Evet canım ben de internette araştırdım şimdi 3-8 defa yapması normalmisBenimkide hala 3 kez yapiyor doktoru normal dedi.
Azerikizi canim cok tesekkur ederim. Evet nane azaltirmis bende duydum. Bence de icmemelisin. Limonlu ihlamur ic. Ayyy ben cok severim aklima gelmisken demleyim bari :)
Kızlar yarın kızıma kalça usg si çekilecek tekrar.2.ayındaa 2 cm düşüklük çıkmıştı inşallah normale dönmüştür biraydır çift bez kulanıyoruz dua edermisiniz ♥
Canım sen gözle baktığında kalçasında büyüme farkediyor musun?
Kızlar 4 ay aşısi yaptıran varmi? Ates falan yapiyomu ya biz gitcez de birazdan
Canim gecmis olsun evet nane sutu azaltiyor nane limon yerine elma armut limon mandalina ihlamur kabuk tarcin zencefil bunlari kaynat sonrada icine bal koyup ic sonrda uyu biraz cok iyi geliyor bende gecen hafta hastalanmistim cok iyi geldi vitamin deoosu hemdeOglumda da var burun akintisi bacim ama fizyolojik serum iyi geldi daha iyi su an...
Ins. Tam anlamiyla gecmez hastalik
Sen de baya zorlanmissindir bacim sukur atlatmissin...
Yeni evin de hayirli olsun
Mandalina suyu iciyorum bakalim...
Nane sutu azaltiyor diye nane limon icmek isstemiyorum esim sagolsun zorluor beni
Bacim benim oglum 10 gun sonra 5 aylik olacak yaklasik 2-3 haftadir gun asiri yapiyor...
Birgun yapinca diger gun yapmiyor...
Ama hakkinida veriyor
Benim oglan5-6kere yapiyor cok nadir olarakda bazen gunde birdefa yapiyorKızlar bebeklerınız günde kaç defa kaka yapıyor benimki üç dört defa yapıyor normal mi acaba
arkadaşlar sormayın benim kuzum da hapşuruyor,öksürüyor...gözler kırmızı napıcam ben ?herşeyine dayanırım yeyerki hastalanmasın kuzum
Kızlar bebeklerınız günde kaç defa kaka yapıyor benimki üç dört defa yapıyor normal mi acaba
Merhaba kızlar doktordan geldik Hamdolsun kalça ölçüsü normale dönmüş kızımın.artık çift bez takmıcaz :)
Ben de vermiyordun su ilk ay ama sonra o sıcaklarda acıdım yavruma günde bikç çay kaşığı veriyorum ve nasıl kanarak içiyordu :) hem kakasını daha rahat yapıyor. Bu arada sana msj attım özeldenBen hic su vermedim 6 aya kadar da vermeyi dusunmuyorum hos yazin kaburucu sicaklarinda yaktim cocugu simdi hic vermem de sutten aldigini dusunuyorum. 6 aylik olsalar artik guzel olur. Ek gidaya gecelim de memelerimiz biraz nefes alsin
Benimki günde2 kere yapiyodu uzun zamandir ggeçen hafta bugün hic yapmadi ondan beri günde 4-5 sefere cikiyo :) doktora sordum su gibi civik olmadigi surece sorun yok dedi..
Bende hic su vermedim annem inatla dra sordu verelim diye ama kasık mamasina geçene kadar gerek yok dedi manada herseyvayarli zaten su ekleniyor dedi.. Gunde2 kere sabah 10 aksam10 120cc mama veriyorum ben doymuyo oglus..
Havalar serinliği evde birşeyler yakmaya başlayan var mi? Sabaha karsi soğuk oluyor yorgan var üstünde ama korkuyorum usumesinden.. Evde Lisakollu cçit çitli body üstüne ayakli pijama takimi giydiroyorum. Bide penye yelek giydiriyorhm..
Kızlar bebeklerınız günde kaç defa kaka yapıyor benimki üç dört defa yapıyor normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?