2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
benımkıde yesılımsı böle hep öle ve sıvı, ama gunde bı kere yapıyor benımkı.
işallah sende bır sey cıkmaz canım
Ben 17haziran dogumlu
hımm demek ondan böle aramızda fark olmus :)

Kızlar bu arada kullanıcı adımı değiştirdim, bilginiz olsun
evet yaa, nıye kı ?
alahaaa, gecmış olsun canım. ıykı hastanerdeymısınız. ama suyunu kontrol ederken kakayı nasıl farkettı kı, bızım bı tanıdık dogum yapıcaktı 40 haftayıda gectı kı hep kontrol altındaydı ama dogdu kakasını yemıs ama kımse farkedemedı..

ayy ne guzel , bende normal dogum ıstedım ama benım olmadı. sen sanslıymısın . benım 40 haftayı gectı ne acılma,ne sancı vs hıc bı sey yoktu, sunı sancı versemde dogum olmayabılır dedı, benım bı arkadasımdada öle olmustu ıkı sıse sunı sancı verıldı ama dogum olmadı mecbur sezerayan aldılar bende tamam dedım sezeryana gırdım .
benım bıldıgım de erken dogumda aktarılıyor ama raporlu calısırsan eklenmıyor dıe bılıyorum. sut ızınlerını nasıl toplu kullandın? her haftaya bır gun mu sayıp olece kullandın,
senın ıs yerındekıler ıyı o zaman , bızde hayatta ole ızın vermezler

ayhh ıyı secmısın, benım hıc aklıma gelmedı :) gercı benımkı planlı sezeryan deıldı ama sen ıyı yapmısın :)
bızımde 8 ekım . evet tatıl degılmıs hayret, her zaman tatıl yaparlardı ama cumayı tam gun yapmıslar aynı hesap :) memur olmak varmıs valla.
benımkıde genelde yesıl yapar bole sarıya calan yesıl , gunde bı kere yapıyor arada ole gunde ıkı kere yapıyor, ben hıc kotu bır sey oalavagını dusunmedıgım ıcın sormadım valla doktora cunku normal dıyorlar sadece sutle beslenen cocukların kakası ole olur dıyorlar, bebısımdede bır sorun gozukmuyor valaa

"4857/74" kapsamında, doğum yapan işçiye, doğumdan önce "8" ve doğumdan sonra "8" hafta olmak üzere toplam "16" hafta doğum izni hakkı sağlanmıştır. Doktor raporuna dayalı olarak doğuma "3" hafta kalana dek çalışılabilmekte, bu durumda doğum öncesi kullanılmayan izin süresi doğum sonrası kullanılabilmektedir. İşçinin kendi isteğiyle doğum öncesi izin kullanılmaması halinde, doğum izninin tümünün "16" hafta olarak doğum sonrası kullanılmasına olanak sağlayan herhangi bir yasal düzenleme bulunmamaktadır. Yasal düzenlemeler açısından doğum sonrası kullanılabilecek ücretli doğum izni süresi, "13" hafta ile sınırlandırılmış durumdadır. Ancak, istisna olarak erken doğum nedeniyle çalışılamayan süreler doğum sonrası süreye aktarılmaktadır.

buradada ole dıyor ama ıste o yasal ayrılma surende sen calısabılır rapaoru aldıysan yıne eklenıyor mu o muamamma oldu sımdı :):):)

Teşekkürler canm. surup verdm bir kere 38.3 olmustu sonra yukselmedi zaten ama sabaha kadar basinda bekledm surekli olctum ateşini biraz da huysuzluk oluyor
Bu huysuzluk konusunu bikaç kişi daha dedi. Bacak ağrısı mı oluyor aşının yapıldığı yerler mi ağrıyor acaba Biz bugün 11 buçukta yaptırdık aşıları şimdi uyuyoruz bakalım. Birazdan beslemek için uyandırıcam

Dun gece 7 kez oglum 3 kezde kedim uyandi. Aklimizi kaybedecektik esimle hic uyumadik desem yeridir. Oglum 2 aylikken bile 2 yada 3 kez uyaniyordu son gunlerde ne oldu boyle anlamiyorum ama cok bitkinim. Sabah o kadar sinirliydimki artik anlatamam. Zaten gunduz hep ilgi istiyor. Anakucagina yatirip is yapayim diyorum en fazla 15 dk. Duruyor. Surekli tepesinde sebeklik yapicam saat basi emziricem... bu durum artik beni cok yormaya basladi. 3.5 aydir supurge bile acamiyorum hep esim yapiyor yazik. Herseyi gectim surekli kusuyor her yer kusmuk surekli camasir yikayip utu yapiyorum doktor normal dedi ama bu gidisimde tekrar konusacagim bence reflusu var. Cunku oluk oluk kusuyor ve sadece emdikten sonra degil. Siz de benim kadar bitkin hissediyormusunuz kizlar?

Çok geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey değildir sen içini ferah tut. Ateş olmadı mı senin kızda

Canım ya kıyamam aynı durumdayım ben de gece 3 defa Kalkıyor ama gündüz 6.30 7.00 de ayaktayız biraz yatakta oynuyoruz sonra sıkılıyor kucakta gezmek istiyor ve artık acayip ağır surekli taşıyınca cok yoruluyorum ne yemek yiyebiliyorım ne yemek yapabiliyorum yapacagım seyleri geceden yapıyorum mecbur bu sefer de acayip uykusuz kalıyorum.gunduz uyutmakta cok zorlanıyorum uyumamak icin direniyor ama kendini yırtarcasına da agliyor. Kucakta ya da meme de uyuyor eger bir yere koyarsam hemen uyanıyor ben de mecbur koymuyorum yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz aksama kadar bazen gözüm kararıyor yorgunluktan ama bir tebessümü her seye değiyor asık oldum resmen :) ama boyle daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Aksam uyumadan da benle aynı yatakta yan yatırıyorum ağzı meme de tam uyuyor memeyi çıkarıyorum ağzından hemen faltasi gibi acıyor gözleri beni emzik olarak kullanıyor 5. Ay bitsin rahatlarsin diyor annem ama inancım kalmadı

bence pesıne dus canım, 2 hafta azmı, bı gun ızın ıstesen vermezler burun murun kıvırırlaar, bence pesıne dus valla hakkın varsa kuullan nıye bırakcan

aynı ben ya, bende emzık oldum sureklı memede, doktor 3 saat arayla vermelısın kılo alımıda azalır bole dıyor ama nerde 3 saat , 2 saatı bulsam opup basıma koycam. ben 6. ayı beklıyorum ek gıdalara gecınce belkı rahatlarız dıe dusunuyorum, eg bıde sonra ıse baslıcam o zaman nasıl olcak bılmıyorum

ben 170 ssk hattini aradim.dogum parasi her ayin 8-14. gunleri arasinda odeniyormus ziraat banaksindan. ekim ayinda gidicem bende bankaya. sorun olursa bu tlf hatti yardimci oluyir.
Canım sayende ben de aradım bugun Maltepe sgk yi okul raporu onaylamamış kaynamış arada onu onaylattim sonra sgk dan bilgi verdiler kasım 8 ila 14 u arası alacaksınız diye alacagim ücreti de söylediler.

Gercekten sıkıntı biz de öyleyiz surekli memede bir yere de çıkamıyorum bu yuzden dogru duzgun bakalım 2 aylıkken 6580 di kilosu 3. Ayda azaldı mi acaba kilo alımı haftaya gideceğiz doktora bakalım ne kadar olmus. Emzik kac defa denedim kusacak gibi oluyor almıyor

evet cnm bizde asi yerleri agriyordu. bacaklarini cekiyordu bebegim. iki gun agri kesici verdim. hersye agladi iki gun

Ben her seferinde 100 cc yapiyorum cok nadirdir bitirdigi genelde 60-70 cc anca iciyor

kızımın kalp atışları yavaşlayınca, doktorum kakasını yapmış olabileceğini söyledi ve bi alet soktu suyum geldi. gelen suyun renginden anladı kakasını yaptığını. hatta annemede gösterdi suyun rengini.
benim bi tanıdığımında doğum için hastaneye gitmiş, bunu eve geri göndermişler. eve gidince yeşil bir sıvı gelmiş hemen hastaneye gitmişler. meğer bebeği kakasını yapmış ve yemiş, 3 gündür ölüymüş karnında. doktorlar fark etmemiş. nasıl doktorlar var anlamıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…