2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bebeklerınız günde kaç defa kaka yapıyor benimki üç dört defa yapıyor normal mi acaba
öyleydi bikaç haftadır 3günde bir,ama nasıl fena bir kaka,sırtına çıkıyor.
neden böyle bi değişim oldu bilmiyorum,az beslendiği için olabilir
ama günde 3-4 normal geliyordu bana

Kizlar tanisma amacli bulusma icin trumph alisveris merkezinde toplanalim diyoruz mecidiyekoy merkezi bir yer ve bebek bakimi rahat olmasi icin avm tercih edelim diyoruz. Istanbul anneleri katilacaklarla beraber gun belirleyelim

Bizimki de doğuştan Beşiktaşlı Beşiktaş doğumlu :) anne baba da Beşiktaşlı :) bizim çarşı da ilgisizliğe karşı, herşeyi bırakıp onunla oynamak gerek :)

Bizimki de doğuştan Beşiktaşlı Beşiktaş doğumlu :) anne baba da Beşiktaşlı :) bizim çarşı da ilgisizliğe karşı, herşeyi bırakıp onunla oynamak gerek :)
hehehe eşim beşiktaşlı yapmaya çalışıyor ben fenerli :) 4 yaşındaki yiğenimi fenerli yaptım sıra kızımda.
buarada bende sprial taktırmaya karar verdim. Dün bi kaza yaşadık malesef prezervatif yırtıldı. geçen yıl bu zamanlar yaşadığımız kazanın sonucu kızım doğdu. Şimdi kara kara düşünüyorum. geçen yılda hastalığım biteli 2 gün olmuştu gene hastalığım biteli 2 gün oldu. ve ben hamile kalmak istemiyorum. doktora ertesi gün hapı içebilirmiyim dedim. içersem bir gün emziremen dedi. tamam dedim nede olsa mama içiyor. ama ertesi gün ilaçları toplatılmış sadece ella diye bir ilaç varmış piyasada onuda kullanırsam bir hafta emziremicem. ilaçta 49 liraymış. aldım ama içmedim henüz. hamile kalmakta istemiyorum o ilacı içip bir hafta kızımı anne sütünden mahrum etmekte istemiyorum
doktor spiral için hastalanınca gelmemi söyledi. bide smear testi yaptı. sonucu 10 gün sonra çıkacakmış. rahmimde kendini toparlamış. Allahtan ağda yaptırmıştım giderken. hiç aklıma gelmemişti smear testi yapacağı

Canım senden gelişmeleri bekliyorum. Bizim 4. ay aşılarımız haftaya ateş olacak mı acaba merak ediyorum

Asiyi yaptirdik canim simdilik atesi falan yok pedifen surup aldm yine de.cok yukselmezse kullanmycm.biraz huysuzluk var sadece iğne yapilirken de cok agladi kuzum

bnm kızım normalde emiyor da, bazen yetmiyor sütüm mama yapıyorum ama 60 ya da 90 cc anca içiyor ya 3 buçuk aylık olduk. az gibi geliyor bana içtiği.sizinki ne kadarlık?

Bizimki 50 gundur kendi yapamiyo kakasini malesef ayin 15i gelsede doktora gitsek 4 aylik olcaz ek gidaya baslicaz ins o zaman yapabilir

canım çok tşk edrim bende calpol verdim..şimdilik ateşi yok ama burnundan fış fış sesler çıkıyor...inşallah yavrularımız atlatır bunu...

Ya kizlar ben cok skliyorum neyle ugrassam acaba yaa bir fikir verin kecelerim var onlarla bisiler mi yapsam
ay ne güzel vakit bulabiliyorsun..walla ben yemek ,temizlikle uğraş vebi de üstüne ilkokul 1. e başlayan oğlumu çalıştırıyorum ;şu saat itibariyle pilim bitiyor....

Asiyi yaptirdik canim simdilik atesi falan yok pedifen surup aldm yine de.cok yukselmezse kullanmycm.biraz huysuzluk var sadece iğne yapilirken de cok agladi kuzum

Canım biliyorum üzülmemek elde değil ama, aşı vurulduğunda ağladığına şükür bile etmek gerekiyor. Hemşire bize dediki aşı vurulduğunda ağlayan çocuk sağlıklı çocuktur diye.

Ya kizlar ben cok skliyorum neyle ugrassam acaba yaa bir fikir verin kecelerim var onlarla bisiler mi yapsam

Canım sana nazar değecek diye korkuyorum. Sıkılacak zamanı nasıl buluyorsun. Ben Wc'ye bile koşarak gidiyorum, oğlum yanından ayrılınca yıkıyor ortalığı. Gün aşırı kayınvalidem geliyor. O gelince oğluma bakıyor ben 2 günlük yemek yapıyorum. Temizliğide haftasonu eşim evdeyken yapabiliyorum.

Eşime akşamları çamaşırları astırıyorum, bulaşık makinasını doldurup boşaltıyor.

Bi test yaptır gebelik için umarım negatiftir

Bizde de o sesler var, burnuna okyonus suyu sıkıp burun aspratörüyle çekiyorum sümükler geliyor, o sümükleri alınca. Bir sonraki uyuyup uyanmasına kadar rahat ediyor.

stanki, post: 37073144, member: 186782"]Canım sana nazar değecek diye korkuyorum. Sıkılacak zamanı nasıl buluyorsun. Ben Wc'ye bile koşarak gidiyorum, oğlum yanından ayrılınca yıkıyor ortalığı. Gün aşırı kayınvalidem geliyor. O gelince oğluma bakıyor ben 2 günlük yemek yapıyorum. Temizliğide haftasonu eşim evdeyken yapabiliyorum.

Eşime akşamları çamaşırları astırıyorum, bulaşık makinasını doldurup boşaltıyor.[/QUOTE]
Sukurler olsun vaktim cok ama ben ne yapatlcahimi bilmiyorum benim tek artim hergun yemek yapmiyorum esim yemege gelemiyor herzaman bide lokantamiz var canim yemek yapmak istemezse ordan soyluyorum boylece vakit cok kaliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…