Ayyy butun sayfalarinokuyana kadar gozumun nuru akti. Benim uyku problemi olmayan kizim 10 gundur yatagin icinde deli gibi donmeye calisiyor ve uyaniyor ama herkeste ayni problem demekki donemsel birsey birazcik rahatladim. Makarnalutfen mi neyse ordan bebe tarhanasi aldim benimkine pisirdim bir kasik aldi ve kusma hareketiyle bir dahabkesinlikle agzini acmadi ki kendisi corbaya bayilir. Onu da eledik. Sebze corbasini yiyor ama kg kesinlikle almiyor bugun dr a gidicez hundan da bisey cikmazsa genetik yapisi diycekmisiz. Bakalim bisy cikmasin da ciroz bacakli olsun. Boyu uzuyor ama kg ayni enteresan. Dis muhabbeti donmus. Alt disler ust disler yok cene dislerine kdr cikan bebeklerimiz varmis masallah diyorum. Benim kizin dislerini kim caldiysa getirsiiinnn hic cikarmaya niyeti yok :)
Ayyy butun sayfalarinokuyana kadar gozumun nuru akti. Benim uyku problemi olmayan kizim 10 gundur yatagin icinde deli gibi donmeye calisiyor ve uyaniyor ama herkeste ayni problem demekki donemsel birsey birazcik rahatladim. Makarnalutfen mi neyse ordan bebe tarhanasi aldim benimkine pisirdim bir kasik aldi ve kusma hareketiyle bir dahabkesinlikle agzini acmadi ki kendisi corbaya bayilir. Onu da eledik. Sebze corbasini yiyor ama kg kesinlikle almiyor bugun dr a gidicez hundan da bisey cikmazsa genetik yapisi diycekmisiz. Bakalim bisy cikmasin da ciroz bacakli olsun. Boyu uzuyor ama kg ayni enteresan. Dis muhabbeti donmus. Alt disler ust disler yok cene dislerine kdr cikan bebeklerimiz varmis masallah diyorum. Benim kizin dislerini kim caldiysa getirsiiinnn hic cikarmaya niyeti yok :)
Masallah buyumus bebegin canim partinizde cok guzel olmus ellerine saglikEki Görüntüle 1375350 Eki Görüntüle 1375351 Eki Görüntüle 1375355 Eki Görüntüle 1375357 Bu arada ben evde hazırlayarak herşeyi yaptım diş buğdayını Hatıra olsun diye 200 lira falan harcadım toplam herşeyi kendim yaptım eminönü malzeme alımı için çok ideal uygunEki Görüntüle 1375350 Eki Görüntüle 1375351 Eki Görüntüle 1375350 Eki Görüntüle 1375351 Eki Görüntüle 1375355 Eki Görüntüle 1375357
Biz de yarın gidiyoruz demete, Enver beydeki kaka tahlili de temiz çıktı, yani oğlumun protein alerjisi yokmuş :) bakalım yarın kaç kg almış kaç cm uzamış meraktayım. Arzudan tam cevap alamadığım soruları da listeledim bakalım yarın hepsini paylaşıcamAyyy butun sayfalarinokuyana kadar gozumun nuru akti. Benim uyku problemi olmayan kizim 10 gundur yatagin icinde deli gibi donmeye calisiyor ve uyaniyor ama herkeste ayni problem demekki donemsel birsey birazcik rahatladim. Makarnalutfen mi neyse ordan bebe tarhanasi aldim benimkine pisirdim bir kasik aldi ve kusma hareketiyle bir dahabkesinlikle agzini acmadi ki kendisi corbaya bayilir. Onu da eledik. Sebze corbasini yiyor ama kg kesinlikle almiyor bugun dr a gidicez hundan da bisey cikmazsa genetik yapisi diycekmisiz. Bakalim bisy cikmasin da ciroz bacakli olsun. Boyu uzuyor ama kg ayni enteresan. Dis muhabbeti donmus. Alt disler ust disler yok cene dislerine kdr cikan bebeklerimiz varmis masallah diyorum. Benim kizin dislerini kim caldiysa getirsiiinnn hic cikarmaya niyeti yok :)
Telefon bilgisayar herşey bozulur İnternet'e bişey olmaz, ben oğlum adına mail açtım oraya kaydediyorumKizlar bebeklerinizin fotograflarini nasil sakliyorsunuz.Flas belekler sikinti olur mu virus filan
Bnmki 7ayi bitirdi hala dis yokIsin tuhaf tarafi 6. Ay kontrolunde daha dis yok dedi doktor ee bizimkine noluyo o zaman sizinkilere mi özeniyo
Ben dogumgunu de yapsam dis bugdayida yapsam az kişiyle esimin anne babasi ablamlar belki bi iki arkadas o yuzden cok masrafli olmaz heralde bi de cok çoşmam pastayi kurabiyeyi kendim yapcam seker hamuruyla disarda pasta yaptirma fiyatina parti yaparim
Nerelerdesin canim yaa hic yazmiyosun masallah bebegine benim sutum iyice azaldi sagmaya calistim bi ara ama manuel pompam onunlada ugrasmak zor geldi simdi gece emiyo gunduz ek gidaya dalmış durumdayiz
YaaFatihte oturuyorum.
Tariflerini istiyorum bayildim harika olmusEki Görüntüle 1375350 Eki Görüntüle 1375351 Eki Görüntüle 1375355 Eki Görüntüle 1375357 Bu arada ben evde hazırlayarak herşeyi yaptım diş buğdayını Hatıra olsun diye 200 lira falan harcadım toplam herşeyi kendim yaptım eminönü malzeme alımı için çok ideal uygunEki Görüntüle 1375350 Eki Görüntüle 1375351 Eki Görüntüle 1375350 Eki Görüntüle 1375351 Eki Görüntüle 1375355 Eki Görüntüle 1375357
Kizlar bu uykusuzluklari huysuzlklari dise yorup kendinizi avutmayinbizimkinin bi disi tam 6 ayini doldurdgnda ckti dgeride 6.5 aylikken ama hala uyku yok hele gunduz hic yok kuzucuk dun 7. Ayini doldurdu bu arada
Yaabzm de isyermz orda
Bir suru neden varbence. Birkismi disten. Bir kismi da ayrilik anksiyetesi baslangici. 7. Ayda basliyor. Bir kismi da yeni kazandigi yeteneklerini pratik yapma istegi. Oturma ayakta dikelme pozisyonu vs. artik uyumaktan sikiliyorlar. Belli saatlerde uyuma aliskanligi yoksa da olabiliyor. Uyku egitimini denemenizi oneririm. Gunun ayni saatleride ayni seyleri yapip rutin olusturmak.Kizlar bu uykusuzluklari huysuzlklari dise yorup kendinizi avutmayinbizimkinin bi disi tam 6 ayini doldurdgnda ckti dgeride 6.5 aylikken ama hala uyku yok hele gunduz hic yok kuzucuk dun 7. Ayini doldurdu bu arada
îDesteğin için çok teşekkürler. Maşallah sütlerine :) Ben işe girdikten sonra sağmaya başladım üç saati geçirmiyorum ilk ay biraz daha çok sağıyordum ama şuan sakdığım miktar azalmasına rağmen yeterli galiba çünkü kızımda ben yokken ancak o kadar süt içiyormuş. Ben ayrı kaplarda biriktiyorum eve gidince saklama poşetine alıp derin donrucuya atıyorum. Bebeğinede maşallah benimki biraz ufak ama benim bunu miktardan çok sütün içeriğine bağlamıştım acaba yanlış mı düşünüyorum
Canım evet süt içeriği de önemliymiş kimi süt Yağlı kimi süt sulu olurmuş, ama sağarken göğsü tamamen boşaltmak gerekiyormuş malum ön süt son süt dengesi bide sağım aralıkları uzadıkça süt iyice ayrışıyor ö yüzden dibine kadar sağmak lazım o şekilde vermek gerekiyor evet öyle saklaman mantıklı biriktirip depolamak iyi ne me lazım
Benimde cep telefonu hep yanımda oluyor. Konuşuyorum mailleşiyorum. Hatta uyuturken falan salladığım için nette geziniyorum ama bilemiyorum tabi ne kadar doğru yaptığım
Benimki biraz kalabalık olacak birine söyleyip diğerine söylemesem olmıcak gibi herkesde soruyor yapıcakmısın hazırlıklar nasıl falan diye o yüzden sadece doğum günü yapıcam büyük ihtimal.
Sağol canım teşekkür ederim büyüyor kuzularMasallah buyumus bebegin canim partinizde cok guzel olmus ellerine saglik
nee yara ızı kapatan kremde mı varmısSanki benim oğlumu anlatmışsın, eminim pek çoğumuzun bebeğini anlatmıştırsın, tırmanmalar, zıplamalar, hep ayakta durmak istemeler, hep yanında istemeler :) Hiperaktif mi diye ben de düşünmedim değil ama enerjileri yüksek diyelim :)
Annem de bi gün eczaneye gitmiş. Bi bakıcı krem almak istemiş. Çocuk düşmüş izi olmuş, izi kapatan krem varmış, ne malum dövmediği, düşse de annesine söylemek zorunda. O nedenle annem bana mümkünse tecrübesiz birini bul demişti.
o arkadaşların dediği gibi 3-4 ay sonra birlikte parka gezmelere gidersiniz, bu günleri unutursunuz. Yaşına kadar aylar, 1 yaşından sonra yıllar sayılırmış. Zaman akıp gidiyor.
Canım babasıyla da annesiyle de fotoğraf olması iyi oluyor. En kötü ihtimal anneler babalar gününde slayt hazırlayıp sürpriz yaparsın :)
Canim bizim kendi iş yerimiz Bağkur luyum benözelde çalışanlarmı alıyo sadece bu parayı kızlar
valla ya kuzularımıza ne çektirdi bu dişler. belirtiler sıralı ama dişten eser yok artık son noktadayız sanki çok yakında çıkcak gibi hissediyorum bakalım
Anaaam sen bizi anlattin ya gece gunduz yediriyorum herseyden de yiyo cok sukur ama cok hareketli bilemiyorum ondan mi almiyo dedigin gibi boyu uzun neyse uzun ince olsun napalim
Kizlar bebislerinizin boyu kilosu kac. Biz 17 haziran dogumluyuz ve 9kg 69cmya benimde kızım kilo almıyor ilk başlarda çok hızlı ve çok almıştı sonra birden kesildi doktoru boyu uzadığı için gelişimde sorun yok diyor ama ben üzülüyorum elimde değil gerçi biz kadınlar zayıf olmak isterken kızım kilolu olsun diye niye bu kadar uğraşıyorum onuda anlamadım kendimle çelişiyorum. bizim dişte çıkmadı henüz çık dışarıya oynayalım yapıyoruz :)
Canım süpersin ellerine sağlık ne kadar güzel yapmışsın hemde 200 liraya harika olmuş
ay çok hoş ya maşallahkeşke bende yapabilsem ama benimkinin daha dişi bile çıkmadııı bu gidişle doğum gününde çıkcak heraldeeee
kızlar bende okuyorum kızıma ayetelkürsiyi filan ama benim kız yanımdan ayrılınca direk uyanıp ağlıyo hele beşiğe koyunca basıyo çığlığı mutube arkadaşımızın söylediğini bi uygulıycam çünkü beşikten alıp yanıma yatırınca susuyo direk ayy napıcaz biz böyle çalışınca hayat daha zor oluyo evde olsam inan hiç problem etmiycem
Ne güzel, etleri nasıl yiyor, ben blendardan geçirdim ama doğru mu yaptım bilmiyorum. Biz hala yeni tatlar aşamasındayız ama herşeyi yemesini ve kendi kendine yemesini çok istiyorum.
Canım ben 12 yaşında beri guatr hastasıyım. Doğum sonrası her ay kan verdim. Aynı ilaç dozuyla 4. aya kadar değerim normalken 5. ayda üst sınırı geçmişti, neyseki takip ediyorum. Hormonlara bağlı olarak değişiyor, arasıra baktır. İnsülin direnci için gerekirse ilaç kullan , ben bi dönem kullandım ve sağlıklı beslenerek kilo vermiştim. Şuan fazlalıklarım çok ama diyete süt için hala başlamadım.
Carefour larda da var. Oturduğum yerdeki kim markette bile var.
Mecburen yanında konuşuyorum.
Herşey harika görünüyor, 200 değil 300 vereyim ama evden çıkıp almaya gitme şansım bile yokBi internetten araştırayım bakayım, neler var...
Bu arada ne güzel hala 3 saatte bir sağıyorsun. Ben dayanamadım, uyan sağ, yıka kaldır, çöz vs. o nedenle azaldı ama oğluma şimdilik yetiyor.
Benim oğlumda 2.5 aylıkken memeyi reddetti. Memeyi bırak kucağıma bile gelmek istemedi. Ne kadar üzücü olduğunu tahmin ederim. Neyseki evde annem vardı, sakinleştirip uyku moduna getirip kucağıma veriyordu, uykuda emerken memede bırakıyordum, biberon da verdim, neyse emmeyi hala çok sevmese de çok şükür alıştırdık. Ama tekrar tekrar bırakma moduna sık sık girdi. Çok yıpratıcı oldu. Belki o nedenle sağmayı boşladım. Bi de 2. istiyorum yaşım geçmeden. Tüp bebek doktorum 8 ay emzirsen yeter demişti. 9. ay aşısı, 10. ayda da sünnet düşünüyorum, sonra pek önemsemeyeceğim. Ek gıda da yol katederiz.
Arkadaşlar bu uyku düzensizlikleri dişten olabilir. Bu dönem herkeste aynı sıkıntı var okuduğum kadarıyla. Çok şüphelendim, eşim annem bişey yok dese de damağın içinde diş beyazlığı görüyordum. Hatta 15 gün önceki kontrolde doktor bile bişey demedi ama 15 gün sonra diş patladı. İnşallah hepimiz bu süreci sıkıntısız bi şekilde atlatırız.
Cok guzel olmus canim yaa benim dedigimde boyle bisey cok abartmaya gerek yok sadece sonra keske yapsaydim dememek icin biz sakaryadayiz ama mayista Eminönü ne gideriz dedik esimle hem gezmiş oluruz cook zaman oldu istanbula gitmeyeli
Pasta kurabiye bi ara cok heves etmistim ben hamile bile degildim kaliplarim filan var hatta kalpler cicekler filan dişle ilgili olanları burdan alcam ya da cosan pasta var ordan inernetten de alabilirim daha once almıştım bakalim su disler bi gelsinde dogumgunune 1 ay kala bile olsa yapcam yaa banane banane
Masallah buyumus bebegin canim partinizde cok guzel olmus ellerine saglik
Teşekkürler canımTariflerini istiyorum bayildim harika olmus
Benim oğlum da 16 Haziran doğumlu, kontrol yarın yazarım sonuçları buraya. Kilodan pek umudum yok bizim iki aydır duraklama Dönemiydi iki ayda toplam 300 gr almıştı acayip bozuldu moralim bu ay reflü tedavisi ek gıda falan inşallah almıştır oğlum. 6. Ayda 8300 dü kilosu ama zaten 4. Ayda doğum kilosunun iki katına yani 8 kiloya ulaşmıştı ama 5. Ve 6. Ay toplamı 300 gr dıCanim oturup esinle konusmalisin. Ben beni dinlemeyecegi anlamak istemeyecegi konularda msj atiyorum, cok etkili oluyor. Hatta bazen dalga gecer destansi msjlar diye ama olsun.. ne olursa olsun boyle bir yalan soylememeliydi sana.
Kizlar bebislerinizin boyu kilosu kac. Biz 17 haziran dogumluyuz ve 9kg 69cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?