Maşallah canım kizina bize yapismalari normalmis yaniBiz de bugun doktor kontrolunden ciktik 9. Aya 9 kg girme hedefimizi tutturduk cok sukur. Sagligi iyi hatta gelisimi motor becerileri falan gayet iyi dedi. Emeklemedi dedim sart degil bir level ustunu yapio dedi tutup suraliyo diye. Asi icin A apriori11 size soylediginin aynisini soyledi bize de. Asm leri deneyin yoksa uzulmeyin biz zaten yapicaz dedi. Gece terlemesi icin oda sicakligi fazladir ya da ailede vardir dedi. Gece 500-750 cc arasi mama iciyor dedim o istiyorsa uyanip agliyorsa ok anak uyanmadan sen verme dedi ki ben vermem zaten uyanmasa hic uyanmam. Miktar olarak hicbir sakincasi yok dedi. Diger arkadaslardan merak edenler vardi. Bana yapisti hocam birakmio dedim bir bucuk yasinda gor sen dedi :) he bir de emzigi uyuma aparati olarak uykuya dalmasi icin kullaniyoruz ne zamana kdr kullanabiliriz dedim birbucuk yas son dedi. dokuzuncu ay baliga baslicaz dedi yani 15 gun sonra bizim icin artik hereeyi ver blendiri kaldir dedi kuussun ama seni kullanmasin 5 yasina kadar ogurur yoksa dedi.
canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah emrecik hemen toparlar en kısa süreyle iyileştik haberlerini bekliyoruzKizlar alintilayamadm tek tek.iki dwfa srum takildi dustu nihayet ama inatci ates bu dedi dr tekrar edebilirmis.yatis yapmanz lazm dedi ama hastanede yer yokmus.diyarbakira gitcez biz de.idrar tahlili kan tahlili yaptilar tekrar hepsi temz kulakta bisey yok..balgamli oksuruk oldugu icin cigerden suphelendi dr.kucuk oldugu icin filmde belli olmayabilir dedi.atesi cok yukseldgi icin surup fayda etmez igneyi de kucuk oldgu icin vrmyorm.yatis yapn atesi kontrol altinda tutulsun dedi.giremeyebilirm bikac gun kendinize ve kuzulariniza iyi bakin
Gcmis olsun bnmkide oyleydi aferin surup verdim gecrdmBenim kizimda grip oldu burnu çeşme gibi
Üst dişler altaki dişlere göre daha zordur.. Ucu çıksa bile tam uzayana kadar ağrı olabiliyor. Ben uzama aşamasında farketmiştim üst dişleri diş jeli sürdüm o çok rahatlatmıştı.. Alt üç diş çok sorunsuzdu..Anneler gunayddiiinn, haftA ici güneşli hAfta sonu bulutlu ama meleklerimiZ hep mutlu.... deneyimli anneler kizim ust dislerini cikariyor. 3 gecedir aglayarak uyaniyor ve uyuyamiyor. Ne zaman bitecek bu iskence.. dahası her yeni diste böyle mi olacak
Merak edelerdenim :) peki gündüz de bu kadar içiyomu ?Biz de bugun doktor kontrolunden ciktik 9. Aya 9 kg girme hedefimizi tutturduk cok sukur. Sagligi iyi hatta gelisimi motor becerileri falan gayet iyi dedi. Emeklemedi dedim sart degil bir level ustunu yapio dedi tutup suraliyo diye. Asi icin A apriori11 size soylediginin aynisini soyledi bize de. Asm leri deneyin yoksa uzulmeyin biz zaten yapicaz dedi. Gece terlemesi icin oda sicakligi fazladir ya da ailede vardir dedi. Gece 500-750 cc arasi mama iciyor dedim o istiyorsa uyanip agliyorsa ok anak uyanmadan sen verme dedi ki ben vermem zaten uyanmasa hic uyanmam. Miktar olarak hicbir sakincasi yok dedi. Diger arkadaslardan merak edenler vardi. Bana yapisti hocam birakmio dedim bir bucuk yasinda gor sen dedi :) he bir de emzigi uyuma aparati olarak uykuya dalmasi icin kullaniyoruz ne zamana kdr kullanabiliriz dedim birbucuk yas son dedi. dokuzuncu ay baliga baslicaz dedi yani 15 gun sonra bizim icin artik hereeyi ver blendiri kaldir dedi kuussun ama seni kullanmasin 5 yasina kadar ogurur yoksa dedi.
Bize 1 yaşından sonra dedi..Bizdenbaska yumurtanin beyazinida yiyen varmi merak ettm. Bna erken gbi geldi ama dktr baslatti. buarada sabh kizimi yataktan sarkmis uyumus bi sekilde buldm yarisi yyatakta yarisi sarkik. Biz cekyatlardada yatamicaz sanirim
geçmiş olsun canım hemen iyileşir inşallahBenim kizimda grip oldu burnu çeşme gibi
bize doktor bir yaştan önce verme dedi o yüzden ben vermiyorum canım zaten sarısını da çok az yiyoBizdenbaska yumurtanin beyazinida yiyen varmi merak ettm. Bna erken gbi geldi ama dktr baslatti. buarada sabh kizimi yataktan sarkmis uyumus bi sekilde buldm yarisi yyatakta yarisi sarkik. Biz cekyatlardada yatamicaz sanirim
oo harika iste beklenen haber ben tartılmadım pazartesiyi bekliyorum ama o kadar düzenli ve dikkat ederek yiyorum ki kilo almış bile olabilirimsizle gaza geldim bu diyet işi bana yaradım heralde ya da en çok kilo bende olduğu içindir sabah tartıldım -200 eğer pazartesiye kadar 200 gr daha giderse 2 kilo vermiş olcam bir süre durmadan böyle devam eder inş
canm gunduz de iciyomu mama.bnmki de cok içiyr die şikayt ediyordum da.kaç saatte bi içiyo geceBiz de bugun doktor kontrolunden ciktik 9. Aya 9 kg girme hedefimizi tutturduk cok sukur. Sagligi iyi hatta gelisimi motor becerileri falan gayet iyi dedi. Emeklemedi dedim sart degil bir level ustunu yapio dedi tutup suraliyo diye. Asi icin A apriori11 size soylediginin aynisini soyledi bize de. Asm leri deneyin yoksa uzulmeyin biz zaten yapicaz dedi. Gece terlemesi icin oda sicakligi fazladir ya da ailede vardir dedi. Gece 500-750 cc arasi mama iciyor dedim o istiyorsa uyanip agliyorsa ok anak uyanmadan sen verme dedi ki ben vermem zaten uyanmasa hic uyanmam. Miktar olarak hicbir sakincasi yok dedi. Diger arkadaslardan merak edenler vardi. Bana yapisti hocam birakmio dedim bir bucuk yasinda gor sen dedi :) he bir de emzigi uyuma aparati olarak uykuya dalmasi icin kullaniyoruz ne zamana kdr kullanabiliriz dedim birbucuk yas son dedi. dokuzuncu ay baliga baslicaz dedi yani 15 gun sonra bizim icin artik hereeyi ver blendiri kaldir dedi kuussun ama seni kullanmasin 5 yasina kadar ogurur yoksa dedi.
valla geçen tatlı istedi benimki yaptım ama öyle böyle tatlı değil revani yani küçük bi parça yedim tepsi duruyo anca bitirir dedim dün işe götür yiyin bitsin gözüm görmesin :) ben yavaş yavaş yerim diyo :)oo harika iste beklenen haber ben tartılmadım pazartesiyi bekliyorum ama o kadar düzenli ve dikkat ederek yiyorum ki kilo almış bile olabilirim
Gece bazen 2 kere bazen 3 kere aclik durumuna gore 3-4 saat aralikla iciyorcanm gunduz de iciyomu mama.bnmki de cok içiyr die şikayt ediyordum da.kaç saatte bi içiyo gece
Bende benden beklenmicek sekilde ivir ziviri biraktim bu hafta cok gezdim akrabalari hep hamurisi ama cok az yedim tartilmiyorum bende @minnakkartal gibi pazartesi sabahi belli olacakvalla geçen tatlı istedi benimki yaptım ama öyle böyle tatlı değil revani yani küçük bi parça yedim tepsi duruyo anca bitirir dedim dün işe götür yiyin bitsin gözüm görmesin :) ben yavaş yavaş yerim diyo :)
Hurmanın tok tuttuğunu ve anne sütünü arttırdığını biliyorum.hurmanın yanına sebze baklagil falan alsan.Allah göstermesin vitaminsiz kalırsın.bünyen kuvvetliyse deneyebilirsin bizede haber ver canımKizlar bu instagram başa bela tanerinesi bi rejime baslamis hurma ve su ile internette araştırdım bende uygulayan memnun olan var ama yapilabilir mi bilmem sütü de nasil etkiler onu da bilmiyorum gunde belirli araliklarla toplam 7 tane hurma yiyosunuz sinirsiz su başka bisey yok ilk.hafta 4 gun diger iki hafta haftada 2 şer gün yapıyomuş toplam 5 kilo veriliyormuş denicem pazartesi günü bakalim dayanabilecem mi
Meraba canım.öncelikle 2. Ye anne olmak çok keyif verici.oğlum ve kızım hayat onlarla pek keyifli.tabi zor yorucu uykusuz sinirlilik malesef sonunda şiddet.bazen insan engel olamıyo yapabileceklerine.sakın anneliğini yargılama.sen çok sabırlı bi annesin.hamilelik zor bi süreç birde ufak bebek.kendini üzme.olmuş bitmiş.geleceğe bak canımSlm guzel anneler ben giremiyorum bulantilar yuzunden 5 gundur iyice tavan yaptii surekli burnumda pis bi koku ne oldugunu bulamiyorum bunda bulantim olmaz belki diye teselli etmistim kendimi ama yok bide asiri sinirliyim patlayacak bomba gibi halbuki kizimda hicte oyle degildim sinirlerim alinmis gibiydim.
Ve arkadaslar bugun ben kotu bise yaptim moralim cok kotu aglamaktan karnim kasildi iyice ne olur bana yardimci olun kizim iyice huysuzlasti geceleri surekli kalkip yatakta ayaga dikiliyo ve agliyor 10 da yatiyo 12 de kalkiyo 4 de kadar duruyo uyumuyo agliyo surekli oyun oynuyor sabah tekrar 6 da ayakta buna benim bulantilarda eslik edince iyice fenalardayim bugunde durup duruken agliyo biyeri ne agridigi icin degil cadiliktan agliyor yemek yemiyo susmuyor oyun oynamiyor ben birden sinirle yeter ne istiyorsun deyip vurdum hayatta yapmam dedigim ve karsi oldugum birseyi yaptim kendimi hic affetmeyecegim nasil yaptim kizim cok korktu ve agladi uzun sure sakinlesmedi bende nasil yaptim diye onla birlikte agladim simdide unutamiyorum yaptigimi ve vicdanim beynimi kemiriyor offf bana muhtac ama ben naptim kizlar cok caresizim ben iyi bir anne degilim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?