İnşallah canım geçen haftadan beri hiç yok aman olmasında artık psikolojim bozuldu :) Benimde tam lekelenme değildi koyu sarı-kahve arası akıntıydı ama iyice sütlü kahve olunca gittim doktora spekulumla baktı rahimden ya da rahim ağzından değil dedi çok şükür ama önlem amaçlı iğne vuruluyorum iğne rahatlatıyo hemde akıntım bembeyaz oluyoşifa olsun inşallah atlatırsınız bebeşinizle inşallahbende değişik renkte afferdersiniz bir sürü akıntı oluyo ama lekelenme değil sanırım benim iltihaptan yana sıkıntım var
İnşallah canım geçen haftadan beri hiç yok aman olmasında artık psikolojim bozuldu :) Benimde tam lekelenme değildi koyu sarı-kahve arası akıntıydı ama iyice sütlü kahve olunca gittim doktora spekulumla baktı rahimden ya da rahim ağzından değil dedi çok şükür ama önlem amaçlı iğne vuruluyorum iğne rahatlatıyo hemde akıntım bembeyaz oluyo
canlarım mmmm herkeze slm ben geldim nabersiniz bakalım nasıl geçti gününüz ????
kızlar çok öksürüyorum ne yapmalıyım sizce ...(
Bulantılarım azaldı cok şükür sende iyisindir inşallah
sagol canim Allah razi olsun..cok zor gercekten doktora bile yanliz gitmek zoruma gidiyor
Canim normalde 42 kiloyla hamile kaldim....
Ilk aylarda 44 oldum ...
Dedim super keske boyle hep kilo alsam dedim...
Tekrar oldum 42....
Demez olaydim koku hassasiyetligi artti...
Yagli hicbirsey yiyemiyorum...
Disarida yerken zorluyorum kendimi anca o sekilde yiyebiliyorum...
Oda hafif seyler ...
Ama diger gunlere oranla sukur aksama dogru yedim
Allahım hepimize iyilik sağlık versin inşallah.bende iyiyim çok şükür bebeğimde iyi olacak inşallah iyi olsun diye dua ediyorum :26:
dün yazmıştım ya,sanırım hafiften hasta oluyorum diye..
ahanda bu sabah itibari ile oldum ooofffff Allah'ım..
yaaaa ben ki,bi nezle bile olmayan biri..kaç zamandır hasta olmam, aksilik bu ya olmaması gereken zamanda oldu.. hemde nezle,boğaz acısı,kulak ağrısı olarak 3'ü bi aradadeliricem ya!
eeee kızlar,var mı bi önerisi olan?
ne yapiyim sizce doğal yöntemlerle?
ayrıca bu hastalığımın bebişe zararı var mıdır ki? :26:
gerçi saat 9 olsun diye bekliyorum,doktorumu arıcam bilgi vercem sorcam napiyim diye..
kızlar ben sabah koştururken evde parke üzerinde ayağım kaydı kalçam üzerine düştüm bişey olur mu acaba
kızlar biliyosunuz 2-3 gündür gribim + boğaz acısı kulak ağrısı hafiften ses kısıklığı ve öksürükte başladıydı..
ben çok abartmadan günde 2-3 çay bardağı kadar ıhlamur içiyorum..bol bol yatıyorum ve meyve yiyorum portakal elma mandalina nar gibi..
hafifledi sanki hastalık yoğun değil yani..
sanırım böyle yapmanızı önereceğim imkanınız varsa
Yarın doktor kontrolümüz var, daha hiç göremedim bebişimi...
Çok heyecanlıyım, biran önce yarın olsun, offf çok da yoğun bir gün 7 saat ders var, bir an evvel bitse keşke
Yarın doktor kontrolümüz var, daha hiç göremedim bebişimi...
Çok heyecanlıyım, biran önce yarın olsun, offf çok da yoğun bir gün 7 saat ders var, bir an evvel bitse keşke
Canım yarın benimde kontrolüm var ve çok kritik bu gece uyuyamıyacağım sanırım.
Allahım hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşallah.
canım benim de yarın kontrolum var bende ilk defa göreceğim sade o değil heyecan var umut var sabır var yaa diye başlayan cümlelerim var geçmeyen saatler var .... senin saat kaçta cnm kontrol
Sadece benim bu kadar geç öğrenip görmek için geç kalan sanıyordum....
Yarın akşam üstü 5'te canım yaa nasıl sabredeceğim, salıdan beri bekliyorum, ben de heyecanlıyım hem de çok... Umarım her şey yolundadır :18:
Niye kritik canım yaa kötü mü hissediyorsun???
Bol bol dua et, umarım Allahım iyi haberler almanı nasip edecektir....
yolk sac kesesi olması gerekenden büyükmüş doktor geçen hafta % 50 şans verdi duadan başka elimden birşey gelmiyor zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?