Siz uzulmeyn diye hemsire sacmalamis bence... hic bi tutar yanı yok soylediginin
Neden yok ki var aciyi hissediyor gercekten halimize sukretmek lazim oyle bebekler var ki birak asiyi etini etini kessen twpki vermiyor rabbim onlara sifa bizim bebislerimizede saglik versin
Bende koriuyorum bazen ya hamile kaoirsam diye korunmuyoruz allaha emanet sezeryan olmamis olsaydim hic kormazdim da
senınkı yıne ılgılenıyor gelıyor canım, bızımkısının umrunda degıl torunu oglu vs hiçç, yılda bır kere zaten zıyarete gelırdı sımdı yılda 2 kere oldu, oda oglunun zoruyla gelıyorKızlar çıldırmak uzereyim valla simdi kv aradı duşunun sabah 6 dan beri ayaktayım az once de yavrumun uykusu geldi huysuzlandi simdi Ayağımda sallıyorum her neyse arıyor diyor ki sana geliyorum simdi kahvaltı da yapmadım cay koy... Bu nasıl bir edepsizliktir ya Gözümden uyku akıyor o kadar yorgunum ki ben de Selim i sallıyorum siz gelince koyarız dedim bir sey diyemedim bir gun patlayacağım ama ne zaman bilmiyorum
nasıl oldu yavrun? bızımde 1 hafta sonra acaba cok aglıyormu, yıne cok uykusu oluyor mu ?Kızlar 4 ay aşısi yaptıran varmi? Ates falan yapiyomu ya biz gitcez de birazdan
gecmıs olsun oncelıkle ccanım, işallah sımdı daha ıyısındır, yıne aynı seyı soylıycem sızın kv ılgılenıyor yıne, ben hamıleyken haftalarca yattım kadın bı aramadı bıle, sızınkıler ılgılenıyor yıneBacilarim nasilsiniz ???
Cok agir bir sekilde soguk alginligi geciriyorum..
Oglum biberonla beslenmedigi icin ise hastaneye gitmek istemiyorum... Pesimden suruklenip maafolacak cocuk...
Aman dikkat edin bacilarim bu zamanlarin salgini cok kotu ....
Zaten nefes alamiyorum mecburen evde maskeyle geziyorum hic nefes alamaz oldum ....
Esim kv mi aradi kahvalti hazirlasin diye...
Sagolsun gelip bana corba falan icsene diyo...
Halim varda ben yiyip icmiyorum sanki ...
Taabi ki bana bakmak zorunda degil ama keske gelip rahatsiz etmese daha iyiydi...
ertesı gun hapları tıplatılmısmı ?? pekı naptın, ıctın mı ?ay bende cok korkuyorum, test aldım yarın yapcam, aynen gecen sene olmustu bızımde kaza yıne ole bır sey olursa naparım bılmıyorum, valla artık 2ay bırlıkte olmamayı dusunuyorum, napayım kendımı garantıye almam lagzım kesın cozum :)hehehe eşim beşiktaşlı yapmaya çalışıyor ben fenerli :) 4 yaşındaki yiğenimi fenerli yaptım sıra kızımda.
buarada bende sprial taktırmaya karar verdim. Dün bi kaza yaşadık malesefprezervatif yırtıldı. geçen yıl bu zamanlar yaşadığımız kazanın sonucu kızım doğdu. Şimdi kara kara düşünüyorum. geçen yılda hastalığım biteli 2 gün olmuştu gene hastalığım biteli 2 gün oldu. ve ben hamile kalmak istemiyorum. doktora ertesi gün hapı içebilirmiyim dedim. içersem bir gün emziremen dedi. tamam dedim nede olsa mama içiyor. ama ertesi gün ilaçları toplatılmış sadece ella diye bir ilaç varmış piyasada onuda kullanırsam bir hafta emziremicem. ilaçta 49 liraymış. aldım ama içmedim henüz. hamile kalmakta istemiyorum o ilacı içip bir hafta kızımı anne sütünden mahrum etmekte istemiyorum
doktor spiral için hastalanınca gelmemi söyledi. bide smear testi yaptı. sonucu 10 gün sonra çıkacakmış. rahmimde kendini toparlamış. Allahtan ağda yaptırmıştım giderken. hiç aklıma gelmemişti smear testi yapacağı
sezeryandan nıe korkuyorsun canım anlamadım ?Bende koriuyorum bazen ya hamile kaoirsam diye korunmuyoruz allaha emanet sezeryan olmamis olsaydim hic kormazdim da
Sezeryan sonrasi iki yil hamile kalmamak lazim ya o sebeple canim benim kazayla bebekolma ihtimali az diyede hic korunmuyoruz bakalim sonumuz hayrolasenınkı yıne ılgılenıyor gelıyor canım, bızımkısının umrunda degıl torunu oglu vs hiçç, yılda bır kere zaten zıyarete gelırdı sımdı yılda 2 kere oldu, oda oglunun zoruyla gelıyor
nasıl oldu yavrun? bızımde 1 hafta sonra acaba cok aglıyormu, yıne cok uykusu oluyor mu ?
gecmıs olsun oncelıkle ccanım, işallah sımdı daha ıyısındır, yıne aynı seyı soylıycem sızın kv ılgılenıyor yıne, ben hamıleyken haftalarca yattım kadın bı aramadı bıle, sızınkıler ılgılenıyor yıne
ertesı gun hapları tıplatılmısmı ?? pekı naptın, ıctın mı ?ay bende cok korkuyorum, test aldım yarın yapcam, aynen gecen sene olmustu bızımde kaza yıne ole bır sey olursa naparım bılmıyorum, valla artık 2ay bırlıkte olmamayı dusunuyorum, napayım kendımı garantıye almam lagzım kesın cozum :)
sezeryandan nıe korkuyorsun canım anlamadım ?
İyi geceler annecikler bebisinize birşeyler tattiriyormusunuz merak ettim annem ısrarla meyve tattirmak istiyor ne yapayım sizce özelikle Ayşegül sana soruyorum hemşiresin ya tatlim sadece suyunu emdirelim çok az püresini vermeyelim diyo ne dersiniz ek gıdaya ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
Yapsak da oynamazlardi. Evde oldugu icin kiymeti olmazdi. Siradanlasirdi. O oyuzden hic derrtlenmeyelim :)Evimizin boş ve büyük bir odası olsaydı keşke çocuklara ekteki gibi bir oyun odası yapardık.
Benim sütüm çok az, oğlum mama ağırlıklı besleniyor. Doktor 4. ayda ek gıdaya başlayacağız diyor.[/QUOT
Benim sütüm yetiyor çok şükür mama da vermiyorum annem bi kere tattirdi fatih Şapur şupur emdi çok sevindi gülücükler saçtı anneminkisi fantazi yani doyurma amaçli değil ben de alerji olmasından veya iştahinin axalmasindan korkuyorum sadece
yaaa öle bır sey mıı varr ?? benımkıde sezeryan, alhalhala doktor bana hıc bır sey demedı, dıkkat et hamıle kalabılırsın vs dıe hatta konustukta yanı,( hos bende zaten ıstemıyorum da ya kaza olursa yıne, korkudan zaten artık kesıcem yanı napalım)Sezeryan sonrasi iki yil hamile kalmamak lazim ya o sebeple canim benim kazayla bebekolma ihtimali az diyede hic korunmuyoruz bakalim sonumuz hayrola
Dikislerin acilma ihtimali okdugu icin ve annenin depolari azaldigi icin vucut kendini toparlasin die iki bebek aradi iki yil olmasi lazim. Canim bizimkisi tup bebek o kadar tedavi gorduk olmadi simdi kazayla okursa mucize olur benim icinyaaa öle bır sey mıı varr ?? benımkıde sezeryan, alhalhala doktor bana hıc bır sey demedı, dıkkat et hamıle kalabılırsın vs dıe hatta konustukta yanı,( hos bende zaten ıstemıyorum da ya kaza olursa yıne, korkudan zaten artık kesıcem yanı napalım)
senın nıe olma ıhtımalı az kı, sozde benımde oleydı bence hıc ole dusunme
Canim sutun az olunca dorduncu ayda baslayin diyo doktorlar ben boyle giderse altinca ayda baslarim ek gidaya sutum yetiyor kilo alimida iyiİyi geceler annecikler bebisinize birşeyler tattiriyormusunuz merak ettim annem ısrarla meyve tattirmak istiyor ne yapayım sizce özelikle Ayşegül sana soruyorum hemşiresin ya tatlim sadece suyunu emdirelim çok az püresini vermeyelim diyo ne dersiniz ek gıdaya ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
Cok guzelmis bende allah nasip ederse bahceye yaptirmak istiyorum bunun bi penzeriniEvimizin boş ve büyük bir odası olsaydı keşke çocuklara ekteki gibi bir oyun odası yapardık.
hım anladım canım, hıc de ole dusunme benım cevremde cok var öle mucıze bellı olmaz yanı :)Dikislerin acilma ihtimali okdugu icin ve annenin depolari azaldigi icin vucut kendini toparlasin die iki bebek aradi iki yil olmasi lazim. Canim bizimkisi tup bebek o kadar tedavi gorduk olmadi simdi kazayla okursa mucize olur benim icin
senınkı yıne ılgılenıyor gelıyor canım, bızımkısının umrunda degıl torunu oglu vs hiçç, yılda bır kere zaten zıyarete gelırdı sımdı yılda 2 kere oldu, oda oglunun zoruyla gelıyor
nasıl oldu yavrun? bızımde 1 hafta sonra acaba cok aglıyormu, yıne cok uykusu oluyor mu ?
gecmıs olsun oncelıkle ccanım, işallah sımdı daha ıyısındır, yıne aynı seyı soylıycem sızın kv ılgılenıyor yıne, ben hamıleyken haftalarca yattım kadın bı aramadı bıle, sızınkıler ılgılenıyor yıne
ertesı gun hapları tıplatılmısmı ?? pekı naptın, ıctın mı ?ay bende cok korkuyorum, test aldım yarın yapcam, aynen gecen sene olmustu bızımde kaza yıne ole bır sey olursa naparım bılmıyorum, valla artık 2ay bırlıkte olmamayı dusunuyorum, napayım kendımı garantıye almam lagzım kesın cozum :)
sezeryandan nıe korkuyorsun canım anlamadım ?
yaa gecen dugunde gorduk birini ben tanimiyorum da gorumcem soyledi cok zor olmus ilk cocuklari tedaviyle 1.5-2 yasinda falan kadin hamoleymis korunmuyolarmis kalmis bizimki de istemiyo gericekilme yapiyo ben diyorum kazaya kurban gitcez diye dinlemiyo napcam bilmiyorumDikislerin acilma ihtimali okdugu icin ve annenin depolari azaldigi icin vucut kendini toparlasin die iki bebek aradi iki yil olmasi lazim. Canim bizimkisi tup bebek o kadar tedavi gorduk olmadi simdi kazayla okursa mucize olur benim icin
evet benımde ole mucızevı yontemle olan bır cok kısı var cevremde, olmaz demeyelım.senınde mı tedavıyle oldu canım ? benımde esım gerı cekılme ıle korunuyor (! ) ama bu bebısımızde ole oldu kazayla, bı daha ben hapa gecene kadar bırlıkte olmamayı dusunuyorum, napıyım kokten cozum :)yaa gecen dugunde gorduk birini ben tanimiyorum da gorumcem soyledi cok zor olmus ilk cocuklari tedaviyle 1.5-2 yasinda falan kadin hamoleymis korunmuyolarmis kalmis bizimki de istemiyo gericekilme yapiyo ben diyorum kazaya kurban gitcez diye dinlemiyo napcam bilmiyorum
ıyı ıyı cok gecmıs olsun canım, sen atlattın, darısı basımıza işallah :)Simdilik bi farklilik yok canim atesi cok az yukseldi normale dondu tekrar uykusu da normal biraz mizmizlik var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?