Arkadaşlar konuyla hiç alakası yok ama bilenler cevaplasın lütfen profil gizliliği sayfasındaki kontak listesi nedir?
ahh canım benim seni çok iyi anlıyorum ki benimki senin kadar ağır değil ben 2 kilo verdim 6. haftmda başladı hala devam ediyor 2 gündür iyi gibiyim diyorum ama yok aynı halabende çok az yiyebiliyorum şu dönemi atlatmayı bekliyorum..Allah yardımcımız olsun..yumurta süt et tavuk sebze hakgetire salata bile yiyemiyorum anca hafif çorba makarna gözleme filan baya aç kalıyorum yani :) evde olduğumda hep burnuma yemek yağ kokusu geliyor hep hasta gibiyim ama olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunda geçecek inşallah ben 2 hafta sonra geçecek diye umutla bekliyorum..bende anneme sormuştum bu kadar zor geçerken herkes nasıl bu kadar çocuk yapıyo diye annemde insan doğurduktan sonra unutuyo o günleri hiç yaşamamışsın gibi oluyorsun demişti :) seninde geçecek inşallah
Kızlar lütfen cevap verin.
Anne karnında bebeğin kalbi dursa yada gelişimi gerilemeye başlasa bulantı devam edermi yoksa bitermi.düşük yapmış arkadaşlar cevaplasın lütfen anlaşılabilirmi bebeğe birşey olduğu?
erkek bebekse 3 bucuk aylıkken belli oluyor ama kızların 4 ayı buluyor.12 haftalıkken cinsiyet belirlenmesi çok zor canım çok erken
Canım niye sordun ki şimdi bunu eyer bulantıların azaldıysa endişe etme benim nerdeyse her gün var ama bazı günler hiç olmadığı da oluyor çok şükür bi sorun yok sende endişe etme. Düşük olayına gelince bir kez yaşadım ama benim hiç bulantım olmamıştı. Bir kezde 4. ayda bebeğimin kalbi durmuş du ondada bulantıdan birşey yiyemiyordum. Yani bulantıyla çok da bağlantı kurma...
anneler diyor ki hamilelik ne ki asıl bebek büyütmek daha zormuşHepinize teşekkür ederim moral oldunuz bana :) ev kokuyo,yatak kokuyo,hava kokuyo,eşim bile kokuyomuş gibi geliyo yanıma yanaştırmıyorum..gerçekten zormuş anne olmak ben unutabileceğimi hiç sanmıyorum ama inşallah unuturum :) beklemekten başka çaremiz yok napalım beklicez işte..
sağol canım cevabın için.1 haftadır kafam okadar karşıkkı artık neyi neye yoracağımı şaşırdım.yolk sac kesesiyle iligili bir problemim varmış doktora yarın gidicem inşallah bulantılarım var ama kanamam da devam ediyor.geçen cuma kalp atışın gördük ama doktor kese büyümeye devam ederse bebeğin kalbi durabilir demişti. o yüzden acaba bebeğin kalbi atıyomudur gelişimi ilerlemişmitir diye yüzlerce soru var kafamda .... :44:
Geçmiş olsun canım İnşaallah iyi haberler verirsin... Bide bence ikinci bi doktora bir defaya mahsus olsa da bi gözük bakalım ne diyecek bazen doktorların söylediği pek birbirini tutmuyor...
Hepinize teşekkür ederim moral oldunuz bana :) ev kokuyo,yatak kokuyo,hava kokuyo,eşim bile kokuyomuş gibi geliyo yanıma yanaştırmıyorum..gerçekten zormuş anne olmak ben unutabileceğimi hiç sanmıyorum ama inşallah unuturum :) beklemekten başka çaremiz yok napalım beklicez işte..
Kokulara karsi asiri hassasiyeti olan arkadaslarim neler yiyip neler iciyorsunuz ?
3. Ayimiza gelmek uzereyiz artik yemeliyim diye dusunuyorum...
Sabahtandir bir kase corba uzerindeyim...
Ve soyle bir yedigim yemegi baska zaman yiyemiyorum
41 kilo olmusum hastaneye gidip serum mu alsam sizce
Ben sadece canımın istediği şeyleri yiyebiliyorum, istemediğim hiç bir şeyi içim almıyor çünkü...Doktor kilona ne dedi...
En son gittigimde 43 idi canim normal dedi
Kızlar lütfen cevap verin.
Anne karnında bebeğin kalbi dursa yada gelişimi gerilemeye başlasa bulantı devam edermi yoksa bitermi.düşük yapmış arkadaşlar cevaplasın lütfen anlaşılabilirmi bebeğe birşey olduğu?
iğnemizi olduk,geldik şifa olur inşallah bebeğime
gecmiş olsun canım ne iğnesi
Lekelenmem olmuştu ya canım geçen hafta benim gerçi üç haftadır vurulluyorum ama onun için iğne,düşük için
İğneyi vurulduğum zaman lekelenmem olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?