- 27 Ekim 2012
- 459
- 299
- 83
Ben de ilk 40 günde yaşamıştım 1 kez, anne olmanın yoruculuğu, 2 saatte bir kalkan dilini anlamadığım bir bebek, tıka basa anlayışsız akraba dolu bir ev , vs ben de kızarıp kabarmıştım ve isyan etmiştim. Lohusalık sendromuydu heraldeBu arada sizinle bir sey paylasmak istiyorum. Dün gece kizimin huysuzluk lari karsisinda isyan ettim, ağladım. Gunlerdir böyle. Bagira bagira agladim. Kizim da korktu. Ama cok.yoruldum. vucudumda kizarikliklar çıktı. Sonra da vijdan.azabi duydum. Sucladim kendimi, iyi anne degilim. Ben tek miyim, boyle.bir şey yaşayan, yoksa psikolojik destek mi almaliyim
hemşire arkadaşlarım en iyisinin kulaktan ölçer olduğunu söylemişti bana uzaktan ölçer yanlış ölçe biliyormuş. gerçi benim kulaktan ölçerde 1-2 derece yanlış ölçüyor oda çok ama çok önemli bir fark.Bacilarim bende de uzaktan ates olcer ile dijital olcer var...
Atesi var diye goturmustuk bir kere uzaktan olan ile olctugumuzde...
Dijital daha saglijki olcer dedi doktorumuz...
Ki 1-2 derece farkettirdi...
Bizimkinin markasi hartmann ...
yengemde senin gibi bir dönemden geçmişti. yiğenim çok huysuzdu. uyku nedir bilmezdi. çok zayıftı mamayı reddediyordu vs. kadıncağız isyanlardaydı.Bu arada sizinle bir sey paylasmak istiyorum. Dün gece kizimin huysuzluk lari karsisinda isyan ettim, ağladım. Gunlerdir böyle. Bagira bagira agladim. Kizim da korktu. Ama cok.yoruldum. vucudumda kizarikliklar çıktı. Sonra da vijdan.azabi duydum. Sucladim kendimi, iyi anne degilim. Ben tek miyim, boyle.bir şey yaşayan, yoksa psikolojik destek mi almaliyim
Bu arada sizinle bir sey paylasmak istiyorum. Dün gece kizimin huysuzluk lari karsisinda isyan ettim, ağladım. Gunlerdir böyle. Bagira bagira agladim. Kizim da korktu. Ama cok.yoruldum. vucudumda kizarikliklar çıktı. Sonra da vijdan.azabi duydum. Sucladim kendimi, iyi anne degilim. Ben tek miyim, boyle.bir şey yaşayan, yoksa psikolojik destek mi almaliyim
Biz de dun gittik doktorumuza 4 aylik olduk, demire yeni baslattiGünaydın anneler birşey soracağım, demir için damlayı bize doktor 3.ayda başlattı ama sağlık ocağı biz onu 4. Ayda başlatacaktık size dedi genelde de 4.ayda veriliormuş sanırım sizde 3.ayda başlayan var mı acaba
Oglusumda huysuz iki gundur oyun istiyor surekli:)ama uykusu iyi sukurOğlum 1 haftadır çok huysuz, sürekli ağlıyor bende 2-3 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Dün Kv'lere gittik akşam orda kaldık, kv ilgilendi oğlumla, sabah da uyunanınca geldi ben bakıyım sen uyu dedi. 3 saat uyudum. Şimdi eve geldik, yine ağlıyor sürekli ama hiç değilse dün birazda olsun enerjimi topladım. Anne olmak çok güzel olmanın yanında çok da zormuş. Annem hep derdi anne olunca anlarsın beni diye.
Birde havalar bizlerin bile içini karartıyor, çocuklarıda ruhsal olarak etkiliyor diye düşüyorum, İstanbul şu an kapkaranlık.
O zaman gun belirleyelim mi?Bunekibuneki bana uyar sende avrupa yksndasn dmi azadinannesile brlkte glrsnz iste anadoluda ben cilek azerikizi ve pufpuff varz bldgm kdryla pufpuffta pek grmiyo iins okur bu yazilanlari
bizde dun gece kombiyi calistirdik gece yanaklari usuyo yavrumunhava kapalı ev soğuk kızım huysuzeşimin arkadaşı zahmet edip 1 hafta önce istediğimiz elektrikli ısııtıcımızı getirmedi ve ben resmen donuyorum, kızım hasta olacak sinir oldum. oysa o bizden geçen sene ısıtıcımızı istediğinde hemen götürmüştü eşim aman bebeği hasta olmasın diye.
Havalar birden sogudu yaa hasta etcez diye korkuyorumbizde dun gece kombiyi calistirdik gece yanaklari usuyo yavrumun
aynen ustune ortmedigim sey kalmiyo kollarini iki yana uzatarak yatiyodu simdi sariyorum battaniyeye iki gecedir biraz agliyo uykuda acaba o yuzdrn mi diyorum ellerini uzatamiyo diyeHavalar birden sogudu yaa hasta etcez diye korkuyorum
Kızlar çok moralim bozuk az önce kızımın kakasinda kan gördüm birde surekli kusuyor Dr aradım ishal varmı ne renk kakasi diye sordu son kakasi yesildi Dr da ishal yeşil sumuksu kanlı kaka bize dizantetiyi disundurur dedi hastanede tahlil yapıp bana getirin sonucu dedi çok Üzgünüm
bizde dun gece kombiyi calistirdik gece yanaklari usuyo yavrumun
Kızlar çok moralim bozuk az önce kızımın kakasinda kan gördüm birde surekli kusuyor Dr aradım ishal varmı ne renk kakasi diye sordu son kakasi yesildi Dr da ishal yeşil sumuksu kanlı kaka bize dizantetiyi disundurur dedi hastanede tahlil yapıp bana getirin sonucu dedi çok Üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?