çok geçmiş olsun sanada cnm.ben şimdi tuzlu su hazırladım burnumdan çektim genzime de değdirerek biraz midem bulandı öğürdüm ama kusmadım iyi geldi gibi bilirsin farenjitte boğazını jiletle çizmişler gibi olur ya :) o acıyı kesti,inşallah geniz akıntısınıda azaltır..ıhlamur bal içeceğim birde adaçayı gargarası hazırlıcam..Allah korusun bizide küçüklerimizide
Ben hamileliğimi öğreneli 6 hafta oldu ama topiğe yeni katıldım..
Nasıl heyecanlandım nasıl panik oldum anlatamam..ayy süper yaa Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu :)
günaydın kızlarrrr benmde bugün 3 buçukta randevum var inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirimminiğimi görürüm 9+3 teyim..bebeğinizin hareketlerini ultrasonda görebilirsiniz diyo bu haftalarda göreniniz varmııı
kıymet bir kankan var cok şükür benim oda yok ekşiye gömülmek istiyom midem bulanıyorkızım olcakmıs öle diyolar
evet canım ben görmüştüm, çikolata yiyip öyle gittim muayeneye, ay kıpır kıpırdı, daha boyu 23 mm falandı ama ayaklarını kollarını sallıyordu, şaşırdım kaldım resmen ve çok heyecanlandım. Sen de çikolata yiyip öyle git. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşaalah.
günaydın kızlarrrr benmde bugün 3 buçukta randevum var inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirimminiğimi görürüm 9+3 teyim..bebeğinizin hareketlerini ultrasonda görebilirsiniz diyo bu haftalarda göreniniz varmııı
ayy inşallah cnm ya bende görürüm tatlıyla hiç aram yok ama bakalım..bide şu cinsiyetleri öğrensek..senin için bi tahminde bulundularmı cnm
Gunaydinnn kizlar
Ruyda evimde ultrasin cihazi vardi ve bennnnn melegime bakiyordum....
Cinsiyetini kactir gostermiyor ruyalarimda diyordum ya sonunda gordummmmmm
Erkek idi
Haftaya cuma gidecegim merakla bekliyorum....
%70-90 aralarinda tahmin edilebiliyor cunku[\B]
canım bebeğin hayırlı olsun bende salı ikili test verdim ama cinsiyeti öbür ay belli olur dedi.
çok uykum var .kızlar ben işyerine gelince bilgisayarın başına oturunca kasığımda batmalar oluyor 9+2 deyim acaba psikolojik mi yoksa buradaki radyosyaonlar Allah korusun bebeği rahatsız mı ediyor. ama evde batma olmuyor burada oluyor sadece
Hayirli canim bakalimhayırdır inşallah..
ben de görmeyi çok istiyorum ama bi göremedim yaa..
kayınvaldem çok istiyosun ondan göremiyosun diyo..
kayınvaldem eşim rüyasında erkek görmüşler ama bakalım hayırlısı inşallah..
Merak etme canm 10+6yım senn zamanında benm de cok yogun olurdu Dr rahim büyüyor ondan dedi ki hala arada oluyo sancılar
hepinize kocamaaaaaan günaydınlar olsun..
bugün kontrolü olan arkadaşlar var,umarım her daim geri gelip iyi haberler vermek nasip olur bu süreç boyunca
kızlar ben bişey söyleyeceğim..özellikle bu testi yaptırmış kişiler sizden cevap bekliyorum..
doktorun verdiği ilk rutin testlerde CMV IGG ve CMV IGM diye test var..Bunlar vücudumuza ya daha önceden aldığımız ya da hamilelikte alabileceğimiz güçlü bi virüs testiymiş..
IGG pozitif çıkarsa bu virüsü daha önceden geçirmiş demek oluyormuş ve korkulacak bi durum yokmuş..
IGM pozitif çıkarsada o virüsü yeni almış ve hamilelikte geçiriyor oluyormuşsun..
Şimdi benim IGG pozitif çıktı ama daha IGM'nin sonucunu almadım..IGG'yi pozitif görünce annemşe araştırdık netten bisürü detay öğrendim.Eğer IGM pozitif çıkarsa ihtimal düşükte olsa riskliymiş,bebeğe kesinlikle geçmemesi gerekiyormuş ve geçerse ne olur diye okudum,can sıkıcı bisürü kötü şey..
bı testleri yaptıran,o aşamadan geçen ve bu tarz sonuçlar alan veya çevresinden duyan var mı?
IGM'nin sonucu c.tesi akşamüstü çıkcak onu bekliyorum merakla ben ama biraz tedirgin oldum açıkçası..
Yaşamış tecrübe etmiş bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?