- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Valla ben hapta kullanmak istemiyorum bilmiyorum nolcak daha regli de olmadim olsaydim tarih bilirdim en azindan bizim ilk seferde oldu acelemiz var gibi :)evet benımde ole mucızevı yontemle olan bır cok kısı var cevremde, olmaz demeyelım.senınde mı tedavıyle oldu canım ? benımde esım gerı cekılme ıle korunuyor (! ) ama bu bebısımızde ole oldu kazayla, bı daha ben hapa gecene kadar bırlıkte olmamayı dusunuyorum, napıyım kokten cozum :)
ıyı ıyı cok gecmıs olsun canım, sen atlattın, darısı basımıza işallah :)
bu arada annısler gecelerı kımsecıkler olmuyor artık, merak edıyorum gecelerı uykular nasıl, ve kac kere emzırıyorsunuz ? ben ıkı gecedır uyuyakalmısım, yavrum agladı ya ben duymadım yada hıc aglamadı malesef baş parmagını emıyor, sabah 8 e kadar uyumus, o kadar sucluluk hıssettım kı, artık saat kuruyorum, parmagını emmeden once aglardı hep sımdı ya aglamıyor parmagını emıyor yuksek ıhtımal bu gunduz de ole yakalıyorum, uyanııyorgıbı oluyor parmagını emınce yıne uyuyor.
sızde durumlar nasıl, gecelerı nasıl kac saatte bır emzırıyorsunuz annişler
Ne guzel masallah eskiden bizdevoykeydik sindi uc saate bir uyaniyor bazen daha sk burnu tikali o yuzden sk kakkmaya basladiValla ben hapta kullanmak istemiyorum bilmiyorum nolcak daha regli de olmadim olsaydim tarih bilirdim en azindan bizim ilk seferde oldu acelemiz var gibi :)
Benim kiz cok uykucu gecr 12de emzirdim yatti yeni kalkti o da ben kaldirdim bizimki aciktimi yatakta donmeye baslar bi de cok fazla aciktimi ciglik atar o zamanda beni ziplatiyo yataktan :)
test için erken. iki gün önce oldu dahaBi test yaptır gebelik için umarım negatiftir
nasıl korunmuyorsunuz. valla benim ödüm patlıyor hamile kalıcam diye. biz korunuyorduk da prezarvatifin azizliğine uğradıkBende koriuyorum bazen ya hamile kaoirsam diye korunmuyoruz allaha emanet sezeryan olmamis olsaydim hic kormazdim da
evet canım toplatılmış. ella diye bi ilaç var.yan etkisi diğerlerine göre fazla ve fiyatı 49 lira. çok emzirmediğim için kullandım. çok emseydi mama içmeseydi kullanamazdım kesinlikle. bir hafta emziremicem amasenınkı yıne ılgılenıyor gelıyor canım, bızımkısının umrunda degıl torunu oglu vs hiçç, yılda bır kere zaten zıyarete gelırdı sımdı yılda 2 kere oldu, oda oglunun zoruyla gelıyor
nasıl oldu yavrun? bızımde 1 hafta sonra acaba cok aglıyormu, yıne cok uykusu oluyor mu ?
gecmıs olsun oncelıkle ccanım, işallah sımdı daha ıyısındır, yıne aynı seyı soylıycem sızın kv ılgılenıyor yıne, ben hamıleyken haftalarca yattım kadın bı aramadı bıle, sızınkıler ılgılenıyor yıne
ertesı gun hapları tıplatılmısmı ?? pekı naptın, ıctın mı ?ay bende cok korkuyorum, test aldım yarın yapcam, aynen gecen sene olmustu bızımde kaza yıne ole bır sey olursa naparım bılmıyorum, valla artık 2ay bırlıkte olmamayı dusunuyorum, napayım kendımı garantıye almam lagzım kesın cozum :)
sezeryandan nıe korkuyorsun canım anlamadım ?
Aynen dün oyun halısı denedim, yanında ben varsam oynuyor, ben gidince yüzüne bile bakmıyor ağlıyorYapsak da oynamazlardi. Evde oldugu icin kiymeti olmazdi. Siradanlasirdi. O oyuzden hic derrtlenmeyelim :)
Benim oğlum akşam 10 civarı yatıyor sabaha karşı 4 ya da 5 te kalkıyor ama uyku sersemi ne düzgün emiyor ne de gaz çıkarabiliyor , iki dk emiyo mememde uyuyor , sonra 1-1,5 saatte bir aynı şeyi yapıyor, taa ki saat 9 gibi tam uyanıp ayılıyor ve emip kaka yapabiliyor. Yani gece bi 8 saat kesintisiz sonrası saat başıevet benımde ole mucızevı yontemle olan bır cok kısı var cevremde, olmaz demeyelım.senınde mı tedavıyle oldu canım ? benımde esım gerı cekılme ıle korunuyor (! ) ama bu bebısımızde ole oldu kazayla, bı daha ben hapa gecene kadar bırlıkte olmamayı dusunuyorum, napıyım kokten cozum :)
ıyı ıyı cok gecmıs olsun canım, sen atlattın, darısı basımıza işallah :)
bu arada annısler gecelerı kımsecıkler olmuyor artık, merak edıyorum gecelerı uykular nasıl, ve kac kere emzırıyorsunuz ? ben ıkı gecedır uyuyakalmısım, yavrum agladı ya ben duymadım yada hıc aglamadı malesef baş parmagını emıyor, sabah 8 e kadar uyumus, o kadar sucluluk hıssettım kı, artık saat kuruyorum, parmagını emmeden once aglardı hep sımdı ya aglamıyor parmagını emıyor yuksek ıhtımal bu gunduz de ole yakalıyorum, uyanııyorgıbı oluyor parmagını emınce yıne uyuyor.
sızde durumlar nasıl, gecelerı nasıl kac saatte bır emzırıyorsunuz annişler
Giriş katında restoranlar kafeler var, ayrıca ebebek mağazası da var :) emzirme odası olması da işimize geldi açıkçası. Tarih olarak ne zamanı belirlesek acaba?Kizlar bulusmadan bahsetmissiniz o gun icin bi aksilik olmazsa bede gelirim trump iyi bi fikir gibi gelio hos ben anadolu yakasindaym burda olsaydi tabi daha ii olurdu ama farketmz gelrm trumpa gtmedm hc oturck musait yer neresi var
Dogal yollardanbebegimiz olmuyor diye onun verdigi bir rahatlik var olursada guzel olur ama az daha buyusun oglusimtest için erken. iki gün önce oldu dahao gebelik testine gerek kalmadan ertesi günü hapı aldım. ama kızımı bi süre emziremicem. hergün olan sütü sağıp dökmem gerekiyor. gerçi sütüm çok yoktu mama ağırlıklı besleniyor kızım.
nasıl korunmuyorsunuz. valla benim ödüm patlıyor hamile kalıcam diye. biz korunuyorduk da prezarvatifin azizliğine uğradık
ben sabah eşimle yapıyorum yoksa benimde tek başıma canım hiç istemiyor. eşim askere gidince ne yapacağım acaba :)Çok acıktım ama tek basima yemek yemesini hic sevmiyorum o yüzden canım istemiyor
Bence cok guzel hem tam sicaklar bastirmadan hamileligon bitiyor hemde kis gelmeden bebegin toparlanmis oluyor sende olursun insallah canim hakkinda hayirlisi olsunselam kızlar hazıran annesı olmak nasıl bişey yanı o sıcakta cocugun dogması avantaj mı yoksa olumsuz mu oluyo ayy cok meraklandım bende bu ay hamıle olmak ıstıyorum olursam da ınnsallah hazıran annesı olucam :)
Ayy cok uzuluyorum sana ya allah yardimcin olsun asker yolu beklemek zor heleki evli ve bebegin varsa dahada zorben sabah eşimle yapıyorum yoksa benimde tek başıma canım hiç istemiyor. eşim askere gidince ne yapacağım acaba :)
ınsallah canım yarın bellı olucak :) bende oyle dusunmustum ınşallah olur daBence cok guzel hem tam sicaklar bastirmadan hamileligon bitiyor hemde kis gelmeden bebegin toparlanmis oluyor sende olursun insallah canim hakkinda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?