Teşekkür ederim canım kızın için Balık yağlı multivitamin şurup var canım eczaneye sorup alabilirsin ben oğluma kullanmıştım iştahı açılmıştı hem iştahı acilmasa bile yemedigi için takviye olurSagol canim 9 yasinda
Guzel gunlerde giysin canim
Canim gozunaydin temiz sonucunuz endise etme benm oglumun kakasida yesil oluyor cok emdigi zamanlar ve jep sulu gibiarkadaslar guzel dilekkeriniz icin cok tskler. kaka tahlil sonucunu aldim. doktorlar henuz konusamadim ama iyi gibi. sizinlede paylasiyorum . oglum 5 gun once 4 aylik oldu. artik destekli oturtmaya basladim . cok egleniyorrr coook.:) Eki Görüntüle 1259894
Geçmiş olsun canım temiz gözüküyor rahatlayabilirsinarkadaslar guzel dilekkeriniz icin cok tskler. kaka tahlil sonucunu aldim. doktorlar henuz konusamadim ama iyi gibi. sizinlede paylasiyorum . oglum 5 gun once 4 aylik oldu. artik destekli oturtmaya basladim . cok egleniyorrr coook.:) Eki Görüntüle 1259894
İyiyiz canım inşallah...sen nasılsın bakalım.Kızlar Nasılsıniz okuyamadim henüz sayfaları çok ilerlemis biz bugün kızımın bayramlik cicilerini aldık çok dolaştım zor buldum ama çok içime sindi kızıma çok yakıştı
arkadaslar guzel dilekkeriniz icin cok tskler. kaka tahlil sonucunu aldim. doktorlar henuz konusamadim ama iyi gibi. sizinlede paylasiyorum . oglum 5 gun once 4 aylik oldu. artik destekli oturtmaya basladim . cok egleniyorrr coook.:) Eki Görüntüle 1259894
Ah yavrum canı çekmiyo demekki...bazı dönemlerde tutturuyolar.benim kızda iştahsız ama allahtan meyve delisi.Kizlar benim kiz aşırı derecede istahsiz, napcam bilmiyorum ya artik bir lokma yesin diye stresten agrilar giriyor basima. Dr mama verdi takviye olarak ama birsey yemiyor ki mamanin faydasi olsun off offf
Teşekkür ederim canım iyiyim ben de bayram telaşı her yer çok kalabalık bayağı gezdim en sonunda kızım bastı yaygarayiİyiyiz canım inşallah...sen nasılsın bakalım.
Güle güle giyinsin yavrun.ben daha çıkamadım çarşıya
ben kullaniyorum daha onceleri arka koltuga bagliyoduk puseti ama simdi hava yastigini kapatıp ön koltuga baglamaya bağlıyoruz gormeyince aklim hep kizimda kaliyo yanimda daha rahatimKizlar aranizda bebegiyle tek basina araba kullanan var mi
ben henuz cesaret edemiyorum ama bigun denicem
Canim senin bebegin de erken dogdu sanirim kac kilo dogmustu ve su an kac kilo?arkadaslarim kaka tahlilini verdim geldim hastaneye. bakalim parazit cikacakmi. yine yemyesil sivi kaka geldi. pek saglikli durmuyordu. allahimdan hayirlisi. dua edin bana
doktor onumuzdeki ay ek gidaya baslatiyor.ve destekli oturmaya baslayabilir dedi.
Bebislerinizin sevdigi sarkilar varmi benimki bu ara tarik menguc iki yuzluler hastasi aglarken aciyorum aninda susuyo baska sarki da susmuyo bi de hemen eller ayaklar hareketleniyor
Afiyet olsun:)Kızlar oğlum yeni uyudu onunla uğraşırken çok uykum vardı ama şimdi hiç yok.bende bitürk kahvesi yaptım mis mis..... tv karıştırıyorum.özledim valla keyif yapmayı
Afiyet olsun canımKızlar oğlum yeni uyudu onunla uğraşırken çok uykum vardı ama şimdi hiç yok.bende bitürk kahvesi yaptım mis mis..... tv karıştırıyorum.özledim valla keyif yapmayı
Ayy benden baskalarida varmis bu halde olan benim bebegimde ilk 3 ay cok iyiydi simdi yorgunliktan olduruyor beni ne gunduz uykusu ne gece uykusu var gercekten 3 aydan sonra duzene giricekti hani nerdeben de aynı durumdayım arkadaşım.. yalnız benmiyim derken sen yazmışsın...ilk 3 ay çok iyiydi,güya 3 aydan sonra düzene girer derler benimki sapıttı.. iş yapamaz ,karnımı doyuramaz oldum...bir de beni taımaya başladı,nebileyim manalı gülüşler insanı çok mutlu ediyor ama maalesef hiç de halim kalmıyor... bilmem ne zaman düzene gireriz.bu ikinci çocuğum ama her bebek çok farklı oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?