ılk baslarda emzık vermyordum hıc alısmasın dıe ama baktım olmuyor barı dısarı cıktıgımızda hanı oyalansın falan dıye vermeye kalktık yok hanım almıyor emzık, bıberonda almıyor, artık annemler eskı usul recel vs batırdılar emzık almıor, damaklı aldık onuda almıyor, bende pes ettım , bı baktım parmaga gecmıs hanım.
senın kuzun ne kadarlık canım, benımkı ay basında 4 aylık olcak tam. bızımde yaklasık 20-25 gun oncesıne kadar oleydı ılk uyudumu 3-4 saat uyur sonra aynen saat basıydı, sımdı ıse bayag uzun ama artık saat kuruyorum kalkıyorum, cunku parmagını emıyor herhalde doygunluk hıssı gelıyor kı aglamıyor bebesım
O zamanda ben ise baslicamCanım az sabret yakında bebişinle oturcaksınız masaya :)
Ay evet eşsiz olsun ama karşı da bana uymazE madem herkese capitol daha uygun o tarafa doğru biz yola çıkalım o zaman. Gün ve saat de belirleyelim onun üzerine konuşalım. Hafta içi öğlen saatleri olsun ki eşler de işte olsun rhat olalım.
Biz beraber gideriz sen onu dert etme. Ben de tek gidemem birimiz arkada bebeleri oyalarAy evet eşsiz olsun ama karşı da bana uymazbebekle tek başıma o yolu tepemem
Tam 3 ayligiz 25 hazitan dogumluyuz biz.. 120 yapiyorum 90 yetmiyo..bnm kızım normalde emiyor da, bazen yetmiyor sütüm mama yapıyorum ama 60 ya da 90 cc anca içiyor ya3 buçuk aylık olduk. az gibi geliyor bana içtiği.sizinki ne kadarlık?
Ben hala trump taraftarıyımBiz beraber gideriz sen onu dert etme. Ben de tek gidemem birimiz arkada bebeleri oyalar
ben farketmez diyorum ve aradan çekiliyorum :)Ben hala trump taraftarıyım
Biz bi Trumpta buluşalım ikimiz karşıya geçme konusunda ben de aradan çekiliyorum :) bu soğukta evden pek uzaklaşmak istemiyorum açıkçası bizim sıpanın dışarda nasıl davranacağı belli değilben farketmez diyorum ve aradan çekiliyorum :)
Biz yaptirdik doktorum yaptir dedi rotarix yaptirdik 2. Ve 4. Ay tamamen engellemez ama hafifletir dedi doktor 140 tlMerhaba haziran anneleri;
Ben de ağustosta aldım oğlumu kucagima. ..Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah hepimize.
Ben siz tecrübeli annelere rota virüs aşısı ile ilgili ne düşünüyorsun ve yaptırdınız mı diye soracaktım.
Netten bakalım dedim kafamda soru işaretleri var. Doktoruma sordum yaptır dedi. ..lütfen yazın sizler ne yaptınız. Yan etkileri var mı. Ve ne zaman yapılır. Dr.rotarix dedi bize.2 doz muş. ..
Cevap bekliyorum. ...
Biz yaptirdik doktorum yaptir dedi rotarix yaptirdik 2. Ve 4. Ay tamamen engellemez ama hafifletir dedi doktor 140 tl
2.Ay asilariyla beraber ya 2-4 ya da 3-5 aylarda yaptiriyosunBiz 54 günlük olduk. ..bayram sonrası 2.ay aşıları var. ..Bu aşı 2.ay bitincemi ortasında mı yapılıyor
Teşekkürler2.Ay asilariyla beraber ya 2-4 ya da 3-5 aylarda yaptiriyosun
bizimki 6 haziran doğumlu ya nedn az yiyor kiBugün tam
Tam 3 ayligiz 25 hazitan dogumluyuz biz.. 120 yapiyorum 90 yetmiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?