Oğlumun dayısı, amcası, dedesi oğlumu galatasaraylı yapmak için uğraşıyor. Ama bizim bebe doğuştan besşiktaşlı hatta çarşı kafasıyla doğmuş emmeye karşı, uyumaya karşı.
Uyumamak için inatlaşıyor, emmemek için inatlaşıyor.
Ya kizlar ben cok skliyorum neyle ugrassam acaba yaa bir fikir verin kecelerim var onlarla bisiler mi yapsam
Bende koriuyorum bazen ya hamile kaoirsam diye korunmuyoruz allaha emanet sezeryan olmamis olsaydim hic kormazdim da
Kizlar tanisma amacli bulusma icin trumph alisveris merkezinde toplanalim diyoruz mecidiyekoy merkezi bir yer ve bebek bakimi rahat olmasi icin avm tercih edelim diyoruz. Istanbul anneleri katilacaklarla beraber gun belirleyelim
Aynen bende tekrar tup bebekle ugrasamam psikolojim kaldirmaz artikah canim bizde de durum ayni anlattığın gibi 2013 tup bebek yapanlar topiginde miraclemiracle vardi dogru mu yazdim bilmiyorum mayis annesi oldu simdi ikinciue kendiliğinden hamile ben cok sevindim acikcasi simdi hamile kalsam uzulmem bende zor bi hamileleik gecirdim 60 tane progestan vuruldum ama tup bebekle ugrasmaktansa normal yolla hemen olsun sorun degilay bi de kocasina hamile oldugunu soyledigi yazisi vardi inan aglayarak okudum insallah bizlere de ikincisi boyle nasip olsun :)
Puufff senin konunda bulusma ayarliyoruz gelmek ister misin :)Ahahahahha aaay çok güldüm
Bişeyler yapcak zamanın var yani?
Aynen valla..sezeryan olmasa bende hiç korkmazdım..
Vaaaay buluşma mı vaaaar
Anladim canim insallah tutmustur bu beklemeler zor bilirim suan ne hissettigini com iyi anliyorumpazartesı kontrole gıttım bısey gordu gebelık bu dedı ama emın olamadı ne olduundan cumartesı tekrar gel betaya bakalım dedı o yuzden yarn bellı olucak
bı yanım hamılesın sevın dıyor bı yanım dur sabret sonucu gormeden sevınme dıyor ıkısıde agır basıyor ne hıssedecegımı bılemedım 8:40 da randevum 9 da kan verse 11 de çıkar 23.5 saat daha ayyy gecmeyecekmıs gıbı gelıo sonucta uzulmem ınsallahAnladim canim insallah tutmustur bu beklemeler zor bilirim suan ne hissettigini com iyi anliyorum
Hayirlisi olsun csnimbı yanım hamılesın sevın dıyor bı yanım dur sabret sonucu gormeden sevınme dıyor ıkısıde agır basıyor ne hıssedecegımı bılemedım 8:40 da randevum 9 da kan verse 11 de çıkar 23.5 saat daha ayyy gecmeyecekmıs gıbı gelıo sonucta uzulmem ınsallah
aminnnHayirlisi olsun csnim
Eşin askere gidince yanliz mi kalacaksin evinde mi olacaksin benim eşim de askerde ben annemlerdeyim oğlum da yoğun ilgiyle buyuyor kalabalikta ama babamiz olmadigi için hep buruk yaşıyorum oğlumun gelişimini babasıyla paylaşabilmek isterdim anca telefonda anlatıyorumben sabah eşimle yapıyorum yoksa benimde tek başıyiğunnım hiç istemiyor. eşim askere gidince ne yapacağım acaba :)
Allah kavuştursun canım. ne yapacaksın sağlıkla geri gelsinde gerisi mühim değil.Eşin askere gidince yanliz mi kalacaksin evinde mi olacaksin benim eşim de askerde ben annemlerdeyim oğlum da yoğun ilgiyle buyuyor kalabalikta ama babamiz olmadigi için hep buruk yaşıyorum oğlumun gelişimini babasıyla paylaşabilmek isterdim anca telefonda anlatıyorum
oglum her sabah babasinin kurdugu alarm sesiyle uyaniyor. Sonrada uzun sure uyumuyor
evet benımde ole mucızevı yontemle olan bır cok kısı var cevremde, olmaz demeyelım.senınde mı tedavıyle oldu canım ? benımde esım gerı cekılme ıle korunuyor (! ) ama bu bebısımızde ole oldu kazayla, bı daha ben hapa gecene kadar bırlıkte olmamayı dusunuyorum, napıyım kokten cozum :)
ıyı ıyı cok gecmıs olsun canım, sen atlattın, darısı basımıza işallah :)
bu arada annısler gecelerı kımsecıkler olmuyor artık, merak edıyorum gecelerı uykular nasıl, ve kac kere emzırıyorsunuz ? ben ıkı gecedır uyuyakalmısım, yavrum agladı ya ben duymadım yada hıc aglamadı malesef baş parmagını emıyor, sabah 8 e kadar uyumus, o kadar sucluluk hıssettım kı, artık saat kuruyorum, parmagını emmeden once aglardı hep sımdı ya aglamıyor parmagını emıyor yuksek ıhtımal bu gunduz de ole yakalıyorum, uyanııyorgıbı oluyor parmagını emınce yıne uyuyor.
sızde durumlar nasıl, gecelerı nasıl kac saatte bır emzırıyorsunuz annişler
ay ne bılıyım canım yaa, alısmısız hep 3-4 satte bır kalkmaya, 2 gundur hıc uyanmayınca gece benmı duymuyorum acaba dıyorum? 10-11 de yatıp sabah 8 de kalkıyorCilegim artik buyuduler...
Ben hasta olmasam hala yatiyor olurdum
Oglum 8 gun sonra 5 aylik olacak artik uyanacagi zamani kendisi belirliyor...
Doktorumuz 8 saate kadar yolumuzun oldugunu soyledi...
Ac kalabilirmis yani...
Aciksa zaten kendisi uyanir dedi...
Ki benim sipa sadece oyun icin kalkiyor kahkahalar atip yorgun dusup yatiyor
Bu arada bacilar oglum artik daha cok anne demeye basladi....
Tuhaf tuhaf sesler de cabasi....
Ayagini agzina goturmeye calisiyor...
Araliksiz 5-10 dakika konusuyor gibi kendince birseyler soyluyor falan cok tatli ya
Surekli oturdugu yerden kalkmak istiyor...
Daha erken kalkmasi icin bizimki duz yatamaz oldu
Kisacasi benim ufaklik her gecen gun daha da buyuyor teyzeleri
ben hap kullanyordum ama doktor onermedı sutun tadını bozabılır, ek gıdaya gecsın o zaman dedı, yanı 2 ay sonra anca hapa baslıycamValla ben hapta kullanmak istemiyorum bilmiyorum nolcak daha regli de olmadim olsaydim tarih bilirdim en azindan bizim ilk seferde oldu acelemiz var gibi :)
Benim kiz cok uykucu gecr 12de emzirdim yatti yeni kalkti o da ben kaldirdim bizimki aciktimi yatakta donmeye baslar bi de cok fazla aciktimi ciglik atar o zamanda beni ziplatiyo yataktan :)
bende cok korkuyorum , ertesı gun hapını da kullanamam, kızım emıyor, sagılmıs sutum var ama sagolsun yavrum bıberonda almıyor, hıc bır sekılde kullanamam.bugn test yaptım negatıf cıktı allahtan, bıde 1 ay sonra yapcam testı, zaten artık bundan sonra munasebet yok, dogal korumaevet canım toplatılmış. ella diye bi ilaç var.yan etkisi diğerlerine göre fazla ve fiyatı 49 lira. çok emzirmediğim için kullandım. çok emseydi mama içmeseydi kullanamazdım kesinlikle. bir hafta emziremicem amahiç kullanmak istemedim ama senaryo geçen yıla o kadar benzecince korktum açıkcası. Bu şartlarda ikinci çocuk için erken.
benımkıde 10 yada 11 de yatıyor sabah 8 de kalkıyor ıkı gundur, ac kaldı yavrucak dıye cok uzuldum 2 gundur saat kuruyorum 6 sattlık araylaBenim oğlum akşam 10 civarı yatıyor sabaha karşı 4 ya da 5 te kalkıyor ama uyku sersemi ne düzgün emiyor ne de gaz çıkarabiliyor , iki dk emiyo mememde uyuyor , sonra 1-1,5 saatte bir aynı şeyi yapıyor, taa ki saat 9 gibi tam uyanıp ayılıyor ve emip kaka yapabiliyor. Yani gece bi 8 saat kesintisiz sonrası saat başı
bende karsıya gelemem, aynen capıtol anadolu yakası banada cok uyar.Avrupa yakasina cesaret edip gelemem...
Ama anadolu olursa bende varim ♥
Altunizade Capitol olabilir mesela ♥♥♥
bende onu dıycektım, kovarlar valla o kadar bebıslı anneler, bebek arabalarıyla falanGidin gidin o bebelerin hepsi birden aglamaya baslarsa gorursunuz aksam haberlerde izleriz artik avm den kovuldular diye
Ne kiskanclik ama kudurduk gelemicez diye :)
ılk baslarda emzık vermyordum hıc alısmasın dıe ama baktım olmuyor barı dısarı cıktıgımızda hanı oyalansın falan dıye vermeye kalktık yok hanım almıyor emzık, bıberonda almıyor, artık annemler eskı usul recel vs batırdılar emzık almıor, damaklı aldık onuda almıyor, bende pes ettım , bı baktım parmaga gecmıs hanım.Senin kuzu parmağa iyice alışmadan emzik vermeye çalış canım parmak olayı çok zor eğer devam ederse.bazı bebeklerin seninki benimki gibi emme duyuları çok güçlü oluyor meme emmeyle tatmin olamıyorlar ve emzik parmak battaniye kenarı mendil emiyorlar
Benim kızım gece yattıktan sonra ilk üç saat uyuyor genelde emiyor uyuyor sonra sabaha kadar 1 2 saatte bi kalkıp emiyor bazen sürpriz yapıp az kalktığı da oluyor :)
Çok acıktım ama tek basima yemek yemesini hic sevmiyorum o yüzden canım istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?