2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sagol canim 9 yasinda

Guzel gunlerde giysin canim
Teşekkür ederim canım kızın için Balık yağlı multivitamin şurup var canım eczaneye sorup alabilirsin ben oğluma kullanmıştım iştahı açılmıştı hem iştahı acilmasa bile yemedigi için takviye olur

Canim gozunaydin temiz sonucunuz endise etme benm oglumun kakasida yesil oluyor cok emdigi zamanlar ve jep sulu gibi

Geçmiş olsun canım temiz gözüküyor rahatlayabilirsin

Kızlar Nasılsıniz okuyamadim henüz sayfaları çok ilerlemis biz bugün kızımın bayramlik cicilerini aldık çok dolaştım zor buldum ama çok içime sindi kızıma çok yakıştı
İyiyiz canım inşallah...sen nasılsın bakalım.
Güle güle giyinsin yavrun.ben daha çıkamadım çarşıya

Kizlar benim kiz aşırı derecede istahsiz, napcam bilmiyorum ya artik bir lokma yesin diye stresten agrilar giriyor basima. Dr mama verdi takviye olarak ama birsey yemiyor ki mamanin faydasi olsun off offf
Ah yavrum canı çekmiyo demekki...bazı dönemlerde tutturuyolar.benim kızda iştahsız ama allahtan meyve delisi.
Sağlığı iyiyse zorlama canım..belki kendi yanaşır yemeğe

Kızlar ilgilenen olursa 0-3 yaş resimli bilgiler serisi diye kitaplar var.

Kizlar aranizda bebegiyle tek basina araba kullanan var mi
ben henuz cesaret edemiyorum ama bigun denicem
ben kullaniyorum daha onceleri arka koltuga bagliyoduk puseti ama simdi hava yastigini kapatıp ön koltuga baglamaya bağlıyoruz gormeyince aklim hep kizimda kaliyo yanimda daha rahatim

Canim senin bebegin de erken dogdu sanirim kac kilo dogmustu ve su an kac kilo?

Bebislerinizin sevdigi sarkilar varmi benimki bu ara tarik menguc iki yuzluler hastasi aglarken aciyorum aninda susuyo baska sarki da susmuyo bi de hemen eller ayaklar hareketleniyor
yanina bi de saksuka yaptin mi ooh tadindan yenmez
saka bi yana ninni dinlettim bi kac kere duygulaniyo kiminde dudagini uzatiyo neseli olanlari da dinliyo guluyo ama aglarken acipta susuyo mu diye denemedim

Tv pek sarmadı.oğluş uyanmadan biraz uyumak daha iyi olacak.iiii gecelerr

Slm anneler bnde haziran annesiyim sorum suki bu aralar oglum geceleri cok sik uyaniyor ve hep memede uyumak istiyor sizinkiler nasil artik uykusuzluktan cok yoruldum feci halde gribede yakalandim ne zamana kadr boyle devam edicek ne zmn benim oglumda sabaha kadar uyucak bu arada haziran 12 dogumlu oglum

Ayy benden baskalarida varmis bu halde olan benim bebegimde ilk 3 ay cok iyiydi simdi yorgunliktan olduruyor beni ne gunduz uykusu ne gece uykusu var gercekten 3 aydan sonra duzene giricekti hani nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…