Canim benim kirkgun yillik iznim vardi ve 13gun aktardim sadece 15ekim itibariyle ucretsiz izne baslicamaa senınkı daha ıyı o zaman canım , sanslısın bebısınde öle :)
eg canım senın ne kadar oldu kı dogum yapalı daha yenı verıyorsun dılekcenı ? ben doguma son 5 haftaya kadar calıstım ve ucretsız ızne cıkalı 1 ay oldu ?!
bızım bayramdan sonra , senınkı olunca bızede anlatkı deneyımımız olsun
ay alemsın kız,guldurdun vallaa :) bebıs ıcın önlem alınmalı ıstemıyorsan tabı :)
Ateş mi38i geçerse yine paranox s fitil vericem olmadı geçmiş olsun sen atlatmışsın canım
Ayy cok fena oldum ben demin durduk yerde gulme tuttu gozumden yas geldi nefesim tikandi nefes alamadim esim diyo delirdinmi kaskati kaldim tokat atcam bak kendine gel diyo yuzumu yikadim balkona ciktimda kendime geldim
bizimde bayramdan sonra 4 aylık aşımız:) sizin doğum günü ayın kaçıydı?aa senınkı daha ıyı o zaman canım , sanslısın bebısınde öle :)
eg canım senın ne kadar oldu kı dogum yapalı daha yenı verıyorsun dılekcenı ? ben doguma son 5 haftaya kadar calıstım ve ucretsız ızne cıkalı 1 ay oldu ?!
bızım bayramdan sonra , senınkı olunca bızede anlatkı deneyımımız olsun
bana yatmamış. emekli sandığında kurum kendi öder diyor ama hesap özetlerime baktım maaşım dışında para yatırmamışlar.https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/
Bu adrese giriyorsunuz TC seçip kimlik bilgilerinizi giriyorsunuz. Acilan sayfada üstte ödemeler den geçici is gormezligi tiklayinca hangi günlerde ne için kaç para yatmis gorunuyo.
canım sen baska doktora gotur, bu ne bole, yok saatlı aranıyor yok bılmem ne..Randevu için bugün tam 8'de aradım, bugünde doktor yokmuş : (
hım anladım canım , senın dogum tarıhınde ılerde herhalde, ben 5 hazıranda doğum yaptım, yıllık ıznımı kullanmadım 40 gun vardı benımde ama onu saymayız dedıler, bende dıek ucretsız ızın aldım 26 agustosta.Canim benim kirkgun yillik iznim vardi ve 13gun aktardim sadece 15ekim itibariyle ucretsiz izne baslicam
benım 5 hazıranda canım, senınkı ne zaman ?bizimde bayramdan sonra 4 aylık aşımız:) sizin doğum günü ayın kaçıydı?
canım sen baska doktora gotur, bu ne bole, yok saatlı aranıyor yok bılmem ne..
hoş dıyorumda bende bı doktor bulamadfım hala
hım anladım canım , senın dogum tarıhınde ılerde herhalde, ben 5 hazıranda doğum yaptım, yıllık ıznımı kullanmadım 40 gun vardı benımde ama onu saymayız dedıler, bende dıek ucretsız ızın aldım 26 agustosta.
senınkı bu kadar gec olunca sasırdım bende :)
dogum ıznıne 5 mayısta ayrıldım canım, 5 hazırandada dogum yaptım 37. hafta oluyor. benım dogum 40 artı 2 de oldu . nıe canım ne garıplıgı var ?Canım sen doğum iznine kaç haftalık hamile iken ayrıldın? Eğer 37. haftada ayrıldıysan bir gariplik var gibi?
dogum ıznıne 5 mayısta ayrıldım canım, 5 hazırandada dogum yaptım 37. hafta oluyor. benım dogum 40 artı 2 de oldu . nıe canım ne garıplıgı var ?
doğum sonrası kullanamadığın iki haftan yanmaz canım. bi yanlışlık var. doğum sonrasına aktarılır. benim arkadaşımda 9 gün erken doğum yaptı ve 9 gün doğum sonrasına aktarıldı. eskidendi o yanma artık doğum sonrasına aktarılıyor.Tamam canım şimdi oldu, sen doğum iznine benden önce ayrılmışşın ve senin bebiş zamanında olmuş. Ben doğum iznine 27 Mayıs'da ayrıldım 37 haftallıkken, 3 haziranda 38 haftalık iken doğum yaptım. Erken doğum yaptığım için kullanamadığım 2 haftam yandı. Doğum raporum 16 Eylül'de bitti.
ayy cok kotu olmus yaa canım senın, tabı calısabılır raporu aldıgın ıcın kullanamadıgın sure dogum sonrasına devretmedı.Tamam canım şimdi oldu, sen doğum iznine benden önce ayrılmışşın ve senin bebiş zamanında olmuş. Ben doğum iznine 27 Mayıs'da ayrıldım 37 haftallıkken, 3 haziranda 38 haftalık iken doğum yaptım. Erken doğum yaptığım için kullanamadığım 2 haftam yandı. Doğum raporum 16 Eylül'de bitti.
calısabılır raporu aldıgı ıcın yanıyor, eger normal zamanında cıksaydı ızne ama erken dogum yapsaydı evet eklenıyor sureye ama calısabılır rapaoruyla calısıp yasal surede cıkmadıgı ıcın erken dogum yapsada aktarılmıyordoğum sonrası kullanamadığın iki haftan yanmaz canım. bi yanlışlık var. doğum sonrasına aktarılır. benim arkadaşımda 9 gün erken doğum yaptı ve 9 gün doğum sonrasına aktarıldı. eskidendi o yanma artık doğum sonrasına aktarılıyor.
Canım düşünme böyle. her çocuk bir değil. gelişimlerini uyku düzenlerini diğer çocuklarla kıyaslamak yanlış olur. bazı çocuklar huysuz olur bazıları sessiz sakin :) yapacak bişey yok. Annelik böyle birşey işte.Kizim 3 aylik,.ama bugune dek kesintisiz 4 saat uyumuslugu bile yok. Dun gece saat basi uyandi,hala uyumuyor. Bu sans beni mi buldu boyle
geçen yıl doğum yapan arkadaşım çalışabilir raporu aldı ve 37. haftaya kadar çalıştı. 9 gün erken doğum yaptı. 9 gün doğum sonrasına aktarıldı. bende aktarılmıyor diye biliyordum ama işyerindeki ablalar eskiden aktarılmadığını ama artık aktarıldığını söylediler bana.calısabılır raporu aldıgı ıcın yanıyor, eger normal zamanında cıksaydı ızne ama erken dogum yapsaydı evet eklenıyor sureye ama calısabılır rapaoruyla calısıp yasal surede cıkmadıgı ıcın erken dogum yapsada aktarılmıyor
dikkat et canım. ishalse ihmal etme doktora götür.benım yavrumda sabah 7 30 da uyandı aglıyor bı baktım kakasını yapmıs butun yataga gecmıs nasıl o kadar yaptı anlamıyorum. kaldırdım emzırdım ustunu degıstırdım, yatagı degıstırdım , tekrar uyatayım derken tekrar kızım kakasını yaptı aynı tekrar ustu bası pıslendı haydee bı daha degıstırdık hepsını, sımdı onu uyuttum ama ben ayaktayım uyku muyku kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?