2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

benimde farenjitim başlamıştı hemen burnumdan tuzlu su çekmiştim birde burda bi arkadaşın tavsiyesiyle zencefil tozuyla balı karıştırıp içtim kurtarıcım oldu resmen tuzlu su geniz akıntımı temizledi,akşamada zencefil bal yaptım sabaha baya rahatladım Allah'tan ilerlemedi..herkese tavsiye ediyorummm

bende bu testlerin hepsini yaptırdım tam kan sayımı,kızamıkçık rubella toxoplasma filan ıgg ler hepsinde pozitifti ıgmler nefatifti cok şükür ama toxoplazma da ıgg de negatifdi bu yüzden eti çok iyi pişirip ye dedi doktor,salam sucuk yasak tabi ellerimi bolca yıkıyordum meyve sebzeyi bolca yıkıyordum ilk zaman aşırı dikkat ediyordum takıntı olmuştu hatta sürekli ellerimi yıkıyordum meyveyi sebzeyi sirkeli suda bekletiyordum sonra mutfağa girememeye başlayınca bıraktım tabi bu sirkeli su olaylarını filan millet sana bakmaya geliyor diyemiyorsun marulu sirkeli suda beklettin mi diye :) zaten az çok dikkat ediyorlar tabi Rabbim korusun meleklerimizi...

Yok canım daha tahminde bulunmadılar, yarın ikili testimi yaptırıcam bakalım belki bir şeyler söyler diye ümit ediyorum.
ikili testte söylerlermi ki :44:
canım bebeğin hayırlı olsun bende salı ikili test verdim ama cinsiyeti öbür ay belli olur dedi.
kaçıncı haftandasın cnm sen
aminnnn inşallah cnm çok mübarek bir gün dualrda buluşalım inşallah
bende aynen cnm iş yoğunluğundan giremiyorum aman havalara dikkat

Merhaba kizlar,
Bende 8haftalik hamileyim,nasipse haziran sonu gibi melegime kavusucam.
Kizlar asiri derece de kalcalarim agriyor,ayni sorunu yasaya var mi aranizda,mide bulantisi,koku hassasiytide hat safhada,mutfaga girmeye zorlaniyorum,of ne zaman bitecek bu bulantilar

ben gittiğimde sata göre 9+1 di ama benim geç döllenme olduğu için 8+5 filandı ben görememiştim hareketlerini şimdi aralığın ilk haftasını beklicez hem daha iyi olur iyice oynar o zaman inşallah :)

Canım benim testlerim arasında CMV ( Cytomegalovirus) yok. Var olanlar Rubella, Elisa, Toxoplazma, Vdrl-rpr, Stsh, Glukoz, Hemogram ve idrar tetkiki. Şimdi doktor neden benden istemedi bunu merak ettim... :44:

Sanirim her doktor istemiyor CMV testini. Bnm doktorum baska,devlette bi doktora tahlillerimi yazsin diye gittim.soylendi neden bunu istemiski diye, ama ben yine de yazdirttim

Ben 9+1 de gittim aç olmama rağmen eller,ayaklar oynuyodu maşallah
Çok değişik bi duygu hareketlerini görmek ben kalp atışından daha çok etkilendim

Kizlar mrb yarin ilk testlerimi olucam nedir ne degildir hic bisi bilmiyorum. Saat 10 da randevum var acaba ac mi gitmem lazim nasil dayanicam acliga off

Mrb ac karnina gitmek gerek.
aclik kan sekerine filanda bakiliyor.ama istersen doktoruna da sor

merhaba kızlarrr...
hayırlı haberler olsun inşallah canım... o donemlerde dr gıtmedıgım ıcın ben daha bebeğimin hareketlerini göremedim ultrasonda... nasipse 12. haftada gidicem dra belkı o zaman görürüm...

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim mide bulantılarım sadece sabahları oluyor onun dışında kendimi halsiz hissediyorum uzun zamandır giremiyordum ama yazdıklarınızı okuyordum bugün doktora gidecek arkadaşlar var inşallah güzel haberlerle gelirsiniz dualarımız sizinle

aynı sorun bende de var cnm, işyerinde koltuğa oturup kalkarken batmalar oluyor canım yanıyor resmen. çok nadir oluyor ama fazla oturmakta iyi değilmiş diyolar birde işyerimin olduğu binada baz istasyonu var , evimizdeki elektronik eşyalar kadar bile zarar vermez diyorlar ama çok korkuyorum .. :18:

kızlar bugün rüyamda bebeğimi gördüm emziriyormuşum çok güzel bir duyguydu rüyası böyle güzelse kim bilir gerçeği nasıldır :101: inş bu mübarek günde dua edelim bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız

hehehe hadi gözün aydin canimm..bakalim doktorda ne gostericekk
ya ben hamile kalmadan önce bazen erkek bazen kiz goruyordum.
hamile kaldiktan sonra kiz gördüm siyah sacli falan ne güzel bir bebek diyorum.
Bazen ikiz kiz goruyorum bazen ikiz erkek
ne olucagini anlamis degilim

Aynen canim sonunda kendini gosterebildi sipa
Seninki biraz karisik bir durum ...
Sasirtmayi seven bir cocuk olacak desene

Bugün doktor kontrolü olanlardan henüz ses yok sanırım. Güzel haberlerle gelirler inşallah..

Kızlar bir şey sormak istiyorum. 10 hafta oldu bizim. Son 3-4 gündür yüzüm sivilce doldu. 17 yaşındaki yeğenim (abimin oğlu) ergen diye dalga geçiyor benle :2: Var mı sivilce sorunu olanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…