• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim

Canim markasi ne bide ne kadara almistiniz

ebebekte var aynisinin pembesi vtech 129 liraydi

Kızlar bugün balkona çıkmıştım içeri girdiğimde oğlum şarkı söylüyordu kizimda yurutecinde sallanarak oynuyordu çok şaşırdım görünce aaa oynuyo Ece dedim oglumda anne ben ogrettim dedi akşam yine aynı şeyi yaptılar çok komik ya

bizim kizda her seste basliyo ileri geri sallamya ama iyle boyle degil mama sandalyesi laminantim ustundeyse eger geri geri gidiyo o derce atiyo kendini geriye

Ayakta uyuyorum resmen tek hayalim suan saat 13olsa ve cikip eve gitsem azcikda olsa uyurum belki

canim gece mama versen acaba doymadigindan mi betule de emerek doymadiysa cok uyaniyo mama veriyorum uzun uyuyo en azindan saat basi kalkmiyo

evt ben sormustm canm hosgeldinnnn

hoşbulduk :) etrafımda çalışan anne çok az olduğu için süt sağımı ne kadar sağılacak ben yokken ne kadar içmesi gerekir bunlar hakkında çokça araştırma yaptım. Ne kadar doğru ne kadar yanlışım bilmiyorum ama destek almaya ve tabi destek vermeye hazırım :)

Allah bağışlasın canım. aramıza hoşgeldin.
benim kızımda 24 haziran 16:00 da doğdu.

amin çok sağolasın. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın. Benim kızım saat 12:15'de doğdu..

Bir de bende gece uykularını açlığa bağlamıştım. Kızım çok emmiyo ek gıda ile de aramız iyi değil. yine de gece maması denedim ama pek fayda etmedi. Uyanmalar tam gaz devam :KK43:

ebebekte var aynisinin pembesi vtech 129 liraydi

bizim kizda her seste basliyo ileri geri sallamya ama iyle boyle degil mama sandalyesi laminantim ustundeyse eger geri geri gidiyo o derce atiyo kendini geriye

canim gece mama versen acaba doymadigindan mi betule de emerek doymadiysa cok uyaniyo mama veriyorum uzun uyuyo en azindan saat basi kalkmiyo
Canim sutum var bazen emmiyor bile beni kontrol edip uyuyor ise basladiktan sonra boyle oldu

hoşbulduk :) etrafımda çalışan anne çok az olduğu için süt sağımı ne kadar sağılacak ben yokken ne kadar içmesi gerekir bunlar hakkında çokça araştırma yaptım. Ne kadar doğru ne kadar yanlışım bilmiyorum ama destek almaya ve tabi destek vermeye hazırım :)

amin çok sağolasın. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın. Benim kızım saat 12:15'de doğdu..

Bir de bende gece uykularını açlığa bağlamıştım. Kızım çok emmiyo ek gıda ile de aramız iyi değil. yine de gece maması denedim ama pek fayda etmedi. Uyanmalar tam gaz devam :KK43:

gunduz veya aksam uyanık tutmaya calissan?ben uyank tutunca daha derin uyumaya basladi sanki.
bu arada hosgeldin:)

Canim sutum var bazen emmiyor bile beni kontrol edip uyuyor ise basladiktan sonra boyle oldu

önceki gece de bana aynisini yapti oglum.ise de baslamadm evdeym sürekli on ragmen kafasini kaldırıp bakiyodu bana oyle uyuyodu canm.şaşırdım valla babasinda bile uyumadi

gunduz veya aksam uyanık tutmaya calissan?ben uyank tutunca daha derin uyumaya basladi sanki.
bu arada hosgeldin:)

hoşbuldum:) gündüz çok az uyuyomuş ben gelincede sekiz gibi falan yarım saat uyuyor sonrası ben uyutucam o uyumıycam savaş halinde uyusa bile sık sık uyanıyor acaba gündüz yokum diye mi böyle oldu düşünmeden edemiyorum :(

cnm bende aynı fikirdeyim, ne olursa olsun hiç tanımadığım birine güvenmem zor olurdu heralde. Face'den ekledim demişsin ama o kişilerin gerçekliğinden eminmisin (ben internette olan hiç birşeye güvenemiyorum), belki kendisi açmıştır o hesaplarıda.. (çok mu paranoyakım:KK57:)

Ben anneme bırakıcam, allahtan öyle bir seçeneğim var, tabi annemde yaşlı inşallah sağlık sorunu olmazda, bakabilir. Annem bakamasaydı da ya bir komşu yada bir arkadaş gibi birini bulurdum diye düşünüyorum. Net'ten bulmak yerine seninde bir komşun falan yokmuydu en azından ailesini ve kendisini tanıdığın bildiğin biri olurdu.
Yanlış anlama muhakkak sen çok iyi araştırmışsındır yoksa kuzunu bırakır mısın? ama yinede dikkatli olmalısın.
Tabi ki haklısın riskli bir konu bakıcı işi ama ailem uzakta ve bakacak birisini bulmak o kadar zor ki aynı durumda olsan aradığında inan bulamazsın ne bakıcılık yapmak isteyen bir arkadaşım ne de bütün gün çocuk bakacak bir komşum var öyle arkadaşı ya da komşusu olan zaten çok şanslıdır. mecburen dışarıdan birisini buluyorsun. Çok iyi bir işim ve çalışmak zorunda olduğum için de birisine güvenmek durumundayım malesef.

off yaaa ev hanımı olanlarınıza öyle imreniyorum ki.....bu bakıcı derdi beni sabaha kadar uyutmadı....anlaştığım bakıcı ki komşum olur.. bana ayak yaptı insanlardaki bu aç gözlülüğü anlayamıyorummm...
Bende bir tanıdık ile anlaşmıştım ben işe başlamadan 1 hafta önce beli ağrıdığı için çocuğu tutamayacağını söyleyip vazgeçti :o

Yahu bacilarim benim pasa ne guzel aksam 9-10 gibi gece uylusuna dalardi
..
Dis cikarma evresinde gece 12-1 olmadan uyumuyor artik...
Denemedigim yontem kalmadi ama sabit hep ayni saatlerde uyuyor oglen uykularinda bile...
Offff offff tabi amcalariyla oyun oynamak oldukca hosuna gidiyor ...
Aksamlari sanki oyun saati yaramazin...
Canim bizde ayni durumdayiz disten huylari değişiyor :KK46:

merhaba arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım. Aslında çokça uzun süredir sizleri takip ediyorum ama yazmak için kısmet bugüneymiş.
Benimde 24 haziran doğumlu bir kızım var ve gece uykularımız ne yazıkki çok bölünerek geçiyor.
Üstelik 2 aydır çalışıyorum ve bu tempoya daha ne kadar dayanacağım bilmiyorum.
Allahım uykusuz yavrucakların hepsinin annelerinin yardımcısı olsun.
Bir de sanırım hiraysen sormuştu. Ben iş yerinde süt sağıyorum. günde üç sefer..
Hosgeldin canim bizimkinin uykusuzlugu disle artti belki distendir

off yaaa ev hanımı olanlarınıza öyle imreniyorum ki.....bu bakıcı derdi beni sabaha kadar uyutmadı....anlaştığım bakıcı ki komşum olur.. bana ayak yaptı insanlardaki bu aç gözlülüğü anlayamıyorummm...

ucreti mi az buldu canm?
valla ben de ilceya tasindm ama okulm merkezde tekrar merkeze tasinmayi dusunuyordm orda bakici bulcktm burda ise annem ve kv bakckti.sizi gordukce vazgeciyorum tasinmaktan ya:(bu kadar mi zor bakici bulmak

hoşbuldum:) gündüz çok az uyuyomuş ben gelincede sekiz gibi falan yarım saat uyuyor sonrası ben uyutucam o uyumıycam savaş halinde uyusa bile sık sık uyanıyor acaba gündüz yokum diye mi böyle oldu düşünmeden edemiyorum :KK43:

calismadan once de boylemiydi canm?benmki 2. ay asisindan sonra bi bozuldu 5. aya kadar:( aliskanlik da oldu tabi su an 7.5 aylk 12 de uyuyo anca ama mama icin kalkiyo sadece.aksam sekiz gbi uyutuyorm yarm saat sonra 11.30-12 gibi bi uyuyor oglene kadar da uyanmiyor:)
bizim sikintimiz uyku saatleri sadece uyku suresinde bi problem yok

Hosgeldin canim bizimkinin uykusuzlugu disle artti belki distendir

hoşbuldum:) bende dişe bağlıyorum artık çıksa hiç fena olmayacak..

calismadan once de boylemiydi canm?benmki 2. ay asisindan sonra bi bozuldu 5. aya kadar:KK43: aliskanlik da oldu tabi su an 7.5 aylk 12 de uyuyo anca ama mama icin kalkiyo sadece.aksam sekiz gbi uyutuyorm yarm saat sonra 11.30-12 gibi bi uyuyor oglene kadar da uyanmiyor:)
bizim sikintimiz uyku saatleri sadece uyku suresinde bi problem yok

ben dört buçuk aylıkken döndüm işe o aralarda yavaş yavaş başlamıştı canım ama son bir aydır gece uykusunada zor yatıyo yatıncada sık sık kalkıyo işe dönmem diş çıkarma dönemi altıncı ay aşıları hepsi aynı zamanlara denk geldi o yüzden asıl sebep sanki anlayamıyorum.
kuzuya da maşallah en azından uykusu bölünmüyor.

arkadaşlar mrb nasılsınız oğlum tam yedi aylık olcak hala bişe yediremiyorum çorba falan normal kahvaltı yaptırıyorum yumurtası falan meyvede yiyor ama çorbalardan nefret ediyor zorlamakta istemiyorum hemen kusuyor ilerde bu sıkıntı düzelirmi ayrıca uyumuyo besinci aya kadar çok iydi bikez kalkardı artk saat bası olduk çalışıyorum bazen uykusuzluk beni mahvediyor :KK43:

Ben de mahvoldum yine saat başına döndük :KK43: iki üç saatte bir uyanması bana nimetmiş yahu hatta saat bile değil 40-45 dk uyuyup uyanıyor :KK43: sadece ilk yatağa girişinde 3 saat uyuyor sonrası sabaha kadar kısa uykular . Ben yürüteç almayı düşünmüyorum kızlar ya kafayı gözü yarar benim haydut, hareketlendiğinden beri yanından ayrılmıyorum zaten, öğle uykularında yatağına bırakıyorum artık ve bi süredir yatak korkuluklarını da yükselttik ancak öyle kendime bişeyler yapabiliyorum. Bizimki iki aydır yatar pozisyonu zaten sevmiyor ağlıyor, sürekli emekleme pozisyonunda ilerliyordu ama annemlerde bunu koltuk altından tutup evde dolaşıyorlardı ve şimdi sadece onu istiyor, yüÜstü emekleme de istemiyor artık koltukaltından tutup evi turlayacağız akşama kadar :KK43:
Bir de ya acayip anneci oldu oğlum ağlaması bile anneeeee diye

arkadaşlar mrb nasılsınız oğlum tam yedi aylık olcak hala bişe yediremiyorum çorba falan normal kahvaltı yaptırıyorum yumurtası falan meyvede yiyor ama çorbalardan nefret ediyor zorlamakta istemiyorum hemen kusuyor ilerde bu sıkıntı düzelirmi ayrıca uyumuyo besinci aya kadar çok iydi bikez kalkardı artk saat bası olduk çalışıyorum bazen uykusuzluk beni mahvediyor :KK43:

merhabalar uyku durumları galiba herkesin ortak sorunu. Bende çalışıyorum ve oldukça zorlu oluyor. Ek gıda konusunda bizde çok kötü durumdayız. Bir de alerjimiz var ne versem vücudu kabarıyor. Gece emmesi dışında çok emmekte istemiyor. Biberonla savaş halinde zorlasam aynı şekilde kusuyor. Bende yılmadan yeni tatlar yeni tarifler deniyorum. İnşallah bir gün birini sevecek..

Cani
Canim bizimkide herseyi yemiyor ama aldigi kadari kardır diye bütün gun bisiler hazirliyorum 1 kasik corba 2 kasik yogurt ne alsa kardir cesit cok miktar az karni doyuyor

Hayırdır canım. Bi Arkadaşımın kardeşi çocuk bakabilir ama kendi evinde bakıyor. Bir Bayanla anlaşmıştı kadın vazgeçmiş. Kendirli camii civarında oturuyor. çok da iyi bakabileceğini düşünüyorum.

Su an hastanedeyiz bacilarim...
Bircok sikayetimiz vardi sonuc : ust dislerimiz geliyor ♥
Birde idrar kulturu yaptiriyoruz...
Offff offff aklim cikti sabah sabah araliksiz aglayinca :-(

geçmiş olsun neyse ki dişlerdenmiş inşallah kültür sonucunuzda temiz çıkar..

Back
X