2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

amin bitanem ya dün kan testi yaptırdım doktor bi tane değerin yüksek çıkmış dedi grip geçirdin mi dedi şu anda gribim zaten dedim. 1 ay sonra yeniden yapalım dedi. of ya geçmiyor işlerim çok yoğun evde de iş yerinde de ne yapacağımı şaşırdım

Ben hamileliğimi öğreneli 6 hafta oldu ama topiğe yeni katıldım..
Nasıl heyecanlandım nasıl panik oldum anlatamam.. ayy süper yaa Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu :)

Aramıza hoş geldin canım :) hayırlı olsun.

Arkadaslarim oncelikle hepinize kocaman gunaydin..ya su bahsettiginiz testlerin hicbirisi yapilmadi bana ne yapmam gerekiyor.sizden istenen testlerin isimlerini bana bi yazabilirmisiniz.

günaydın kızlarrrr benmde bugün 3 buçukta randevum var inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirim miniğimi görürüm 9+3 teyim..bebeğinizin hareketlerini ultrasonda görebilirsiniz diyo bu haftalarda göreniniz varmııı

evet canım ben görmüştüm, çikolata yiyip öyle gittim muayeneye, ay kıpır kıpırdı, daha boyu 23 mm falandı ama ayaklarını kollarını sallıyordu, şaşırdım kaldım resmen ve çok heyecanlandım. Sen de çikolata yiyip öyle git. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşaalah.

kıymet bir kankan var cok şükür benim oda yok ekşiye gömülmek istiyom midem bulanıyor kızım olcakmıs öle diyolar

annem ve diğer kadınların söylediğine göre canım ekşi yemekle çok anlaşılmıyormuş. kardeşim erkek ama annem deli gibi erik yemiş. herkes kıs demiş ama erkek olmuş. benimde canım ekşi istiyordu ilk zamanlar ama şimdi ne ekşi ne de tatlı. midemin ekşiliğinden aklıma bile gelmiyor caaanım turşular :)

buarada benim bulantılarım acıkınca oluyor bunu çözdüm bu ara

ayy inşallah cnm ya bende görürüm tatlıyla hiç aram yok ama bakalım..bide şu cinsiyetleri öğrensek..senin için bi tahminde bulundularmı cnm

Günaydın cnm hayırlı haberlerle gel inş. :)
cnm sen ikili testi yaptırmışmıydın?

Gunaydinnn kizlar
Ruyda evimde ultrasin cihazi vardi ve bennnnn melegime bakiyordum....
Cinsiyetini kactir gostermiyor ruyalarimda diyordum ya sonunda gordummmmmm
Erkek idi
Haftaya cuma gidecegim merakla bekliyorum....
%70-90 aralarinda tahmin edilebiliyor cunku [\B]

çok uykum var .kızlar ben işyerine gelince bilgisayarın başına oturunca kasığımda batmalar oluyor 9+2 deyim acaba psikolojik mi yoksa buradaki radyosyaonlar Allah korusun bebeği rahatsız mı ediyor. ama evde batma olmuyor burada oluyor sadece

canım bebeğin hayırlı olsun bende salı ikili test verdim ama cinsiyeti öbür ay belli olur dedi.

hayırdır inşallah..
ben de görmeyi çok istiyorum ama bi göremedim yaa..
kayınvaldem çok istiyosun ondan göremiyosun diyo..
kayınvaldem eşim rüyasında erkek görmüşler ama bakalım hayırlısı inşallah..

canım bebeğin hayırlı olsun bende salı ikili test verdim ama cinsiyeti öbür ay belli olur dedi.

Evet canım, bazı doktorlar görse de söylemiyormuş özellikle kız çocuğuysa zor bekliyorlarmış söylemek için çünkü kız deyip erkek çıkma ihtimali varmış, erkeğin genital bölgesi geç gelişmiş olabileceğinden bu da. Senin de bebeğin hayırlı olsun canım.

aynı batmalar bendede oluo öğlene kadar sonrada bel ağrısı olarak devam edio

Hayirli canim bakalim
Canim bende gormeyi o kadar cok istiyordum ki inan...
Genellikle cikar ruyalarim o nedenle gormek istedim...
Bakalim kendi bebegimde de tutacak mi...
Su ana kadar ailede kim hamile kaldi ise once ruyalarima girer...
Hamile misin diye sorarim...
Daha kisinin kendisi bilmez...
Ama ilerleyen zamanlarda aliriz haberleri
Cinsiyetlerde oyle tutar yani...
Kendimde tutmuyormus simdi ne gulerim
Bebisimin kulaklari biraz kepceydi o tutmaz ins. :26:

Allah'ım mubarek cuma günü hayrına yardımcı ol tüm annelere,bize,bana...
Karnımızda büyüyen miniklerimizi koru,bizlere bağışla...
Lütfen mutsuzluklara,umutsuz ve çaresizliklere maruz bırakma hiçbirimizi...

Allah'ım sen bizi koru

Canım benim testlerim arasında CMV ( Cytomegalovirus) yok. Var olanlar Rubella, Elisa, Toxoplazma, Vdrl-rpr, Stsh, Glukoz, Hemogram ve idrar tetkiki. Şimdi doktor neden benden istemedi bunu merak ettim... :44:

slm kızlar nasılsınız
işyeri o kadar yoğun ki giremiyorum işten başımı kaldıramıyorum akşam evde biraz geçmişi okudum
umarım herkes iyidir havalar tam hastalık havası ben hala kurtulamadım öksürükten filan çok kötüyüm!

Kizlar mrb yarin ilk testlerimi olucam nedir ne degildir hic bisi bilmiyorum. Saat 10 da randevum var acaba ac mi gitmem lazim nasil dayanicam acliga off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…