Merhaba haziran anneleri;
Ben de ağustosta aldım oğlumu kucagima. ..Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah hepimize.
Ben siz tecrübeli annelere rota virüs aşısı ile ilgili ne düşünüyorsun ve yaptırdınız mı diye soracaktım.
Netten bakalım dedim kafamda soru işaretleri var. Doktoruma sordum yaptır dedi. ..lütfen yazın sizler ne yaptınız. Yan etkileri var mı. Ve ne zaman yapılır. Dr.rotarix dedi bize.2 doz muş. ..
Cevap bekliyorum. ...
Rabb'im anali babali buyutmeni nasip etsin bacimMerhaba haziran anneleri;
Ben de ağustosta aldım oğlumu kucagima. ..Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah hepimize.
Ben siz tecrübeli annelere rota virüs aşısı ile ilgili ne düşünüyorsun ve yaptırdınız mı diye soracaktım.
Netten bakalım dedim kafamda soru işaretleri var. Doktoruma sordum yaptır dedi. ..lütfen yazın sizler ne yaptınız. Yan etkileri var mı. Ve ne zaman yapılır. Dr.rotarix dedi bize.2 doz muş. ..
Cevap bekliyorum. ...
Merhaba haziran anneleri;
Cevap bekliyorum. ...
bizde 3 aylığız ve bende duymadım.Honeymoney biz 3.5 ayligiz demiri hic duymadm suana kdr vermedi dr belki 4. Ay kontrolunde vericektir
Canim biz henuz baslamadik 4.ayda baslicazGünaydın anneler birşey soracağım, demir için damlayı bize doktor 3.ayda başlattı ama sağlık ocağı biz onu 4. Ayda başlatacaktık size dedi genelde de 4.ayda veriliormuş sanırım sizde 3.ayda başlayan var mı acaba
kızlar siz nasıl ateş ölçer kullanıyorsunuz? bende hem kulaktan ateş ölçer var beurer marka birde dijital ateş ölçer var. kulaktan ateş ölçer şuan ateşimi 34.6 gösterirken dijital olan 36,2 gösteriyor :S sanırım kulaktan ateş ölçer hatalı ölçüyor ve ben hep onunla ölçüyordum kızımın ateşini
sanırım bende yeni bi tane alacağım. chicco aklımda olsunBen kulaktan ateşölçer kullaniyorum chicconunkini ve cok memnunum
Bizim burdada dun cok yagmur yagdi bi anda sogudu hava ondan olabilir bizimki de gece 12 ye kadar uyumadi sonrada tam dalmadi 1e kadar kucaktaydiŞu saat oldu ve ben kesintisiz tam 1 saat uyuyamadımoğluşuma nazar değdi heralde tüm gece 1 saat bile uyumadan kalktı ve hep huzursuzdu. Havalar yüzünden diye düşündük ve kombiyi çalıştırdık bugün umarım normal haline döner
Evi ısıtınca biraz daha ii olduBizim burdada dun cok yagmur yagdi bi anda sogudu hava ondan olabilir bizimki de gece 12 ye kadar uyumadi sonrada tam dalmadi 1e kadar kucaktaydi
Evet bacim paraben iceriyor ama o kadar yuksek duzeylerde degilmus...Teşekkürler kızlar bende emin olmadan başlamamıştım 4. Ayda başlarım, gerçi ferrum die bir damla ve paraben içerdiği için bazı anneler kullanmak istemiyorlar ama sanırım bütün doktorlar onu öneriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?