2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Badem benmde raporum 21 eylulde bitti 22 si is basi gorunuo isyeri onaylio raporu sonra tc nodan ziraate yatiomus para henuz yatmadi benim de ne kdr bisey yatar onu da hic blmiyrm alan oldumu hic

valla cnm yonetici insiyatifinde sut izinlerini toplu kullanabiliyordun sanirim. brn konustum. eger izin vermrseydi zaten ucretsiz izin alacaktim. dogum izni suresince ben.maasimi bankadan aldigim icin drvletten alacagim dogum parasini bankaya verrcegim. sadece 100 tl sut parasi bize kaliyormus :)

cnm hipp den memnunmusun. ben aptamil aliyorum.degisyirmeyi dusunuyorum
organik diye geçiyor hipp. ben hipp den memnunum ama çok zor buluyorum 1 numarasını. internetten toplu alıyorum.bazen internette de bulamadığım oluyor. bulamadığım zamanlar mecbur aptamil alıyorum ama aptamilde gdo yüzünden içime sinmiyor benimde.

Azadinannesiii saat 2-3 civarlarnda bende nisantasndaydim
Keske baksaydim siteye valla spontan bi bulusma yapabilirdik seninle
Bu arada bzm bulusma yatti heralde ses ckmadi bidaha kmseden
Pufpuf cann2014 bunekibuneki ve azerikizi bu aralar pek ugramiosunuz dikkatmi cekiyo

y tatlim.ne biliyim haberler ciktiya GDO lu felan diye. kullaniyorum ama icime sinmiyor pek . gerci digerleri de aynidir heralde

Bizde Aptamil kullanıyoruz, kullanmaya başlamadan önce eşim gdo konusunu araştırmıştı gdo çıkan ürünü aptamil kaşık mamasındaydı, milupa aptamil sutlü tahıl karışımı diye geçiyor.

Bende Aptamili fiyatından dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. Biz tıbbi mama kullanıyoruz Aptamil AR sadece eczanelerde satılıyor, 300 gr 25 tl, 4 günde bitiyor. Humanın AR mamasını denemeyi düşünüyorum.

cnm tibbi mama ne demek? normalinden farki nedir?

Oğlumun reflusu var canım anne sütünü ve normal mamayı kusuyor. Bu doktorun önerisiyle kullanılan AR mama kusmamasını sağlıyor.

bizde de reflu olabilir. kusma cok sik oluyor. dr. a soracagim bu ay gittigimde. sizde kusma nasil oluyor. yemekten hemen sonrami ?

Aptamilin bi serisinde Gdo çıkınca neden diğerlerinde de olmasın diye düşünüp almıyoruz biz.
benim kızımda bir haftadır mamasını içince birazını kusuyor. ben pek ciddiye almadım normaldir diye. benim yiğenimde reflü vardı. öyle bir kusuyordu ki anlatamam. o kusarken nerde olduğuma bakmadan yüzüstü çevirirdim etraf batarsa batsın derdim. onun kusmasının yanında kızımınkini ciddiye almadım :)

Bizde çok zor günler geçirdik, uyurken kusup boğulacak diye geceleri eşimle nöbetleşe uyurduk.

Aysenazim gecmis olsun. Ozlemistim seni nerelerdesin. Naptin bucurlerle
Ben kesin dönüş yaptim canim daha da ayrilmam sizden

Benim kizim durup dururken aglamaya basladi ama oyle boyle bir aglama degil sanki cocugun bir yeri kesiliyor kopuyor gibi 2 saat araliksiz agladi esimle yemege gitmistik bir anda feryat figan aglamaya basladi aksama da doktor kontrolumuz vardi apar topar en yakin hastaneye gittik kimse neden oldugunu bulamadi susmadi yavrum idrar tahlili verdik sonra doktoruna gectik ayni kurulus oldugu icin tahlil sonuclarini beklemeden orda da gorulur diye gectik hocasi tahlil sonuclarini gorunce idrar kulturu istedi belki tas ya da kum dokuyo olabilir dedi ama belki dedi hocasini gorunce sustu bizimki gazdir dediler bilmem ne dediler yahu benim canavar hic gaZdan aglamamis derdi olmamis cani acimadan asla aglamayan bir bebek oyle durup dururken feryad edince ve susmayinca ben bayiliyodum az kalsin kizima bir sey oldu diye. Allahtan esim yanimdaydi yoksa panikten napcami bilemezdim. Ben o yuzden dunden beri soktayim persembe gununu sabirsizlikla bekliyorum idrar kulturubun sonucu ciksin diye. Bulusma bana her yerde her saatte uygundu ama kizim boyle aglamaya baslarsa diye tek basima yola cikmam artik. Teshis koyulsun noldunu bileyim ona gore ben size katilirim kizlar.

Oturduğumuz sitenin hemen karşısında belediye parkı var. Şu an park tıklım tıklım dolu. Yeni yürümeye başlayan çocuklarda var bıdıl bıdıl yürüyorlar. Uzun sarı saçlı küçük bir oğlan çocuğu var, çıt çıtlı badisinin çıtçıtları açılmış dışarda sarkıyor, hızlı hızlı yürümeye çalışıyor babası arkasından koşturuyor. Çok özendim seneye bizde çocukları parka götürürüz artık : )

Devlet okulunda çalışınca farkediyomu acaba ?ozel okulda calismyorum ben canim.bizim okuldan bi arkadasin esi dogum yapti gecen yil 190 tl aldilar sgk dan senin dedign miktar fazla deglmi?

işallahh gotururuz ama ıse baslıycak olmam benı dusunduruyor, bı tek haftasonları gorebılcem dogru duzgun o zaman bı tek parlka gotururum anca
yok ya o senın gozunu korkutmak ıstemıstır, yok ole bır sey neye sıkayet edıyor, elınde kapı gıbı raporun var, ben ozeldeyım ona ragmen benım raporlarımı kabul ettıler ( hamıleyken ) sızde hı bır sey olmaz ayrıca kanuna bak hıc kımse rapor yuzunden ısınden olamaz ( toplam rapor suresı bellı surelerı gecmemek kaydıyla )
hımm eevet ben maasımı hep normal aldım 4 ay boyunca , o yuzden bana para yok tabı

http://www.bebelac.com.tr/lezzetli-tarifler.html
Bebelac mama kullananlar normalvmi kullaniyosunuz nutrikonfor mu ben normal kullaniyodum nutrikonfor onerdiler
teşekkurler canım

Canım bende süt iznimi toplu kullanıyorum, ben özelde çalışıyorum. Doğum raporum 16 Eylülde bitti. 17 Kasıma kadar süt iznindeyim.
senınkıler ıyıymıs o halde kıymetını bıl valla, bızde nerdee ölee... sut ıznı bıtınce baslıycakmısın pekı ıse.

Oğluşumla Nişantaşı'nda kahve keyfi yapıyoruz :) tabii o süt içiyor :)
aa ne guzel ya, benımkı bıberon emzık almadıgı ıcın bızım bıraz zor oluyor ole,

sendemı toplu aldın sut ıznını canım, devletten alacagın parayı nıye vercen kı bankaya ?

Son düzenleme:
Devlet okulunda çalışınca farkediyomu acaba ?ozel okulda calismyorum ben canim.bizim okuldan bi arkadasin esi dogum yapti gecen yil 190 tl aldilar sgk dan senin dedign miktar fazla deglmi?
Evet canım sen izinde iken normal maaşı almaya devam ettigin icin almıyorsunuz dogum parası 16 haftalik izin doneminde maaş almadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…