2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok hastayım hiçbir şey yiyemiyorum insanların bencilliklerinden bıktım artık en yakinlarimin bile destek değil köstek olmasından çok sıkıldım şu an oturup ağlamak istiyorum sadece
canım geçmiş olsun,ben aileme karşı kırgınlıklarımı direkt söylüyorum da diğerlerine karşı hep güçlü görünmeyi tercih ediyorum üzüldüğüme sevindiklerini tecrübe ettiğim için,seni üzen kendi ailesense sitem etmek ,benimle ilgilenmiyorsunuz diye rahatsızlığını dile getirmek bazen çözüyor sorunları

Uh masallah 2 saatte bir bi de benimki sabaha kadar anca 120 cc iciyodur, ac mi kaliyo acaba yaa

A
Çok hastayım hiçbir şey yiyemiyorum insanların bencilliklerinden bıktım artık en yakinlarimin bile destek değil köstek olmasından çok sıkıldım şu an oturup ağlamak istiyorum sadece
Canim benim herzamanki gibi ihtiyacin olunca yaninda kimse olmuyor ne yazikki insanlar bencil bende senin gibi cok uzuluyordum ama heran yanimda olan arkadaslarim dogum yaptiktan sonra aramadi bile birak gelmeyi ozaman ne kadar bencil olduklarini cok iyi anladim uzulmeyide biraktim

Yeni programımız şöyle: kahvaltı (tam buğday ekmeği veya 2-3 adet bimbano marka bebe bisküvisi+1 yumurta sarısı+ 1 tatlı kaşığı lor veya labne). Öğleden önce (meyve hepsini yiyebilir- kivi, narenciye de dahil) . Öğle (sebze püresi pirinç/şehriye/mercimek/bulgur/tarhana ve 1 çorba kaşığı kuzu eti veya tavuk katılarak pişirilecek artık) . Akşam üstü (yoğurt) . Akşam (öğle yemeğindeki etli bakliyatlı sebze püresinin aynısı) . Ayrıca hazır gıda olarak büyümix yoğurt verilebilirmiş. Bir de bebeklerin hem sindirim hem bağışıklık sistemlerinin güçlenmesi ve düzenlenmesi için prebiyotik verdi, biogaia.
Yarın organik sebze meyve tavuk alışverişi, kasaptan yağsız kuzu eti ve kaynatmak için kemik alışverişi, evde tam buğday ekmeği ve labne yapımına başlayacağım :)
Ek gıda hakikaten sabır işiymiş, ama sabrın sonu da güzelmiş. Yemeyeceğini bile bile günde 4-5 kez mutfağa giriyorum ama biliyorum ki bi kaşık bile yese kar bize:)

Aile konusuna hic girmeyim cunku dogum yaptiktan sonra aileler yuzunden defalarca bosanma asamasina geldim insana kendinden baska kimseden kar yok ne varsa insanin kendinde var. Ben gözüm kapali guvenirdim eşime ama o bile bana arkasini dönmüştü hemde dogum yaptiktan bi kac gun sonra oyuzden kimse senin canini sıkacak kadar degerli olmamali canim benim inanki.sen uzuldugunle kaliyosun herkes hayatina devam ediyor @yaz yagmuru

Canim beyza sadece emerken 3 gunde bir kaka yapiyordu bizede doktor biogaia damla verdi 40tl sanirim fiyati ama bizde ise yaramadi suan duzenli zeytin yagi veriyorum hergun yada 2 gunde bire dustu kaka yapmamiz

teşekkür ederim,valla ek gıda sabır işi haklısın,kaç tane bulaşık çıkıyor mutfak savaş alanı oluyor ama üstüne mağlubiyet de gelince sinir basıyor ama yemişse mutlulukla toplanıyor mutfak diğer bir müsabakaya dek :)

Canim beyza sadece emerken 3 gunde bir kaka yapiyordu bizede doktor biogaia damla verdi 40tl sanirim fiyati ama bizde ise yaramadi suan duzenli zeytin yagi veriyorum hergun yada 2 gunde bire dustu kaka yapmamiz
Aslında azadın kaka problemi de ortadan kalktı ferrum u bıraktığımızdan beri. Ama prebiyotiğin zararı yokmuş aksine bağışıklık ve sindirimine faydalı deyince ok dedim ben de. Biz daha önce dengi maflor kullanmıştık.

ben normal cici bebe bisküvisi verdim,evde yapılanı sevmedi çünkü hipp de erimiyor sıvılarda,bahsettiğin markayı bilmiyordum.

Öyle canım bir aydır kendimize bir çeşit yemek yapabiliyorum ancak yanına yoğurt salatayla geçiştiriyorum ama azad beye kaç çeşit yapıyorum gün içinde :)
Ha bu ayı iyi geçirmek lazımmış çünkü 8. Ayda elle kendisi beslenmeye başlamalıymış, köfte makarna vs

Bencede dogruluk payi var bende sakin gecirdin nasallah oglumda sakin bir yapuya sahip her yerde uyuyamazdim aynen umutta oyle yemedigim seyleride sevniyor simdi yediremiyorum

ben normal cici bebe bisküvisi verdim,evde yapılanı sevmedi çünkü hipp de erimiyor sıvılarda,bahsettiğin markayı bilmiyordum.
Bu marka eczanelerde varmış, ben de ilk kez duydum, içinde yumurta akı, şeker ve gluten yokmuş, o yüzden onu önerdi ama ben o kadar kasmayı düşünmüyorum açıkçası oğlum böyle kasıntı şeylere daha fazla reaksiyon gösterdi , golden goat keçi sütü bazlı mama gibi o yüzden evde kendim tam buğday ekmeği ve bisküvi deneyeceğim.

peki kahvaltıdaki bebe bisküvisi - labneyi falan neyle karıştırıyorsunuz ben 40 cc ıhlamur çayıyla yapıyorum 4 bebe bisküvisi ve bi kaşık labne içine ekliyorum yerse mutlu oluyorum buna bile

Bacim ben carsamba aksami aksam 7-8 den sonra uyutmadim amcalariyla oynadi pasam...
Normalde gece 1-2 gibi uyurdu o gece 12.30 da uyudu...
Dun aksamda yine 7 den sontmra uyutmadim ayrica banyo yaptirdim 10.30 gibi 11 de de uyudu...
Bugun oglen uykularini erken uyudu bu iyiye isaret bence
Aksam 10 a cektim mi uykusunu tamamdir

evde denedim bisküvi sert oldu,çok kişi de öyle söyledi yapan annelerden,robottan geçse de çözünmüyor sıvıda,eğer seninki başarılı olursa tarifini ve tüyoları paylaş lütfen

peki kahvaltıdaki bebe bisküvisi - labneyi falan neyle karıştırıyorsunuz ben 40 cc ıhlamur çayıyla yapıyorum 4 bebe bisküvisi ve bi kaşık labne içine ekliyorum yerse mutlu oluyorum buna bile
Evet onu yazmayı unuttum anne sütü veya mama veya ıhlamur

Bizimki zaten 10 da uyuyor ve 1 e kadar 3 saat kesintisiz ama 1 den sonra saat başı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…