorun yoktur

göğsü hep sıcak ama elleri ve ayakları ısıtamıyorum. dediğin gibiyse boşuna iki kat çorap giydiriyorum doktora gidince sorayım bende

selam kızlar bir süredir ara ara kızımın karnı gurulduyor emzirirken yada kucağımdayken gurul gurul , varmı bu durumu yaşayan?

Kızlar sacimi boyatcam hangi renk yapsam diye netten bakıyordum eşime gösterdim renkleri sonra dedim kı acaba sarı mi yapsam bir sinirlendi olmaz sarı çok dikkat çekiyor ben de ne olacak yaptirayim dedim çok kızdı normalde rofleliydi saçlarım birşey demiyordu yine rofle ye izin veriyor o baskaymis sarı olmazmis o kadar deyip kapattı konuyu rofleyi de ben istemiyorum uzun sürüyor yaptırması diye ay kizlar şu paspal halimle kiskanilmak nasıl hoşuma gıttı anlatamam

Insan begenilmek istiyor tabi:)

Bende boyadim kizil yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…