aynen kız isteğinden kaynaklanıyodur kesinlikle canımD ben arkadaşlarımınkini tahmin ediyodum ve doğru da çıkıyodu ama kendiminki edemiyorum.. bi arkadaşıma demiştim 2.bebeğine hamile sen de kız anası tipi yok senin oğlun olcak demiştim.. kız doktordan çıkar çıkmaz beni arıyo yaa nerden bildin oğlum oluyo diye
çin takvimine baktınız mı kızlarr?? benim kızım oluyo takvime göree
sizin cinsiyetler mi belli olcak aaa hadi hayırlı rabbim herşeyden önce sağlıklı sıhhatli hayırlı akıllı evlatlar versinD[/QUOTE
az kaldıı... bakalım dr cinsiyet hakkında bişey demedi daha belki gittigimde görür...
Günaydınnn meraklı ve heyacanlı aynı zamanda haziran annişleriibeni de bu şişkinlik bitiricek çok acıkıyorum ama çok yemesemde şişkinlik oluyo hiç yemesem bulantı oluyo bide belim çok ağrıyo bacağıma ve kalçama vuran bi ağrı haftaya doktora gidince sorucam inşallah önemli bişey çıkmazz beli ağrıyan varmı arkadaşlar benim gibi kalçasına vuran bi ağrı.... Yoksa ben istisnamıyım ki
Aranıza yeni katıldım 8+5 günlük hamileyim ve 6. hafta itibariyle mide bulantılarından ölüyorum 5 kilo verdim,sürekli aç geziyorum ve sinirlerim çok bozuk,bu durumdan dolayı çocuğumla bağ kuramıyorum( yemek yiyen insanlardan nefret eder hale geldim,etrafımda ki bütün insanların geçecek demesinden artık nefret eder oldum hani bu süreç çok güzel olacaktı ,içim dışımda geziyorum,bütün günümü 1 parça ekmeğin arasına koyduğum peynirle geçiriyorum o da midem de ne kadar kalırsa! denemediğim şey kalmadı çubuk kraker,galeta,leblebi,yeşil elma,zencefilli şeker,ekmek bana mısın demiyo ve 1 gün 1 ay gibi geliyo şaşırdım kaldım şimdiden bi daha çocuk doğurmayacağıma yemin ederek geziyorum Allah isteyen herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
Görüşmek dileğiyle..
bugün rüyamda doktoruma gitmiştim bana bebeğin kız olacak dedi :) hayırdır inşallahh :) bakalım doğru çıkacak mı rüyam
benim geç döllenme oldugu için hangi ayda amile kaldıgımı bilemiyorum.eylülse erkek ekimse kız :) ama erkek olcagını hissediyorum ben,herkes kızın olcak kızın olcak desedebi de eşimde erkek hissediyor onun hislerine de çok güveniyorum.çünkü ben kan testi yaptırdıgımda negatif çıkmıştı eşim yine de hamilesin sen demişti hakkatende hamileydim geç döllenmeden dolayı negatif çıkmıştı
çin takvimine hamile kaldığımız yaşa mı bakıyoruz yoksa bebeğin doğacağı zamanki yaşımıza mı bakıyoruz canım?? bi türlü bilemedim hangisi doğru :)
valla başta acaıp tatlı yıyodum ama şimdi meyveye döndümm. bide bu aralar bolbol tuzlayıp domates yiyorum niese... tatlı olarak cok az yıyorum...
valla başta acaıp tatlı yıyodum ama şimdi meyveye döndümm. bide bu aralar bolbol tuzlayıp domates yiyorum niese... tatlı olarak cok az yıyorum...
Aranıza yeni katıldım 8+5 günlük hamileyim ve 6. hafta itibariyle mide bulantılarından ölüyorum 5 kilo verdim,sürekli aç geziyorum ve sinirlerim çok bozuk,bu durumdan dolayı çocuğumla bağ kuramıyorum( yemek yiyen insanlardan nefret eder hale geldim,etrafımda ki bütün insanların geçecek demesinden artık nefret eder oldum hani bu süreç çok güzel olacaktı ,içim dışımda geziyorum,bütün günümü 1 parça ekmeğin arasına koyduğum peynirle geçiriyorum o da midem de ne kadar kalırsa! denemediğim şey kalmadı çubuk kraker,galeta,leblebi,yeşil elma,zencefilli şeker,ekmek bana mısın demiyo ve 1 gün 1 ay gibi geliyo şaşırdım kaldım şimdiden bi daha çocuk doğurmayacağıma yemin ederek geziyorum Allah isteyen herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
Görüşmek dileğiyle..
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama, belirleme | Hafta Hafta ve Ay Ay Hamilelik (gebelik)
tarihleri girip burdan bakalibirlisiniz kizlar..
yas hesapi yanlis olabilir benim normal yasima 2yas ekleyip hesapliyor mesela
ayy canım istedi valla domates evde olsam da yesem keşkee
ben tatlıyı çok severim normalde ama hamile kaldıgımdan beri yemiyorum arada çikolata yiyorum o da nadiren.ekşi meyve delisi oldum normalde agzıma sürmezdim zaten meyve de yemezdim normalde.doktorumda sordu ilede şeker hastası var mı diye.babam dedem şeker hastası dedim.seninde hamilelikte şekerin büyük ihtimalle çıkıcak dikkat ediceksin dedi.şekerin çok çıkması çok tehlikeli.bi tanıdıgın hamilelikte şekeri çok çıkış bebeğin gözleri kör olmuş Allah korusun
çin takvimine baktınız mı kızlarr?? benim kızım oluyo takvime göree
ayyy kıyamam hemen kocişi ara bence sipariş geç.....
Ben burdan hesaplayınca yaşımın üzerine +1 koyduğu için erkek çıktı bakalım :)Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama, belirleme | Hafta Hafta ve Ay Ay Hamilelik (gebelik)
tarihleri girip burdan bakalibirlisiniz kizlar..
yas hesapi yanlis olabilir benim normal yasima 2yas ekleyip hesapliyor mesela
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama, belirleme | Hafta Hafta ve Ay Ay Hamilelik (gebelik)
Benim erkek çıktı rüyamda da hep erkek görüyorum... Ultrasonla anca 4. aydan sonra öğreniliyormuş bekleyecez artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?