2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Dogal yollardanbebegimiz olmuyor diye onun verdigi bir rahatlik var olursada guzel olur ama az daha buyusun oglusim
umarım ikinci çocuğun doğal yollarla olur :)
aslında bende istiyorum ikinciyi hatta üçüncüyü :) ama şartlar uygun değil. eşim askere gitmedi. sezaryenle yeni doğum yaptım. ve en önemlisi kızım bir yaşındayken bir çocuğum daha olursa kızıma çok vakit ayıramam. gökçe ilk adımlarını atarken ben doğum telaşında olurum. gökçeyi parka götürmem gereken zamanlarda ilgilenmem gereken minik bir bebeğim daha olacağı için onu parklara çok götüremem vs. zaten çalışıyorum kızımla çok vakit geçiremicem bide ikincisi olursa bu gökçeye haksızlık olur en azından gökçe iki üç yaşına gelmeli diye düşünüyorum.

Insallah canim sma olmazsada sorun degil rabbim bu duyguyu yasatti ya bana daha ne isterim umuduma saglik sihat versin rabbim yeter ama olursada dedigin gibi bende biraz gecsin istiyorum sezeryandan dolayi

Insallah canim sma olmazsada sorun degil rabbim bu duyguyu yasatti ya bana daha ne isterim umuduma saglik sihat versin rabbim yeter ama olursada dedigin gibi bende biraz gecsin istiyorum sezeryandan dolayi

ah canim bizde de durum ayni anlattığın gibi 2013 tup bebek yapanlar topiginde miraclemiracle vardi dogru mu yazdim bilmiyorum mayis annesi oldu simdi ikinciue kendiliğinden hamile ben cok sevindim acikcasi simdi hamile kalsam uzulmem bende zor bi hamileleik gecirdim 60 tane progestan vuruldum ama tup bebekle ugrasmaktansa normal yolla hemen olsun sorun degil ay bi de kocasina hamile oldugunu soyledigi yazisi vardi inan aglayarak okudum insallah bizlere de ikincisi boyle nasip olsun :)

çok haklısın, o kadar tedaviden sonra bebeğin olmuş ya çok şükür. Bazen düşünüyorum da bizler çok şanslıyız gerçekten. ne güzel her sabah uyanınca bize gülümseyen bebeklerimiz var. Allah hepimizin evladına sağlık sihat versin.

haklisin bu dusuncede dogru ama kac yasinda olurlarsa olsunlar ilk çocuktan biseyler çalıniyo gibi oluyo

Çok acıktım ama tek basima yemek yemesini hic sevmiyorum o yüzden canım istemiyor
Al benden de o kadar...
Birde hastayim bu aralar istah denn birsey kalmadi...
Zoraki su faln iciyorm sut olsun diye...

ınsallah canım yarın bellı olucak :) bende oyle dusunmustum ınşallah olur da
Haydi ins. Mutlu haberi alirsin bacim
Inan mayis haziran dogum icin en ideal aylar...
Kis gebesi olmakta avantajina oluyor...
Fazla sicaklar basmadan dogumunu yapiyorsun ve bebegin yaz aylarinda buyuyup gunesten vitamin topluyor....

çok ıyı o zaman yhaa ınsallah tutmustur bebısım klomen + çatlatma iğnesı olduk gun sayıyom kaç gundur

pazartesı kontrole gıttım bısey gordu gebelık bu dedı ama emın olamadı ne olduundan cumartesı tekrar gel betaya bakalım dedı o yuzden yarn bellı olucak
Senin yerinde olsam eczaneye gider hemen idrar testi alirdim ...
En erken adete 4-5 gun kala idrarda belli oluyor cunku...
Ben 5 gun kala ogrenmustim ne gunlerdi be

Kizlar bulusmadan bahsetmissiniz o gun icin bi aksilik olmazsa bede gelirim trump iyi bi fikir gibi gelio hos ben anadolu yakasindaym burda olsaydi tabi daha ii olurdu ama farketmz gelrm trumpa gtmedm hc oturck musait yer neresi var
Canim midpoint var ben bebemle cok rahat ediyorum baska cafelerde var alt katta ust katta hem kalabalik degil hem merkezi hem rahat. Bundan sonraki bulusma da anadolu yakasinda ben azadin anasini alacam ya da o beni alacak biz gelecegiz tek araba servis aticaz :)

Avrupa yakasina cesaret edip gelemem...
Ama anadolu olursa bende varim ♥
Altunizade Capitol olabilir mesela ♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…