2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

hosgeldin aramiza canimm..cok gecmis olsunn
Benim tavsiyem bi doktora git asiri kusuyorsan serum alman gerek
Malesef cok zor ama yapicak bisey olmuyor hic bisey fayda etmiyor bi süre katlanmak zorundasin

bendee 12+4 te gidicem bakalım bişey dicekmi pek umudum yokta diceginden bellide olmaz bide bakmışım minişim bana suprız yapmışşşş....

hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda sen ne hissediyosun?

aynen saglıklı olsun herşeyden önce ama ben hamile kaldıgımdan beri erkek hissediyorum... söyleyenlerde beni yanıltmıyor... ama belki süpriz yapar bebegim annesineee...

aynen saglıklı olsun herşeyden önce ama ben hamile kaldıgımdan beri erkek hissediyorum... söyleyenlerde beni yanıltmıyor... ama belki süpriz yapar bebegim annesineee...

bana da soruyolar ne hissediyosun diye ben kız hissediyorum eşim de erkek hissediyomuş sanırım her ikimiz de istediğimizi hissediyoruz:))ama elim hep kız kıyafetlerine gidiyo mağazalarda yaa D geçen pembiş bi ayakkabı beğendim ayyy tam yemelik yaa böyle tüylü müylü kokoş bişeydi çok şirindi DD

ayyyy ekşii deyipp durmayınnn pırasa yemicem ama bol ekşili havuçlu turp salatası yapcam galiba şimdiii çook fenasınıızzz heeeeeeeeeeee...

ekşi iyidir iyidir

aynen bende hep kiz esyalarina gidiyorum tabi bu bide kiz istedigimden kaynaklaniyor galiba :)
esim ve babasi erkek istiyor kizim diye seviyorum hep karnimi
hep babasi atmiycakya birde biz ona gol atalim

benim geç döllenme oldugu için hangi ayda amile kaldıgımı bilemiyorum.eylülse erkek ekimse kız :) ama erkek olcagını hissediyorum ben,herkes kızın olcak kızın olcak desede bi de eşimde erkek hissediyor onun hislerine de çok güveniyorum.çünkü ben kan testi yaptırdıgımda negatif çıkmıştı eşim yine de hamilesin sen demişti hakkatende hamileydim geç döllenmeden dolayı negatif çıkmıştı

aynen bende hep kiz esyalarina gidiyorum tabi bu bide kiz istedigimden kaynaklaniyor galiba :)
esim ve babasi erkek istiyor kizim diye seviyorum hep karnimi
hep babasi atmiycakya birde biz ona gol atalim

aynen kız isteğinden kaynaklanıyodur kesinlikle canımD ben arkadaşlarımınkini tahmin ediyodum ve doğru da çıkıyodu ama kendiminki edemiyorum.. bi arkadaşıma demiştim 2.bebeğine hamile sen de kız anası tipi yok senin oğlun olcak demiştim.. kız doktordan çıkar çıkmaz beni arıyo yaa nerden bildin oğlum oluyo diye

Benimde çin takvimi kız diyor ama ben rüyamda 2 oldu erkek görüyorum,hayırlısı..Benimde elim hep erkek bebek kıyafetlerine gidiyor,çocuklar hisseder derler bakalım geçen eşimin 4 yaşındaki yeğeni durduk yere senin kızın mı var dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…