2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu arada sizinle bir sey paylasmak istiyorum. Dün gece kizimin huysuzluk lari karsisinda isyan ettim, ağladım. Gunlerdir böyle. Bagira bagira agladim. Kizim da korktu. Ama cok.yoruldum. vucudumda kizarikliklar çıktı. Sonra da vijdan.azabi duydum. Sucladim kendimi, iyi anne degilim. Ben tek miyim, boyle.bir şey yaşayan, yoksa psikolojik destek mi almaliyim

Bacilarim bende de uzaktan ates olcer ile dijital olcer var...
Atesi var diye goturmustuk bir kere uzaktan olan ile olctugumuzde...
Dijital daha saglijki olcer dedi doktorumuz...
Ki 1-2 derece farkettirdi...
Bizimkinin markasi hartmann ...

Ben de ilk 40 günde yaşamıştım 1 kez, anne olmanın yoruculuğu, 2 saatte bir kalkan dilini anlamadığım bir bebek, tıka basa anlayışsız akraba dolu bir ev , vs ben de kızarıp kabarmıştım ve isyan etmiştim. Lohusalık sendromuydu heralde normal yani, ayrıca Lohusalık dediğin sadece 40 gün değilmiş, annenin kendini ve vücudunu toplaması için gereken tüm süre lohusalıkmış

kızlar kızım ağzında emziği olmadığı halde sanki emzik varmış
Bacilarim bende de uzaktan ates olcer ile dijital olcer var...
Atesi var diye goturmustuk bir kere uzaktan olan ile olctugumuzde...
Dijital daha saglijki olcer dedi doktorumuz...
Ki 1-2 derece farkettirdi...
Bizimkinin markasi hartmann ...
hemşire arkadaşlarım en iyisinin kulaktan ölçer olduğunu söylemişti bana uzaktan ölçer yanlış ölçe biliyormuş. gerçi benim kulaktan ölçerde 1-2 derece yanlış ölçüyor oda çok ama çok önemli bir fark.

yengemde senin gibi bir dönemden geçmişti. yiğenim çok huysuzdu. uyku nedir bilmezdi. çok zayıftı mamayı reddediyordu vs. kadıncağız isyanlardaydı.

Oğlum 1 haftadır çok huysuz, sürekli ağlıyor bende 2-3 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Dün Kv'lere gittik akşam orda kaldık, kv ilgilendi oğlumla, sabah da uyunanınca geldi ben bakıyım sen uyu dedi. 3 saat uyudum. Şimdi eve geldik, yine ağlıyor sürekli ama hiç değilse dün birazda olsun enerjimi topladım. Anne olmak çok güzel olmanın yanında çok da zormuş. Annem hep derdi anne olunca anlarsın beni diye.

Birde havalar bizlerin bile içini karartıyor, çocuklarıda ruhsal olarak etkiliyor diye düşüyorum, İstanbul şu an kapkaranlık.

Eşim grip aşısı vuruldu, dışardan mikrop getirmiyim diye. Ben emzirdiğim için vurulamıyacağımı düşünüyordum ama emin olmak istedim, sordurdum bizler emzirdiğimiz için vurulamıyormuşuz.

Oglusumda huysuz iki gundur oyun istiyor surekli:)ama uykusu iyi sukur

kızlar herkese capitol uygunsa capitol yapalım Avrupa yakasında oturanlarla da trumpta toplanırız. Herkes hafta içi öğlen sularında müsait oluyr mu? ona göre afta içi bir gün belirleyelim.

hava kapalı ev soğuk kızım huysuz eşimin arkadaşı zahmet edip 1 hafta önce istediğimiz elektrikli ısııtıcımızı getirmedi ve ben resmen donuyorum, kızım hasta olacak sinir oldum. oysa o bizden geçen sene ısıtıcımızı istediğinde hemen götürmüştü eşim aman bebeği hasta olmasın diye.

Bunekibuneki bana uyar sende avrupa yksndasn dmi azadinannesile brlkte glrsnz iste anadoluda ben cilek azerikizi ve pufpuff varz bldgm kdryla pufpuffta pek grmiyo iins okur bu yazilanlari

bizde dun gece kombiyi calistirdik gece yanaklari usuyo yavrumun

Kızlar çok moralim bozuk az önce kızımın kakasinda kan gördüm birde surekli kusuyor Dr aradım ishal varmı ne renk kakasi diye sordu son kakasi yesildi Dr da ishal yeşil sumuksu kanlı kaka bize dizantetiyi disundurur dedi hastanede tahlil yapıp bana getirin sonucu dedi çok Üzgünüm

İnşallah değildir. Allahim korusun,sakinsin, bekledigin kadar kotu olmayacak bence. Belki alerjik bir durum bile olabilir

Allah korusun canım. Inşallah yoktur öyle birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…