kızlar biliyosunuz 2-3 gündür gribim + boğaz acısı kulak ağrısı hafiften ses kısıklığı ve öksürükte başladıydı..
ben çok abartmadan günde 2-3 çay bardağı kadar ıhlamur içiyorum..bol bol yatıyorum ve meyve yiyorum portakal elma mandalina nar gibi..
hafifledi sanki hastalık yoğun değil yani..
sanırım böyle yapmanızı önereceğim imkanınız varsa
hepinize kocamaaaaaan günaydınlar olsun..
bugün kontrolü olan arkadaşlar var,umarım her daim geri gelip iyi haberler vermek nasip olur bu süreç boyunca
kızlar ben bişey söyleyeceğim..özellikle bu testi yaptırmış kişiler sizden cevap bekliyorum..
doktorun verdiği ilk rutin testlerde CMV IGG ve CMV IGM diye test var..Bunlar vücudumuza ya daha önceden aldığımız ya da hamilelikte alabileceğimiz güçlü bi virüs testiymiş..
IGG pozitif çıkarsa bu virüsü daha önceden geçirmiş demek oluyormuş ve korkulacak bi durum yokmuş..
IGM pozitif çıkarsada o virüsü yeni almış ve hamilelikte geçiriyor oluyormuşsun..
Şimdi benim IGG pozitif çıktı ama daha IGM'nin sonucunu almadım..IGG'yi pozitif görünce annemşe araştırdık netten bisürü detay öğrendim.Eğer IGM pozitif çıkarsa ihtimal düşükte olsa riskliymiş,bebeğe kesinlikle geçmemesi gerekiyormuş ve geçerse ne olur diye okudum,can sıkıcı bisürü kötü şey..
bı testleri yaptıran,o aşamadan geçen ve bu tarz sonuçlar alan veya çevresinden duyan var mı?
IGM'nin sonucu c.tesi akşamüstü çıkcak onu bekliyorum merakla ben ama biraz tedirgin oldum açıkçası..
Yaşamış tecrübe etmiş bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen...
ikili testte söylerlermi ki :44:Yok canım daha tahminde bulunmadılar, yarın ikili testimi yaptırıcam bakalım belki bir şeyler söyler diye ümit ediyorum.
kaçıncı haftandasın cnm sencanım bebeğin hayırlı olsun bende salı ikili test verdim ama cinsiyeti öbür ay belli olur dedi.
aminnnn inşallah cnm çok mübarek bir gün dualrda buluşalım inşallahAllah'ım mubarek cuma günü hayrına yardımcı ol tüm annelere,bize,bana...
Karnımızda büyüyen miniklerimizi koru,bizlere bağışla...
Lütfen mutsuzluklara,umutsuz ve çaresizliklere maruz bırakma hiçbirimizi...
Allah'ım sen bizi koru
bende aynen cnm iş yoğunluğundan giremiyorum aman havalara dikkatslm kızlar nasılsınız
işyeri o kadar yoğun ki giremiyorum işten başımı kaldıramıyorum akşam evde biraz geçmişi okudum
umarım herkes iyidir havalar tam hastalık havası ben hala kurtulamadım öksürükten filan çok kötüyüm!
günaydın kızlarrrr benmde bugün 3 buçukta randevum var inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirimminiğimi görürüm 9+3 teyim..bebeğinizin hareketlerini ultrasonda görebilirsiniz diyo bu haftalarda göreniniz varmııı
Canım benim testlerim arasında CMV ( Cytomegalovirus) yok. Var olanlar Rubella, Elisa, Toxoplazma, Vdrl-rpr, Stsh, Glukoz, Hemogram ve idrar tetkiki. Şimdi doktor neden benden istemedi bunu merak ettim... :44:
Kizlar mrb yarin ilk testlerimi olucam nedir ne degildir hic bisi bilmiyorum. Saat 10 da randevum var acaba ac mi gitmem lazim nasil dayanicam acliga off
günaydın kızlarrrr benmde bugün 3 buçukta randevum var inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirimminiğimi görürüm 9+3 teyim..bebeğinizin hareketlerini ultrasonda görebilirsiniz diyo bu haftalarda göreniniz varmııı
ikili testte söylerlermi ki :44:
kaçıncı haftandasın cnm sen
aminnnn inşallah cnm çok mübarek bir gün dualrda buluşalım inşallah
bende aynen cnm iş yoğunluğundan giremiyorum aman havalara dikkat
çok uykum var .kızlar ben işyerine gelince bilgisayarın başına oturunca kasığımda batmalar oluyor 9+2 deyim acaba psikolojik mi yoksa buradaki radyosyaonlar Allah korusun bebeği rahatsız mı ediyor. ama evde batma olmuyor burada oluyor sadece
Gunaydinnn kizlar
Ruyda evimde ultrasin cihazi vardi ve bennnnn melegime bakiyordum....
Cinsiyetini kactir gostermiyor ruyalarimda diyordum ya sonunda gordummmmmm
Erkek idi
Haftaya cuma gidecegim merakla bekliyorum....
%70-90 aralarinda tahmin edilebiliyor cunku[\B]
hehehe hadi gözün aydin canimm..bakalim doktorda ne gostericekk
ya ben hamile kalmadan önce bazen erkek bazen kiz goruyordum.
hamile kaldiktan sonra kiz gördüm siyah sacli falan ne güzel bir bebek diyorum.
Bazen ikiz kiz goruyorum bazen ikiz erkek
ne olucagini anlamis degilim
günaydın kızlar bizde ii değiliz hastayızmidE bulandım hat safada çalışıyorum benim alt kasıgım agrıyo sizde agrı varmı
Bugün doktora gidenler güzel haberlerle gelir inşallah,bizimde haftaya c.tesi zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?