2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cilegim artik buyuduler...
Ben hasta olmasam hala yatiyor olurdum
Oglum 8 gun sonra 5 aylik olacak artik uyanacagi zamani kendisi belirliyor...
Doktorumuz 8 saate kadar yolumuzun oldugunu soyledi...
Ac kalabilirmis yani...
Aciksa zaten kendisi uyanir dedi...
Ki benim sipa sadece oyun icin kalkiyor kahkahalar atip yorgun dusup yatiyor
Bu arada bacilar oglum artik daha cok anne demeye basladi....
Tuhaf tuhaf sesler de cabasi....
Ayagini agzina goturmeye calisiyor...
Araliksiz 5-10 dakika konusuyor gibi kendince birseyler soyluyor falan cok tatli ya
Surekli oturdugu yerden kalkmak istiyor...

Daha erken kalkmasi icin bizimki duz yatamaz oldu
Kisacasi benim ufaklik her gecen gun daha da buyuyor teyzeleri

Valla ben hapta kullanmak istemiyorum bilmiyorum nolcak daha regli de olmadim olsaydim tarih bilirdim en azindan bizim ilk seferde oldu acelemiz var gibi :)
Benim kiz cok uykucu gecr 12de emzirdim yatti yeni kalkti o da ben kaldirdim bizimki aciktimi yatakta donmeye baslar bi de cok fazla aciktimi ciglik atar o zamanda beni ziplatiyo yataktan :)

CanimmOTE="cilek31, post: 37076382, member: 74979"]evet benımde ole mucızevı yontemle olan bır cok kısı var cevremde, olmaz demeyelım.senınde mı tedavıyle oldu canım ? benımde esım gerı cekılme ıle korunuyor (! ) ama bu bebısımızde ole oldu kazayla, bı daha ben hapa gecene kadar bırlıkte olmamayı dusunuyorum, napıyım kokten cozum :)

ıyı ıyı cok gecmıs olsun canım, sen atlattın, darısı basımıza işallah :)

bu arada annısler gecelerı kımsecıkler olmuyor artık, merak edıyorum gecelerı uykular nasıl, ve kac kere emzırıyorsunuz ? ben ıkı gecedır uyuyakalmısım, yavrum agladı ya ben duymadım yada hıc aglamadı malesef baş parmagını emıyor, sabah 8 e kadar uyumus, o kadar sucluluk hıssettım kı, artık saat kuruyorum, parmagını emmeden once aglardı hep sımdı ya aglamıyor parmagını emıyor yuksek ıhtımal bu gunduz de ole yakalıyorum, uyanııyorgıbı oluyor parmagını emınce yıne uyuyor.
sızde durumlar nasıl, gecelerı nasıl kac saatte bır emzırıyorsunuz annişler[/QUOTE]
Canim hic vicdan azabi cekme acikinca uyumuyorkar ki bizim emme zamanlarimiz degisuyir bazen bir defs kalkar bazen im3-4bzende hic uysnmadan sabsh edet

Ne guzel masallah eskiden bizdevoykeydik sindi uc saate bir uyaniyor bazen daha sk burnu tikali o yuzden sk kakkmaya basladi

oglum her sabah babasinin kurdugu alarm sesiyle uyaniyor. Sonrada uzun sure uyumuyor

Kizlar bulusmadan bahsetmissiniz o gun icin bi aksilik olmazsa bede gelirim trump iyi bi fikir gibi gelio hos ben anadolu yakasindaym burda olsaydi tabi daha ii olurdu ama farketmz gelrm trumpa gtmedm hc oturck musait yer neresi var

Bi test yaptır gebelik için umarım negatiftir
test için erken. iki gün önce oldu daha o gebelik testine gerek kalmadan ertesi günü hapı aldım. ama kızımı bi süre emziremicem. hergün olan sütü sağıp dökmem gerekiyor. gerçi sütüm çok yoktu mama ağırlıklı besleniyor kızım.
Bende koriuyorum bazen ya hamile kaoirsam diye korunmuyoruz allaha emanet sezeryan olmamis olsaydim hic kormazdim da
nasıl korunmuyorsunuz. valla benim ödüm patlıyor hamile kalıcam diye. biz korunuyorduk da prezarvatifin azizliğine uğradık

evet canım toplatılmış. ella diye bi ilaç var.yan etkisi diğerlerine göre fazla ve fiyatı 49 lira. çok emzirmediğim için kullandım. çok emseydi mama içmeseydi kullanamazdım kesinlikle. bir hafta emziremicem ama hiç kullanmak istemedim ama senaryo geçen yıla o kadar benzecince korktum açıkcası. Bu şartlarda ikinci çocuk için erken.

Yapsak da oynamazlardi. Evde oldugu icin kiymeti olmazdi. Siradanlasirdi. O oyuzden hic derrtlenmeyelim :)
Aynen dün oyun halısı denedim, yanında ben varsam oynuyor, ben gidince yüzüne bile bakmıyor ağlıyor bizimkine oyuncak falan değil. Boş odaya yüm gün onunla oynayacak birini almam lazım :)

Benim oğlum akşam 10 civarı yatıyor sabaha karşı 4 ya da 5 te kalkıyor ama uyku sersemi ne düzgün emiyor ne de gaz çıkarabiliyor , iki dk emiyo mememde uyuyor , sonra 1-1,5 saatte bir aynı şeyi yapıyor, taa ki saat 9 gibi tam uyanıp ayılıyor ve emip kaka yapabiliyor. Yani gece bi 8 saat kesintisiz sonrası saat başı

Kizlar bulusmadan bahsetmissiniz o gun icin bi aksilik olmazsa bede gelirim trump iyi bi fikir gibi gelio hos ben anadolu yakasindaym burda olsaydi tabi daha ii olurdu ama farketmz gelrm trumpa gtmedm hc oturck musait yer neresi var
Giriş katında restoranlar kafeler var, ayrıca ebebek mağazası da var :) emzirme odası olması da işimize geldi açıkçası. Tarih olarak ne zamanı belirlesek acaba?

Dogal yollardanbebegimiz olmuyor diye onun verdigi bir rahatlik var olursada guzel olur ama az daha buyusun oglusim

selam kızlar hazıran annesı olmak nasıl bişey yanı o sıcakta cocugun dogması avantaj mı yoksa olumsuz mu oluyo ayy cok meraklandım bende bu ay hamıle olmak ıstıyorum olursam da ınnsallah hazıran annesı olucam :)

Bence cok guzel hem tam sicaklar bastirmadan hamileligon bitiyor hemde kis gelmeden bebegin toparlanmis oluyor sende olursun insallah canim hakkinda hayirlisi olsun

Bence cok guzel hem tam sicaklar bastirmadan hamileligon bitiyor hemde kis gelmeden bebegin toparlanmis oluyor sende olursun insallah canim hakkinda hayirlisi olsun
ınsallah canım yarın bellı olucak :) bende oyle dusunmustum ınşallah olur da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…