2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Emelerbaykosar canim eklestik :))

İyı gcler herkese bebeklerın yanında internete gırıyomusunuz çok tehlikeli diye duydum onlar uyurken oda da int heryerde açık ne yapmak lazım ki?

Wifi var evde iyi bisey degil ama napalim oluyo artik internette olmasa evd ekafayi yeriz heralde

Ben bugun oğluma lahana dolmasından verdım etlerınden kendi yemeğimizden baya sevınce bıraz kaçtı tabıı artık çok kasmıcam verıcem ev yemeklerınden ne dersınız?

Ayri yemek de yapiyorum corba olarak bizim yediklerimizden de veriyirum bende bisey olmaz ya annem diyoki ben 3 ay emmisim sonra disardan vermeye baslamis boyle mamalar mi vardi ki diye muhallebi yaparmis o da kabiz yapiyo diye su sut karistirirdim dedi sut de inek sütü, yanlis anlasilmasin inek sutu verilir demiyorum ama bizlere verilmis iste cok şükür bi hastalığımiz yok

Onun icin inek sutu ve bal haric diger gidalardan abartmadan tattiriyorum

Bugün de topigi ben açayım gunaydinlarr sanki cok uyunusiz gibi) simdide is zamani

Gunaydin canim

Bu bebekler disten mi coştu boyle yaa gozlerini acmadan ağlıyo betül dun gece naptik uyuduk mu uyandik mi mama mi verdim emzirdim mi hiç bisey hatirlamiyorum yat kalk yat kalk sersem oldum

Bende baktim haftasonu hava guzel avm ye yemege filan cikiyoruz disari ama carsiya gitmeyeli uzuuun zaman oldu cumartesi betulu teyzeye bırakıp ipimizi koparacaz insallah eşimle orda iki tane abisi var kizimin deli oluyo onlara
En guzeli bende haftasonu kayseri merkeze gitcem umutun kontrolu var gitmuskende az gezeyim demi

aynen gozleri kapali cok degisik agliyo dudagini buke buke. Bizedoktor bir ay once disleri 15gune cikar ckk yaklasmis dedi bir ayi gecti onlarmi zorluyo anlamadimki.

Kizlad buarada gunaydin.. bn dogumgnu icin hazirliklari kendim yapmak istiyorum guzel anisi olur hem. Ama renkli plastik tabak catal nerden hangi marketten bulurum bilemdim. Goreniniz varmi

İyı gcler herkese bebeklerın yanında internete gırıyomusunuz çok tehlikeli diye duydum onlar uyurken oda da int heryerde açık ne yapmak lazım ki?

Bizim açık oluyor eşimin işi gereği ayrıca bende hep ineternetten bişeyler araştırdığım için kullanıyorum. Wifi zaten heryerde artık. Ne bilim sanki bu durumdan korumak çok zor gibi geliyor bana

evet süre çok uzun ama onun daha iyi koşullarda büyümesi için deyip katlanıyorum Bi de dikkat ettim bende üçümüz birlikte fotoğrafıda çok az. Doğum günü için birşeyle düşünürken belki bir slayt hazırlayabilirim. O yüzden ben en iyisi üçlü foto çekmeyede başliyim :)

hani kirki ciksin dediler yok 3aydan sonra duzelcek hadi 6 ayi devir hic biseyin duzeldigi yok :) sen daha iyi bilirsin hala gazla ugrasiyosun bi de benim koca kalkmis gecen 2. Diyo dur bakalim orda dedim sasirmis bu adamlar

Benim eşim de 2. diyo şimdiden ama benim gözümde yok uykusuzluk beni perişan etti ikinciye bu kadar bile enerjim olmayabilir diye korkuyorum

Ben bugun oğluma lahana dolmasından verdım etlerınden kendi yemeğimizden baya sevınce bıraz kaçtı tabıı artık çok kasmıcam verıcem ev yemeklerınden ne dersınız?

Ya doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama bende çok hevesleniyorum ama bizim kız daha ek gıdaya bile alışmadı doğru dürüst

Benm 5 kilom var

Ben koymstm canm fotoyu:) agrisa öyle yatmaz herhalde:) halinden memnun
[/QUOTE]

Benim en büyük sorunum göbek

Kıyamam kuzuya bu dişler niye bu kadar üzüyor bebişlerimizi ya

Bizde yarım saatte bir uyananlardaniz Günaydın

ben bir saate bile dayanamıyorum yarım saat çok daha zordur.

Birde cümleten herkese günaydın haftasonu yaklaşıyor lalalalalala

Kizlad buarada gunaydin.. bn dogumgnu icin hazirliklari kendim yapmak istiyorum guzel anisi olur hem. Ama renkli plastik tabak catal nerden hangi marketten bulurum bilemdim. Goreniniz varmi
Hangi ildeydin canim migros kipa tansas onlarda oluyo
bulundugun ilde ambalajcialr varsa onlarda da oluyo
ya da internette kullan at market var ordan da alabilirsin
mayista istanbula gidip bakcam bende kafayi yedim dogumgunuyle :) bi de dis geleydi dis bugdayi yapacam da hala yok

Bugün hava güzeldi bende ise yürüyerek gidiyorum

Ne güzel yakında bir yerde işyerin sanırım :)

Bende kendim yapacağım. Alışveriş için eminönüne gitmeyei düşünüyorum. Doğumda da ordan yapmıştım. Hem çeşit çok hemde uygun fiyatlar..

Diş buğdayı bende düşünüyordum ama sanırım o kadar enerjim yok birde doğum günüde yakınlaştı dişte hala yok iki kere hazırlık çok masraflı olmasın istiyorum :)

Arkadaşlar merhaba sizi okuyarak takip ediyorum bebeğim 6.5 aylık sağımla ilgili yazınızı görünce yazmak istedim çünkü artık uzmanım bebeğim 2.5 aydan beri sağarak anne sütü alıyor emmeyi Bıraktı yani dört aydır sağıyorum ben de çok korkmuştum azalır biter diye, ama kesinlikle öyle değil aksine benim Arttı sütüm, içeceğinin iki katını sağdım hergün ve hatta azaltmak için uğraşıyorum maşallah bebişime tosuncuk hiç merak etmeyin azalmaz sadece üç saati geçirmeden sağın ben dışarda iki saatten fazla tutmuyorum dolapta gün içinde biriktirip aynı soğuklukta birleştirip Buzluğa atabilirsiniz merak ettiğiniz şey olursa seve seve cevaplarım

aynen gozleri kapali cok degisik agliyo dudagini buke buke. Bizedoktor bir ay once disleri 15gune cikar ckk yaklasmis dedi bir ayi gecti onlarmi zorluyo anlamadimki.

Isin tuhaf tarafi 6. Ay kontrolunde daha dis yok dedi doktor ee bizimkine noluyo o zaman sizinkilere mi özeniyo

Ben dogumgunu de yapsam dis bugdayida yapsam az kişiyle esimin anne babasi ablamlar belki bi iki arkadas o yuzden cok masrafli olmaz heralde bi de cok çoşmam pastayi kurabiyeyi kendim yapcam seker hamuruyla disarda pasta yaptirma fiyatina parti yaparim

Nerelerdesin canim yaa hic yazmiyosun masallah bebegine benim sutum iyice azaldi sagmaya calistim bi ara ama manuel pompam onunlada ugrasmak zor geldi simdi gece emiyo gunduz ek gidaya dalmış durumdayiz

Biz yine sabahlar olmasın modunda saat başı uyandık, iki gündür oğlumla beraber saat 10 da yatıyorum en azından saat 10-01 arasındaki üç saatlik uykuyu kesintisiz alayım diye , yoksa saat birde yatağa girsen o saatten sonrası 45dk-1saat arayla uyanma
Bizim diş miş de yok, diş buğdayına benim de hevesim vardı, meslek seçtirecektim oğluma diş buğdayı partisinde ama bu gidişle ünv. Tercihinde görecem mesleğini, ön dişlerde o zamana kadar çıkar inşallah
Haa bu arada feride Kartal kim? Kızlar siz ekliyorsunuz diye ben de kabul ediyom herkesi sonra da kimdi bu diyırum

Bende öyle simdi kizim oynuyo yanimda bende telefondan giriyorum foruma
Bende ayni sekilde giriyorum canim duan ayagimda salliyorum bende burdayim ama internetin telefonun olmadigi yer yok ne kadar sakinsakta ilaclari veriyoruz gidalarinda birinde olmasa digerinde illaki katki maddesi veriyoruz radyasyon her yerde baz istasyonlari var disari hava almaya ciksak yine radyasyon aliyoruz kaçış yok maalasef

Canım valla ömrüm süt sağmayla geçti aylardır hiç vaktim olmuyor, ilk emmeyince çok üzüldüm Ağladım sonra başladım sağmaya şimdi artık biz de ek gıdaya alışmaya çalışıyoruz işte dişimiz çıktı onun hıysuzluğu falan manuel pompaya olmaz çok pompa denedim en Güzeli avent elektrikli profesyonel bile kiraladım bir ay ama en iyisi avent artık ben de azaltmaya çalışıyorum sağma aralıklarını büyümüştür bebişin nerden nereye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…