Ne is yapiyosun canin bana 190 yatmis neden o kadar azmis simdi anlamadimÖgrendim kızlar 20 ila 45 is gunu icinde nüfus cüzdanınız ile ziraat bank tan çekiyorsunuz tabii once çalıştığınız kurumun onaylamasi gerekiyor
Ne kadar alacağınıza gelince son 3 aylık brüt maaşınız baz alınarak hesaplanıyor %70 ini alıyorsunuz. Bir arkadasım 6500 tl Almus bi arkadasım 4000 Alinan maaşa gore Değişiyor
bi deneyeyim bende. inek sütü yerine devam sütü ile yapmak neden olmasın ki. nutrikonfor gaz sorunu olan bebekler için canım.http://www.bebelac.com.tr/lezzetli-tarifler.html
Bebelac mama kullananlar normalvmi kullaniyosunuz nutrikonfor mu ben normal kullaniyodum nutrikonfor onerdiler
Canım sen memursan yani KPSS ile atandı isen alamazsın zaten maaş alıyorsunuz siz izin doneminde ben ozel okulda çalışıyordum öğretmenimNe is yapiyosun canin bana 190 yatmis neden o kadar azmis simdi anlamadim
o farklı bişey canım. brüt ücretinin %10 mu 190 lira. doğum yapınca bir defaya mahsus veriliyor ama ne içindi unuttum.Ne is yapiyosun canin bana 190 yatmis neden o kadar azmis simdi anlamadim
Esimin kuzeni kullaniyo 5 aylik oglu kabizda yapmiyo bu dedi ondan sordumbi deneyeyim bende. inek sütü yerine devam sütü ile yapmak neden olmasın ki. nutrikonfor gaz sorunu olan bebekler için canım.
Ben almisim canim bende memurum 190tlcanım memurum ben. emekli sandığına tabi olanlar doğum izni boyunca maaşını eksiksiz aldığından doğum parası alamıyor. birde doğum izni bittikten sonra ilk altı ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat emzirme izni var. mart ayına kadar o yüzden 3 saat erken çıkacağım. :) ama kamu kurumu olmasına rağmen müdürümüz raporu kabul etmeyebilirim diyormuş, kurula gönderebilirmiş falan işte.
Ben anlamadim simdi o aldigim paranin disinda yine mi alicam ben simdio farklı bişey canım. brüt ücretinin %10 mu 190 lira. doğum yapınca bir defaya mahsus veriliyor ama ne içindi unuttum.
bence kabızlık birazda çocuğun bünyesi ile ilgili. ben hipp mama kullanıyorum. normalini de kullandım gaz sorunu olan bebekler için olanı da. hiç kabızlık yaşamadı kızım.Esimin kuzeni kullaniyo 5 aylik oglu kabizda yapmiyo bu dedi ondan sordum
alalala nerden baktın. merak ettim şimdi :) yattıysa hemen çekip harcıyımBen almisim canim bende memurum 190tl
memursan alamazsın canım. çünkü izindeyken maaşımız tam aldık biz.Ben anlamadim simdi o aldigim paranin disinda yine mi alicam ben simdi
Bosuna almiyim o zaman normale devam biz zaten unuttuk kakayi 2aydirbence kabızlık birazda çocuğun bünyesi ile ilgili. ben hipp mama kullanıyorum. normalini de kullandım gaz sorunu olan bebekler için olanı da. hiç kabızlık yaşamadı kızım.
canm bebelac ın sıtesıne baktım goremedım ben, nerde var yogurt tarıfı, hem mamayla nasıl yapmıslar anlamadım. lınk atarmısın ?
gercı bendede makına var , onda yaparım muhtemelen ama yınede merak ettım :)
ne ıs yapıyorsun canım, nasıl kabul etmezmıs yok ole bır sey ?
sut ızınlerını nasıl toplu kullanıyorsun kı canım , ızın verıyorlarmı ole daha ıse başlamadan sut ızınlerını kullanmana
aynen ya, bızde hele bırak toplu kullanmayı, normalda saatınde bıle cıkamıyoruz ( gercı benımkı ozel kurum ama )
yıne aynısını sorcam canım ne ıs yapıyorsun kı 2 de cıkıyorsun ısten ?
benımde spınal bende kahve ıcıyorum ama agrı kesıcı parol kullanıyorum
hangı c&a , bızım burdakı c a da hıc guzel bır sey yok ve bence pahalıda , lcw daha ıyı bence ama sızın ordakı farklı herhalde
Bilmem farklı mıdır ama benim gittiğim zincir bi marka. Zaten kış tulumu alacaktım mont gibi ama sadece pembe carzilli kız annesi olmak varmış, oğluşuma bişey bulamadım
canm bebelac ın sıtesıne baktım goremedım ben, nerde var yogurt tarıfı, hem mamayla nasıl yapmıslar anlamadım. lınk atarmısın ?
gercı bendede makına var , onda yaparım muhtemelen ama yınede merak ettım :)
ne ıs yapıyorsun canım, nasıl kabul etmezmıs yok ole bır sey ?
Canım bende süt iznimi toplu kullanıyorum, ben özelde çalışıyorum. Doğum raporum 16 Eylülde bitti. 17 Kasıma kadar süt iznindeyim.
sut ızınlerını nasıl toplu kullanıyorsun kı canım , ızın verıyorlarmı ole daha ıse başlamadan sut ızınlerını kullanmana
aynen ya, bızde hele bırak toplu kullanmayı, normalda saatınde bıle cıkamıyoruz ( gercı benımkı ozel kurum ama )
yıne aynısını sorcam canım ne ıs yapıyorsun kı 2 de cıkıyorsun ısten ?
benımde spınal bende kahve ıcıyorum ama agrı kesıcı parol kullanıyorum
hangı c&a , bızım burdakı c a da hıc guzel bır sey yok ve bence pahalıda , lcw daha ıyı bence ama sızın ordakı farklı herhalde
dogum parasını nıcın alıyorsunuz kızlar, bızde ole bır sey yok, ben hıc bır sey almadım
ssk lı calısanlar mı bı tek alıyor eg pekı nıye alınıyor, maas almadınızmı ucretlı ızındeyken, anlamadım ben, ılk defa ssk lı olmadıgıma uzulcem :)
ohhhh mis valla :) bizde evde salon mutfak arasında gidip geliyoruz.Oğluşumla Nişantaşı'nda kahve keyfi yapıyoruz :) tabii o süt içiyor :)
Badem benmde raporum 21 eylulde bitti 22 si is basi gorunuo isyeri onaylio raporu sonra tc nodan ziraate yatiomus para henuz yatmadi benim de ne kdr bisey yatar onu da hic blmiyrm alan oldumu hic ?
evet bi arkadaşın raporunu sormuştum bende 8-14. günler yatırılıyor demişti. bence Alo 170'i değilde direk sgk müdürlüklerini arayın orda rapor servisine bağlatın. onlar sistemden paranızın yatıp yatmadığını görebilir ama Alo 170 personeli göremez. yatmadıysa paranız boşuna bankada sıra beklemezsiniz.ben 170 ssk hattini aradim.dogum parasi her ayin 8-14. gunleri arasinda odeniyormus ziraat banaksindan. ekim ayinda gidicem bende bankaya. sorun olursa bu tlf hatti yardimci oluyir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?