2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ahahahahha aaay çok güldüm

Ya kizlar ben cok skliyorum neyle ugrassam acaba yaa bir fikir verin kecelerim var onlarla bisiler mi yapsam

Bişeyler yapcak zamanın var yani?

Bende koriuyorum bazen ya hamile kaoirsam diye korunmuyoruz allaha emanet sezeryan olmamis olsaydim hic kormazdim da

Aynen valla..sezeryan olmasa bende hiç korkmazdım..

Kizlar tanisma amacli bulusma icin trumph alisveris merkezinde toplanalim diyoruz mecidiyekoy merkezi bir yer ve bebek bakimi rahat olmasi icin avm tercih edelim diyoruz. Istanbul anneleri katilacaklarla beraber gun belirleyelim

Vaaaay buluşma mı vaaaar

Aynen bende tekrar tup bebekle ugrasamam psikolojim kaldirmaz artik

Anladim canim insallah tutmustur bu beklemeler zor bilirim suan ne hissettigini com iyi anliyorum
bı yanım hamılesın sevın dıyor bı yanım dur sabret sonucu gormeden sevınme dıyor ıkısıde agır basıyor ne hıssedecegımı bılemedım 8:40 da randevum 9 da kan verse 11 de çıkar 23.5 saat daha ayyy gecmeyecekmıs gıbı gelıo sonucta uzulmem ınsallah

4. ay asilariimizi olduk sabahtan. demir damlasina basliyoruz. ates cikmaz umarim. takipteyim.

Yaaa eskiden ilsa her sehirden bir suru uyemiz vardi bizlerde bulusurduk. Simdi cok az kisi kaldik mesela ben bursadayim benimle ayni hastanede dogum yapan bile vardi...
Yanlis hatirlamiyorsam huzursokagida bursaliydi sanirim

ben mayis annelerini okuyup buraya girmistim onlar hep cok aktifti ben girdigimde de burasi daha aktifti simdi pek yok kimsecikler..

ben sabah eşimle yapıyorum yoksa benimde tek başıyiğunnım hiç istemiyor. eşim askere gidince ne yapacağım acaba :)
Eşin askere gidince yanliz mi kalacaksin evinde mi olacaksin benim eşim de askerde ben annemlerdeyim oğlum da yoğun ilgiyle buyuyor kalabalikta ama babamiz olmadigi için hep buruk yaşıyorum oğlumun gelişimini babasıyla paylaşabilmek isterdim anca telefonda anlatıyorum

Allah kavuştursun canım. ne yapacaksın sağlıkla geri gelsinde gerisi mühim değil.
Evet canım yalnız kalıcam. Annem eskişehirde babam istanbulda yaşıyor. eşimin ailesiyle kalmayıda ben istemiyorum. Ara sıra annem gelecek ama hep gelemez ki. sonuçta eşi hep izin vermeyebilir. biraz zor olacak ama yapacak bişey yok. kızım da bana arkadaş olacak :)

Canım bütün bebekler yemek için can atıyormuş görünürler ama şuan çok erken böbrekleri sindirim sistemi zorlanır enazından 4. Ay dolmalı bence ki doktorlar da öyle diyor ve sen emziriyormuşsun ztn.anne sütünü doya doya alsın nasılsa mecbur yiyecek biriki ay sonra. Tabi çok ta geç kalmamak lazım ekgıdaya

Senin kuzu parmağa iyice alışmadan emzik vermeye çalış canım parmak olayı çok zor eğer devam ederse.bazı bebeklerin seninki benimki gibi emme duyuları çok güçlü oluyor meme emmeyle tatmin olamıyorlar ve emzik parmak battaniye kenarı mendil emiyorlar
Benim kızım gece yattıktan sonra ilk üç saat uyuyor genelde emiyor uyuyor sonra sabaha kadar 1 2 saatte bi kalkıp emiyor bazen sürpriz yapıp az kalktığı da oluyor :)

ay ne bılıyım canım yaa, alısmısız hep 3-4 satte bır kalkmaya, 2 gundur hıc uyanmayınca gece benmı duymuyorum acaba dıyorum? 10-11 de yatıp sabah 8 de kalkıyor

ben hap kullanyordum ama doktor onermedı sutun tadını bozabılır, ek gıdaya gecsın o zaman dedı, yanı 2 ay sonra anca hapa baslıycam

bende cok korkuyorum , ertesı gun hapını da kullanamam, kızım emıyor, sagılmıs sutum var ama sagolsun yavrum bıberonda almıyor, hıc bır sekılde kullanamam.bugn test yaptım negatıf cıktı allahtan, bıde 1 ay sonra yapcam testı, zaten artık bundan sonra munasebet yok, dogal koruma

benımkıde 10 yada 11 de yatıyor sabah 8 de kalkıyor ıkı gundur, ac kaldı yavrucak dıye cok uzuldum 2 gundur saat kuruyorum 6 sattlık arayla

Avrupa yakasina cesaret edip gelemem...
Ama anadolu olursa bende varim ♥
Altunizade Capitol olabilir mesela ♥♥♥
bende karsıya gelemem, aynen capıtol anadolu yakası banada cok uyar.

Gidin gidin o bebelerin hepsi birden aglamaya baslarsa gorursunuz aksam haberlerde izleriz artik avm den kovuldular diye
Ne kiskanclik ama kudurduk gelemicez diye :)
bende onu dıycektım, kovarlar valla o kadar bebıslı anneler, bebek arabalarıyla falan

ılk baslarda emzık vermyordum hıc alısmasın dıe ama baktım olmuyor barı dısarı cıktıgımızda hanı oyalansın falan dıye vermeye kalktık yok hanım almıyor emzık, bıberonda almıyor, artık annemler eskı usul recel vs batırdılar emzık almıor, damaklı aldık onuda almıyor, bende pes ettım , bı baktım parmaga gecmıs hanım.
senın kuzun ne kadarlık canım, benımkı ay basında 4 aylık olcak tam. bızımde yaklasık 20-25 gun oncesıne kadar oleydı ılk uyudumu 3-4 saat uyur sonra aynen saat basıydı, sımdı ıse bayag uzun ama artık saat kuruyorum kalkıyorum, cunku parmagını emıyor herhalde doygunluk hıssı gelıyor kı aglamıyor bebesım

E madem herkese capitol daha uygun o tarafa doğru biz yola çıkalım o zaman. Gün ve saat de belirleyelim onun üzerine konuşalım. Hafta içi öğlen saatleri olsun ki eşler de işte olsun rhat olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…