- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
güldürdün beni :)Bizimki de ehliyetime yedek nüfus cüzdanı diyor :)
geçmiş olsun canım. inş kötü bir şey yoktur.arkadaslarim kaka tahlilini verdim geldim hastaneye. bakalim parazit cikacakmi. yine yemyesil sivi kaka geldi. pek saglikli durmuyordu. allahimdan hayirlisi. dua edin bana
doktor onumuzdeki ay ek gidaya baslatiyor.ve destekli oturmaya baslayabilir dedi.
benimde yok alnayi da dusunmuyordum ama bebek arabasiyla 1-2 kere yokus cikmak zorunda kalinca nefesi de baska yerden alinca almaya karar verdim zqten araba almamizda 1 seneyi bulur o yuzden acelem yok ama alicam olmaz boylesenin ehliyetin varmış en azından, benim o da yok :) Eşim hep kızıyor bana ehliyet almıyorum diye.
Dun gece 7 kez oglum 3 kezde kedim uyandi. Aklimizi kaybedecektik esimle hic uyumadik desem yeridir. Oglum 2 aylikken bile 2 yada 3 kez uyaniyordu son gunlerde ne oldu boyle anlamiyorum ama cok bitkinim. Sabah o kadar sinirliydimki artik anlatamam. Zaten gunduz hep ilgi istiyor. Anakucagina yatirip is yapayim diyorum en fazla 15 dk. Duruyor. Surekli tepesinde sebeklik yapicam saat basi emziricem... bu durum artik beni cok yormaya basladi. 3.5 aydir supurge bile acamiyorum hep esim yapiyor yazik. Herseyi gectim surekli kusuyor her yer kusmuk surekli camasir yikayip utu yapiyorum doktor normal dedi ama bu gidisimde tekrar konusacagim bence reflusu var. Cunku oluk oluk kusuyor ve sadece emdikten sonra degil. Siz de benim kadar bitkin hissediyormusunuz kizlar?
benımkıde yesılımsı böle hep öle ve sıvı, ama gunde bı kere yapıyor benımkı.
işallah sende bır sey cıkmaz canım
hımm demek ondan böle aramızda fark olmus :)
evet yaa, nıye kı ?
alahaaa, gecmış olsun canım. ıykı hastanerdeymısınız. ama suyunu kontrol ederken kakayı nasıl farkettı kı, bızım bı tanıdık dogum yapıcaktı 40 haftayıda gectı kı hep kontrol altındaydı ama dogdu kakasını yemıs ama kımse farkedemedı..
ayy ne guzel , bende normal dogum ıstedım ama benım olmadı. sen sanslıymısın . benım 40 haftayı gectı ne acılma,ne sancı vs hıc bı sey yoktu, sunı sancı versemde dogum olmayabılır dedı, benım bı arkadasımdada öle olmustu ıkı sıse sunı sancı verıldı ama dogum olmadı mecbur sezerayan aldılar bende tamam dedım sezeryana gırdım .
benım bıldıgım de erken dogumda aktarılıyor ama raporlu calısırsan eklenmıyor dıe bılıyorum. sut ızınlerını nasıl toplu kullandın? her haftaya bır gun mu sayıp olece kullandın,
senın ıs yerındekıler ıyı o zaman , bızde hayatta ole ızın vermezler
ayhh ıyı secmısın, benım hıc aklıma gelmedı :) gercı benımkı planlı sezeryan deıldı ama sen ıyı yapmısın :)
bızımde 8 ekım . evet tatıl degılmıs hayret, her zaman tatıl yaparlardı ama cumayı tam gun yapmıslar aynı hesap :) memur olmak varmıs valla.
benımkıde genelde yesıl yapar bole sarıya calan yesıl , gunde bı kere yapıyor arada ole gunde ıkı kere yapıyor, ben hıc kotu bır sey oalavagını dusunmedıgım ıcın sormadım valla doktora cunku normal dıyorlar sadece sutle beslenen cocukların kakası ole olur dıyorlar, bebısımdede bır sorun gozukmuyor valaa
Kizin ne kadarlik canim destekli oturt dedigine gorearkadaslarim kaka tahlilini verdim geldim hastaneye. bakalim parazit cikacakmi. yine yemyesil sivi kaka geldi. pek saglikli durmuyordu. allahimdan hayirlisi. dua edin bana
doktor onumuzdeki ay ek gidaya baslatiyor.ve destekli oturmaya baslayabilir dedi.
Cann ım çok geçmiş olsun.ufak heralde kardeşin.umarım tez zamanda düzelir.Canım cok sıkkın son günlerde, güldürdün beni iyiki varsınız kizlar.
Kardesimin kolu kırıldı dirsekten 4 pilatin takildi cok uzuldum ona. Telefonumu ona verdim birkac günlüğüne netten oyunlar oynasin sıkılmasın diye. Tabi bende giremedim nete.
Ben karnim burnumdayken bile kullanirdim ama simdi bebek durur mu aglar mi emin olamiyorum hic kullanmadim dogumdan beritek başıma kullanamıyorum ki daha :) kanayan yaralarımdan biri, araba kullanan bayanlara çok özeniyorum.
Ben kullaniyodum iki gun oncesine kadar korkmayin kizlar rahat olun ancak kendi tecrubemden bulunanilecegim tek tavsiye yogun trafik saatlerinde cikmayin. Malum istanbulda emniyet seridi kalmadi..Kizlar aranizda bebegiyle tek basina araba kullanan var mi
ben henuz cesaret edemiyorum ama bigun denicem
Ben daha hiç adet olmadım.7 kilo fazlam kaldı inş gider.ama göbeğim var yaKizlar dogumdan sonra adet baslayinca vucut kilo veriyormus kendiliginden doğru mu
Ben cesaret edemiyorum canım.kız kardeşimi alıyorum yanımaKizlar aranizda bebegiyle tek basina araba kullanan var mi
Sagol canim 9 yasindaCann ım çok geçmiş olsun.ufak heralde kardeşin.umarım tez zamanda düzelir.
Guzel gunlerde giysin canimKızlar Nasılsıniz okuyamadim henüz sayfaları çok ilerlemis biz bugün kızımın bayramlik cicilerini aldık çok dolaştım zor buldum ama çok içime sindi kızıma çok yakıştı
Kizlar aranizda bebegiyle tek basina araba kullanan var mi
arkadaslarim kaka tahlilini verdim geldim hastaneye. bakalim parazit cikacakmi. yine yemyesil sivi kaka geldi. pek saglikli durmuyordu. allahimdan hayirlisi. dua edin bana
Benimki sürekli Emiyo ama doymuyo diye sabah aksam 120 cc veriyorum likir likir iciyo valla :) bebelac kullanıyorum. Dahada versem icicek gibi ama göbek kocaman oluyor mamadan sonra kiyamiyorum o haline :) 25 haziran dogumluyuz. 2. Ayda 4800 su 3. Ayda ise 5500 olmuş. Az almis gibi ama Dr arttir falan demedi.. Sizinkilerin kilosuna bakinca acaba cokmu az diyorum ama kipir kipirda sürekli. Bisey olsa Dr derdi herhalde daha çok yada daha sık ver diye..
ben de aynı durumdayım arkadaşım.. yalnız benmiyim derken sen yazmışsın...ilk 3 ay çok iyiydi,güya 3 aydan sonra düzene girer derler benimki sapıttı.. iş yapamaz ,karnımı doyuramaz oldum...bir de beni taımaya başladı,nebileyim manalı gülüşler insanı çok mutlu ediyor ama maalesef hiç de halim kalmıyor... bilmem ne zaman düzene gireriz.bu ikinci çocuğum ama her bebek çok farklı oluyor...Dun gece 7 kez oglum 3 kezde kedim uyandi. Aklimizi kaybedecektik esimle hic uyumadik desem yeridir. Oglum 2 aylikken bile 2 yada 3 kez uyaniyordu son gunlerde ne oldu boyle anlamiyorum ama cok bitkinim. Sabah o kadar sinirliydimki artik anlatamam. Zaten gunduz hep ilgi istiyor. Anakucagina yatirip is yapayim diyorum en fazla 15 dk. Duruyor. Surekli tepesinde sebeklik yapicam saat basi emziricem... bu durum artik beni cok yormaya basladi. 3.5 aydir supurge bile acamiyorum hep esim yapiyor yazik. Herseyi gectim surekli kusuyor her yer kusmuk surekli camasir yikayip utu yapiyorum doktor normal dedi ama bu gidisimde tekrar konusacagim bence reflusu var. Cunku oluk oluk kusuyor ve sadece emdikten sonra degil. Siz de benim kadar bitkin hissediyormusunuz kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?