2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar merhaba, buraya çok uzun zamandır yazamıyorum maalesef yoğunluktan dolayı . Yarın bebeğimin 4. Ay aşıları yapılacak . Yaptıran var mı . Yine ateş problemi oluyor mu 2 tane mi yapacaklar Yıkanmama gibi bir durum oluyor mu 2. Ay aşısından sonra olduğu gibi ? Yaptıranlar bilgi verebilir mi

Kizlar bebekleriniz cingirak falan tutuyor mu benim oglan tutmaya basladi minik cingiragi var iki geline tutturuyorum salliyor ama yemeye calisoyor obur sey nolacak:)
hee benimki de tutuyo kelebek var kanatlari poset gibi sıkırdıyo onlari yakaliyo bi de antenleri var onlarida agzina sokuyo ama en cok battaniyeyi agzima sokmayi seviyo

Cann2014 gecmisler olsun cnm
BZmkide bu ara herseyi agZina sokuyo zaten hep kusuyodu bi de smdi agiz akintisi cikti onluk taktigim halde gunde kac kez ust drgstryrm

Kizlar bebekleriniz cingirak falan tutuyor mu benim oglan tutmaya basladi minik cingiragi var iki geline tutturuyorum salliyor ama yemeye calisoyor obur sey nolacak:)

Benimki tutamiyor hala 4. Ayimuz bitti 28 eylülde.ama bir ay erken dogdu gelisimini ona gore mi takip etmeliyim acaba?

Ben geçen hafta yaptiirdm canim iki bacaga yaptılar yine.gece atesi cikti oglumun.yikanmama gibi bi durum yok.ikinci gun yikadm ben

Benim alıntı yanlış olmuş süt iZnim falan yok benim serbest avukatım ben kendime 1 yıl izin verdim :)

aa senınkı daha ıyı o zaman canım , sanslısın bebısınde öle :)
Bende bugun itibariyle ücretsiz izne ayrılmak için dilekçe vermiş bulunuyorum
eg canım senın ne kadar oldu kı dogum yapalı daha yenı verıyorsun dılekcenı ? ben doguma son 5 haftaya kadar calıstım ve ucretsız ızne cıkalı 1 ay oldu ?!
bızım bayramdan sonra , senınkı olunca bızede anlatkı deneyımımız olsun

Anammm kocam isiklari kapatmis mum yakmis muzik acmis gecen sene bugunde boyle yapmisti oglan olmustu sonumuz hayrolsun :) :)
ay alemsın kız,guldurdun vallaa :) bebıs ıcın önlem alınmalı ıstemıyorsan tabı :)

Vala benimki kiyameti kopariyor umudum ek gidaya kaldi ayin 15inde gitcem doktora bence cok uzun tutma arasini 5gunde bir falan yap doktora soyledinmi 11 gun diye bisey demedimi[/QUOTE]
10 güne kadar yapmaması normal dedi bende o yüzden 10 gün bekliyorum.bugun kayısı kaynatıp suyundan verdim yine tık yok...

kmltmdiyepost: 37135965 .!.:
Bizde kaka problemi yok canim gunde iki defa yapiyor ama kilosu normal bence dogum kilosuna gore ne kadar aldgni hesapla benim oglum da 4 aylik ve kilosu 6400 gr.ama 36 haftalik ve 2390 gr doğmuştu 4 ayda 4 kilo almasi güzel dedi dr
Doğumda 3170 di yani 3.200 almış oluyor drDr biraz daha fazla olabilirdi dedi 15 gün sonra bidaha gitcez bakalım o zaman ne diyecek. Her gün umutla yapmasını beklemek çok zor...

Vala benimki kiyameti kopariyor umudum ek gidaya kaldi ayin 15inde gitcem doktora bence cok uzun tutma arasini 5gunde bir falan yap doktora soyledinmi 11 gun diye bisey demedimi
10 güne kadar yapmaması normal dedi bende o yüzden 10 gün bekliyorum.bugun kayısı kaynatıp suyundan verdim yine tık yok...[/QUOTE]
Ben guvenemiyorum veriyim siyah erik kurusu dediler bana da ama erken baslarsm daha kotu sonuc dogururmu bilmiyorum riske atamicam cunku benim bebeklikte olmus bagirsak sendromu allah korusun dugumlenme bile olurmus

Hayır benim kızım değil canım. Internette gördüm çok hoşuma gitti. Burda paylaşayım dedim :)

evlet okulunda çalışınca farkediyomu acaba ?ozel okulda calismyorum ben canim.bizim okuldan bi arkadasin esi dogum yapti gecen yil 190 tl aldilar sgk dan senin dedign miktar fazla deglmi?

190 emzirme yardimi diye verilito. Az sonra sgk bin adresini yazocam kimlik bilgilerinize girip ne kadar yatmis görebiliyorsunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…