- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Gunaydin guzel hanimlar,tatli bebisler..... Kizim 4 gun sonra 3 ayini dolduracak. Hala gece uyku duzenimiZ yok. 2 saatte 3 saatte bir kalkip emiyor, bazen daha sık. Var mi benim gibi olan
bizde de var ayni sorun bende birakacak sandım oyle olunca salliyorum uyuyo bi 5-10 dk sonra alip emziriyorum eger uyku bastirdiysa emmiyo kucuk hanim ama sonra yine normale dönüyoKucağımda dolaştırıyom sakinleşiyo.bida deniyom vermeyi tekrar başa sarıyo.acaba bırakacak mı emmeyi.kızımı 2.5 sene emzirdim oğlum emmiyo((
Torununu göresi gelmiştir.benim kv de de sürekli bişeler bulup geliyo.bahane bulmasına gerek yok torununuKızlar çıldırmak uzereyim valla simdi kv aradı duşunun sabah 6 dan beri ayaktayım az once de yavrumun uykusu geldi huysuzlandi simdi Ayağımda sallıyorum her neyse arıyor diyor ki sana geliyorum simdi kahvaltı da yapmadım cay koy... Bu nasıl bir edepsizliktir ya Gözümden uyku akıyor o kadar yorgunum ki ben de Selim i sallıyorum siz gelince koyarız dedim bir sey diyemedim bir gun patlayacağım ama ne zaman bilmiyorum
Sakin ol canım.Sabırlı ol iyi tarafından bak.belki torununu görmek istemiştir.bizimkide sık sık gelir ama çay yap falan demez sadece bahaneler bulur herdefasında gelmek için.bişeler sorar bişelr getirir.önceden uğramazdı pek.şimdide çekiniyo gelmeyeKızlar çıldırmak uzereyim valla simdi kv aradı duşunun sabah 6 dan beri ayaktayım az once de yavrumun uykusu geldi huysuzlandi simdi Ayağımda sallıyorum her neyse arıyor diyor ki sana geliyorum simdi kahvaltı da yapmadım cay koy... Bu nasıl bir edepsizliktir ya Gözümden uyku akıyor o kadar yorgunum ki ben de Selim i sallıyorum siz gelince koyarız dedim bir sey diyemedim bir gun patlayacağım ama ne zaman bilmiyorum
Ne biçim bi alıntı yapmışım.başta yazıyodum.kaybolunca tekrar yazdım.rezillik:)))Torununu göresi gelmiştir.benim kv de de sürekli bişeler bulup geliyo.bahane bulmasına gerek yok torununu
Sakin ol canım.Sabırlı ol iyi tarafından bak.belki torununu görmek istemiştir.bizimkide sık sık gelir ama çay yap falan demez sadece bahaneler bulur herdefasında gelmek için.bişeler sorar bişelr getirir.önceden uğramazdı pek.şimdide çekiniyo gelmeye
atlayın gelin kızlar :) Zaten sanki aynı apartmanda komşuymuşuz da böyle buluşup konuşuyormuşum gibi geliyor kadınlar kulübündeYaaa bulusmayin yaa kiskanirim ben:)
Hahahay aynı ya ben de renk değiştirmek istediğimi söylediğimde eşimden aldığım iltifatların haddi hesabı yok, "saç rengim çok doğalmış, beni daha genç gösteriyormuş, zaten beyazım da yokmuş vs vs " açık açık boyatma demiyor da
Bende boyatmak istiyorum ya.2. Çocuk oldumu bana karışmıcaksın dedim eşime.oda söz verdi ama saç rengim çok güzelmiş doğalmışım
Geçmiş olsun benim de ödüm kopuyor hastalanıcam diyeBacilarim nasilsiniz ???
Cok agir bir sekilde soguk alginligi geciriyorum..
Oglum biberonla beslenmedigi icin ise hastaneye gitmek istemiyorum... Pesimden suruklenip maafolacak cocuk...
Aman dikkat edin bacilarim bu zamanlarin salgini cok kotu ....
Zaten nefes alamiyorum mecburen evde maskeyle geziyorum hic nefes alamaz oldum ....
Esim kv mi aradi kahvalti hazirlasin diye...
Sagolsun gelip bana corba falan icsene diyo...
Halim varda ben yiyip icmiyorum sanki ...
Taabi ki bana bakmak zorunda degil ama keske gelip rahatsiz etmese daha iyiydi...
Geçmiş olsun canım.bol vitamin almaya çalış iyi geliyo.Bacilarim nasilsiniz ???
Oglum biberonla beslenmedigi icin ise hastaneye gitmek istemiyorum... Pesimden suruklenip maafolacak cocuk...
Zaten nefes alamiyorum mecburen evde maskeyle geziyorum hic nefes alamaz oldum ....
Taabi ki bana bakmak zorunda degil ama keske gelip rahatsiz etmese daha iyiydi...
Geçmiş olsun canım ben de hasta olmuştum geçen hafta çok zor oluyor bebek olunca uzak duramiyor insan emzirdiğin için inşallah bebisine geçmezBacilarim nasilsiniz ???
Ben de ne zaman kaslarimi aldirmam gerek desem yoo çok iyi kasların birsey yok diyor ona kalsa battaniye gibi gezicem ortalıkta ama sayıya izin vermemesi hoşuma gitti yaptırmayacagim ama bir süre daha sarı yaptırmak istiyorum diyeceğim gicikliginaHahahay aynı ya ben de renk değiştirmek istediğimi söylediğimde eşimden aldığım iltifatların haddi hesabı yok, "saç rengim çok doğalmış, beni daha genç gösteriyormuş, zaten beyazım da yokmuş vs vs " açık açık boyatma demiyor da
Gecmis olsun canim. Benimde basima geldi hemde o halde ev tasidik cok zor oluyor. Zaten hastaneye gitsende bir sey vermiyorlar bana vermedi doktor emziriyorsun icemezsin agrilarin cok olursa parasetamollu agri kesici ic sadece dedi bir de bebeklere verilwbilen bir surup varmis sende onu icebilirsin dedi yani pek ise yaramayan seyler. Beni portakal suyu diriltti sende bol bol c vitamini al. Bebis uyuduktan sonra yatakta ic iyice terle terini sicak tut ancak oyle geciyor.Cok sagolun bacilarim ♥
Inanin halsizlik hepsine bedel :-(
Oglumda da var burun akintisi bacim ama fizyolojik serum iyi geldi daha iyi su an...Geçmiş olsun canım ben de hasta olmuştum geçen hafta çok zor oluyor bebek olunca uzak duramiyor insan emzirdiğin için inşallah bebisine geçmez
Sen de baya zorlanmissindir bacim sukur atlatmissin...Gecmis olsun canim. Benimde basima geldi hemde o halde ev tasidik cok zor oluyor. Zaten hastaneye gitsende bir sey vermiyorlar bana vermedi doktor emziriyorsun icemezsin agrilarin cok olursa parasetamollu agri kesici ic sadece dedi bir de bebeklere verilwbilen bir surup varmis sende onu icebilirsin dedi yani pek ise yaramayan seyler. Beni portakal suyu diriltti sende bol bol c vitamini al. Bebis uyuduktan sonra yatakta ic iyice terle terini sicak tut ancak oyle geciyor.
Bacim benim oglum 10 gun sonra 5 aylik olacak yaklasik 2-3 haftadir gun asiri yapiyor...Kızlar bebeklerınız günde kaç defa kaka yapıyor benimki üç dört defa yapıyor normal mi acaba
Daha once nasıl yapiyordu canım benim kızım sanki çok yapıyor gibi geliyor banaOglumda da var burun akintisi bacim ama fizyolojik serum iyi geldi daha iyi su an...
Ins. Tam anlamiyla gecmez hastalik
Sen de baya zorlanmissindir bacim sukur atlatmissin...
Yeni evin de hayirli olsun
Mandalina suyu iciyorum bakalim...
Nane sutu azaltiyor diye nane limon icmek isstemiyorum esim sagolsun zorluor beni
Bacim benim oglum 10 gun sonra 5 aylik olacak yaklasik 2-3 haftadir gun asiri yapiyor...
Birgun yapinca diger gun yapmiyor...
Ama hakkinida veriyor
Benimkide hala 3 kez yapiyor doktoru normal dedi.Daha once nasıl yapiyordu canım benim kızım sanki çok yapıyor gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?