2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım ben çorbalarına azıcık kimyon katıyorum gaz için doktor verebilirsin demişti. Bir de boy uzaması gelişim önemli bir parçasıymış yani en azından beni avutmuyorsa doktorumun söylediği bu o yüzden bol bol emzir yinede dedi bana. şehriyede ben tel veriyorum sindirimde yutmada sorun olmuyor.
Katılıyorum tel daha rahat yutar ve hazmeder.kimyon aktardan işlenmemiş aldık azcık azcık rendeliyorum yediklerine.haftaya gaz için ultrasonu var ama gitmicem iyi baya.teşekkür ederim.ben kaçar annemler gelicek evi ... götürüyo

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Maşallah cann ım.kontrolden geldik tam 7 aylığız bugün.8.150 gr 74 cmiz.boydan gelişiyo galiba.2 ayda 150 gr:KK43:(

Benim pasa 4 Mayis teyzesi ...
En son 13 ocakta 77,5 cm boyuydu 10.875. Gr kilosuydu :nazar::nazar::nazar:
Doktorumuz cok begendi :KK9:

Ohh masallah bemim oglan 7,5kilo 65cm idi bakalim kac oldu haftasonu konteolumuz var

Benim kizimda 9 kilo boyuda73cm canım 2 haziran da doğdu

Tüm kuzucuklara kocaman maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: bakalım inşallah bu kontrolde benim kızda az bişide olsa kilo almış olsun

Bacilarim siz corbalari oyle sivi mi veriyorsunuz ?
Ben su ana denk hep pure olarak verdim...
Allah (cc) ne verdiyse atiyorum icine brokoli kereviz yesil mercimek bezelye kirmizi et ve havuc....
Tabi zaman zaman bunlardan birini fazla koyuyorum ki o lezzeti daha net alsin diye...
Sivi olarak tarhana icireim dedim yuzu kizardi hep alerji oldu...

Senin bebişine de maşallah canım en azından şuanki kilosu iyi inşallah bu kontrolünde atağa geçmiştir. bizim kontrol haftaya cumartesi ama benim bizim kızdan pek umudum yok ek gıdayla da savaş halindeyiz çünkü :KK43:

bu arada ben alışveriş yapmadım hiç ama düşünüyodum mağazalarda görmediğim değişik güzel ürünler var diye. Uyarın için çok teşekkürler dikkatli olmak gerek
Aslında kilo ve boyun şuanki durumuna göre değil doğum kilosu ve boyuna göre hesaplamak lazım persentil hesabı ile eğrideki durumuna bakmak lazım, bizim grafik giderek düşüyor o yüzden benim moralsizliğim :(
Kıyafetleri sakın alma derim, ben de hayvanlı kuyruklu çok şirin tulumlar görmüştüm alibabada ama denetimsiz Çin malları diye almadım zaten 5-10 dolara satılıyor , geçen aynı ürünü instagram da tasarım diye satarlarkrn gördüm aynı ürünler fiyatı da 149 tl. O yüzden beğendiğiniz ürünleri Google görselde aratın, içiniz rahat ettikten sonra alın

Kızlar bişe sormak için girdim çok işim var.şu ek gıdaya daha çok sarılmak itiyom bebişim zayıf kaldı.şehriye çorbası yaptım ama şehriyeleri hazmedebilirmi.siz nasıl veriyonuz.gaz sıkıntımız var korkuyorum yedirmeye oyüzden emziriyodum ama çok üzüldüm 2 ayda 150 gr almasına.boy şahane de
Acele yazın arkidişler:))
Canim gec olmus ama ben verdim biside olmadi tel sehriyeydi ama

Allah (cc) ne verdiyse atiyorum icine brokoli kereviz yesil mercimek bezelye kirmizi et ve havuc....
Tabi zaman zaman bunlardan birini fazla koyuyorum ki o lezzeti daha net alsin diye...

benim kızım ek gıdaya çok direniyor püre verirsem hiç yemiyor bende o yüzden biraz daha çorba gibi yapıyorum :( çeşidimiz de şuan sınırlı bu ay başladık ek gıdaya artık bu kontrolden sonra durumuna göre yeni gıdalar eklemeyi düşünüyorum bende.

Bazen sivi oluyo bazen pire kivaminda malzemeye göre sivi olursa icine tuzsuz tam bugday ekmeği koyuyorum

Aslında kilo ve boyun şuanki durumuna göre değil doğum kilosu ve boyuna göre hesaplamak lazım persentil hesabı ile eğrideki durumuna bakmak lazım, bizim grafik giderek düşüyor o yüzden benim moralsizliğim :KK43:
Kıyafetleri sakın alma derim, ben de hayvanlı kuyruklu çok şirin tulumlar görmüştüm alibabada ama denetimsiz Çin malları diye almadım zaten 5-10 dolara satılıyor , geçen aynı ürünü instagram da tasarım diye satarlarkrn gördüm aynı ürünler fiyatı da 149 tl. O yüzden beğendiğiniz ürünleri Google görselde aratın, içiniz rahat ettikten sonra alın

Benimde aynı şekilde boy eğrisinde sorun yok ama kilo ilk başlarda çok iyiyken şimdi aynı ayda olan yaşıtlarının altına düştü o yüzden tüm sıkıntım :(
ya bunu söylediğin çok iyi oldu bundan sonra çok çok emin olmadan kesinlikle alışveriş yapmam

Saol cann ımm.çok zor yedirmek tahmin edersin.zorlamıyım dedim kilo almamış.sularından yedireyim en iyisi
Ben şehriyeye geçmedim ama blendırı da bıraktım çatalla eziyorum. Ayrıca zorluyorum ben valla azad beyin keyfine kalsa sabah akşam memede boş boş cuk cuk keyif yapsın. Şurupları sayesinde kusmuyor da artık, fırsat elime geçmişken zorlayıp tıkıyorum ağzına, tabi ağlatmamak kaydıyla

benim kızım ek gıdaya çok direniyor püre verirsem hiç yemiyor bende o yüzden biraz daha çorba gibi yapıyorum :KK43: çeşidimiz de şuan sınırlı bu ay başladık ek gıdaya artık bu kontrolden sonra durumuna göre yeni gıdalar eklemeyi düşünüyorum bende.
Canim biz ek gidaya erken basladik baya baya yol aldik ek gida da yedirme yontemleri gelistirdim haliyle eline ekmek havuc biskuvi neyi agzina götürüp yemeyi seviyosa ondan ver onu agzina goturuken arada çorba yogurt muhallebi artik ne veriyosan arada ondan ver veya aralarda su ver oyle daha kolay yiyo benim kizim tabi oyunla sarkilarla karışık

Ben de sıvı vermiyorum püre veriyorum tarhanayı bile muhallebi kıvamında yapıyorum minnacık midesi çorba suyuyla değil sebzelerle dolsun diyr

Canim biz ek gidaya erken basladik baya baya yol aldik ek gida da yedirme yontemleri gelistirdim haliyle eline ekmek havuc biskuvi neyi agzina götürüp yemeyi seviyosa ondan ver onu agzina goturuken arada çorba yogurt muhallebi artik ne veriyosan arada ondan ver veya aralarda su ver oyle daha kolay yiyo benim kizim tabi oyunla sarkilarla karışık
Şimdi aynı yöntemle bi kase püre yedirdim :) tabi eline oyuncaklarını verdim bizimki sadece oyuncaklarına ağzını açtığı için :)

benim kızım ek gıdaya çok direniyor püre verirsem hiç yemiyor bende o yüzden biraz daha çorba gibi yapıyorum :KK43: çeşidimiz de şuan sınırlı bu ay başladık ek gıdaya artık bu kontrolden sonra durumuna göre yeni gıdalar eklemeyi düşünüyorum bende.
Yavas yavas alisir annesi uzulme sen...
Daha kucuk senin bebis 3 er gun arayla verilecek sebzelerden yap birseyler ...
Bu arada ben bir kasik yemek veriyorsam bir kasikta su iciriyorum o sekilde yiyor..
Yoksa cekecegim vardi :-)

Bazen sivi oluyo bazen pire kivaminda malzemeye göre sivi olursa icine tuzsuz tam bugday ekmeği koyuyorum
Tuzsuz tam bugday ekmegi onerebilecegin bir marka var mi canim..
Yoksa firindan mi aliyorsun...
Pureleri asalim bizde artik ekmegin tadini bilmiyor benimki :-)

Sizin yine boyunuz uzuyor biz iki aydir ne kilo aldik nede boyu uzadi bakalim simdi uzamadiysa bakicaz dedi doktor amcamiz insallah uzamistir kiloyu gectim artik

Sizin yine boyunuz uzuyor biz iki aydir ne kilo aldik nede boyu uzadi bakalim simdi uzamadiysa bakicaz dedi doktor amcamiz insallah uzamistir kiloyu gectim artik
Bacim gecen ay benim pasanin boyuda yerinde saymisti 72 cm di ...
Doktorumuz bazen boyle duraksama zamanlari olur endiselenme demisti...
Dedigi gibide oldu bu birbucuk ayda masallah 5.5 cm artma olmus ...
Birden uzar sen hic canini sikma canim..♥

Back
X