2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Maşallah canım kizina bize yapismalari normalmis yani

canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah emrecik hemen toparlar en kısa süreyle iyileştik haberlerini bekliyoruz

Bizdenbaska yumurtanin beyazinida yiyen varmi merak ettm. Bna erken gbi geldi ama dktr baslatti. buarada sabh kizimi yataktan sarkmis uyumus bi sekilde buldm yarisi yyatakta yarisi sarkik. Biz cekyatlardada yatamicaz sanirim

Üst dişler altaki dişlere göre daha zordur.. Ucu çıksa bile tam uzayana kadar ağrı olabiliyor. Ben uzama aşamasında farketmiştim üst dişleri diş jeli sürdüm o çok rahatlatmıştı.. Alt üç diş çok sorunsuzdu..

Merak edelerdenim :) peki gündüz de bu kadar içiyomu ?
Bizdenbaska yumurtanin beyazinida yiyen varmi merak ettm. Bna erken gbi geldi ama dktr baslatti. buarada sabh kizimi yataktan sarkmis uyumus bi sekilde buldm yarisi yyatakta yarisi sarkik. Biz cekyatlardada yatamicaz sanirim
Bize 1 yaşından sonra dedi..

Benim kizimda grip oldu burnu çeşme gibi
geçmiş olsun canım hemen iyileşir inşallah

bize doktor bir yaştan önce verme dedi o yüzden ben vermiyorum canım zaten sarısını da çok az yiyo

sizle gaza geldim bu diyet işi bana yaradım heralde ya da en çok kilo bende olduğu içindir sabah tartıldım -200 eğer pazartesiye kadar 200 gr daha giderse 2 kilo vermiş olcam bir süre durmadan böyle devam eder inş
oo harika iste beklenen haber ben tartılmadım pazartesiyi bekliyorum ama o kadar düzenli ve dikkat ederek yiyorum ki kilo almış bile olabilirim

canm gunduz de iciyomu mama.bnmki de cok içiyr die şikayt ediyordum da.kaç saatte bi içiyo gece

oo harika iste beklenen haber ben tartılmadım pazartesiyi bekliyorum ama o kadar düzenli ve dikkat ederek yiyorum ki kilo almış bile olabilirim
valla geçen tatlı istedi benimki yaptım ama öyle böyle tatlı değil revani yani küçük bi parça yedim tepsi duruyo anca bitirir dedim dün işe götür yiyin bitsin gözüm görmesin :) ben yavaş yavaş yerim diyo :)

Bende benden beklenmicek sekilde ivir ziviri biraktim bu hafta cok gezdim akrabalari hep hamurisi ama cok az yedim tartilmiyorum bende @minnakkartal gibi pazartesi sabahi belli olacak

Kizlar bu instagram başa bela tanerinesi bi rejime baslamis hurma ve su ile internette araştırdım bende uygulayan memnun olan var ama yapilabilir mi bilmem sütü de nasil etkiler onu da bilmiyorum gunde belirli araliklarla toplam 7 tane hurma yiyosunuz sinirsiz su başka bisey yok ilk.hafta 4 gun diger iki hafta haftada 2 şer gün yapıyomuş toplam 5 kilo veriliyormuş denicem pazartesi günü bakalim dayanabilecem mi

Canım o şok diyetler zararlıdır. Ben zaten her gün hurma yiyorum atıştırmalık olarak ama en güzeli dengeli sağlıklı beslenmek. Brnim 6 gün oldu ve hiç bozmadım, dün hariç sporu da aksatmadım, gitmedi kg lar ama bozmadım yine de. Bugün tartıldım 1 kg gitmiş. Sağlıklı Gitsin de yavaş gitsin. Ayrıca güzel beslendiğim için heralde sütüm de bollaştı, meyve sebze et meyve kurusu bakliyat herseyden azar azar yiyorum ve bol su

Slm guzel anneler ben giremiyorum bulantilar yuzunden 5 gundur iyice tavan yaptii surekli burnumda pis bi koku ne oldugunu bulamiyorum bunda bulantim olmaz belki diye teselli etmistim kendimi ama yok bide asiri sinirliyim patlayacak bomba gibi halbuki kizimda hicte oyle degildim sinirlerim alinmis gibiydim.
Ve arkadaslar bugun ben kotu bise yaptim moralim cok kotu aglamaktan karnim kasildi iyice ne olur bana yardimci olun kizim iyice huysuzlasti geceleri surekli kalkip yatakta ayaga dikiliyo ve agliyor 10 da yatiyo 12 de kalkiyo 4 de kadar duruyo uyumuyo agliyo surekli oyun oynuyor sabah tekrar 6 da ayakta buna benim bulantilarda eslik edince iyice fenalardayim bugunde durup duruken agliyo biyeri ne agridigi icin degil cadiliktan agliyor yemek yemiyo susmuyor oyun oynamiyor ben birden sinirle yeter ne istiyorsun deyip vurdum hayatta yapmam dedigim ve karsi oldugum birseyi yaptim kendimi hic affetmeyecegim nasil yaptim kizim cok korktu ve agladi uzun sure sakinlesmedi bende nasil yaptim diye onla birlikte agladim simdide unutamiyorum yaptigimi ve vicdanim beynimi kemiriyor offf bana muhtac ama ben naptim kizlar cok caresizim ben iyi bir anne degilim galiba

Hurmanın tok tuttuğunu ve anne sütünü arttırdığını biliyorum.hurmanın yanına sebze baklagil falan alsan.Allah göstermesin vitaminsiz kalırsın.bünyen kuvvetliyse deneyebilirsin bizede haber ver canım
Meraba canım.öncelikle 2. Ye anne olmak çok keyif verici.oğlum ve kızım hayat onlarla pek keyifli.tabi zor yorucu uykusuz sinirlilik malesef sonunda şiddet.bazen insan engel olamıyo yapabileceklerine.sakın anneliğini yargılama.sen çok sabırlı bi annesin.hamilelik zor bi süreç birde ufak bebek.kendini üzme.olmuş bitmiş.geleceğe bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…