2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
eg senınkı ıyyıymıs canım kılosu, sadece emzırıyormusun mamada var mı ? benımkı 3. ayda 6 kıloydu .senınkı maşallah canım. aynen bızımkıde emzık falan almıyor bıberonda almıyor nolcak bılmıyorum

ayhh ınanmıyorum nasıl doktorlar bunlar ya aaaa egg naptı arkadasınn, ayhh cok uzuldum bak.
ıykı allah korumus bak senı.

[QUOTEk31, post: 37152454, member: 74979"]"4857/74" kapsamında, doğum yapan işçiye, doğumdan önce "8" ve doğumdan sonra "8" hafta olmak üzere toplam "16" hafta doğum izni hakkı sağlanmıştır. Doktor raporuna dayalı olarak doğuma "3" hafta kalana dek çalışılabilmekte, bu durumda doğum öncesi kullanılmayan izin süresi doğum sonrası kullanılabilmektedir. İşçinin kendi isteğiyle doğum öncesi izin kullanılmaması halinde, doğum izninin tümünün "16" hafta olarak doğum sonrası kullanılmasına olanak sağlayan herhangi bir yasal düzenleme bulunmamaktadır. Yasal düzenlemeler açısından doğum sonrası kullanılabilecek ücretli doğum izni süresi, "13" hafta ile sınırlandırılmış durumdadır. Ancak, istisna olarak erken doğum nedeniyle çalışılamayan süreler doğum sonrası süreye aktarılmaktadır.

buradada ole dıyor ama ıste o yasal ayrılma surende sen calısabılır rapaoru aldıysan yıne eklenıyor mu o muamamma oldu sımdı :):):)[/QUOTE]
Kafam karisti :s

4.120 gram doğmuştu zaten canım. Sadece emziriyorum emmesi iyi cok sukur 3. Ayda biraz emmeden sıkılır gibi oldu bir hafta falan sınrA duzeldi bugun 92 gunluk bakalım gidemedik doktora bayram sonrası gideceğiz ama sanki bu ay az kilo aldı gibi geliyor bana

ayhh ınanmıyorum nasıl doktorlar bunlar ya aaaa egg naptı arkadasınn, ayhh cok uzuldum bak.
ıykı allah korumus bak senı.

Baya zaman geçmis bu olayın üstünden. Ama hala üzülüyor kadın doktor kakasini yapmış dediğinde ilk aklıma gelen bu olaydı çok korktum o yüzden. Ama neyseki kızım kakasini yemeden doktorum sezaryenle aldı kızımı.

bnmkide 60 cc içiyor az geliyor bana da ama daha verince tükürüyor..
Valla oldur fazlasini icmez agzinda biriktiriyo kenardan akitiyo :) cok fena bu bebisler biberonu almasin diye de agzinda bi saga bi sola atiyo emmek istemiyo

Nedenini bilmiyorum canim ama bacak agrisi olsa bacagina dokundurmazdi bile herhalde.mizmizlik ediyodu sadece.atesini kontrol et sen surekli bizimki gece 37lerdeyken aniden yukselmisti

Bizde de ilk iki ay hicbisey yoktu canm cok usluydu oglum ama ikinci ay asilarindan sonra huyu degisti.gunduz uyur gece uyumaz gaz sancıları tutar sabahlara kadar kucakta gezdirirz vs.iki aydir mahvoldum bende gecen hafta dördüncü ay asilari yapildi pazar gunu de sünnet ettirdik huysuzlugu hala devam ediyor.dun gece oturup agladim artik yeter diye
Esim de usuttugu icin yaklasamyo bebege dolayısıyla gece gündüz ben bakyorum cok yiprandim

Yaa kizcem hasta oluyo sanirim bugun hic uyanasi yok emiyo uyuyo emiyo uyuyo bi de yapistik birakinca mizildaniyo atesimizde 37.5 su anda ins ilerlemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…