alisiyorr umutta ilk cok aglamisti simfi kikirdiyor gidiklanip:)İnsallah kuculur cnm. Cok sukur ıdrarında bısı cıkmadı. İdrar kulturunun sonucunu bekliyoruz. Ins onda da cıkmaz. Bizim kız ultrasonda cok agladı durmadı. Her ay cekilirse naparız bilmem
Aynen.canim bende anlamis degilim ne zaman gecer buyume atagi diyom cocuk 1.5 aydir her gece aglayarak uyanir oldu dr goturdum gecen hafta biseyi yok dedi ayy yasini bekliyom artik huy degistirdi sanirsam gecen forumda da konusulmustu yasina girdigi gun sihirli degnek degmis gibi oluyo diye zaten gaz sancisinda da 3. 4.ayini iple cekmistim simdi yasiniBu atak dönemi ne demek ki ??
Benimkinden mi canımaha o adamdan bitane de bizim evde var hepsiiiiii aynı bunların :)
Bende yaşını dört gözle bekliyorum dun mevlutte de dediler yaşına gelsin rahat edersin diyeAynen.canim bende anlamis degilim ne zaman gecer buyume atagi diyom cocuk 1.5 aydir her gece aglayarak uyanir oldu dr goturdum gecen hafta biseyi yok dedi ayy yasini bekliyom artik huy degistirdi sanirsam gecen forumda da konusulmustu yasina girdigi gun sihirli degnek degmis gibi oluyo diye zaten gaz sancisinda da 3. 4.ayini iple cekmistim simdi yasini
aynen hee yaşı gelcek başlıcaklar cırcır konuşmaya ondan sonra 2 yaş sendromu 5 yaş sendromu okulu dıdısı mıdısı rahat yok boşa beklemeyin :)Benimkinden mi canım
Aile hekiminizi değiştirebiliyorsunuz memnun değilsenizDesene kizim asm ile ben de kavga ettigim hemsireyle tanisacagim :) valla kizimin canini acitir diye korkuyorum. kavga sebebimi duysaniz koparsiniz kadina ayri bana ayri koparsiniz :)
Rabbim acil şifa versin.. Birazda olsa düşmüş sabaha kadar bekle bence tekrar yükselirse git derim.. Fitil versen daha mı etkili olur acaba gerçi ben hiç fitil kullanmadım ama daha etkili olduğunu duymuştum..Kizlar atesi 39 a cikiyo ilik dus aldirdm calpol icirm yarm saat once 38.3 oldu napym baska dr a mi gidelm bisey dyn Allah askina ben mi abartiyorm ya
Benim oğlumda geçen ay 8 kiloydu.. bu ayda çok kilo alacağını sanmıyorum.. Ben zayıflık kısmını artık hiç takmıyorum yeterki sağlıklı olsun..Slm kızlar bayadır giremiyordum girsemde okuyup çıkıyorum. Kızım bu aralar huysuz baya bişi de yemiyor. Tam düzene girecek diyorum yine basa donuyoruz. Bugun asımızı olduk. Yıktı ortalığı. Daha azı vurunmadan basladı. Ultrasyon cektırırken cok aglamıstı. Sımdı ne zamn sedye gorse korkup ağlıyor. Cok korkmus. 7.900 olmusuz. Kilosu cok mu az kızlar. Benım kızı gorsenız cok ufak tefek ufacık yuzu var.
. 4 saat arayla dolven ve calpol düşmese fitil demişti dr ben öyle yaptım allsh şifa versın cnmKizlar atesi 39 a cikiyo ilik dus aldirdm calpol icirm yarm saat once 38.3 oldu napym baska dr a mi gidelm bisey dyn Allah askina ben mi abartiyorm ya
Naptın cnm ben msj gordüğüm gibi yazdım ama meraktayımKizlar atesi 39 a cikiyo ilik dus aldirdm calpol icirm yarm saat once 38.3 oldu napym baska dr a mi gidelm bisey dyn Allah askina ben mi abartiyorm ya
Çok geçmiş olsun canım.Kizlar oglum daha kotu oldu bugn.diyarbakir memorial e gitcektik(dogm yaptgm hastane) prof varms orda ama oglen aradgmz icin yetisemedk 1.5 saat yol suruyor cunku.burdaki baska hastaneye gittik akciger filmi cekldi ve kan alndi.temiz cikti sukur.kanimiz da 12.8 mis.demiri birakabilirsnz dedi.dunku dr bronsit baslangici demsti bu dr da oyle bisey yok grip salgini var bogazi kotu sadce dedi.antibiyotigi degstirdi.ventolin peditusa devam.ates de 3 gun surer sonra azalmaya baslar dedi.eve gelnce yogurt yedrdm sonra surup icirdim hepsini kustuuyudu uyandi suruplarni icrdm corba ve yogurdunu yedi simdi salliyorm yine sayikliyor yavrum atesi 37.4 insallah yukselmez yine.kizamik asisni da sormayi unuttum bu haldeyken de yaplmaz zaten 1 yasnda yapilir artik ya
Ben de 6 gündür eskisi gibi yemiyorum ayrıca her gün spor yaptım ama 1 gr bile gitmemiş. Vücut direniyor heralde, abur cubur yemeyince beni tanımıyor, vücudumun ele geçirildiğini ya da kıtlık olduğunu zannedip yakmıyor yağlarıBen de diyecektim biz ne gunu rejime baslamistik diye o kdr durumdan uzagim bozmadim bozdum arasi gibi bisi ne yedigimden bisi anliyorum zate ne ictigimden nasil hala kg veremiyorum anlamadim gitti
Canım ben de fitil daha etkili diye biliyorum. Belki yapmışsındır ama ılık duş ve ince giydirmeyi de deneyebilirsin. Çok geçmiş olsun tekrarKizlar atesi 39 a cikiyo ilik dus aldirdm calpol icirm yarm saat once 38.3 oldu napym baska dr a mi gidelm bisey dyn Allah askina ben mi abartiyorm ya
Panik yapma canım orda kontrol altında işte emrecik, inşallah bikaç saate düşer ateşi de dönersiniz eve.Hastanedeyz atesi 40.5ser taktilar soguk uygulama yaptilar 38.5 oldu.tekrar kan alindi dua edin nolur bisey cilmasin
Gecmis olaun canim insallah dusmustur atesi ve birsey cikmaz.Hastanedeyz atesi 40.5ser taktilar soguk uygulama yaptilar 38.5 oldu.tekrar kan alindi dua edin nolur bisey cilmasin
Cok gecmis olsun canim insallah bisey cikmaz oglundaHastanedeyz atesi 40.5ser taktilar soguk uygulama yaptilar 38.5 oldu.tekrar kan alindi dua edin nolur bisey cilmasin
Çok geçmiş olsun.. Düşüyor ateşi demekki inş. sabaha hiç bişeyiniz kalmaz da bi an önce iyileşirsiniz..Hastanedeyz atesi 40.5ser taktilar soguk uygulama yaptilar 38.5 oldu.tekrar kan alindi dua edin nolur bisey cilmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?