2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Su aglamalarn zirlamalarin sonu yurumek olcakheralde bn 9aylik yurumusum esim 11 aylik
Kizlar atesi 39 a cikiyo ilik dus aldirdm calpol icirm yarm saat once 38.3 oldu napym baska dr a mi gidelm bisey dyn Allah askina ben mi abartiyorm ya
canm atesi 38 uzerindeyse surup verme cnku surubun etkisi uzun suruyo. Bn 39 dereceyle hastaneye gttgimde hem surup hm fitil hm soguk uygulama yapildi doktr 39 uzeri zor dusuyo dedi. Soguk bezleri koydukca aglamisti. Senin durumunu tahmina edebiliyorum insallhhemn iyilesir oglun. Bdha olursahemen soy fitil at hmn dusuyo

Kizlar alintilayamadm tek tek.iki dwfa srum takildi dustu nihayet ama inatci ates bu dedi dr tekrar edebilirmis.yatis yapmanz lazm dedi ama hastanede yer yokmus.diyarbakira gitcez biz de.idrar tahlili kan tahlili yaptilar tekrar hepsi temz kulakta bisey yok..balgamli oksuruk oldugu icin cigerden suphelendi dr.kucuk oldugu icin filmde belli olmayabilir dedi.atesi cok yukseldgi icin surup fayda etmez igneyi de kucuk oldgu icin vrmyorm.yatis yapn atesi kontrol altinda tutulsun dedi.giremeyebilirm bikac gun kendinize ve kuzulariniza iyi bakin

Dogru soyluyorsun bizim dotorda 38.5 oldugunda fitil koy demisti Allah korusun havale gecirir demisti ayrica surup iki saate etki ediyormus fitil on bes dakikada etki edouormus.

Anneler gunayddiiinn, haftA ici güneşli hAfta sonu bulutlu ama meleklerimiZ hep mutlu.... deneyimli anneler kizim ust dislerini cikariyor. 3 gecedir aglayarak uyaniyor ve uyuyamiyor. Ne zaman bitecek bu iskence.. dahası her yeni diste böyle mi olacak

Canim bizim ustten iki dis cikti daha minicikler uzamadilar ama sikintisi hala devam ediyor nerdeyse 1 aydir her yarim saatte bir kalkip emiyor artik elim kolum kalkmiyor besiginden zor aliyorum zor koyuyorum bide eşime versem ama onunda yapabilecegi bisi yok illaki emecek

@kmltm canim cok geçmiş olsun mutlaka burayada yaz sonucunu umarim biran önce iyilesir emre sende kendini cok uzme sana cok ihtiyaci var annesi

Allah şifa versin sanada kolaylık iyi haberlerini bekliyoruz canım.

OTE="kmltm, post: 39812783, member: 442171"]Hastanedeyz atesi 40.5ser taktilar soguk uygulama yaptilar 38.5 oldu.tekrar kan alindi dua edin nolur bisey cilmasin[/QUOTE]
Rabbim tez vakit sifasini versin yavrunun canım. İnşallah yoktur biseyi.

tekrardan gecmis olsun kendine ve ogluna iyi bak bz iyilesti haberini bekliyoruz canim

@kmltm canim ya simdi farkettim betulunde 39.7 yebkadar cikmisti sebebini bulamadilar en son viral olabilirdiyip yolladilar bizi insallah sizinde gececek rabbim sifa versin insallah

CAnım çok geçmiş olsun. Bi haftaya kalmaz düzelir Emre sen üzme kendini.

Bugün ilk kez yumurtayı Omlet şeklinde verdim. Yarısını yedi. Çiğniyor ama yutmuyor bu sıpa. Ne yapıcam bilmem. Bugün Ihlamur ve elma kaynattım yumurtayı yutmadığı zaman içirdim yutsun diye. Bugün çorbada yapmıcam. Evde zeytinyağlı barbunya var. Ondan vericem. Bizim bu püreden kurtulmamız gerek artık.
Buarada biz bu cumartesiye de erken başladık :) bu saatte kahvaltı yapıldı. Dünden yarım kalan temizlik tamamlandı , Gökçe yoğurdunu yedi ve uyudu. Bende uyusam iyi olacak baya yoruldum.

Bizde erken kalkanlardaniz gunduz 2 saat gece 8 saat uyuyor nerde o 14 saat uyuyan bebek

Biz de bugun doktor kontrolunden ciktik 9. Aya 9 kg girme hedefimizi tutturduk cok sukur. Sagligi iyi hatta gelisimi motor becerileri falan gayet iyi dedi. Emeklemedi dedim sart degil bir level ustunu yapio dedi tutup suraliyo diye. Asi icin A apriori11 size soylediginin aynisini soyledi bize de. Asm leri deneyin yoksa uzulmeyin biz zaten yapicaz dedi. Gece terlemesi icin oda sicakligi fazladir ya da ailede vardir dedi. Gece 500-750 cc arasi mama iciyor dedim o istiyorsa uyanip agliyorsa ok anak uyanmadan sen verme dedi ki ben vermem zaten uyanmasa hic uyanmam. Miktar olarak hicbir sakincasi yok dedi. Diger arkadaslardan merak edenler vardi. Bana yapisti hocam birakmio dedim bir bucuk yasinda gor sen dedi :) he bir de emzigi uyuma aparati olarak uykuya dalmasi icin kullaniyoruz ne zamana kdr kullanabiliriz dedim birbucuk yas son dedi. dokuzuncu ay baliga baslicaz dedi yani 15 gun sonra bizim icin artik hereeyi ver blendiri kaldir dedi kuussun ama seni kullanmasin 5 yasina kadar ogurur yoksa dedi.

Canim çok geçmiş olsun inşallah iyileşir bir an önce oğlun

Brnim oğlum dağcı olacak heralde sabah bi tırmanma rekoruna daha imza attı. Yürüteci sık kullanmak istemediğim için köşe koltuğun köşesine pufu çapraz koyup üçgen bi alan yaratıyordum daracık, pufun üzerine de oyuncakları serip oğlumu üçgenin içinde ayakta dikiyordum , koltuğa pufla tutunup yürüyordu , ben de o arada kısa işlerimi hallediyordum.
Bu sabah da öyle yaptım ve döndüğümde pufun üzerine çıkmış yere inmeye çalışıyordu

Aynı sorular aynı cevaplar blendır için bize de 5 yaşındaki hastasını söylemişti. Bakalım bizim de 9 gün sonra 9. Ay kontrolü var. Ben de sabah aradım Demir ilacı için Dr U, nutrigen toz ya da santafer şurup deneyebilirsin drdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…