2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yoktır canım ole bır sey stres yapma, uzulme hemen , işallah yoktur bı sey
Tabi tereddut etmessen canim ben bole rahat konusuyorum sanki hepinizi taniyomus gibiyim ondan. Capitole ve hafta icine ok miyiz simdi?
bana uyarr, ama su soguk havaları bıraz atlatalım derım, dısarda acayıp ruzgar var ugulduyorrr cok

Dun pek okuyamadm yazilanlari bi capitol lafi gecmis capitol super bi tercih hem rahat bi avm ben kesnlkle varim
capıtol, capıtol :)

Canım Allah esirgesin, Allah şifa versin.

Kızlar 2 tane sorum olacaktı;
Bebeğinize evde şapka giydiriyor musunuz?
Birde bebeğine tek başına sütüyle yetebilen anneler, su içmeye özen gösteriyor musunuz? Günde kaç lt su içiyorsunuz ?

Dün çok azaldığını farkettiğim için sütümü sağdım 2 göğsümden toplam 30 Cc süt çıktı : ( Üzülüyorum.

Bende dün bütün gün sütümü sagdim toplam 80 cc ancaydi gerçi sağma makinası göğsü tamamen boşaltmıyor.

Kızlar dünden beri kızım ağzında emziği olmadığında alt dudağini emiyor. sanki ağzında emzik varmış ggibi şapur şupur. Aynı sorunu olan var mı. Ilk defa görüyorum böyle bişey tuhafıma gitti :/

Benim oglum emzik emmiyor ama dukaklarni emiyor ozellikle uykuya dslacagi zaman

benimki de emiyor hatta soylenir gibi seste cikariyor cok komik oluyor genelde burnunu temizledikten sonra veya surup icirirnce yapiyo beni sikayet ediyo diyorum bende :)

Bazen ben de hıc dinlenemeden bir sonraki güne başlıyorum tabi bidiklarimiz her zaman dinç ve enerjik surekli kucakta taşımaktan kamburum cikti
Gece muazzam bir yağmur yağdı hala da devam ediyor rahmet bereket ama boyle havalarda ben de cok bunalıyorum.

Canım insallh oyle bir durum yoktur sen husn u Zanlı ol da kotu bir sey düşünme

Canım ben şapka giydirmiyorum.
Sut icinde şunu söylim her emzirmeden sınrA bir bardak su icmeye çalışıyorum gunde 2 2.5 litre iciyorum ama şöyle de bir durum var birgun bebegim cok huysuzdu bildiginiz aksama kadar ac kaldım ama en az 3 litr su ictim sutum olsun diye ama o gun sutum Cook az geldi düzenli beslenme artı en az 2 litre su sayesinde göğüslerim her gun dolu dolu oluyor yemeğe dikkat etmek şart

Kızlar benim de bir sorum olacak bebeğime ayakli Patikli pijamalardan giydiriyorum uzerine de annemin ördüğü patigi giydiriyorum ist da hava birkaç gündür serinledi diye ustune de uzun kollu badi yine ustune de örgü yelek giydiriyorum ama yine de elleri cabuk üşüyor. Benim de ellerim hemen üşür kendim usumesem de ellerim soğuk olir dr a sordum bir sey olmaz dedi ama yine de tedirgin oluyorum yavrumu hasta ederim diye ne giydirsem bilemedim
Bir de bu uyku setinin yorganı acayip dandik geldi bana sizler yorgan örtüyor musunuz suanda nasıl bir yorgan aldınız? Ben simdilik yumuşak puf battaniyeler oluyor ya onlardan örtüyorum iki tane üşümüyor ama yakında yorgan alıp yorgana geçmem lazım bugun de kombiyi hafiften açacağım

Canim ben yorgan ortmuyorum henuz kalin kundaklar var uyku tulumuna benziyor onda yatiriyorum cokda sicak tutuyor orgu degilde penye yelek giydiriyorum

burnunu serum fizyolojikle temizliyorum ben.
benim kızımında elleri ve ayakları hep soğuk bi türlü ısıtamıyorum. eldiven takıyorum onları da ağzına alıp ıslatıyor. ayaklarını ısıtmak için, sıcak su torbasına su koydum onuda ayağının altına koydum :)
ben uyku seti almamıştım elyaf diye. onun yerine özdilekten bambu yastık yorgan aldım. yastık yüksek geliyor kullanmıyorum ama yorgan çok iyi. terleme falan yapmıyor ve antialerjik. üzerinden de atmıyor.battaniyesini üzerinden atıyordu. yorgandan çok memnunum tavsiye ederim.

Bizimkininde eller soguk zaten genelde agzinda elleri ben uyku setinin yorganini ortuyorum silikon ama pamuk yorgan yaptirdim onu kullanicam bi de dun uyku tulumu aldim esas onu kullanicam cunku kollarini disari cikiyo

Bizimkininde eller soguk zaten genelde agzinda elleri ben uyku setinin yorganini ortuyorum silikon ama pamuk yorgan yaptirdim onu kullanicam bi de dun uyku tulumu aldim esas onu kullanicam cunku kollarini disari cikiyo
bende uyku tulumu alsam mı karar veremedim. elleri yorgandan çıkarıyor ama nedense gündüz soğuk olan elleri gece uyurken soğuk olmuyor. yorganın üzerinde olduğu için yorgan ellerini ısıtıyor olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…