- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
Ben hemen adet oldum oglum 4 aulik olmak uzere ben 3 kez adet gordum ama kilo galan gitmedi hic kim demiski onu :))Ben daha hiç adet olmadım.7 kilo fazlam kaldı inş gider.ama göbeğim var ya(
Hayirli olsun yagmurum...Kızlar Nasılsıniz okuyamadim henüz sayfaları çok ilerlemis biz bugün kızımın bayramlik cicilerini aldık çok dolaştım zor buldum ama çok içime sindi kızıma çok yakıştı
Cann bacim cok gecmis olsun...Kizlar benim kiz aşırı derecede istahsiz, napcam bilmiyorum ya artik bir lokma yesin diye stresten agrilar giriyor basima. Dr mama verdi takviye olarak ama birsey yemiyor ki mamanin faydasi olsun off offf
Kızlar oğlum yeni uyudu onunla uğraşırken çok uykum vardı ama şimdi hiç yok.bende bitürk kahvesi yaptım mis mis..... tv karıştırıyorum.özledim valla keyif yapmayı
Teşekkür ederiz teyzesi Ali Yasin e de kocaman bir maşallah S.a. bacilarim nasilsiniz bakalim ???Unutuldum mu ne
Bu aralar ablam evlendi pesine bayram temizligi falan derken oldukca yogun gunler gecirdik oglumla...
Kv minde mutfagi sil bastan yapildi dogal olarak bende yenilip icildi...
Bir mutfak 1 aya anca yapildi
Neyse cok sukur oglumda bende oldukca iyiyiz...
Benim sipa oturmaya cok hevesliymis ...
Tabi kisa zamanli ve hafif egik sekilde oturtuyorum..
6 ayindan once dik oturtmamak gerekiyormus...
Onun disinda kullandigimiz kan ilaci oglumu kabiz yapti...
Artik hafta bir yada iki kere diskisini yappabiliyor...
Gaz cikarttiginda ise asiri kokulu oluyor :)
Tiny love in ana kucagindan almistim icine sigamaz oldu minik erkegim
Ayaklari hep agzinda...
Uyandiginda kendi kendine oyunlar oynayip aguluyor...
Birde oyuncaklarini yakalayip incelemeyi cok seviyor...
Elinden birakmiyor yaramazim
Sacimi yolmasida en buyuk habisi
Bizden haberler boyle iste
Hayirli olsun yagmurum...
Guzel gunlerde giyinsin kizin cicilerini
Cann bacim cok gecmis olsun...
Kardesin icin cok uzuldum bayada kucukmus....
Benimde 2 yasindaki yegenim kolunu kirdiginda platin takmislardi cok zor gercekten...
En kisa zamnda iyilesmesi dilegi ile ♥
Ayrica kizin acaba kansiz olabilir mi bacim...
Kansizlikta istahsizliga neden oluyormus...
Oglum 4. Aylik + 1 haftalik olunca o 1 haftalik dilimde 100 kusur gram almisti...
Sinir 150 gr. Almasi gerekirken...
Kan ilaclarina basladim iki gun sonra kontrolumuz var masaallah eskiye oranla emmeye basladi gelismeleri yazarim ne kadar aldi diye...
Eger guzel aldi ise kan ilacina baglarim ben...
Diger bacilarim sizler nasilsiniz ???
Evet bacim buyuk marifetmis gibi agzinda ayaklari siritip durmuyorlar mi yiyesim geliyorTeşekkür ederiz teyzesi Ali Yasin e de kocaman bir maşallah benım kız da ayaklarını keşfetti uyaninca bir bakıyorum ayakları tutmuş ağzına götürüyor ama bunu yapmaktan çok mutlu oluyor
Evlerimizin neşesi onlar insan onlarla oyun oynarken kendinden geçiyor hayatımızdaki olumsuzlukları bile unutturuyorlar bize Allah bağışlasin yavrularımızi ben çocuk şarkılarını açıyorum bir yandan yemek bulaşık uğraşıyorum bir yandan da şarkıya katılıyorum kizimla konuşuyorum sesli sesli konu komşu herkes bizi dinliyo apartmandaEvet bacim buyuk marifetmis gibi agzinda ayaklari siritip durmuyorlar mi yiyesim geliyor
Senin kizinada masaallah yagmurum
5. Ayina girmesine 2 gun var artik tam lokmalik oldu pasam...
Si an oyun oynuyoruz karsisinda oynatiyo beni sipa
Canım gözün aydın, destekle oturabileceğini doktor mu söyledi.
Canim senin bebegin de erken dogdu sanirim kac kilo dogmustu ve su an kac kilo?
arkadaalar gune erken basladiknyine :) sizin kan damlanizin adi da vegaferon mu. bu damlayi sabah mi aksammi tok mu ac mi vericezzz :)) yine kafamda deli sorular :))
Off bende ayniyim. :)Evlerimizin neşesi onlar insan onlarla oyun oynarken kendinden geçiyor hayatımızdaki olumsuzlukları bile unutturuyorlar bize Allah bağışlasin yavrularımızi ben çocuk şarkılarını açıyorum bir yandan yemek bulaşık uğraşıyorum bir yandan da şarkıya katılıyorum kizimla konuşuyorum sesli sesli konu komşu herkes bizi dinliyo apartmanda
Canım benim oğlan da aynı sürekli memede durmak istiyo emzik oldum yani.Ama zorla alıştırdım hiç emmek istemediği dönemde oldu.çok uyuduğu dönemlerde.tam alıştırdımı zannediyom uyku düzenine gene bozuluyoBen hemen adet oldum oglum 4 aulik olmak uzere ben 3 kez adet gordum ama kilo galan gitmedi hic kim demiski onu :))
bende mama sandalyesi alsammı diye düşünüyorum.
Kizlar yardim bebegim hasta oldu oksuruyor balgam var gogsunden hiriltilar geliyor ne yapicam ya bayramda geldi gezmeler iyice hasta olmadin(
Ev tipi salincaklar var ben ondan alicam yayakda oluyor mama sandalyeside oluyor arkadasim kullaniyorda memnunmusbende mama sandalyesi alsammı diye düşünüyorum.
Ya o biraz dandik, restoranlarda falan verdikleri o sandalye, ben beğenmiyorum onuIkea'da 40 küsür tl ye mama sandalyesi var ama bana sert gibi geldi internetten bakınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?