Aranıza yeni katıldım 8+5 günlük hamileyim ve 6. hafta itibariyle mide bulantılarından ölüyorum 5 kilo verdim,sürekli aç geziyorum ve sinirlerim çok bozuk,bu durumdan dolayı çocuğumla bağ kuramıyorum( yemek yiyen insanlardan nefret eder hale geldim,etrafımda ki bütün insanların geçecek demesinden artık nefret eder oldum hani bu süreç çok güzel olacaktı ,içim dışımda geziyorum,bütün günümü 1 parça ekmeğin arasına koyduğum peynirle geçiriyorum o da midem de ne kadar kalırsa! denemediğim şey kalmadı çubuk kraker,galeta,leblebi,yeşil elma,zencefilli şeker,ekmek bana mısın demiyo ve 1 gün 1 ay gibi geliyo şaşırdım kaldım şimdiden bi daha çocuk doğurmayacağıma yemin ederek geziyorum Allah isteyen herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
Görüşmek dileğiyle..
çin takvimine baktınız mı kızlarr?? benim kızım oluyo takvime göree
çin takvimine baktınız mı kızlarr?? benim kızım oluyo takvime göree
bnde baktım benimde kızım olacakmışşş....ama beni görenlerin yuzde 90nı erkek diyooo....
Hayirli olsun canimm..
mahsallah hemen söylemis doktorun ama tabiki yanilma payi olarbilir
doktorda kesin dememis ztn ama bana göre benziyor dediginde 80% 90% dogru cikiyor.
bende bende 11+4 de gidicem :) insallah biseyler söylerr yaa
cok merak ediyorummm en azindn benziyor falan desede yeter
bizde 3 kiziz ailede ilk ve 2.yigenim erkek 3.yolda 28 haftalik oda büyük ihtimal erkek diyor doktor
sende biraz daha büyük olasilik erkek olmasi :) bizim aileye bi kiz lazim artikk:18:
bnde baktım benimde kızım olacakmışşş....ama beni görenlerin yuzde 90nı erkek diyooo....
hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda sen ne hissediyosun?
beni görenler de erkek diyor yüzüm güzelleşmiş
aynen saglıklı olsun herşeyden önce ama ben hamile kaldıgımdan beri erkek hissediyorum... söyleyenlerde beni yanıltmıyor... ama belki süpriz yapar bebegim annesineee...
bendee 12+4 te gidicem bakalım bişey dicekmi pek umudum yokta diceginden bellide olmaz bide bakmışım minişim bana suprız yapmışşşş....
ayyyy ekşii deyipp durmayınnnpırasa yemicem ama bol ekşili havuçlu turp salatası yapcam galiba şimdiii çook fenasınıızzz heeeeeeeeeeee...
aynen sebze yiyebiliyorum bn de zaten allahıma binlerce kez şükürler olsun ki her türlü meyveyi bize sunmuş meyve olmasa heralde açlıktan ölüp giderim ben deaa iyi aklıma getirdin bak pırasa bol ekşili güzel olur valla yarın alıp yapıyım inşallah yiyebilirim ama:)
insallah görürüz haber veririm hemenpazartesi gidicem ben
bana da soruyolar ne hissediyosun diye ben kız hissediyorum eşim de erkek hissediyomuş sanırım her ikimiz de istediğimizi hissediyoruz:))ama elim hep kız kıyafetlerine gidiyo mağazalarda yaaD geçen pembiş bi ayakkabı beğendim ayyy tam yemelik yaa böyle tüylü müylü kokoş bişeydi çok şirindi DD
insallah görürüz haber veririm hemenpazartesi gidicem ben
ekşi iyidir iyidir
aynen bende hep kiz esyalarina gidiyorum tabi bu bide kiz istedigimden kaynaklaniyor galiba :)
esim ve babasi erkek istiyorkizim diye seviyorum hep karnimi
hep babasi atmiycakya birde biz ona gol atalim
ekşi iyidir iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?