2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Siz uzulmeyn diye hemsire sacmalamis bence... hic bi tutar yanı yok soylediginin

Siz doktor yada hemşire misiniz? Aksini açıklayabileyecek tıbbi bir bilginiz varsa aşıya gidince ağlıyor diye kendimi teselli etmiyim. Bana mantıklı geldi, sonuçta acıya tepki veriyor olması da sağlık belirtisidir.

Neden yok ki var aciyi hissediyor gercekten halimize sukretmek lazim oyle bebekler var ki birak asiyi etini etini kessen twpki vermiyor rabbim onlara sifa bizim bebislerimizede saglik versin

Sorma canım binlerce şükürler olsun, benim yengemin kızı engelli, acıyı hissetmiyor. Küçükken evleri sobalıydı, gözle kaş arası gidip sobayı elliyordu, acıyı hissetmediği için ağlamıyordu bile.

Bende koriuyorum bazen ya hamile kaoirsam diye korunmuyoruz allaha emanet sezeryan olmamis olsaydim hic kormazdim da

Ev aldık, borcumuz olmasa hemen ikinci çocuğu yapıp birlikte büyümelerini çok isterdim aslında. Ama çalışmam gerektiği için 3 yıl çok zor bir ihtimal.

Erkek kardeşimle aramda 7 yaş, kız kardeşim ile aramızda 18 yaş fark var. Aralarının çok uzun olması hiç iyi değil tecrübeyle sabit.

senınkı yıne ılgılenıyor gelıyor canım, bızımkısının umrunda degıl torunu oglu vs hiçç, yılda bır kere zaten zıyarete gelırdı sımdı yılda 2 kere oldu, oda oglunun zoruyla gelıyor

Kızlar 4 ay aşısi yaptıran varmi? Ates falan yapiyomu ya biz gitcez de birazdan
nasıl oldu yavrun? bızımde 1 hafta sonra acaba cok aglıyormu, yıne cok uykusu oluyor mu ?

gecmıs olsun oncelıkle ccanım, işallah sımdı daha ıyısındır, yıne aynı seyı soylıycem sızın kv ılgılenıyor yıne, ben hamıleyken haftalarca yattım kadın bı aramadı bıle, sızınkıler ılgılenıyor yıne

ertesı gun hapları tıplatılmısmı ?? pekı naptın, ıctın mı ?ay bende cok korkuyorum, test aldım yarın yapcam, aynen gecen sene olmustu bızımde kaza yıne ole bır sey olursa naparım bılmıyorum, valla artık 2ay bırlıkte olmamayı dusunuyorum, napayım kendımı garantıye almam lagzım kesın cozum :)
Bende koriuyorum bazen ya hamile kaoirsam diye korunmuyoruz allaha emanet sezeryan olmamis olsaydim hic kormazdim da
sezeryandan nıe korkuyorsun canım anlamadım ?

Sezeryan sonrasi iki yil hamile kalmamak lazim ya o sebeple canim benim kazayla bebekolma ihtimali az diyede hic korunmuyoruz bakalim sonumuz hayrola

İyi geceler annecikler bebisinize birşeyler tattiriyormusunuz merak ettim annem ısrarla meyve tattirmak istiyor ne yapayım sizce özelikle Ayşegül sana soruyorum hemşiresin ya tatlim sadece suyunu emdirelim çok az püresini vermeyelim diyo ne dersiniz ek gıdaya ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz

Evimizin boş ve büyük bir odası olsaydı keşke çocuklara ekteki gibi bir oyun odası yapardık.

Eklentiler

• 10486220_547677415357813_1241832656172572387_n[1].webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 47

Benim sütüm çok az, oğlum mama ağırlıklı besleniyor. Doktor 4. ayda ek gıdaya başlayacağız diyor.

Sezeryan sonrasi iki yil hamile kalmamak lazim ya o sebeple canim benim kazayla bebekolma ihtimali az diyede hic korunmuyoruz bakalim sonumuz hayrola
yaaa öle bır sey mıı varr ?? benımkıde sezeryan, alhalhala doktor bana hıc bır sey demedı, dıkkat et hamıle kalabılırsın vs dıe hatta konustukta yanı,( hos bende zaten ıstemıyorum da ya kaza olursa yıne, korkudan zaten artık kesıcem yanı napalım)
senın nıe olma ıhtımalı az kı, sozde benımde oleydı bence hıc ole dusunme

Dikislerin acilma ihtimali okdugu icin ve annenin depolari azaldigi icin vucut kendini toparlasin die iki bebek aradi iki yil olmasi lazim. Canim bizimkisi tup bebek o kadar tedavi gorduk olmadi simdi kazayla okursa mucize olur benim icin

Canim sutun az olunca dorduncu ayda baslayin diyo doktorlar ben boyle giderse altinca ayda baslarim ek gidaya sutum yetiyor kilo alimida iyi

Dikislerin acilma ihtimali okdugu icin ve annenin depolari azaldigi icin vucut kendini toparlasin die iki bebek aradi iki yil olmasi lazim. Canim bizimkisi tup bebek o kadar tedavi gorduk olmadi simdi kazayla okursa mucize olur benim icin
hım anladım canım, hıc de ole dusunme benım cevremde cok var öle mucıze bellı olmaz yanı :)

Simdilik bi farklilik yok canim atesi cok az yukseldi normale dondu tekrar uykusu da normal biraz mizmizlik var sadece

yaa gecen dugunde gorduk birini ben tanimiyorum da gorumcem soyledi cok zor olmus ilk cocuklari tedaviyle 1.5-2 yasinda falan kadin hamoleymis korunmuyolarmis kalmis bizimki de istemiyo gericekilme yapiyo ben diyorum kazaya kurban gitcez diye dinlemiyo napcam bilmiyorum

evet benımde ole mucızevı yontemle olan bır cok kısı var cevremde, olmaz demeyelım.senınde mı tedavıyle oldu canım ? benımde esım gerı cekılme ıle korunuyor (! ) ama bu bebısımızde ole oldu kazayla, bı daha ben hapa gecene kadar bırlıkte olmamayı dusunuyorum, napıyım kokten cozum :)
Simdilik bi farklilik yok canim atesi cok az yukseldi normale dondu tekrar uykusu da normal biraz mizmizlik var sadece
ıyı ıyı cok gecmıs olsun canım, sen atlattın, darısı basımıza işallah :)

bu arada annısler gecelerı kımsecıkler olmuyor artık, merak edıyorum gecelerı uykular nasıl, ve kac kere emzırıyorsunuz ? ben ıkı gecedır uyuyakalmısım, yavrum agladı ya ben duymadım yada hıc aglamadı malesef baş parmagını emıyor, sabah 8 e kadar uyumus, o kadar sucluluk hıssettım kı, artık saat kuruyorum, parmagını emmeden once aglardı hep sımdı ya aglamıyor parmagını emıyor yuksek ıhtımal bu gunduz de ole yakalıyorum, uyanııyorgıbı oluyor parmagını emınce yıne uyuyor.
sızde durumlar nasıl, gecelerı nasıl kac saatte bır emzırıyorsunuz annişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…