2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Herkese cok gecmicmis olsun arkadaslar.hamilelik doneminde bagisiklik sistemimiz daha zayif oluyormus.yani normall zamanlardakinden daha iyi bakmaliyiz kendimize

hepinize kocamaaaaaan günaydınlar olsun..
bugün kontrolü olan arkadaşlar var,umarım her daim geri gelip iyi haberler vermek nasip olur bu süreç boyunca

kızlar ben bişey söyleyeceğim..özellikle bu testi yaptırmış kişiler sizden cevap bekliyorum..

doktorun verdiği ilk rutin testlerde CMV IGG ve CMV IGM diye test var..Bunlar vücudumuza ya daha önceden aldığımız ya da hamilelikte alabileceğimiz güçlü bi virüs testiymiş..
IGG pozitif çıkarsa bu virüsü daha önceden geçirmiş demek oluyormuş ve korkulacak bi durum yokmuş..
IGM pozitif çıkarsada o virüsü yeni almış ve hamilelikte geçiriyor oluyormuşsun..

Şimdi benim IGG pozitif çıktı ama daha IGM'nin sonucunu almadım..IGG'yi pozitif görünce annemşe araştırdık netten bisürü detay öğrendim.Eğer IGM pozitif çıkarsa ihtimal düşükte olsa riskliymiş,bebeğe kesinlikle geçmemesi gerekiyormuş ve geçerse ne olur diye okudum,can sıkıcı bisürü kötü şey..

bı testleri yaptıran,o aşamadan geçen ve bu tarz sonuçlar alan veya çevresinden duyan var mı?
IGM'nin sonucu c.tesi akşamüstü çıkcak onu bekliyorum merakla ben ama biraz tedirgin oldum açıkçası..
Yaşamış tecrübe etmiş bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen...

Herkese cok gecmicmis olsun arkadaslar.hamilelik doneminde bagisiklik sistemimiz daha zayif oluyormus.yani normall zamanlardakinden daha iyi bakmaliyiz kendimize

Canım mrb, günlerimiz yakın olduuğu için sormak istedim, ben kendime iyi bakmak istiyorum ama canım hiçbir şey yemek istemiyor hala. Sende de öyle mi acaba? Kilo verdim resmen yemek yiyememekten. Sende durumlar nedir? Bulantılarında azalma vs oldu mu? Cevap verebilirsen sevnirim.

günaydın bugün kontolüm vardı güya doktorum izinli diğer doktorlarda sıra kalmamamış bütün bu test işlemlerim pazartesiye kaldı yaptırınca bakayım bende merak ettim arkadaş saol paylaşım için bu konular hakkında hiç bişey bilmiyorum bakalım nolacak

günaydın kızlar bizde ii değiliz hastayız midE bulandım hat safada çalışıyorum benim alt kasıgım agrıyo sizde agrı varmı

Kızlar ikili testini yaptıran var mı aranızda? Ben yarın yaptırıcam, merak ediyorum nasıl oluyor diye.

Canim gunaydin benim bildigim kadariyla bahsettigin testler rubella ve toksoplazma benim de sonucumda rubella Igg pozitif yaziyo digerleri negatif iki doktor bakti hersey normal dedi cok arastirmak da iyi degil insan kafaya takiyo sonra hem bu testlerin amaci olumsuz birsey varsa onlemini almak insallah hersey normal diye dusun ayrica doktorlar icin onemli olan igm nin negatif olmasi igg cok muhim degil igg pozitif demek gecmiste bu hastaligi gecirdik ve bagisiklik kazandik problem yok demek igm negatif demek su an vucudumuzda hastalik yok demek bu arada rubella kizamikcik hastaligi virusu asisi var gerekirse digeri toksoplazma cig ette var biliyosun dikkat edersen hic sorun olmaz ete ciplak elle bile dokunmuyorum ben bebegine ve sana saglikli gunler..

hımm pufouf o testleri diyosun sağlık ocağında yaptığımız o herkeste farklı çıkıyor bende de idrarda sorun cıktı

Kızlar ikili testini yaptıran var mı aranızda? Ben yarın yaptırıcam, merak ediyorum nasıl oluyor diye.

Bugun kendimi hamile arkadaslarimin sorularina adadim:) canim ben haftaya yaptiricam ama arkadasim yaptirdi ultrasona giriliyo sadece normal zamanlardan biraz daha ayrintili bakiliyomus bebebin ense kalinligi olculerek kalitimsal bi hastalik varmi diye bakiliyo cesitli olcumler yapiliyomus birde kan testi veriyosun sonra doktorun bu iki sonucu degerlendiriyo bu kadar insallah bebeklerimiz sagliklidir

toxo - rubella ve CMV testleri hepsi aytı testler

toxo - rubella ve CMV testleri hepsi ayrı testler

allhım ya canım sıkıldımı oluyor allah allah bugun şiddetli korktum

Yok korkma canım ya, herkeste farklı belirtiler oluyor, birkaç kişide daha duymuşştum bu kasık ağrısını, bebişin sana bu şekilde belli ediyor kendisini demek ki. Kasık ağrısından ziyade adet sancısı gibi şiddetli karın ağrıları tehlikeli diye biliyorum ben. Geçmiş olsun, korkma, bebişine sağlıklı huzurlu sinyaller yolla ki o da endişelenmesin.

Himm tamam canım, bazı kişilerden karından sıvı alınıyormuş diye duydum,korktum da onun için sordum, kan testi yapılıyormuş demek ki. Teşekkürler cevabın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…