2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İnsallah kuculur cnm. Cok sukur ıdrarında bısı cıkmadı. İdrar kulturunun sonucunu bekliyoruz. Ins onda da cıkmaz. Bizim kız ultrasonda cok agladı durmadı. Her ay cekilirse naparız bilmem
alisiyorr umutta ilk cok aglamisti simfi kikirdiyor gidiklanip:)

Bu atak dönemi ne demek ki ??
Aynen.canim bende anlamis degilim ne zaman gecer buyume atagi diyom cocuk 1.5 aydir her gece aglayarak uyanir oldu dr goturdum gecen hafta biseyi yok dedi ayy yasini bekliyom artik huy degistirdi sanirsam gecen forumda da konusulmustu yasina girdigi gun sihirli degnek degmis gibi oluyo diye zaten gaz sancisinda da 3. 4.ayini iple cekmistim simdi yasini

Bende yaşını dört gözle bekliyorum dun mevlutte de dediler yaşına gelsin rahat edersin diye

Kizlar atesi 39 a cikiyo ilik dus aldirdm calpol icirm yarm saat once 38.3 oldu napym baska dr a mi gidelm bisey dyn Allah askina ben mi abartiyorm ya

Kizlar atesi 39 a cikiyo ilik dus aldirdm calpol icirm yarm saat once 38.3 oldu napym baska dr a mi gidelm bisey dyn Allah askina ben mi abartiyorm ya
Rabbim acil şifa versin.. Birazda olsa düşmüş sabaha kadar bekle bence tekrar yükselirse git derim.. Fitil versen daha mı etkili olur acaba gerçi ben hiç fitil kullanmadım ama daha etkili olduğunu duymuştum..

Benim oğlumda geçen ay 8 kiloydu.. bu ayda çok kilo alacağını sanmıyorum.. Ben zayıflık kısmını artık hiç takmıyorum yeterki sağlıklı olsun..

. 4 saat arayla dolven ve calpol düşmese fitil demişti dr ben öyle yaptım allsh şifa versın cnm

Hastanedeyz atesi 40.5ser taktilar soguk uygulama yaptilar 38.5 oldu.tekrar kan alindi dua edin nolur bisey cilmasin

Çok geçmiş olsun canım.

Ben de diyecektim biz ne gunu rejime baslamistik diye o kdr durumdan uzagim bozmadim bozdum arasi gibi bisi ne yedigimden bisi anliyorum zate ne ictigimden nasil hala kg veremiyorum anlamadim gitti
Ben de 6 gündür eskisi gibi yemiyorum ayrıca her gün spor yaptım ama 1 gr bile gitmemiş. Vücut direniyor heralde, abur cubur yemeyince beni tanımıyor, vücudumun ele geçirildiğini ya da kıtlık olduğunu zannedip yakmıyor yağları şu an umudum regl yakın olması, regl sonrası da veremezsem markete gidip abur cubur stantlarını yağmalıycam, hepsini yiycem.

Canım ben de fitil daha etkili diye biliyorum. Belki yapmışsındır ama ılık duş ve ince giydirmeyi de deneyebilirsin. Çok geçmiş olsun tekrar

Hastanedeyz atesi 40.5ser taktilar soguk uygulama yaptilar 38.5 oldu.tekrar kan alindi dua edin nolur bisey cilmasin
Panik yapma canım orda kontrol altında işte emrecik, inşallah bikaç saate düşer ateşi de dönersiniz eve.

Çok geçmiş olsun.. Düşüyor ateşi demekki inş. sabaha hiç bişeyiniz kalmaz da bi an önce iyileşirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…