yoktır canım ole bır sey stres yapma, uzulme hemen , işallah yoktur bı seyKızlar çok moralim bozuk az önce kızımın kakasinda kan gördüm birde surekli kusuyor Dr aradım ishal varmı ne renk kakasi diye sordu son kakasi yesildi Dr da ishal yeşil sumuksu kanlı kaka bize dizantetiyi disundurur dedi hastanede tahlil yapıp bana getirin sonucu dedi çok Üzgünüm
bana uyarr, ama su soguk havaları bıraz atlatalım derım, dısarda acayıp ruzgar var ugulduyorrr cokTabi tereddut etmessen canim ben bole rahat konusuyorum sanki hepinizi taniyomus gibiyim ondan. Capitole ve hafta icine ok miyiz simdi?
capıtol, capıtol :)Dun pek okuyamadm yazilanlari bi capitol lafi gecmis capitol super bi tercih hem rahat bi avm ben kesnlkle varim
Kızlar çok moralim bozuk az önce kızımın kakasinda kan gördüm birde surekli kusuyor Dr aradım ishal varmı ne renk kakasi diye sordu son kakasi yesildi Dr da ishal yeşil sumuksu kanlı kaka bize dizantetiyi disundurur dedi hastanede tahlil yapıp bana getirin sonucu dedi çok Üzgünüm
Kızlar 2 tane sorum olacaktı;
Bebeğinize evde şapka giydiriyor musunuz?
Birde bebeğine tek başına sütüyle yetebilen anneler, su içmeye özen gösteriyor musunuz? Günde kaç lt su içiyorsunuz ?
Dün çok azaldığını farkettiğim için sütümü sağdım 2 göğsümden toplam 30 Cc süt çıktı : ( Üzülüyorum.
Benim oglum emzik emmiyor ama dukaklarni emiyor ozellikle uykuya dslacagi zamanKızlar dünden beri kızım ağzında emziği olmadığında alt dudağini emiyor. sanki ağzında emzik varmış ggibi şapur şupur. Aynı sorunu olan var mı. Ilk defa görüyorum böyle bişey tuhafıma gitti :/
benimki de emiyor hatta soylenir gibi seste cikariyor cok komik oluyor genelde burnunu temizledikten sonra veya surup icirirnce yapiyo beni sikayet ediyo diyorum bende :)Kızlar dünden beri kızım ağzında emziği olmadığında alt dudağini emiyor. sanki ağzında emzik varmış ggibi şapur şupur. Aynı sorunu olan var mı. Ilk defa görüyorum böyle bişey tuhafıma gitti :/
Benim oglum emzik emmiyor ama dukaklarni emiyor ozellikle uykuya dslacagi zaman
Ilk defa karsilasinca boyle birseyle şaşırmıştım da :)benimki de emiyor hatta soylenir gibi seste cikariyor cok komik oluyor genelde burnunu temizledikten sonra veya surup icirirnce yapiyo beni sikayet ediyo diyorum bende :)
Bazen ben de hıc dinlenemeden bir sonraki güne başlıyorum tabi bidiklarimiz her zaman dinç ve enerjik surekli kucakta taşımaktan kamburum ciktiOğlum 1 haftadır çok huysuz, sürekli ağlıyor bende 2-3 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Dün Kv'lere gittik akşam orda kaldık, kv ilgilendi oğlumla, sabah da uyunanınca geldi ben bakıyım sen uyu dedi. 3 saat uyudum. Şimdi eve geldik, yine ağlıyor sürekli ama hiç değilse dün birazda olsun enerjimi topladım. Anne olmak çok güzel olmanın yanında çok da zormuş. Annem hep derdi anne olunca anlarsın beni diye.
Birde havalar bizlerin bile içini karartıyor, çocuklarıda ruhsal olarak etkiliyor diye düşüyorum, İstanbul şu an kapkaranlık.
Canım insallh oyle bir durum yoktur sen husn u Zanlı ol da kotu bir sey düşünmeKızlar çok moralim bozuk az önce kızımın kakasinda kan gördüm birde surekli kusuyor Dr aradım ishal varmı ne renk kakasi diye sordu son kakasi yesildi Dr da ishal yeşil sumuksu kanlı kaka bize dizantetiyi disundurur dedi hastanede tahlil yapıp bana getirin sonucu dedi çok Üzgünüm
Canım ben şapka giydirmiyorum.Kızlar 2 tane sorum olacaktı;
Bebeğinize evde şapka giydiriyor musunuz?
Birde bebeğine tek başına sütüyle yetebilen anneler, su içmeye özen gösteriyor musunuz? Günde kaç lt su içiyorsunuz ?
Dün çok azaldığını farkettiğim için sütümü sağdım 2 göğsümden toplam 30 Cc süt çıktı : ( Üzülüyorum.
Ya canım burnunu nasıl temizliyorsun bebegin?benimki de emiyor hatta soylenir gibi seste cikariyor cok komik oluyor genelde burnunu temizledikten sonra veya surup icirirnce yapiyo beni sikayet ediyo diyorum bende :)
Canim ben yorgan ortmuyorum henuz kalin kundaklar var uyku tulumuna benziyor onda yatiriyorum cokda sicak tutuyor orgu degilde penye yelek giydiriyorumKızlar benim de bir sorum olacak bebeğime ayakli Patikli pijamalardan giydiriyorum uzerine de annemin ördüğü patigi giydiriyorum ist da hava birkaç gündür serinledi diye ustune de uzun kollu badi yine ustune de örgü yelek giydiriyorum ama yine de elleri cabuk üşüyor. Benim de ellerim hemen üşür kendim usumesem de ellerim soğuk olir dr a sordum bir sey olmaz dedi ama yine de tedirgin oluyorum yavrumu hasta ederim diye ne giydirsem bilemedim
Bir de bu uyku setinin yorganı acayip dandik geldi bana sizler yorgan örtüyor musunuz suanda nasıl bir yorgan aldınız? Ben simdilik yumuşak puf battaniyeler oluyor ya onlardan örtüyorum iki tane üşümüyor ama yakında yorgan alıp yorgana geçmem lazım bugun de kombiyi hafiften açacağım
Serum fizyolojik sıkıp aspiratorle cekiyorum cok agliyo ama yapcak bisey yokYa canım burnunu nasıl temizliyorsun bebegin?
burnunu serum fizyolojikle temizliyorum ben.Kızlar benim de bir sorum olacak bebeğime ayakli Patikli pijamalardan giydiriyorum uzerine de annemin ördüğü patigi giydiriyorum ist da hava birkaç gündür serinledi diye ustune de uzun kollu badi yine ustune de örgü yelek giydiriyorum ama yine de elleri cabuk üşüyor. Benim de ellerim hemen üşür kendim usumesem de ellerim soğuk olir dr a sordum bir sey olmaz dedi ama yine de tedirgin oluyorum yavrumu hasta ederim diye ne giydirsem bilemedim
Bir de bu uyku setinin yorganı acayip dandik geldi bana sizler yorgan örtüyor musunuz suanda nasıl bir yorgan aldınız? Ben simdilik yumuşak puf battaniyeler oluyor ya onlardan örtüyorum iki tane üşümüyor ama yakında yorgan alıp yorgana geçmem lazım bugun de kombiyi hafiften açacağım
Bizimkininde eller soguk zaten genelde agzinda elleri ben uyku setinin yorganini ortuyorum silikon ama pamuk yorgan yaptirdim onu kullanicam bi de dun uyku tulumu aldim esas onu kullanicam cunku kollarini disari cikiyoKızlar benim de bir sorum olacak bebeğime ayakli Patikli pijamalardan giydiriyorum uzerine de annemin ördüğü patigi giydiriyorum ist da hava birkaç gündür serinledi diye ustune de uzun kollu badi yine ustune de örgü yelek giydiriyorum ama yine de elleri cabuk üşüyor. Benim de ellerim hemen üşür kendim usumesem de ellerim soğuk olir dr a sordum bir sey olmaz dedi ama yine de tedirgin oluyorum yavrumu hasta ederim diye ne giydirsem bilemedim
havalardan sanırım canım. benimde bir kaç gündür başım çatlıyor resmenIki gündür başım çok ağrıyor napsam bilemedim
bende uyku tulumu alsam mı karar veremedim. elleri yorgandan çıkarıyor ama nedense gündüz soğuk olan elleri gece uyurken soğuk olmuyor. yorganın üzerinde olduğu için yorgan ellerini ısıtıyor olabilir mi acaba?Bizimkininde eller soguk zaten genelde agzinda elleri ben uyku setinin yorganini ortuyorum silikon ama pamuk yorgan yaptirdim onu kullanicam bi de dun uyku tulumu aldim esas onu kullanicam cunku kollarini disari cikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?