eg senınkı ıyyıymıs canım kılosu, sadece emzırıyormusun mamada var mı ? benımkı 3. ayda 6 kıloydu .senınkı maşallah canım. aynen bızımkıde emzık falan almıyor bıberonda almıyor nolcak bılmıyorumGercekten sıkıntı biz de öyleyiz surekli memede bir yere de çıkamıyorum bu yuzden dogru duzgun bakalım 2 aylıkken 6580 di kilosu 3. Ayda azaldı mi acaba kilo alımı haftaya gideceğiz doktora bakalım ne kadar olmus. Emzik kac defa denedim kusacak gibi oluyor almıyor
benim sütüm çok az. geçen gün bir saat sağdım 60 ml anca çıktı. o yüzden mama ağırlıklı besleniyor kızım.peki anne sutu de iciyormu mama ile.birliktemi yani
mama veren arkadaslar siz kac cc veriyorsunuz.
ayhh ınanmıyorum nasıl doktorlar bunlar yakızımın kalp atışları yavaşlayınca, doktorum kakasını yapmış olabileceğini söyledi ve bi alet soktu suyum geldi. gelen suyun renginden anladı kakasını yaptığını. hatta annemede gösterdi suyun rengini.
benim bi tanıdığımında doğum için hastaneye gitmiş, bunu eve geri göndermişler. eve gidince yeşil bir sıvı gelmiş hemen hastaneye gitmişler. meğer bebeği kakasını yapmış ve yemiş, 3 gündür ölüymüş karnında. doktorlar fark etmemiş. nasıl doktorlar var anlamıyorum ben.
4.120 gram doğmuştu zaten canım. Sadece emziriyorum emmesi iyi cok sukur 3. Ayda biraz emmeden sıkılır gibi oldu bir hafta falan sınrA duzeldi bugun 92 gunluk bakalım gidemedik doktora bayram sonrası gideceğiz ama sanki bu ay az kilo aldı gibi geliyor banaeg senınkı ıyyıymıs canım kılosu, sadece emzırıyormusun mamada var mı ? benımkı 3. ayda 6 kıloydu .senınkı maşallah canım. aynen bızımkıde emzık falan almıyor bıberonda almıyor nolcak bılmıyorum
bnmkide 60 cc içiyor az geliyor bana da ama daha verince tükürüyor..Ben her seferinde 100 cc yapiyorum cok nadirdir bitirdigi genelde 60-70 cc anca iciyor
ayhh ınanmıyorum nasıl doktorlar bunlar yaaaaa egg naptı arkadasınn, ayhh cok uzuldum bak.
ıykı allah korumus bak senı.
Valla oldur fazlasini icmez agzinda biriktiriyo kenardan akitiyo :) cok fena bu bebisler biberonu almasin diye de agzinda bi saga bi sola atiyo emmek istemiyobnmkide 60 cc içiyor az geliyor bana da ama daha verince tükürüyor..
Valla oldur fazlasini icmez agzinda biriktiriyo kenardan akitiyo :) cok fena bu bebisler biberonu almasin diye de agzinda bi saga bi sola atiyo emmek istemiyobnmkide 60 cc içiyor az geliyor bana da ama daha verince tükürüyor..
bizimkide öylee şimdiden wala işim var bnm bu kızla :)Valla oldur fazlasini icmez agzinda biriktiriyo kenardan akitiyo :) cok fena bu bebisler biberonu almasin diye de agzinda bi saga bi sola atiyo emmek istemiyo
Bu huysuzluk konusunu bikaç kişi daha dedi. Bacak ağrısı mı oluyor aşının yapıldığı yerler mi ağrıyor acabaBiz bugün 11 buçukta yaptırdık aşıları şimdi uyuyoruz bakalım. Birazdan beslemek için uyandırıcam
Dun gece 7 kez oglum 3 kezde kedim uyandi. Aklimizi kaybedecektik esimle hic uyumadik desem yeridir. Oglum 2 aylikken bile 2 yada 3 kez uyaniyordu son gunlerde ne oldu boyle anlamiyorum ama cok bitkinim. Sabah o kadar sinirliydimki artik anlatamam. Zaten gunduz hep ilgi istiyor. Anakucagina yatirip is yapayim diyorum en fazla 15 dk. Duruyor. Surekli tepesinde sebeklik yapicam saat basi emziricem... bu durum artik beni cok yormaya basladi. 3.5 aydir supurge bile acamiyorum hep esim yapiyor yazik. Herseyi gectim surekli kusuyor her yer kusmuk surekli camasir yikayip utu yapiyorum doktor normal dedi ama bu gidisimde tekrar konusacagim bence reflusu var. Cunku oluk oluk kusuyor ve sadece emdikten sonra degil. Siz de benim kadar bitkin hissediyormusunuz kizlar?
Ben regl olmaya basladm canim ama kiloda bir degisiklik yok malesefKizlar dogumdan sonra adet baslayinca vucut kilo veriyormus kendiliginden doğru mu
peki anne sutu de iciyormu mama ile.birliktemi yani
mama veren arkadaslar siz kac cc veriyorsunuz.
tek başıma kullanamıyorum ki daha :) kanayan yaralarımdan biri, araba kullanan bayanlara çok özeniyorum.Kizlar aranizda bebegiyle tek basina araba kullanan var mi
ben henuz cesaret edemiyorum ama bigun denicem
Aynen yıllardır ehliyet dahibi olup da araba kullanamamaktek başıma kullanamıyorum ki daha :) kanayan yaralarımdan biri, araba kullanan bayanlara çok özeniyorum.
senin ehliyetin varmış en azından, benim o da yok :) Eşim hep kızıyor bana ehliyet almıyorum diye.Aynen yıllardır ehliyet dahibi olup da araba kullanamamak
Bizimki de ehliyetime yedek nüfus cüzdanı diyor :)senin ehliyetin varmış en azından, benim o da yok :) Eşim hep kızıyor bana ehliyet almıyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?