2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Yaptırdım ben.. Doktorda önerdi,daha önceden deneyimli olan annelerde.. Özel aşı olarak geçtiği için fiyatı 140 tl ama öEl sigortan varsa karşılıyor, biz 20 küsür lira ödedik.. Ya 2. ve 4. aylarda ya da 3. ve 5. aylarda yapılıyor.. Biz 3.ayda yaptırdık şimdi 5.yi bekliyoruz.. Yan etkisi yok,yani bizde olmadı.. Ateş yapmıyor zaten de,belki huysuzluk..

Rabb'im anali babali buyutmeni nasip etsin bacim
Ben yaptirdim rotarix olanini...
Yaptiracagin zaman oglunu fazla doyurma bacim...
Emzirdikten yarim saat sonra gotur ki kusacaksa o saat araliginda kussun...
Agizdan veriyorlar ...
3 aylik iken yaptirdim haftaya da 2. Dozunu alip yaptiracagim.ins.

Yahu bacilarim nasil bir toplumda yasiyoruz biz...
Millet basindan gecen sacam sapan olaylari normal birseymus gibi anlatip halka sunmuyor mu deli oluyorum...
Ahlak disi seyleri bu sekilde cocuklarin genclerin bilincaltina normal birseymis gibi asilamiyorlar mi...
Cildirasim geliyor....
Bazen bir derdim var topigine bakiyorum ibretlik yazilar oluyor kendime ders cikarayim diye...
Boyle sacma sapan yazilari okuyuncada sartellerim atiyor....
Rabb'im sen evlatlarimizi hayirli salih amelli bir evlat olarak yetistirmemizi nasip et Ya Rabb'im (AMIN )
Tum kotuluklerden pis nefisli insanlardan koru ...

Ben yaptirmadim çünkü bu asi ishalin en etkili virusune karsi korumuyomus sadece hafifletiyomus

Günaydın anneler birşey soracağım, demir için damlayı bize doktor 3.ayda başlattı ama sağlık ocağı biz onu 4. Ayda başlatacaktık size dedi genelde de 4.ayda veriliormuş sanırım sizde 3.ayda başlayan var mı acaba

Gunaydin guzeller ♥♥♥
Kan ilacina oglum 4 aylikken basladik....
Devlet 4. Ayindan sonra bebeklere zorunlu baslatilmasi yonunde...
Kili basina birer damla...
7.5 kiloydu oglum 7 damla ile basladik...
Simdi 8 damla veeriyorum 8 kiloyu gwcmistir diye....
Saglik ocaginin yazdigini almadim kendi doktorumuza danisarak aldim bizim kullandigimiz Ferrum adli olani

kızlar siz nasıl ateş ölçer kullanıyorsunuz? bende hem kulaktan ateş ölçer var beurer marka birde dijital ateş ölçer var. kulaktan ateş ölçer şuan ateşimi 34.6 gösterirken dijital olan 36,2 gösteriyor :S sanırım kulaktan ateş ölçer hatalı ölçüyor ve ben hep onunla ölçüyordum kızımın ateşini

Teşekkürler kızlar bende emin olmadan başlamamıştım 4. Ayda başlarım, gerçi ferrum die bir damla ve paraben içerdiği için bazı anneler kullanmak istemiyorlar ama sanırım bütün doktorlar onu öneriyor.

Ben kulaktan ateşölçer kullaniyorum chicconunkini ve cok memnunum

Şu saat oldu ve ben kesintisiz tam 1 saat uyuyamadım oğluşuma nazar değdi heralde tüm gece 1 saat bile uyumadan kalktı ve hep huzursuzdu. Havalar yüzünden diye düşündük ve kombiyi çalıştırdık bugün umarım normal haline döner

Bizim burdada dun cok yagmur yagdi bi anda sogudu hava ondan olabilir bizimki de gece 12 ye kadar uyumadi sonrada tam dalmadi 1e kadar kucaktaydi

Kizlar gunaydin. Arkadasim gecen hafta spora baslamis. Gun icinde spor yaptigi icin yorulmus ve sütü azalmış. ... lutfen.spor yapacaksak dijkat edelim

Evet bacim paraben iceriyor ama o kadar yuksek duzeylerde degilmus...
Gonul rahatligiyla kullanmam gerektigini soyledi doktorumuz...
Piyasaya yeni parabensiz diye surulen urunlerin bircogunun sadece etiketleri degistiriliyor zaten...
ParabensiZ urun yok gibi birsey...
Cocuklarimizi bir yere kadar sakinabiliriz degil mi...
Yavaas yavas vucutlarini alistirmakta yarar var siye dusunuyorum...
Tabi elimizden geldigince koruyalimda biz ...
Once tadbir sonra tevekkul ♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…