2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya kızlar ben de bir şey merak ediyorum. Bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim. Ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Ücretsiz izin dönüşünde süt iznimi nasıl kullanacağım? Normalde doğum izni bitince ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat diyor. Ben neticede ücretsiz iznimde maaş almayacağım için acaba dönüşte 3 saat kullanabilir miyim acaba?

aynı c a dır tabıde z sube sube de urunler ve fıyatlar degısebılıyor ya o acıdan dedım hangı ca dıe,
ben ozeldeyım canım bankada calısıyorum, o yuzdne dedım bızde bırak toplu sut ıznını normal zamanımızda bıle cıkamıyoruz

cann2014 hakikaten sen nerelerdeydin neden kayboldün ortadan? Sen iki çocukla internete girebildiğin için idolümüzsün moral kaynağımızsın kaybolma ortalardan :)

Bildigim kadariyla kacinci ayda basliyorsan ona gore devam ediyorsun

normal doğum izninin bitimi itibari ile geçerli o süreler canım. arkadaşım 6 ay almıştı ücretsiz izni. dönüşte 6 ay 1,5 saat süt iznini kullanabildi.

Benim alıntı yanlış olmuş süt iZnim falan yok benim serbest avukatım ben kendime 1 yıl izin verdim :)

Aysenazim gecmis olsun. Ozlemistim seni nerelerdesin. Naptin bucurlerle

Ben kesin dönüş yaptim canim daha da ayrilmam sizden
Cannım iyiyim şimdi saol.teyzeleri saolsunlar.bende özlemişim sizleri.sen nerelerdesin

Kizlar bebekleriniz cingirak falan tutuyor mu benim oglan tutmaya basladi minik cingiragi var iki geline tutturuyorum salliyor ama yemeye calisoyor obur sey nolacak:)
Tutuyor canım benim oğluşumda ağzına direk götürüyo.ben sağ eline veriyom ama solla daha rahat tutuyo düşürmüyo hemen

cann2014 hakikaten sen nerelerdeydin neden kayboldün ortadan? Sen iki çocukla internete girebildiğin için idolümüzsün moral kaynağımızsın kaybolma ortalardan :)
Canım cok sıkkın son günlerde, güldürdün beni iyiki varsınız kizlar.
Cannım iyiyim şimdi saol.teyzeleri saolsunlar.bende özlemişim sizleri.sen nerelerdesin
Kardesimin kolu kırıldı dirsekten 4 pilatin takildi cok uzuldum ona. Telefonumu ona verdim birkac günlüğüne netten oyunlar oynasin sıkılmasın diye. Tabi bende giremedim nete.

Cok cok gecmis olsun canim

çok şeker senin kızınmı ? maaşallahh

bildiğim ve emin olduğum kadarıyla doğum zamanından itibaren ilk 6 ay 3 saat süt izni;sonrasında 1.5 saat. ücretsiz izni aldığın zaman 7 aylıksa çocuğun 1.5 saat süt iznin olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…