2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
günaydınn :) bizde 6 buçuktan beri ayaktayız ve çok uykum var başımda ağrıyor. kızım şimdi uyudu, uyuyabilirsem bende uyucam şimdi.
Bende bayramlık almadım. bir sürü giymediği kıyafeti var zaten. ablam kot tulum almıştı çok güzel bişey onun içine güzel bir badi alıp giydiricem bayramda. zaten bayramda gidecek bir yerimizde yok burda. bi kv kb var bide benim amcam. bayram bizim için babamızla birlikte vakit geçirebildiğimiz bir tatil olacak :)

canım ben ilk oğlumda yaşamıştım.. kilo alımı iyiyse anne sütüne devammmmm. devam sütü düşünme derim..( bazı bebekler annelerine işte böyle çektiriyorlar..)

Cok sagol canım ömrümden ömür gitti Oğluma bir sey olacak diye iki gündür moralim bozuk kv nın söyledikleri de cabası bir daha yüzüme nasıl bakacaksa Yüzsüz kadın

çok geçmiş olsun canım. Allah kv'ne akıl fikir versin. Eşin senin arkadan durmuş ne güzel. onu yapamayan eşler var.
Canim gecmis olsun zor bi aksam gecirmisin kv allah islah etsin sen uzme kendini esin ne guzel arkanda durmus
gecmis olsun canim sukur kotu bisey yokmus niye bu kv ler boyle yapiyo ya niye cocukalrinin huzurunu bozarlar
gecmis olsun canim sukur kotu bisey yokmus niye bu kv ler boyle yapiyo ya niye cocukalrinin huzurunu bozarlar
Esim arkamda durdu sağolsun kadın diyor ki bi evlilik bitecek sen kim oluyorsun ki benim evliliğime karışıyorsun dedi sok oldu annesi onun yanında olmasını bekliyordu. Ama simdi esim diyor ki sen yanlış anladın canım annem oyle demek istemedi diyor duydugum mu yalan dedim benim sınırımı hafifletmeye calisiyor güya

Allah Islah etsin hepsini ya benimki içindeki her seyi kustu neler neler dedi var ya edepsiz kadın ayağımın durumuna üzülmedi bile diyor ki oğlum bilerek mi yaptı sanki ne olacak

Bosver canim uzme kendini sutunde etkilenmesin daha cok esinde arada kalmistir sonucta annesi atsan atilmaz ama onun yaninda senin arkanda durmus ya yeter takma kafana huzurunu bozmaya degmez o kadinin ekmegine bal surmus olursun sen esine cocuguna daha ski sarilki hirsindan catlasin

nasıl oluyor o dediğin? nasıl onaylayacaklar. daha önce hiç yapmadım
Ben de yapmadım ama gebelik raporumu aldığımda doktorum demişti ama benim onay ihtiyacın yoktu sadece duruşmalara gitmeme mazereti olarak gönderiyordum raporumu ama bir devlet hastanesine gittiğinde yardımcı olurlar sanırım başhekimliğe gidip yaptırıyorsun. SGK anlaşmalı özel hastane ise onaya gerek yok.

Kızlar bugün bayramlık aslında kışlık alışverişi yapıcam oğluşuma . Geçenlerde c&a diye bi marka keşfettim acayip kaliteli ve ucuz bebek çocuk ürünleri ve büyük düzenli mağazaları. Lcw dan alırdım hep ama ordan daha iyi ve uygun ayrıca lcw pazar yeti gibi dağınık bulamıyordum hiçbirşey . Keşke buralarda olsaydınız da birlikte alışverişe çıksaydık :)

Ben tek basıma yıkıyorum canım file koyuyorum küvetin uzerine kafasının geleceği yere penyesini koyuyorum oyle yıkıyorum ilk başta korkuyordum ama cok kolay oluyor

Evet guzel seyler var orada H&M de de oluyor bebek ürünleri almadım hıc ordan ama guzel duruyorlar

Kesinlikle dogru diyorsun canım sukur ki esimle aramız cok iyi suan sinirinden kuduruyirdur

Kızlar benim dogum raporum bugun bitti simdi sgk dan dogum parasını almak icin ne yapmam gerekiyor bilen var mi? Ozel bi kolejde ogretmendim kurumum onaylamış raporun bitişini sgk ya gondermis ama sgk aradim henüz yatan bir para gözükmüyor dediler

Badem benmde raporum 21 eylulde bitti 22 si is basi gorunuo isyeri onaylio raporu sonra tc nodan ziraate yatiomus para henuz yatmadi benim de ne kdr bisey yatar onu da hic blmiyrm alan oldumu hic ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…