2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
arkadaslarim kaka tahlilini verdim geldim hastaneye. bakalim parazit cikacakmi. yine yemyesil sivi kaka geldi. pek saglikli durmuyordu. allahimdan hayirlisi. dua edin bana

doktor onumuzdeki ay ek gidaya baslatiyor.ve destekli oturmaya baslayabilir dedi.

geçmiş olsun canım. inş kötü bir şey yoktur.

senin ehliyetin varmış en azından, benim o da yok :) Eşim hep kızıyor bana ehliyet almıyorum diye.
benimde yok alnayi da dusunmuyordum ama bebek arabasiyla 1-2 kere yokus cikmak zorunda kalinca nefesi de baska yerden alinca almaya karar verdim zqten araba almamizda 1 seneyi bulur o yuzden acelem yok ama alicam olmaz boyle

Benimki sürekli Emiyo ama doymuyo diye sabah aksam 120 cc veriyorum likir likir iciyo valla :) bebelac kullanıyorum. Dahada versem icicek gibi ama göbek kocaman oluyor mamadan sonra kiyamiyorum o haline :) 25 haziran dogumluyuz. 2. Ayda 4800 su 3. Ayda ise 5500 olmuş. Az almis gibi ama Dr arttir falan demedi.. Sizinkilerin kilosuna bakinca acaba cokmu az diyorum ama kipir kipirda sürekli. Bisey olsa Dr derdi herhalde daha çok yada daha sık ver diye..

Doktor kusmasıyla ilgili normal demiş ya bunu neye göre söyledi gözle muayne ederek mi? Sorular mı sordu fışkırtarak mı kusuyor yoksa ağız kenarından akıtarak mı diye? Bizden önce miğde ult. istedi çektirdik o temiz çıktı sonra çocuk cerrahine yönlendirdi, çocuk cerrahı aylık kilo alımı önemli ilk iki ayda 500 gramın altına inerse gelin dedi, daha sonra kendi doktorumuz bize AR mama önerdi mama işe yaradı oğlum ilk defa o ay 1 kilo aldı. Hala sütümü kusuyor, mamayı kusmuyor.

Bizim şirkette süt izinleri 3 şekilde kullanılıyor benim bildiğim kadarıyla. 1- Günlük 2- Çocuk yaşına gelene kadar haftada 1 gün örneğin cuma günü kullandın diyelim hafta sonuyla birlikte 3 gün bebeğinle zaman geçirmiş oluyorsun. 3. Benim kullandığım gibi toplu.

Tüm bu iyi hallerin yanında benim 2 haftalık doğum iznim güme gitti galiba : (

Kizin ne kadarlik canim destekli oturt dedigine gore

Cann ım çok geçmiş olsun.ufak heralde kardeşin.umarım tez zamanda düzelir.

Kizlar aranizda bebegiyle tek basina araba kullanan var mi
ben henuz cesaret edemiyorum ama bigun denicem
Ben kullaniyodum iki gun oncesine kadar korkmayin kizlar rahat olun ancak kendi tecrubemden bulunanilecegim tek tavsiye yogun trafik saatlerinde cikmayin. Malum istanbulda emniyet seridi kalmadi..

Bu arada ben sezaryen olcami bilseydiim doguma bile kendim kullanarak giderdim. Son ana kadar birakmadim surmeyi ve cocukla da bir ayi dolunca ciktim. Oto koltuguna oturtmaya kiymaya basladigim andan beri diyelim. Cok kucuk sirti beli agrir diye kiyamiuodum ama evde oturarak daha cok sinir oldum baktim ben de atladim ciktim hic de bir sey olmadi sonra da oyle devam etti.

Kızlar Nasılsıniz okuyamadim henüz sayfaları çok ilerlemis biz bugün kızımın bayramlik cicilerini aldık çok dolaştım zor buldum ama çok içime sindi kızıma çok yakıştı

Kizlar benim kiz aşırı derecede istahsiz, napcam bilmiyorum ya artik bir lokma yesin diye stresten agrilar giriyor basima. Dr mama verdi takviye olarak ama birsey yemiyor ki mamanin faydasi olsun off offf

Kizlar aranizda bebegiyle tek basina araba kullanan var mi
ben henuz cesaret edemiyorum ama bigun denicem

Yalniz kullanamiyorum. Hep biri olmali yanimda diye dusunuyorum. Zaten kimse de yok, evde hapisim

İnşallah sonuçlar iyi gelir,umarim kotusu degildir. Rabbim korusun

Ayda 500-1000 gr almasi yeterli,sakin ol bence

ben de aynı durumdayım arkadaşım.. yalnız benmiyim derken sen yazmışsın...ilk 3 ay çok iyiydi,güya 3 aydan sonra düzene girer derler benimki sapıttı.. iş yapamaz ,karnımı doyuramaz oldum...bir de beni taımaya başladı,nebileyim manalı gülüşler insanı çok mutlu ediyor ama maalesef hiç de halim kalmıyor... bilmem ne zaman düzene gireriz.bu ikinci çocuğum ama her bebek çok farklı oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…