- 13 Ağustos 2014
- 496
- 831
- 158
öyleydi bikaç haftadır 3günde bir,ama nasıl fena bir kaka,sırtına çıkıyor.Kızlar bebeklerınız günde kaç defa kaka yapıyor benimki üç dört defa yapıyor normal mi acaba
gözle anlaşılaak bişey değilki,kalça eklemindeCanım sen gözle baktığında kalçasında büyüme farkediyor musun?
Gözün aydın canım çok sevindimMerhaba kızlar doktordan geldik Hamdolsun kalça ölçüsü normale dönmüş kızımın.artık çift bez takmıcaz :)
Bizim de haftaya perşembe ben de merak ediyorum ateş yaparmi diyeCanım senden gelişmeleri bekliyorum. Bizim 4. ay aşılarımız haftaya ateş olacak mı acaba merak ediyorum
Bizimki de doğuştan Beşiktaşlı Beşiktaş doğumlu :) anne baba da Beşiktaşlı :) bizim çarşı da ilgisizliğe karşı, herşeyi bırakıp onunla oynamak gerek :)Oğlumun dayısı, amcası, dedesi oğlumu galatasaraylı yapmak için uğraşıyor. Ama bizim bebe doğuştan besşiktaşlı hatta çarşı kafasıyla doğmuş emmeye karşı, uyumaya karşı.
Uyumamak için inatlaşıyor, emmemek için inatlaşıyor.
hehehe eşim beşiktaşlı yapmaya çalışıyor ben fenerli :) 4 yaşındaki yiğenimi fenerli yaptım sıra kızımda.Bizimki de doğuştan Beşiktaşlı Beşiktaş doğumlu :) anne baba da Beşiktaşlı :) bizim çarşı da ilgisizliğe karşı, herşeyi bırakıp onunla oynamak gerek :)
Canım senden gelişmeleri bekliyorum. Bizim 4. ay aşılarımız haftaya ateş olacak mı acaba merak ediyorum
bnm kızım normalde emiyor da, bazen yetmiyor sütüm mama yapıyorum ama 60 ya da 90 cc anca içiyor yaBenimki günde2 kere yapiyodu uzun zamandir ggeçen hafta bugün hic yapmadi ondan beri günde 4-5 sefere cikiyo :) doktora sordum su gibi civik olmadigi surece sorun yok dedi..
Bende hic su vermedim annem inatla dra sordu verelim diye ama kasık mamasina geçene kadar gerek yok dedi manada herseyvayarli zaten su ekleniyor dedi.. Gunde2 kere sabah 10 aksam10 120cc mama veriyorum ben doymuyo oglus..
Havalar serinliği evde birşeyler yakmaya başlayan var mi? Sabaha karsi soğuk oluyor yorgan var üstünde ama korkuyorum usumesinden.. Evde Lisakollu cçit çitli body üstüne ayakli pijama takimi giydiroyorum. Bide penye yelek giydiriyorhm..
canım çok tşk edrim bende calpol verdim..şimdilik ateşi yok ama burnundan fış fış sesler çıkıyor...inşallah yavrularımız atlatır bunu...Canım benim oğlum cumartesinden beri aynı durumda, ateşi olursa, göğüste hırıltı olursa, öksürük artarsa hiç ihmal etmeden doktora gidin. Biz doktora gittik küçük oldukları için bronşit olma riskleri çok yüksek dedi. Öksürüğü için bitkisel bir şurup verdi.
ay ne güzel vakit bulabiliyorsun..walla ben yemek ,temizlikle uğraş vebi de üstüne ilkokul 1. e başlayan oğlumu çalıştırıyorum ;şu saat itibariyle pilim bitiyor....Ya kizlar ben cok skliyorum neyle ugrassam acaba yaa bir fikir verin kecelerim var onlarla bisiler mi yapsam
Asiyi yaptirdik canim simdilik atesi falan yok pedifen surup aldm yine de.cok yukselmezse kullanmycm.biraz huysuzluk var sadece iğne yapilirken de cok agladi kuzum
Ya kizlar ben cok skliyorum neyle ugrassam acaba yaa bir fikir verin kecelerim var onlarla bisiler mi yapsam
Siz uzulmeyn diye hemsire sacmalamis bence... hic bi tutar yanı yok soyledigininCanım biliyorum üzülmemek elde değil ama, aşı vurulduğunda ağladığına şükür bile etmek gerekiyor. Hemşire bize dediki aşı vurulduğunda ağlayan çocuk sağlıklı çocuktur diye.
Bi test yaptır gebelik için umarım negatiftirhehehe eşim beşiktaşlı yapmaya çalışıyor ben fenerli :) 4 yaşındaki yiğenimi fenerli yaptım sıra kızımda.
buarada bende sprial taktırmaya karar verdim. Dün bi kaza yaşadık malesefprezervatif yırtıldı. geçen yıl bu zamanlar yaşadığımız kazanın sonucu kızım doğdu. Şimdi kara kara düşünüyorum. geçen yılda hastalığım biteli 2 gün olmuştu gene hastalığım biteli 2 gün oldu. ve ben hamile kalmak istemiyorum. doktora ertesi gün hapı içebilirmiyim dedim. içersem bir gün emziremen dedi. tamam dedim nede olsa mama içiyor. ama ertesi gün ilaçları toplatılmış sadece ella diye bir ilaç varmış piyasada onuda kullanırsam bir hafta emziremicem. ilaçta 49 liraymış. aldım ama içmedim henüz. hamile kalmakta istemiyorum o ilacı içip bir hafta kızımı anne sütünden mahrum etmekte istemiyorum
doktor spiral için hastalanınca gelmemi söyledi. bide smear testi yaptı. sonucu 10 gün sonra çıkacakmış. rahmimde kendini toparlamış. Allahtan ağda yaptırmıştım giderken. hiç aklıma gelmemişti smear testi yapacağı
canım çok tşk edrim bende calpol verdim..şimdilik ateşi yok ama burnundan fış fış sesler çıkıyor...inşallah yavrularımız atlatır bunu...
ay ne güzel vakit bulabiliyorsun..walla ben yemek ,temizlikle uğraş vebi de üstüne ilkokul 1. e başlayan oğlumu çalıştırıyorum ;şu saat itibariyle pilim bitiyor....
Neden yok ki var aciyi hissediyor gercekten halimize sukretmek lazim oyle bebekler var ki birak asiyi etini etini kessen twpki vermiyor rabbim onlara sifa bizim bebislerimizede saglik versinSiz uzulmeyn diye hemsire sacmalamis bence... hic bi tutar yanı yok soylediginin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?