2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Desteğin için çok teşekkürler. Maşallah sütlerine :) Ben işe girdikten sonra sağmaya başladım üç saati geçirmiyorum ilk ay biraz daha çok sağıyordum ama şuan sakdığım miktar azalmasına rağmen yeterli galiba çünkü kızımda ben yokken ancak o kadar süt içiyormuş. Ben ayrı kaplarda biriktiyorum eve gidince saklama poşetine alıp derin donrucuya atıyorum. Bebeğinede maşallah benimki biraz ufak ama benim bunu miktardan çok sütün içeriğine bağlamıştım acaba yanlış mı düşünüyorum

Bir de ben çoğunlukla cep telefonumla konusurken kızım yanımda oluyor. Başka bir odada konuşamıyorum yalniz kalınca ağlıyor. Yanlış mı yapıyorum siz Nasıl yapıyorsunuz

Benimde cep telefonu hep yanımda oluyor. Konuşuyorum mailleşiyorum. Hatta uyuturken falan salladığım için nette geziniyorum ama bilemiyorum tabi ne kadar doğru yaptığım

Benimki biraz kalabalık olacak birine söyleyip diğerine söylemesem olmıcak gibi herkesde soruyor yapıcakmısın hazırlıklar nasıl falan diye o yüzden sadece doğum günü yapıcam büyük ihtimal.

Bu arada ben evde hazırlayarak herşeyi yaptım diş buğdayını Hatıra olsun diye 200 lira falan harcadım toplam herşeyi kendim yaptım eminönü malzeme alımı için çok ideal uygun

Canım süpersin ellerine sağlık ne kadar güzel yapmışsın hemde 200 liraya harika olmuş

2.5 yasinda oglum var. onda 6 aydan sonra tam gaz ek gidaya baslamistim. Doktor tavsiyesi. Gidalarla doydugu icin 3 ay icinde emmeyi birakti. Zorladiysam da olmadi ben de pes ettim. Ayrica cok siddetli alerji gelistirdi. Gerci baba tarafinda alerji oykusuvar ancak ben ek gidalara cok hizli girdigim icin oldugunu dusunuyorum. 6-8 ayini yaz zamanina

ay çok hoş ya maşallah keşke bende yapabilsem ama benimkinin daha dişi bile çıkmadııı bu gidişle doğum gününde çıkcak heraldeeee

Canim bizimkide aglayarak uyaniyordu bende besik yatagimin yaninda olmadina ragmrn gunduz giydigim badyi yanina birakiyorum yine uyaniyo ama en azindan aglamadan

kızlar bende okuyorum kızıma ayetelkürsiyi filan ama benim kız yanımdan ayrılınca direk uyanıp ağlıyo hele beşiğe koyunca basıyo çığlığı mutube arkadaşımızın söylediğini bi uygulıycam çünkü beşikten alıp yanıma yatırınca susuyo direk ayy napıcaz biz böyle çalışınca hayat daha zor oluyo evde olsam inan hiç problem etmiycem

Ben bugun oğluma lahana dolmasından verdım etlerınden kendi yemeğimizden baya sevınce bıraz kaçtı tabıı artık çok kasmıcam verıcem ev yemeklerınden ne dersınız?

Ne güzel, etleri nasıl yiyor, ben blendardan geçirdim ama doğru mu yaptım bilmiyorum. Biz hala yeni tatlar aşamasındayız ama herşeyi yemesini ve kendi kendine yemesini çok istiyorum.

Canım ben 12 yaşında beri guatr hastasıyım. Doğum sonrası her ay kan verdim. Aynı ilaç dozuyla 4. aya kadar değerim normalken 5. ayda üst sınırı geçmişti, neyseki takip ediyorum. Hormonlara bağlı olarak değişiyor, arasıra baktır. İnsülin direnci için gerekirse ilaç kullan , ben bi dönem kullandım ve sağlıklı beslenerek kilo vermiştim. Şuan fazlalıklarım çok ama diyete süt için hala başlamadım.

Kizlad buarada gunaydin.. bn dogumgnu icin hazirliklari kendim yapmak istiyorum guzel anisi olur hem. Ama renkli plastik tabak catal nerden hangi marketten bulurum bilemdim. Goreniniz varmi

Carefour larda da var. Oturduğum yerdeki kim markette bile var.

Bir de ben çoğunlukla cep telefonumla konusurken kızım yanımda oluyor. Başka bir odada konuşamıyorum yalniz kalınca ağlıyor. Yanlış mı yapıyorum siz Nasıl yapıyorsunuz

Mecburen yanında konuşuyorum.

Herşey harika görünüyor, 200 değil 300 vereyim ama evden çıkıp almaya gitme şansım bile yok Bi internetten araştırayım bakayım, neler var...
Bu arada ne güzel hala 3 saatte bir sağıyorsun. Ben dayanamadım, uyan sağ, yıka kaldır, çöz vs. o nedenle azaldı ama oğluma şimdilik yetiyor.
Benim oğlumda 2.5 aylıkken memeyi reddetti. Memeyi bırak kucağıma bile gelmek istemedi. Ne kadar üzücü olduğunu tahmin ederim. Neyseki evde annem vardı, sakinleştirip uyku moduna getirip kucağıma veriyordu, uykuda emerken memede bırakıyordum, biberon da verdim, neyse emmeyi hala çok sevmese de çok şükür alıştırdık. Ama tekrar tekrar bırakma moduna sık sık girdi. Çok yıpratıcı oldu. Belki o nedenle sağmayı boşladım. Bi de 2. istiyorum yaşım geçmeden. Tüp bebek doktorum 8 ay emzirsen yeter demişti. 9. ay aşısı, 10. ayda da sünnet düşünüyorum, sonra pek önemsemeyeceğim. Ek gıda da yol katederiz.

Bende okuyorum seviyorum sarılıyorum hatta ilk ağlamadan sonra yanımda bile yatırıyorum ama bir sonrakinde yine çığlıkla uyanabiliyor. Ben hepsini dişe bağladım. Çünkü başka bir sıkıntısı yok gibi. Yine de kontrolünde doktoruna danışacağım bakalım.

Arkadaşlar bu uyku düzensizlikleri dişten olabilir. Bu dönem herkeste aynı sıkıntı var okuduğum kadarıyla. Çok şüphelendim, eşim annem bişey yok dese de damağın içinde diş beyazlığı görüyordum. Hatta 15 gün önceki kontrolde doktor bile bişey demedi ama 15 gün sonra diş patladı. İnşallah hepimiz bu süreci sıkıntısız bi şekilde atlatırız.

Cok guzel olmus canim yaa benim dedigimde boyle bisey cok abartmaya gerek yok sadece sonra keske yapsaydim dememek icin biz sakaryadayiz ama mayista Eminönü ne gideriz dedik esimle hem gezmiş oluruz cook zaman oldu istanbula gitmeyeli

Pasta kurabiye bi ara cok heves etmistim ben hamile bile degildim kaliplarim filan var hatta kalpler cicekler filan dişle ilgili olanları burdan alcam ya da cosan pasta var ordan inernetten de alabilirim daha once almıştım bakalim su disler bi gelsinde dogumgunune 1 ay kala bile olsa yapcam yaa banane banane

Benim canım yeni katıldım araniza oda kızımın instgrmi esimden izin cikti gibi kendime yakinda açıyorum instgrm daha doğrusu kızım açacak ben beceremiyorum bu isleri sınavı var calisiyo şimdi zaman i kalirsa bugün bende instagramlanicam

Pasta malzemeleri icin cosan pastacilik var onlara bak instagramda da var hesapları fiaytlari uygun geliyo bana bi de çok çeşit var

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]2.5 yasinda oglum var. onda 6 aydan sonra tam gaz ek gidaya baslamistim. Doktor tavsiyesi. Gidalarla doydugu icin 3 ay icinde emmeyi birakti. Zorladiysam da olmadi ben de pes ettim. Ayrica cok siddetli alerji gelistirdi. Gerci baba tarafinda alerji oykusuvar ancak ben ek gidalara cok hizli girdigim icin oldugunu dusunuyorum. 6-8 ayi yaz zamanina gelmesine ragmen devamli balgamli kusuyordu. Ben gece terliyor usutuyor zannediyordum. Kan testi yapildi total ige 200 cikti . Normali 15 !! Bu yuzden 2 yasina kadar dogru durust birsey yiyemedi. Ancak simdi duzeldi ve herseyi yiyor.
Mamayi cok verdigimin farkindayim azalticam biraz biraz ama ek gidalari yavastan gidicem. Zaten tadimlik dedigim bir porsiyon meyve 3-4 corba kasigi sebze. Aksam da tahilli muhallebi. Her sebzeyi tatti ve red ettigi yok simdilik. Bence onemli olan yemek yeme aliskanligi ve yemek saati bilinci olusturmak. Dedigim gibi sut icme aliskanliginin gitmesinden korkuyorum. Abisinde cok cektim. Doktoru gunde 4 biberon aldigi kadar sut diyor. Gerisi ek gida. Zorlama yok. Ne kadar yemek isterse. Zaten kendi yumrugu kadar olan midesi icin cok bile yedikleri. 6 aylik kilosu 9 kg , boyu 72cm. Tombiliko ![/COLOR]

Eşim doğum raporunu muhasebeci ye verdi 2 bin lira alacağımız cikiyormus canım henüz almadım yatmadi heralde eşim ilgileniyor Allah razi olsun senden canım bizim hiç haberimiz yoktu bu paradan
özelde çalışanlarmı alıyo sadece bu parayı kızlar

Eşim de bu akşam almış kucağına babababababababa dedirtmeye çalışıyordu, sonra ben girdim odaya ve oğlum bana baktı ennneeee diye bağırdı :)
anaam bizim gibiler çokmuş desene dün akşam iddalaştık kocamla bu konuda beni daha çok sevcek yok baba diycek diyince geçtik koltuğa koyduk çocuğu karşıya yürüteçe o ordan bağırıyo bana gel diye ben diğer taraftan çocuğu manyak ettik tuhaf tuhaf bakıp güldü sadece bize

off ne çıkmaz bi dişmiş ya benimki 7 buçuk aylık oldu hala diş miş yokkk

Ayyy butun sayfalarinokuyana kadar gozumun nuru akti. Benim uyku problemi olmayan kizim 10 gundur yatagin icinde deli gibi donmeye calisiyor ve uyaniyor ama herkeste ayni problem demekki donemsel birsey birazcik rahatladim. Makarnalutfen mi neyse ordan bebe tarhanasi aldim benimkine pisirdim bir kasik aldi ve kusma hareketiyle bir dahabkesinlikle agzini acmadi ki kendisi corbaya bayilir. Onu da eledik. Sebze corbasini yiyor ama kg kesinlikle almiyor bugun dr a gidicez hundan da bisey cikmazsa genetik yapisi diycekmisiz. Bakalim bisy cikmasin da ciroz bacakli olsun. Boyu uzuyor ama kg ayni enteresan. Dis muhabbeti donmus. Alt disler ust disler yok cene dislerine kdr cikan bebeklerimiz varmis masallah diyorum. Benim kizin dislerini kim caldiysa getirsiiinnn hic cikarmaya niyeti yok :)

özelde çalışanlarmı alıyo sadece bu parayı kızlar

Bagkurluyuz biz canim

Aaay benimki nolur babasina yapissin biraz dun aksam mutfagi zor topladim illa yapisik olcaz babasiyla oynarken filan beni gördümu basliyo miyiklamaya bana gelmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…