2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
şifa olsun inşallah atlatırsınız bebeşinizle inşallah bende değişik renkte afferdersiniz bir sürü akıntı oluyo ama lekelenme değil sanırım benim iltihaptan yana sıkıntım var
İnşallah canım geçen haftadan beri hiç yok aman olmasında artık psikolojim bozuldu :) Benimde tam lekelenme değildi koyu sarı-kahve arası akıntıydı ama iyice sütlü kahve olunca gittim doktora spekulumla baktı rahimden ya da rahim ağzından değil dedi çok şükür ama önlem amaçlı iğne vuruluyorum iğne rahatlatıyo hemde akıntım bembeyaz oluyo

Kızlar benden de leke geldi. doktor progestan hap ve proluton iğne verdi...ilginç ama bulantılarım azaldı...

Zencefil mide bulantisina da cok ii geliyormus kizlar.benim kusmalarim olmadi bi kac kez hafif mide rahatsizligim oldu zencefil limon bal yaptim aninda etkisi oldu.ama zencefili abartmamak gerekiyomus..birde adacayi ve maydanoz yemek dusuge sebep olabiliyomus.adacayindan gargara yapmak bogaza iyi geliyormus.ibrahim saracoglundan duymustm bunlari

kızlar biliyosunuz 2-3 gündür gribim + boğaz acısı kulak ağrısı hafiften ses kısıklığı ve öksürükte başladıydı..
ben çok abartmadan günde 2-3 çay bardağı kadar ıhlamur içiyorum..bol bol yatıyorum ve meyve yiyorum portakal elma mandalina nar gibi..
hafifledi sanki hastalık yoğun değil yani..
sanırım böyle yapmanızı önereceğim imkanınız varsa

sagol canim Allah razi olsun..cok zor gercekten doktora bile yanliz gitmek zoruma gidiyor

Haklısın canım zor olmaz mı hiç, inşallah duaların kabul olur

Şu mide bulantıları elbet bir süre sonra geçecektir, sonra bol bol yemeye başlarsın, sonra kilo da alırsın dert etme ama doktoruna da danış bu konuyu bence...

Allahım hepimize iyilik sağlık versin inşallah.bende iyiyim çok şükür bebeğimde iyi olacak inşallah iyi olsun diye dua ediyorum :26:

Amin inşallah hepimizin bebecikleri iyi olsun... Dikkat edin kendinize

Geçmiş olsun canım sakın bitki çayı içme, taze meyve suyu iç, zencefilli bal ye doktorun da yönlendirir seni kesin...

kızlar ben sabah koştururken evde parke üzerinde ayağım kaydı kalçam üzerine düştüm bişey olur mu acaba

Geçmiş olsun canım umarım kötü bir şeyin yoktur ben de korkuyorum düşeceğim diye bir gün Allah korusun hepimizi

Yarın doktor kontrolümüz var, daha hiç göremedim bebişimi...

Çok heyecanlıyım, biran önce yarın olsun, offf çok da yoğun bir gün 7 saat ders var, bir an evvel bitse keşke

cancağızım geçmiş olsun allah şifalar versin inş. inş en yakın zamanda geçer en iyilerini yapıyorsun şifa allahtan de ve ye yarın ben turp gibiyim diyerek güne başlamanı ve yazmanı bekliyorum....

Çok heyecanlıyım, biran önce yarın olsun, offf çok da yoğun bir gün 7 saat ders var, bir an evvel bitse keşke

Canım yarın benimde kontrolüm var ve çok kritik bu gece uyuyamıyacağım sanırım.
Allahım hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşallah.

:18::18::18:

canım benim de yarın kontrolum var bende ilk defa göreceğim sade o değil heyecan var umut var sabır var yaa diye başlayan cümlelerim var geçmeyen saatler var .... senin saat kaçta cnm kontrol

Son düzenleme:
Canım yarın benimde kontrolüm var ve çok kritik bu gece uyuyamıyacağım sanırım.
Allahım hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşallah.

Niye kritik canım yaa kötü mü hissediyorsun???

Bol bol dua et, umarım Allahım iyi haberler almanı nasip edecektir....

canım benim de yarın kontrolum var bende ilk defa göreceğim sade o değil heyecan var umut var sabır var yaa diye başlayan cümlelerim var geçmeyen saatler var .... senin saat kaçta cnm kontrol

Sadece benim bu kadar geç öğrenip görmek için geç kalan sanıyordum....

Yarın akşam üstü 5'te canım yaa nasıl sabredeceğim, salıdan beri bekliyorum, ben de heyecanlıyım hem de çok... Umarım her şey yolundadır :18:

yok tatlım yok tek değilsin . inş yarın sesei duyarım duyarız 24 ekimden beri bekliyorum canım ben benimde saat beşte randevu allahım yardım etsin inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…