2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

banada bakkk banadaaa

Tünaydın kıslaaaarrrr

benimde belimle kalçamın birleşimi ağrıyor 22sinde randevum var bende soracağım doktoruma. Birde akşam yemeklerinden sonra davul gibi oluyorum :44:

Hoşgeldin tatlım aramıza. :) ben 6 kilo verdim ve hala alamadım. Doktorum ilerki aylarda görücem ben seni dedi hiiç kafana takma ben hamile kaldım kalalı ne peynir ne yoğurt ne süt içemiyorum. Dün yarım bardak içtim kocam sevinçten ağlayacaktı :):)

bugün rüyamda doktoruma gitmiştim bana bebeğin kız olacak dedi :) hayırdır inşallahh :) bakalım doğru çıkacak mı rüyam

Bende bugün bebişimi gördüm gıdısından öpüyodum koklaya koklaya

Ayy aynen bende.. ben hamile kaldığımdan habersizdim hatta ilk haftamdı anneme gittim sen hamilesin ve erkek dedi.yok arrtık falan demiştim.. Bende ilk öğrendiğimden beri erkek gibi hissediyorum. Kayın validem anneler hisseder diyor. Ama rabbim hayırlısını versin tabi :)

valla başta acaıp tatlı yıyodum ama şimdi meyveye döndümm. bide bu aralar bolbol tuzlayıp domates yiyorum niese... tatlı olarak cok az yıyorum...

ben tatlıyı çok severim normalde ama hamile kaldıgımdan beri yemiyorum arada çikolata yiyorum o da nadiren.ekşi meyve delisi oldum normalde agzıma sürmezdim zaten meyve de yemezdim normalde.doktorumda sordu ilede şeker hastası var mı diye.babam dedem şeker hastası dedim.seninde hamilelikte şekerin büyük ihtimalle çıkıcak dikkat ediceksin dedi.şekerin çok çıkması çok tehlikeli.bi tanıdıgın hamilelikte şekeri çok çıkış bebeğin gözleri kör olmuş Allah korusun

ahh canım benim seni çok iyi anlıyorum ki benimki senin kadar ağır değil ben 2 kilo verdim 6. haftmda başladı hala devam ediyor 2 gündür iyi gibiyim diyorum ama yok aynı hala bende çok az yiyebiliyorum şu dönemi atlatmayı bekliyorum..Allah yardımcımız olsun..yumurta süt et tavuk sebze hakgetire salata bile yiyemiyorum anca hafif çorba makarna gözleme filan baya aç kalıyorum yani :) evde olduğumda hep burnuma yemek yağ kokusu geliyor hep hasta gibiyim ama olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunda geçecek inşallah ben 2 hafta sonra geçecek diye umutla bekliyorum..bende anneme sormuştum bu kadar zor geçerken herkes nasıl bu kadar çocuk yapıyo diye annemde insan doğurduktan sonra unutuyo o günleri hiç yaşamamışsın gibi oluyorsun demişti :) seninde geçecek inşallah

ben normalde pek sevmem tatlı hamılelıkte başta baya yeteri kadar yedim.... artık fazla degıl azmıktarda yıyorum çkolata gibi mesela gunde 1 kere tatlı bişey yesem yetiyo ilk zamanlar abartmıştım şimdi ole degılım... allahtan bebişimin herşeyide normal dmek vucut ıhtıyac duydugunu aldı...

Kızlar lütfen cevap verin.

Anne karnında bebeğin kalbi dursa yada gelişimi gerilemeye başlasa bulantı devam edermi yoksa bitermi.düşük yapmış arkadaşlar cevaplasın lütfen anlaşılabilirmi bebeğe birşey olduğu?

kızlar benimde 6.haftada başladı kusmalarım sonra gecti gibi oldu ama tekrar başladı. bugünse cok fena kustum kendimden gectim resmen.ama şöyle bi durum var bende iğrenmiyorum ve yemek daha da cok yiyorum.kızartma kokusunu duyunca da kusuyorum fark etiim:)ama iyi ki kusuyoruz ki bebiş bizimle diye seviniyorum.benim de çin ve rus takvimine göre kız.makas bıcak yaptıgımızda da kız cıktı.yüzük de erkek cıktı.bide bi arkadas yazmıs gece yatarken ayetel kürsi okuyup karnına elimizi koymayı yaptıgımda. bebeğin yuzunu göremesemde mavi zıbın vardı üstünde emekliyordu. birde gerdek gecesi namaz kılınıyo ya o zaman ne istersen kabul olurmus.2sene sonra bi erkek bebişim olsun demiştim.evliliğimizin tam 2.senesi dolduğu ay hamile kaldım. içimden de hep erkek geciyor. ilk bebeğim olacak kız erkek hiç fark etmez Rabbim hayrlı eli ayağı düzgün versin yeter

Arkadaşlar konuyla hiç alakası yok ama bilenler cevaplasın lütfen profil gizliliği sayfasındaki kontak listesi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…