hee benimki de tutuyo kelebek var kanatlari poset gibi sıkırdıyo onlari yakaliyo bi de antenleri var onlarida agzina sokuyo ama en cok battaniyeyi agzima sokmayi seviyoKizlar bebekleriniz cingirak falan tutuyor mu benim oglan tutmaya basladi minik cingiragi var iki geline tutturuyorum salliyor ama yemeye calisoyor obur sey nolacak:)
Bende bugun itibariyle ücretsiz izne ayrılmak için dilekçe vermiş bulunuyorum
Kizlar bebekleriniz cingirak falan tutuyor mu benim oglan tutmaya basladi minik cingiragi var iki geline tutturuyorum salliyor ama yemeye calisoyor obur sey nolacak:)
Hemsireyim canim benCanim mesleğin neydi senin?
Kızlar merhaba, buraya çok uzun zamandır yazamıyorum maalesef yoğunluktan dolayı . Yarın bebeğimin 4. Ay aşıları yapılacak . Yaptıran var mı . Yine ateş problemi oluyor mu2 tane mi yapacaklar Yıkanmama gibi bir durum oluyor mu 2. Ay aşısından sonra olduğu gibi ? Yaptıranlar bilgi verebilir mi
Olabilir canim cunku gelisimini tamamlamadan dogduklari icin yasitlarina gore geride olabiiyorlarBenimki tutamiyor hala 4. Ayimuz bitti 28 eylülde.ama bir ay erken dogdu gelisimini ona gore mi takip etmeliyim acaba?
Hadi hayirli olsun :)Anammm kocam isiklari kapatmis mum yakmis muzik acmis gecen sene bugunde boyle yapmisti oglan olmustu sonumuz hayrolsun :) :)
Anammm kocam isiklari kapatmis mum yakmis muzik acmis gecen sene bugunde boyle yapmisti oglan olmustu sonumuz hayrolsun :) :)
Benimki tutamiyor hala 4. Ayimuz bitti 28 eylülde.ama bir ay erken dogdu gelisimini ona gore mi takip etmeliyim acaba?
Benim alıntı yanlış olmuş süt iZnim falan yok benimserbest avukatım ben kendime 1 yıl izin verdim :)
eg canım senın ne kadar oldu kı dogum yapalı daha yenı verıyorsun dılekcenı ? ben doguma son 5 haftaya kadar calıstım ve ucretsız ızne cıkalı 1 ay oldu ?!Bende bugun itibariyle ücretsiz izne ayrılmak için dilekçe vermiş bulunuyorum
bızım bayramdan sonra , senınkı olunca bızede anlatkı deneyımımız olsunKızlar merhaba, buraya çok uzun zamandır yazamıyorum maalesef yoğunluktan dolayı . Yarın bebeğimin 4. Ay aşıları yapılacak . Yaptıran var mı . Yine ateş problemi oluyor mu2 tane mi yapacaklar Yıkanmama gibi bir durum oluyor mu 2. Ay aşısından sonra olduğu gibi ? Yaptıranlar bilgi verebilir mi
ay alemsın kız,guldurdun vallaa :) bebıs ıcın önlem alınmalı ıstemıyorsan tabı :)Anammm kocam isiklari kapatmis mum yakmis muzik acmis gecen sene bugunde boyle yapmisti oglan olmustu sonumuz hayrolsun :) :)
Vala benimki kiyameti kopariyor umudum ek gidaya kaldi ayin 15inde gitcem doktora bence cok uzun tutma arasini 5gunde bir falan yap doktora soyledinmi 11 gun diye bisey demedimi[/QUOTE]Bizdede
Doğumda 3170 di yani 3.200 almış oluyor drDr biraz daha fazla olabilirdi dedi 15 gün sonra bidaha gitcez bakalım o zaman ne diyecek. Her gün umutla yapmasını beklemek çok zor...kmltmdiyepost: 37135965 .!.:Bizde kaka problemi yok canim gunde iki defa yapiyor ama kilosu normal bence dogum kilosuna gore ne kadar aldgni hesapla benim oglum da 4 aylik ve kilosu 6400 gr.ama 36 haftalik ve 2390 gr doğmuştu 4 ayda 4 kilo almasi güzel dedi dr
10 güne kadar yapmaması normal dedi bende o yüzden 10 gün bekliyorum.bugun kayısı kaynatıp suyundan verdim yine tık yok...[/QUOTE]Vala benimki kiyameti kopariyor umudum ek gidaya kaldi ayin 15inde gitcem doktora bence cok uzun tutma arasini 5gunde bir falan yap doktora soyledinmi 11 gun diye bisey demedimi
Ateş miBen geçen hafta yaptiirdm canim iki bacaga yaptılar yine.gece atesi cikti oglumun.yikanmama gibi bi durum yok.ikinci gun yikadm ben
çok şeker senin kızınmı ? maaşallahh
bildiğim ve emin olduğum kadarıyla doğum zamanından itibaren ilk 6 ay 3 saat süt izni;sonrasında 1.5 saat. ücretsiz izni aldığın zaman 7 aylıksa çocuğun 1.5 saat süt iznin olur...
evlet okulunda çalışınca farkediyomu acaba ?ozel okulda calismyorum ben canim.bizim okuldan bi arkadasin esi dogum yapti gecen yil 190 tl aldilar sgk dan senin dedign miktar fazla deglmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?