- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Arkadaşlar merhaba sizi okuyarak takip ediyorum bebeğim 6.5 aylık sağımla ilgili yazınızı görünce yazmak istedim çünkü artık uzmanım bebeğim 2.5 aydan beri sağarak anne sütü alıyor emmeyi Bıraktı yani dört aydır sağıyorum ben de çok korkmuştum azalır biter diye, ama kesinlikle öyle değil aksine benim Arttı sütüm, içeceğinin iki katını sağdım hergün ve hatta azaltmak için uğraşıyorum maşallah bebişime tosuncuk hiç merak etmeyin azalmaz sadece üç saati geçirmeden sağın ben dışarda iki saatten fazla tutmuyorum dolapta gün içinde biriktirip aynı soğuklukta birleştirip Buzluğa atabilirsiniz merak ettiğiniz şey olursa seve seve cevaplarım
Bir de ben çoğunlukla cep telefonumla konusurken kızım yanımda oluyor. Başka bir odada konuşamıyorum yalniz kalınca ağlıyor. Yanlış mı yapıyorum siz Nasıl yapıyorsunuz
Ben dogumgunu de yapsam dis bugdayida yapsam az kişiyle esimin anne babasi ablamlar belki bi iki arkadas o yuzden cok masrafli olmaz heralde bi de cok çoşmam pastayi kurabiyeyi kendim yapcam seker hamuruyla disarda pasta yaptirma fiyatina parti yaparim
Bu arada ben evde hazırlayarak herşeyi yaptım diş buğdayını Hatıra olsun diye 200 lira falan harcadım toplam herşeyi kendim yaptım eminönü malzeme alımı için çok ideal uygun
Eki Görüntüle 1375350 Eki Görüntüle 1375351 Eki Görüntüle 1375355 Eki Görüntüle 1375357 Bu arada ben evde hazırlayarak herşeyi yaptım diş buğdayını Hatıra olsun diye 200 lira falan harcadım toplam herşeyi kendim yaptım eminönü malzeme alımı için çok ideal uygunEki Görüntüle 1375350 Eki Görüntüle 1375351 Eki Görüntüle 1375350 Eki Görüntüle 1375351 Eki Görüntüle 1375355 Eki Görüntüle 1375357
Canım acaba gece ve gündüzü birbirine mi karıştırıyor. Bazen bebeklerde olabiliyormuş. Gündüz daha çok ses ve daha az uyutturmaya çalışsan gecede karanlık ve sessizlik. Mutlaka denemişsindir ama bende paylaşayım istedim. Benim bebeğimin sorunu gece sık uyunması maalesef. Çalışan annelik ve uykusuzluk bir kader mi yahubenim kızımda bazen gece çığlık atıyo öpüyorum sarılıyorum sakinleşiyor belki diş diyorum ama bu ay kontrolünde soracağım doktora
.
Canim bizimkide aglayarak uyaniyordu bende besik yatagimin yaninda olmadina ragmrn gunduz giydigim badyi yanina birakiyorum yine uyaniyo ama en azindan aglamadan
Canım çocuğu yatırdıktan sonra abdest alıp 3 kere nas 3 kere felak ve 3 kere ayetelkürsi oku başında.ben okuyorum çok nadir ağlayarak uyanıyo ve çığlıkla uyanmıyo çok şükür.nazarada iyi gelir.uyku problemini henüz kimse çözemedi:))
Ben bugun oğluma lahana dolmasından verdım etlerınden kendi yemeğimizden baya sevınce bıraz kaçtı tabıı artık çok kasmıcam verıcem ev yemeklerınden ne dersınız?
Ankara12 canim tsh larim iyi amainsulin direncim yüksek piko var bende her tedavidrn sonra üzerime yapisan kilolar bidr üstünedoğum eklendi ve sonuc sisko bir anneama buna şükür siskoda olsam rabbim anne olmayi nasip etti kilo vermem cok uzun zaman alacak sanirim
Kizlad buarada gunaydin.. bn dogumgnu icin hazirliklari kendim yapmak istiyorum guzel anisi olur hem. Ama renkli plastik tabak catal nerden hangi marketten bulurum bilemdim. Goreniniz varmi
Bir de ben çoğunlukla cep telefonumla konusurken kızım yanımda oluyor. Başka bir odada konuşamıyorum yalniz kalınca ağlıyor. Yanlış mı yapıyorum siz Nasıl yapıyorsunuz
Eki Görüntüle 1375350 Eki Görüntüle 1375351 Eki Görüntüle 1375355 Eki Görüntüle 1375357 Bu arada ben evde hazırlayarak herşeyi yaptım diş buğdayını Hatıra olsun diye 200 lira falan harcadım toplam herşeyi kendim yaptım eminönü malzeme alımı için çok ideal uygunEki Görüntüle 1375350 Eki Görüntüle 1375351 Eki Görüntüle 1375350 Eki Görüntüle 1375351 Eki Görüntüle 1375355 Eki Görüntüle 1375357
kızlar bende okuyorum kızıma ayetelkürsiyi filan ama benim kız yanımdan ayrılınca direk uyanıp ağlıyo hele beşiğe koyunca basıyo çığlığı mutube arkadaşımızın söylediğini bi uygulıycam çünkü beşikten alıp yanıma yatırınca susuyo direk ayy napıcaz biz böyle çalışınca hayat daha zor oluyo evde olsam inan hiç problem etmiycem
@minnakkartal nerde oturuyosun sen
Teşekkürler hosbuldumHosgeldin canim
Cok guzel olmus canim yaa benim dedigimde boyle bisey cok abartmaya gerek yok sadece sonra keske yapsaydim dememek icin biz sakaryadayiz ama mayista Eminönü ne gideriz dedik esimle hem gezmiş oluruz cook zaman oldu istanbula gitmeyeliEki Görüntüle 1375350 Eki Görüntüle 1375351 Eki Görüntüle 1375355 Eki Görüntüle 1375357 Bu arada ben evde hazırlayarak herşeyi yaptım diş buğdayını Hatıra olsun diye 200 lira falan harcadım toplam herşeyi kendim yaptım eminönü malzeme alımı için çok ideal uygunEki Görüntüle 1375350 Eki Görüntüle 1375351 Eki Görüntüle 1375350 Eki Görüntüle 1375351 Eki Görüntüle 1375355 Eki Görüntüle 1375357
Benim canım yeni katıldım araniza oda kızımın instgrmi esimden izin cikti gibi kendime yakinda açıyorum instgrm daha doğrusu kızım açacak ben beceremiyorum bu isleri sınavı var calisiyo şimdi zaman i kalirsa bugün bende instagramlanicamBiz yine sabahlar olmasın modunda saat başı uyandık, iki gündür oğlumla beraber saat 10 da yatıyorum en azından saat 10-01 arasındaki üç saatlik uykuyu kesintisiz alayım diye , yoksa saat birde yatağa girsen o saatten sonrası 45dk-1saat arayla uyanma
Bizim diş miş de yok, diş buğdayına benim de hevesim vardı, meslek seçtirecektim oğluma diş buğdayı partisinde ama bu gidişle ünv. Tercihinde görecem mesleğini, ön dişlerde o zamana kadar çıkar inşallah
Haa bu arada feride Kartal kim? Kızlar siz ekliyorsunuz diye ben de kabul ediyom herkesi sonra da kimdi bu diyırum
Pasta malzemeleri icin cosan pastacilik var onlara bak instagramda da var hesapları fiaytlari uygun geliyo bana bi de çok çeşit varNe güzel, etleri nasıl yiyor, ben blendardan geçirdim ama doğru mu yaptım bilmiyorum. Biz hala yeni tatlar aşamasındayız ama herşeyi yemesini ve kendi kendine yemesini çok istiyorum.
Canım ben 12 yaşında beri guatr hastasıyım. Doğum sonrası her ay kan verdim. Aynı ilaç dozuyla 4. aya kadar değerim normalken 5. ayda üst sınırı geçmişti, neyseki takip ediyorum. Hormonlara bağlı olarak değişiyor, arasıra baktır. İnsülin direnci için gerekirse ilaç kullan , ben bi dönem kullandım ve sağlıklı beslenerek kilo vermiştim. Şuan fazlalıklarım çok ama diyete süt için hala başlamadım.
Carefour larda da var. Oturduğum yerdeki kim markette bile var.
Mecburen yanında konuşuyorum.
Herşey harika görünüyor, 200 değil 300 vereyim ama evden çıkıp almaya gitme şansım bile yokBi internetten araştırayım bakayım, neler var...
Bu arada ne güzel hala 3 saatte bir sağıyorsun. Ben dayanamadım, uyan sağ, yıka kaldır, çöz vs. o nedenle azaldı ama oğluma şimdilik yetiyor.
Benim oğlumda 2.5 aylıkken memeyi reddetti. Memeyi bırak kucağıma bile gelmek istemedi. Ne kadar üzücü olduğunu tahmin ederim. Neyseki evde annem vardı, sakinleştirip uyku moduna getirip kucağıma veriyordu, uykuda emerken memede bırakıyordum, biberon da verdim, neyse emmeyi hala çok sevmese de çok şükür alıştırdık. Ama tekrar tekrar bırakma moduna sık sık girdi. Çok yıpratıcı oldu. Belki o nedenle sağmayı boşladım. Bi de 2. istiyorum yaşım geçmeden. Tüp bebek doktorum 8 ay emzirsen yeter demişti. 9. ay aşısı, 10. ayda da sünnet düşünüyorum, sonra pek önemsemeyeceğim. Ek gıda da yol katederiz.
özelde çalışanlarmı alıyo sadece bu parayı kızlarEşim doğum raporunu muhasebeci ye verdi 2 bin lira alacağımız cikiyormus canım henüz almadım yatmadi heralde eşim ilgileniyor Allah razi olsun senden canım bizim hiç haberimiz yoktu bu paradan
anaam bizim gibiler çokmuş desene dün akşam iddalaştık kocamla bu konuda beni daha çok sevcek yok baba diycek diyince geçtik koltuğa koyduk çocuğu karşıya yürüteçe o ordan bağırıyo bana gel diye ben diğer taraftan çocuğu manyak ettik tuhaf tuhaf bakıp güldü sadece bizeEşim de bu akşam almış kucağına babababababababa dedirtmeye çalışıyordu, sonra ben girdim odaya ve oğlum bana baktı ennneeee diye bağırdı :)
off ne çıkmaz bi dişmiş ya benimki 7 buçuk aylık oldu hala diş miş yokkkBende okuyorum seviyorum sarılıyorum hatta ilk ağlamadan sonra yanımda bile yatırıyorum ama bir sonrakinde yine çığlıkla uyanabiliyor. Ben hepsini dişe bağladım. Çünkü başka bir sıkıntısı yok gibi. Yine de kontrolünde doktoruna danışacağım bakalım.
özelde çalışanlarmı alıyo sadece bu parayı kızlar
anaam bizim gibiler çokmuş desene dün akşam iddalaştık kocamla bu konuda beni daha çok sevcek yok baba diycek diyince geçtik koltuğa koyduk çocuğu karşıya yürüteçe o ordan bağırıyo bana gel diye ben diğer taraftan çocuğu manyak ettik tuhaf tuhaf bakıp güldü sadece bize
off ne çıkmaz bi dişmiş ya benimki 7 buçuk aylık oldu hala diş miş yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?