2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
[QUOTE="gul3835, post: 37057935, member: 5245bebeğinemler kayseride yasiyor bi ara gelecem bebekle daha cesaret edemiyorum ucak yolculuguna kayserinin neresindesin sen[/QUOTE]
Ben ilcedeyim canim yahyali ne kadarlik oldu bebegin

[QUOTE="gul3835, post: 37057935, member: 5245bebeğinemler kayseride yasiyor bi ara gelecem bebekle daha cesaret edemiyorum ucak yolculuguna kayserinin neresindesin sen
Ben ilcedeyim canim yahyali ne kadarlik oldu bebegin[/QUOTE]

Annemler merkezde canim kizim 2 gun sinra 3. ayini tamamliyor cok hareketlendi kucagimda falan artik kendini attiriyo ayagimda bi nebze sakinliyo 5 dk sonra o da kesmiyo emzikle dururdu emzige faln kanmiyo artik sizlerde bebislerde durum nasillar arkadaslar

Gunaydin guzel hanimlar,tatli bebisler..... Kizim 4 gun sonra 3 ayini dolduracak. Hala gece uyku duzenimiZ yok. 2 saatte 3 saatte bir kalkip emiyor, bazen daha sık. Var mi benim gibi olan

Ben ilcedeyim canim yahyali ne kadarlik oldu bebegin

Canım bizim de 3 gun sınrA 3. Ay dolacak ve biz de bu aralar cok hareketliyiz kucakta gezmek istiyor hep aksama kadar dolaştırmaktan kamburum cikti kesinlikle ayakta sallamaya karşıydım son 4 5 gündür ben de Ayağımda sallıyorum onda bir sure sonra pes ediyor ilk başta orda da cok Hırçın. Bir de kucagimdayken de surekli omzumu yalıyor normalde de birkaç gündür yumruğunu agzina sokup yalıyor ne ki bu dis hazırlığı mi acaba?

Gunaydin guzel hanimlar,tatli bebisler..... Kizim 4 gun sonra 3 ayini dolduracak. Hala gece uyku duzenimiZ yok. 2 saatte 3 saatte bir kalkip emiyor, bazen daha sık. Var mi benim gibi olan
Aksam ben 10 gibi uyutuyorum canım gece 1 gibi uyanıyor bazen sabah 6 ya kadar uyuyor ikinci uykusunda bazen de 3 gibi tekrar uyanıp emmek istiyor.

Havalar iyice bozmadan istanbul anneleri olarak bi buluşsak mı haftaiçi bi gün. Zaten hepimiz oturuyoruz evde boş boş, bi yerlerde kahvaltı yapabiliriz ya da bişeyler içebiliriz ?

Hepimizin bebeginde aynı durum var

Kızlar oğlum aşırı huysuz.uykuları düzene soktum sandım ama gene karıştı.bide memeyi ağzına alıyo tam emecekken ağlamaya başlıyo.ne yapsam acaba?

Kızlar oğlum aşırı huysuz.uykuları düzene soktum sandım ama gene karıştı.bide memeyi ağzına alıyo tam emecekken ağlamaya başlıyo.ne yapsam acaba?
Benim de oyle yaptıgı zaman kucağıma alıp dolaştırıyorum bir de kulağına uyduruk ninni söylüyorum pispis yapıyorum oyle sakinlesiyor sonra tekrar memeye alıyorum emerken uyuyakaliyor genelde uykusu olunca boyle agliyor bizimki de

Bende boyatmak istiyorum ya.2. Çocuk oldumu bana karışmıcaksın dedim eşime.oda söz verdi ama saç rengim çok güzelmiş doğalmışım

Kızlar çıldırmak uzereyim valla simdi kv aradı duşunun sabah 6 dan beri ayaktayım az once de yavrumun uykusu geldi huysuzlandi simdi Ayağımda sallıyorum her neyse arıyor diyor ki sana geliyorum simdi kahvaltı da yapmadım cay koy... Bu nasıl bir edepsizliktir ya Gözümden uyku akıyor o kadar yorgunum ki ben de Selim i sallıyorum siz gelince koyarız dedim bir sey diyemedim bir gun patlayacağım ama ne zaman bilmiyorum

Kucağımda dolaştırıyom sakinleşiyo.bida deniyom vermeyi tekrar başa sarıyo.acaba bırakacak mı emmeyi.kızımı 2.5 sene emzirdim oğlum emmiyo((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…