Anladim canim beyse 190da yeter:)memursan alamazsın canım. çünkü izindeyken maaşımız tam aldık biz.
Bildigim kadariyla kacinci ayda basliyorsan ona gore devam ediyorsunYa kızlar ben de bir şey merak ediyorum. Bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim. Ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Ücretsiz izin dönüşünde süt iznimi nasıl kullanacağım? Normalde doğum izni bitince ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat diyor. Ben neticede ücretsiz iznimde maaş almayacağım için acaba dönüşte 3 saat kullanabilir miyim acaba?
normal doğum izninin bitimi itibari ile geçerli o süreler canım. arkadaşım 6 ay almıştı ücretsiz izni. dönüşte 6 ay 1,5 saat süt iznini kullanabildi.Ya kızlar ben de bir şey merak ediyorum. Bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim. Ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Ücretsiz izin dönüşünde süt iznimi nasıl kullanacağım? Normalde doğum izni bitince ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat diyor. Ben neticede ücretsiz iznimde maaş almayacağım için acaba dönüşte 3 saat kullanabilir miyim acaba?
Benim alıntı yanlış olmuş süt iZnim falan yok benimişallahh gotururuz ama ıse baslıycak olmam benı dusunduruyor, bı tek haftasonları gorebılcem dogru duzgun o zaman bı tek parlka gotururum anca
yok ya o senın gozunu korkutmak ıstemıstır, yok ole bır sey neye sıkayet edıyor, elınde kapı gıbı raporun var, ben ozeldeyım ona ragmen benım raporlarımı kabul ettıler ( hamıleyken ) sızde hı bır sey olmaz ayrıca kanuna bak hıc kımse rapor yuzunden ısınden olamaz ( toplam rapor suresı bellı surelerı gecmemek kaydıyla )
hımm eevet ben maasımı hep normal aldım 4 ay boyunca , o yuzden bana para yok tabı
teşekkurler canım
senınkıler ıyıymıs o halde kıymetını bıl valla, bızde nerdee ölee... sut ıznı bıtınce baslıycakmısın pekı ıse.
aa ne guzel ya, benımkı bıberon emzık almadıgı ıcın bızım bıraz zor oluyor ole,
sendemı toplu aldın sut ıznını canım, devletten alacagın parayı nıye vercen kı bankaya ?
Seninki dahabiyiymisBenim alıntı yanlış olmuş süt iZnim falan yok benimserbest avukatım ben kendime 1 yıl izin verdim :)
Cannım iyiyim şimdi saol.teyzeleri saolsunlar.bende özlemişim sizleri.sen nerelerdesinAysenazim gecmis olsun. Ozlemistim seni nerelerdesin. Naptin bucurlerle
Ben kesin dönüş yaptim canim daha da ayrilmam sizden
Hayırlı olsun :)Bende bugun itibariyle ücretsiz izne ayrılmak için dilekçe vermiş bulunuyorum
Kizlar bebekleriniz cingirak falan tutuyor mu benim oglan tutmaya basladi minik cingiragi var iki geline tutturuyorum salliyor ama yemeye calisoyor obur sey nolacak:)
Tutuyor canım benim oğluşumda ağzına direk götürüyo.ben sağ eline veriyom ama solla daha rahat tutuyo düşürmüyo hemenKizlar bebekleriniz cingirak falan tutuyor mu benim oglan tutmaya basladi minik cingiragi var iki geline tutturuyorum salliyor ama yemeye calisoyor obur sey nolacak:)
Canım cok sıkkın son günlerde, güldürdün beni iyiki varsınız kizlar.cann2014 hakikaten sen nerelerdeydin neden kayboldün ortadan? Sen iki çocukla internete girebildiğin için idolümüzsün moral kaynağımızsın kaybolma ortalardan :)
Kardesimin kolu kırıldı dirsekten 4 pilatin takildi cok uzuldum ona. Telefonumu ona verdim birkac günlüğüne netten oyunlar oynasin sıkılmasın diye. Tabi bende giremedim nete.Cannım iyiyim şimdi saol.teyzeleri saolsunlar.bende özlemişim sizleri.sen nerelerdesin
Saolasin canimmHayırlı olsun :)
Cok cok gecmis olsun canimCanım cok sıkkın son günlerde, güldürdün beni iyiki varsınız kizlar.
Kardesimin kolu kırıldı dirsekten 4 pilatin takildi cok uzuldum ona. Telefonumu ona verdim birkac günlüğüne netten oyunlar oynasin sıkılmasın diye. Tabi bende giremedim nete.
Cok sagol ayşegülüm oglus nasilCok cok gecmis olsun canim
Iyi sukur yatti tepiniyor:) hareketlendi oyun istiyor pasaCok sagol ayşegülüm oglus nasil
çok şeker senin kızınmı ? maaşallahh
bildiğim ve emin olduğum kadarıyla doğum zamanından itibaren ilk 6 ay 3 saat süt izni;sonrasında 1.5 saat. ücretsiz izni aldığın zaman 7 aylıksa çocuğun 1.5 saat süt iznin olur...Ya kızlar ben de bir şey merak ediyorum. Bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim. Ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Ücretsiz izin dönüşünde süt iznimi nasıl kullanacağım? Normalde doğum izni bitince ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat diyor. Ben neticede ücretsiz iznimde maaş almayacağım için acaba dönüşte 3 saat kullanabilir miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?