2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ne is yapiyosun canin bana 190 yatmis neden o kadar azmis simdi anlamadim

Ben almisim canim bende memurum 190tl

bence kabızlık birazda çocuğun bünyesi ile ilgili. ben hipp mama kullanıyorum. normalini de kullandım gaz sorunu olan bebekler için olanı da. hiç kabızlık yaşamadı kızım.
Bosuna almiyim o zaman normale devam biz zaten unuttuk kakayi 2aydir umudumuz ek gida

Canım bende süt iznimi toplu kullanıyorum, ben özelde çalışıyorum. Doğum raporum 16 Eylülde bitti. 17 Kasıma kadar süt iznindeyim.

Badem benmde raporum 21 eylulde bitti 22 si is basi gorunuo isyeri onaylio raporu sonra tc nodan ziraate yatiomus para henuz yatmadi benim de ne kdr bisey yatar onu da hic blmiyrm alan oldumu hic ?

ben 170 ssk hattini aradim.dogum parasi her ayin 8-14. gunleri arasinda odeniyormus ziraat banaksindan. ekim ayinda gidicem bende bankaya. sorun olursa bu tlf hatti yardimci oluyir.

ben 170 ssk hattini aradim.dogum parasi her ayin 8-14. gunleri arasinda odeniyormus ziraat banaksindan. ekim ayinda gidicem bende bankaya. sorun olursa bu tlf hatti yardimci oluyir.
evet bi arkadaşın raporunu sormuştum bende 8-14. günler yatırılıyor demişti. bence Alo 170'i değilde direk sgk müdürlüklerini arayın orda rapor servisine bağlatın. onlar sistemden paranızın yatıp yatmadığını görebilir ama Alo 170 personeli göremez. yatmadıysa paranız boşuna bankada sıra beklemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…