2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Hepinize teşekkür ederim moral oldunuz bana :) ev kokuyo,yatak kokuyo,hava kokuyo,eşim bile kokuyomuş gibi geliyo yanıma yanaştırmıyorum..gerçekten zormuş anne olmak ben unutabileceğimi hiç sanmıyorum ama inşallah unuturum :) beklemekten başka çaremiz yok napalım beklicez işte..

Canım niye sordun ki şimdi bunu eyer bulantıların azaldıysa endişe etme benim nerdeyse her gün var ama bazı günler hiç olmadığı da oluyor çok şükür bi sorun yok sende endişe etme. Düşük olayına gelince bir kez yaşadım ama benim hiç bulantım olmamıştı. Bir kezde 4. ayda bebeğimin kalbi durmuş du ondada bulantıdan birşey yiyemiyordum. Yani bulantıyla çok da bağlantı kurma...

sağol canım cevabın için.1 haftadır kafam okadar karşıkkı artık neyi neye yoracağımı şaşırdım.yolk sac kesesiyle iligili bir problemim varmış doktora yarın gidicem inşallah bulantılarım var ama kanamam da devam ediyor.geçen cuma kalp atışın gördük ama doktor kese büyümeye devam ederse bebeğin kalbi durabilir demişti. o yüzden acaba bebeğin kalbi atıyomudur gelişimi ilerlemişmitir diye yüzlerce soru var kafamda .... :44:

anneler diyor ki hamilelik ne ki asıl bebek büyütmek daha zormuş

Geçmiş olsun canım İnşaallah iyi haberler verirsin... Bide bence ikinci bi doktora bir defaya mahsus olsa da bi gözük bakalım ne diyecek bazen doktorların söylediği pek birbirini tutmuyor...

Geçmiş olsun canım İnşaallah iyi haberler verirsin... Bide bence ikinci bi doktora bir defaya mahsus olsa da bi gözük bakalım ne diyecek bazen doktorların söylediği pek birbirini tutmuyor...

Çok sağol canım Allah razı olsun.inşallah iyi haberler alırım.zaten tekrar aynı şeyi söylrse başka bir doktora gidicem.doktor işinden pek şansım iyi gitmedi gerçi bu kaçıncı doktor olayı

Canım yaa... aynı dertten bende muzdaribim Dün alışveriş merkezine uğradım alt üst oldum yemek kokuları parfüm kokuları bide akşam eşim buram buram sigara kokularıyla geldi eve düşün yani...

Kokulara karsi asiri hassasiyeti olan arkadaslarim neler yiyip neler iciyorsunuz ?
3. Ayimiza gelmek uzereyiz artik yemeliyim diye dusunuyorum...
Sabahtandir bir kase corba uzerindeyim...
Ve soyle bir yedigim yemegi baska zaman yiyemiyorum
41 kilo olmusum hastaneye gidip serum mu alsam sizce

Ben sadece canımın istediği şeyleri yiyebiliyorum, istemediğim hiç bir şeyi içim almıyor çünkü... Doktor kilona ne dedi...

cnm ben kendi tecrubemi soyleyeyim benim karnimda 5gun kalbi durmus kontrelde ogrrndik kalbinin durdugunu migde bulantim vardi ama daha azdi normalden biraz daha iyi hissediyorsun kendini biseyler yiyebiliyordum ama benim hep kahve lekelenmem oluyordu..en son kirmizi taze kan geeldi hemen gittik doktora tabi ama zaten bebegm 5gun once kalbi durmusaklina kotu seyler getirme bol bol dua et dinlen

selam kızlar nasılsınız süperanne 2. bir drda görün bence gercekten cok farklı oluyor görüşleri drların ihmal etme hayırlı haberlerini bekliyoz

Lekelenmem olmuştu ya canım geçen hafta benim gerçi üç haftadır vurulluyorum ama onun için iğne,düşük için
İğneyi vurulduğum zaman lekelenmem olmuyo

şifa olsun inşallah atlatırsınız bebeşinizle inşallah bende değişik renkte afferdersiniz bir sürü akıntı oluyo ama lekelenme değil sanırım benim iltihaptan yana sıkıntım var

bugün full yattım ara ara uyudum..evde olmayı özlemişim valla
hele hamileyken daha bi başka özlüyo insan yatmayı..
pek uğrayamadım ne haberler var bakamadım bugün..
yarında izinliyim h.sonuda birleşicek oohhh 4 gün,Allah bereket versin..
bide şu hastalık daha ilerlemeden geçeydi iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…