2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Benimki daha küçük sizden ozaman kızım ayın beşinde üçbuçuk aylık olcak inşallah ama üzülme sevin canım bırak uyusun aç olsa parmakla falan idare etmez yırtar kendini biliyorsun durmazlar aç.ve uyuyarakta büyüyecekler ama anne yüreği dayanamıyor dimi genede ♥

E madem herkese capitol daha uygun o tarafa doğru biz yola çıkalım o zaman. Gün ve saat de belirleyelim onun üzerine konuşalım. Hafta içi öğlen saatleri olsun ki eşler de işte olsun rhat olalım.
Ay evet eşsiz olsun ama karşı da bana uymaz bebekle tek başıma o yolu tepemem

Tabi tereddut etmessen canim ben bole rahat konusuyorum sanki hepinizi taniyomus gibiyim ondan. Capitole ve hafta icine ok miyiz simdi?

Kizlar evde zayiflamak icin uzay yuruyusu aleti alicam,hani su spor salonunda olanlardan. Kalca.basen ve bacak inceltmek icin iyi midir? Bir arkafasim gunde 30 sk yaparak inanilmaz inceldi. Sizden deneyen duyan ve ya bilen fikir verirse pel mutlu olurum

Izmirli annisler bizde bulusalim ya kac kisi var tam bilmiyorum ama :)

ben farketmez diyorum ve aradan çekiliyorum :)
Biz bi Trumpta buluşalım ikimiz karşıya geçme konusunda ben de aradan çekiliyorum :) bu soğukta evden pek uzaklaşmak istemiyorum açıkçası bizim sıpanın dışarda nasıl davranacağı belli değil acil bişey olması ihtimaline karşı trump ı tercih ediyorum . Muhtemelen capitol ü isteyen anneler de aynı nedenlerle istiyorlardır

Merhaba haziran anneleri;
Ben de ağustosta aldım oğlumu kucagima. ..Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah hepimize.
Ben siz tecrübeli annelere rota virüs aşısı ile ilgili ne düşünüyorsun ve yaptırdınız mı diye soracaktım.
Netten bakalım dedim kafamda soru işaretleri var. Doktoruma sordum yaptır dedi. ..lütfen yazın sizler ne yaptınız. Yan etkileri var mı. Ve ne zaman yapılır. Dr.rotarix dedi bize.2 doz muş. ..
Cevap bekliyorum. ...

Biz yaptirdik doktorum yaptir dedi rotarix yaptirdik 2. Ve 4. Ay tamamen engellemez ama hafifletir dedi doktor 140 tl

E="isimeyimgucumdneyim, post: 37083077, member: 615470"]Allah kavuştursun canım. ne yapacaksın sağlıkla geri gelsinde gerisi mühim değil.
Evet canım yalnız kalıcam. Annem eskişehirde babam istanbulda yaşıyor. eşimin ailesiyle kalmayıda ben istemiyorum. Ara sıra annem gelecek ama hep gelemez ki. sonuçta eşi hep izin vermeyebilir. biraz zor olacak ama yapacak bişey yok. kızım da bana arkadaş olacak :)[/QUOTE]
Canim benim kiyamam yaa sağlik olsun ne yapalim inşallah sağ salim dönerler ve biz de emanetlerini sağlikla buyuturuz bebeklerimiz şimdi hem Allahin emaneti hem asker emaneti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…