- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
umarım ikinci çocuğun doğal yollarla olur :)Dogal yollardanbebegimiz olmuyor diye onun verdigi bir rahatlik var olursada guzel olur ama az daha buyusun oglusim
Insallah canim sma olmazsada sorun degil rabbim bu duyguyu yasatti ya bana daha ne isterim umuduma saglik sihat versin rabbim yeter ama olursada dedigin gibi bende biraz gecsin istiyorum sezeryandan dolayiumarım ikinci çocuğun doğal yollarla olur :)
aslında bende istiyorum ikinciyi hatta üçüncüyü :) ama şartlar uygun değil. eşim askere gitmedi. sezaryenle yeni doğum yaptım. ve en önemlisi kızım bir yaşındayken bir çocuğum daha olursa kızıma çok vakit ayıramam. gökçe ilk adımlarını atarken ben doğum telaşında olurum. gökçeyi parka götürmem gereken zamanlarda ilgilenmem gereken minik bir bebeğim daha olacağı için onu parklara çok götüremem vs. zaten çalışıyorum kızımla çok vakit geçiremicem bide ikincisi olursa bu gökçeye haksızlık oluren azından gökçe iki üç yaşına gelmeli diye düşünüyorum.
Neden yarin belli olacakınsallah canım yarın bellı olucak :) bende oyle dusunmustum ınşallah olur da
inşallah pozitif çıkar :))ınsallah canım yarın bellı olucak :) bende oyle dusunmustum ınşallah olur da
Insallah canim sma olmazsada sorun degil rabbim bu duyguyu yasatti ya bana daha ne isterim umuduma saglik sihat versin rabbim yeter ama olursada dedigin gibi bende biraz gecsin istiyorum sezeryandan dolayi
çok haklısın, o kadar tedaviden sonra bebeğin olmuş ya çok şükür. Bazen düşünüyorum da bizler çok şanslıyız gerçekten. ne güzel her sabah uyanınca bize gülümseyen bebeklerimiz var. Allah hepimizin evladına sağlık sihat versin.Insallah canim sma olmazsada sorun degil rabbim bu duyguyu yasatti ya bana daha ne isterim umuduma saglik sihat versin rabbim yeter ama olursada dedigin gibi bende biraz gecsin istiyorum sezeryandan dolayi
haklisin bu dusuncede dogru ama kac yasinda olurlarsa olsunlar ilk çocuktan biseyler çalıniyo gibi oluyoumarım ikinci çocuğun doğal yollarla olur :)
aslında bende istiyorum ikinciyi hatta üçüncüyü :) ama şartlar uygun değil. eşim askere gitmedi. sezaryenle yeni doğum yaptım. ve en önemlisi kızım bir yaşındayken bir çocuğum daha olursa kızıma çok vakit ayıramam. gökçe ilk adımlarını atarken ben doğum telaşında olurum. gökçeyi parka götürmem gereken zamanlarda ilgilenmem gereken minik bir bebeğim daha olacağı için onu parklara çok götüremem vs. zaten çalışıyorum kızımla çok vakit geçiremicem bide ikincisi olursa bu gökçeye haksızlık oluren azından gökçe iki üç yaşına gelmeli diye düşünüyorum.
biz artik alarm kurmuyoruz 6-6.30 gibi uyaniyo kizimiz babamizda kalkip ise gidiyo sebeple erken gidiyorum diyo :)oglum her sabah babasinin kurdugu alarm sesiyle uyaniyor. Sonrada uzun sure uyumuyor
bende gelmek isterdim yaa ama sakaryadayim size iyi eglenceler belki resim paylasirsinizGiriş katında restoranlar kafeler var, ayrıca ebebek mağazası da var :) emzirme odası olması da işimize geldi açıkçası. Tarih olarak ne zamanı belirlesek acaba?
Al benden de o kadar...Çok acıktım ama tek basima yemek yemesini hic sevmiyorum o yüzden canım istemiyor
Haydi ins. Mutlu haberi alirsin bacimınsallah canım yarın bellı olucak :) bende oyle dusunmustum ınşallah olur da
ayyyy ne cok sevınırım yhaaaa :)inşallah pozitif çıkar :))
çok ıyı o zaman yhaa ınsallah tutmustur bebısım klomen + çatlatma iğnesı olduk gun sayıyom kaç gundurAl benden de o kadar...
Birde hastayim bu aralar istah denn birsey kalmadi...
Zoraki su faln iciyorm sut olsun diye...
Haydi ins. Mutlu haberi alirsin bacim
Inan mayis haziran dogum icin en ideal aylar...
Kis gebesi olmakta avantajina oluyor...
Fazla sicaklar basmadan dogumunu yapiyorsun ve bebegin yaz aylarinda buyuyup gunesten vitamin topluyor....
pazartesı kontrole gıttım bısey gordu gebelık bu dedı ama emın olamadı ne olduundan cumartesı tekrar gel betaya bakalım dedı o yuzden yarn bellı olucakNeden yarin belli olacak
Haydi ins. Dualarimdasin bacim ♥♥♥çok ıyı o zaman yhaa ınsallah tutmustur bebısım klomen + çatlatma iğnesı olduk gun sayıyom kaç gundur
Senin yerinde olsam eczaneye gider hemen idrar testi alirdim ...pazartesı kontrole gıttım bısey gordu gebelık bu dedı ama emın olamadı ne olduundan cumartesı tekrar gel betaya bakalım dedı o yuzden yarn bellı olucak
tesekkur ederımmm ınsallah yarın alırız guzel bı haberHaydi ins. Dualarimdasin bacim ♥♥♥
Canim midpoint var ben bebemle cok rahat ediyorum baska cafelerde var alt katta ust katta hem kalabalik degil hem merkezi hem rahat. Bundan sonraki bulusma da anadolu yakasinda ben azadin anasini alacam ya da o beni alacak biz gelecegiz tek araba servis aticaz :)Kizlar bulusmadan bahsetmissiniz o gun icin bi aksilik olmazsa bede gelirim trump iyi bi fikir gibi gelio hos ben anadolu yakasindaym burda olsaydi tabi daha ii olurdu ama farketmz gelrm trumpa gtmedm hc oturck musait yer neresi var
ama daha gunum gecmedı o gorunen sey her neydıyse cok erken gorundu :) ınsallah bebektır ama gıdıp almayı dusunmuo da dıılımSenin yerinde olsam eczaneye gider hemen idrar testi alirdim ...
Avrupa yakasina cesaret edip gelemem...Canim midpoint var ben bebemle cok rahat ediyorum baska cafelerde var alt katta ust katta hem kalabalik degil hem merkezi hem rahat. Bundan sonraki bulusma da anadolu yakasinda ben azadin anasini alacam ya da o beni alacak biz gelecegiz tek araba servis aticaz :)
Bi sonrakine olabilir ama önce şu trump ta şeytanın bacağını bi kıralım :)Avrupa yakasina cesaret edip gelemem...
Ama anadolu olursa bende varim ♥
Altunizade Capitol olabilir mesela ♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?