- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 41
Canim sanırım canını çok sıkmıslar ama kimse için üzülmeye değmez inan.Çok hastayım hiçbir şey yiyemiyorum insanların bencilliklerinden bıktım artık en yakinlarimin bile destek değil köstek olmasından çok sıkıldım şu an oturup ağlamak istiyorum sadece
canım geçmiş olsun,ben aileme karşı kırgınlıklarımı direkt söylüyorum da diğerlerine karşı hep güçlü görünmeyi tercih ediyorum üzüldüğüme sevindiklerini tecrübe ettiğim için,seni üzen kendi ailesense sitem etmek ,benimle ilgilenmiyorsunuz diye rahatsızlığını dile getirmek bazen çözüyor sorunları
A
Canim benim herzamanki gibi ihtiyacin olunca yaninda kimse olmuyor ne yazikki insanlar bencil bende senin gibi cok uzuluyordum ama heran yanimda olan arkadaslarim dogum yaptiktan sonra aramadi bile birak gelmeyi ozaman ne kadar bencil olduklarini cok iyi anladim uzulmeyide biraktim
sağolun kızlar sırtim agriyordu dün bugün ise buna baş ağrısı halsizlik baş dönmesi eşlik etti hiçbir şey yiyemiyorum annem geldi kardeşimin çocuğuna bakıyor tam kızımı uyutmustum oglumla oynasin diye getirmiş neyse ses gürültü kızım uyandı birseyler hazırladım yemek için yerken eşim aradı ablalari ve annesi gelcekmis birşey demedim annemin yanında tamam dedim ve eşim hasta olduğumu biliyor annem biz gidelim dedi her yer oyuncak dağınık aksama pide yaptırcam gideyim dedi hasta olduğumu biliyor en azından ben kıza bakayım sen evini topla diyebilirdi yigenim bebekken benim oglanlar yigenimi sevmek için gitmek istiyorlardı annem yanlış anlama uyutcam diyordu istemiyordu neyse eşimi aradım ben çok hastayım neden kabul ettin dedim biliyorum Özür dilerim birşey diyemedim dedi gorumcemler gelcek ve büyük ihtimal kvyi bana birakacaklar kv gorumcemle kalıyor ve çocuktan beter gelince hiç durmuyor eşimle kavga ediyoruz hastayım ama dinlenemiyorum ben kimseden birşey beklemiyorum çünkü hiç kimseden fayda yok ama beni rahat biraksinlar başka bir şey istemiyorumAile konusuna hic girmeyim cunku dogum yaptiktan sonra aileler yuzunden defalarca bosanma asamasina geldim insana kendinden baska kimseden kar yok ne varsa insanin kendinde var. Ben gözüm kapali guvenirdim eşime ama o bile bana arkasini dönmüştü hemde dogum yaptiktan bi kac gun sonra oyuzden kimse senin canini sıkacak kadar degerli olmamali canim benim inanki.sen uzuldugunle kaliyosun herkes hayatina devam ediyor @yaz yagmuru
benimki çok içiyor cnm birazUh masallah 2 saatte bir bi de benimki sabaha kadar anca 120 cc iciyodur, ac mi kaliyo acaba yaa
aynen cnm benim de 4 sene üniversitedeki oda arkdaşım aramadı bile..insan kırılıyor gerçekten neyin bencilliği bu ben anlamıyorum gerçektenA
Canim benim herzamanki gibi ihtiyacin olunca yaninda kimse olmuyor ne yazikki insanlar bencil bende senin gibi cok uzuluyordum ama heran yanimda olan arkadaslarim dogum yaptiktan sonra aramadi bile birak gelmeyi ozaman ne kadar bencil olduklarini cok iyi anladim uzulmeyide biraktim
biogaia biz de kullandık ama gaz damlası olarak ? öyle değil mi??Yeni programımız şöyle: kahvaltı (tam buğday ekmeği veya 2-3 adet bimbano marka bebe bisküvisi+1 yumurta sarısı+ 1 tatlı kaşığı lor veya labne). Öğleden önce (meyve hepsini yiyebilir- kivi, narenciye de dahil) . Öğle (sebze püresi pirinç/şehriye/mercimek/bulgur/tarhana ve 1 çorba kaşığı kuzu eti veya tavuk katılarak pişirilecek artık) . Akşam üstü (yoğurt) . Akşam (öğle yemeğindeki etli bakliyatlı sebze püresinin aynısı) . Ayrıca hazır gıda olarak büyümix yoğurt verilebilirmiş. Bir de bebeklerin hem sindirim hem bağışıklık sistemlerinin güçlenmesi ve düzenlenmesi için prebiyotik verdi, biogaia.
Yarın organik sebze meyve tavuk alışverişi, kasaptan yağsız kuzu eti ve kaynatmak için kemik alışverişi, evde tam buğday ekmeği ve labne yapımına başlayacağım :)
Ek gıda hakikaten sabır işiymiş, ama sabrın sonu da güzelmiş. Yemeyeceğini bile bile günde 4-5 kez mutfağa giriyorum ama biliyorum ki bi kaşık bile yese kar bize:)
İnşallah canım :)Masallah azad a insallah umutta kilo almistir yarin kontrole gitcez bak
Prebiyotik bakteri olarak verdi bize daha önce de maflor prebiyotik kullanmıştık biz. Bizim yediğimiz activia yoğurtlar gibi düşündüm benbenimki çok içiyor cnm birazgündüz de ek gıda alıyor sadece 1 kere 120 cc daha içiyor. yani 1 günde içmesi gerekeni bi gecede içiyor tüm gün kullanıyor :)
aynen cnm benim de 4 sene üniversitedeki oda arkdaşım aramadı bile..insan kırılıyor gerçekten neyin bencilliği bu ben anlamıyorum gerçekten
biogaia biz de kullandık ama gaz damlası olarak ? öyle değil mi??
işte böyle durumlarda çok sinir oluyorum çünkü bende kimseden destek gormuyorum herkez 2 adım otede olmasına rağmen seni çok iyi anlıyorum o yüzden. sezeryan la doğum yaptim kimse bakmayinca yatip dinlenemedim ve dikislerimde acilma oldu.kendi annem bile.sağolun kızlar sırtim agriyordu dün bugün ise buna baş ağrısı halsizlik baş dönmesi eşlik etti hiçbir şey yiyemiyorum annem geldi kardeşimin çocuğuna bakıyor tam kızımı uyutmustum oglumla oynasin diye getirmiş neyse ses gürültü kızım uyandı birseyler hazırladım yemek için yerken eşim aradı ablalari ve annesi gelcekmis birşey demedim annemin yanında tamam dedim ve eşim hasta olduğumu biliyor annem biz gidelim dedi her yer oyuncak dağınık aksama pide yaptırcam gideyim dedi hasta olduğumu biliyor en azından ben kıza bakayım sen evini topla diyebilirdi yigenim bebekken benim oglanlar yigenimi sevmek için gitmek istiyorlardı annem yanlış anlama uyutcam diyordu istemiyordu neyse eşimi aradım ben çok hastayım neden kabul ettin dedim biliyorum Özür dilerim birşey diyemedim dedi gorumcemler gelcek ve büyük ihtimal kvyi bana birakacaklar kv gorumcemle kalıyor ve çocuktan beter gelince hiç durmuyor eşimle kavga ediyoruz hastayım ama dinlenemiyorum ben kimseden birşey beklemiyorum çünkü hiç kimseden fayda yok ama beni rahat biraksinlar başka bir şey istemiyorum
Senin zormuş durum hakikatensağolun kızlar sırtim agriyordu dün bugün ise buna baş ağrısı halsizlik baş dönmesi eşlik etti hiçbir şey yiyemiyorum annem geldi kardeşimin çocuğuna bakıyor tam kızımı uyutmustum oglumla oynasin diye getirmiş neyse ses gürültü kızım uyandı birseyler hazırladım yemek için yerken eşim aradı ablalari ve annesi gelcekmis birşey demedim annemin yanında tamam dedim ve eşim hasta olduğumu biliyor annem biz gidelim dedi her yer oyuncak dağınık aksama pide yaptırcam gideyim dedi hasta olduğumu biliyor en azından ben kıza bakayım sen evini topla diyebilirdi yigenim bebekken benim oglanlar yigenimi sevmek için gitmek istiyorlardı annem yanlış anlama uyutcam diyordu istemiyordu neyse eşimi aradım ben çok hastayım neden kabul ettin dedim biliyorum Özür dilerim birşey diyemedim dedi gorumcemler gelcek ve büyük ihtimal kvyi bana birakacaklar kv gorumcemle kalıyor ve çocuktan beter gelince hiç durmuyor eşimle kavga ediyoruz hastayım ama dinlenemiyorum ben kimseden birşey beklemiyorum çünkü hiç kimseden fayda yok ama beni rahat biraksinlar başka bir şey istemiyorum
Bende sezeryanla yaptim canim ve ilk geceden itibaren her gece sadece kendim baktim kizima cok zorda kalmadikca eşimi bile uyandirmadim rabbim kimseye minnet ettirmesin sen dogum yaptinda kizina brn baktim diyemez kimse cok şükür dikislere gelince benimkide kabarik duruyo hic yatmadim bende ondanmi acabaişte böyle durumlarda çok sinir oluyorum çünkü bende kimseden destek gormuyorum herkez 2 adım otede olmasına rağmen seni çok iyi anlıyorum o yüzden. sezeryan la doğum yaptim kimse bakmayinca yatip dinlenemedim ve dikislerimde acilma oldu.kendi annem bile.
Bende sezeryan yaptım canım seni tebrik ediyorum ben ilk bir hafta sadece emzirebildim hep annem baktı ama benimde dikişlerim hala kabarık artık düzelmesi mi gerekiyor ki regl de olmadım henüz doktora gitmek gerekir miBende se
Bende sezeryanla yaptim canim ve ilk geceden itibaren her gece sadece kendim baktim kizima cok zorda kalmadikca eşimi bile uyandirmadim rabbim kimseye minnet ettirmesin sen dogum yaptinda kizina brn baktim diyemez kimse cok şükür dikislere gelince benimkide kabarik duruyo hic yatmadim bende ondanmi acaba
Reflu bizde doğduğundan beri var çok zor zamanlar geçirdik. Emziriyordum , hepsini geri çıkartıyordu. 500 gram alsın diye dualar ediyordum. Gece kusup boğulacak diye sabahlara kadar eşimle nöbetleşe beklerdik. Yanlız başıma evdeyken çamaşır astığımda balkona 1 giysi asıp bir koşup bakıyordum. Biz hiç bu aya kadar 1 kilo aldığını görmemiştik. Çok şükür ek gıdaya geçince bizimkisi azaldı. Allahım beterinden korusun.Canım işte o yüzden iki haftadır burada söyleyip duruyorum kusmaları ciddiye alın, bu basit bir yemek beğenip beğenmeme meselesi değil, midenin kabul etmemesi gaz yapması reflü vs. Muhakkak teşhis ve tedavisine yönelin. Biz tedaviye başladığımızdan beri ben azadın damak zevkini hiç sallamadım, listede ne varsa hileyle zorla bir şekilde belirtilen porsiyonda yedirdim ve hiç kusmadı. Yani kusmanın sebebi zorlama diyip geçmeyin bence. İnşallah akifcik de iyileşir de kilo alır
Bizimki de şuruplardan sonra düzeldi inşallah böyle devam ederler :)Reflu bizde doğduğundan beri var çok zor zamanlar geçirdik. Emziriyordum , hepsini geri çıkartıyordu. 500 gram alsın diye dualar ediyordum. Gece kusup boğulacak diye sabahlara kadar eşimle nöbetleşe beklerdik. Yanlız başıma evdeyken çamaşır astığımda balkona 1 giysi asıp bir koşup bakıyordum. Biz hiç bu aya kadar 1 kilo aldığını görmemiştik. Çok şükür ek gıdaya geçince bizimkisi azaldı. Allahım beterinden korusun.
Geçmiş olsun canım, nazarlar mı değdi ne oldu?Çok hastayım hiçbir şey yiyemiyorum insanların bencilliklerinden bıktım artık en yakinlarimin bile destek değil köstek olmasından çok sıkıldım şu an oturup ağlamak istiyorum sadece
Ben 2 aylikken regl oldum canim ne zamana kadar olmaman normal bilmiyorum ama tebrik icinde tesk ederimBende sezeryan yaptım canım seni tebrik ediyorum ben ilk bir hafta sadece emzirebildim hep annem baktı ama benimde dikişlerim hala kabarık artık düzelmesi mi gerekiyor ki regl de olmadım henüz doktora gitmek gerekir mi
Bi araştırayım ben bunu o zaman olmadı randevu alırım zaten dikiş yerimde pembe ve kabarık anormal bişi olmasınB
Ben 2 aylikken regl oldum canim ne zamana kadar olmaman normal bilmiyorum ama tebrik icinde tesk ederim
evde denedim bisküvi sert oldu,çok kişi de öyle söyledi yapan annelerden,robottan geçse de çözünmüyor sıvıda,eğer seninki başarılı olursa tarifini ve tüyoları paylaş lütfen
Canim benimde ayni pembe ve kabarik sezeryan olan kizlar sizin dikislerinizde kabarikmi duruyorBi araştırayım ben bunu o zaman olmadı randevu alırım zaten dikiş yerimde pembe ve kabarık anormal bişi olmasın
Benimki duz canim hatta bazi yerleri dikis izi bile kaybolduCanim benimde ayni pembe ve kabarik sezeryan olan kizlar sizin dikislerinizde kabarikmi duruyor
yaaa agri yok ama benimki kabarik olmadi doktora gideyim bende aklima takildi simdiBenimki duz canim hatta bazi yerleri dikis izi bile kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?