2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sağol canım. Oluyor böyle kazalar. Yiğenimde 3-4 kişinin yanında kanepeden düşmüştü ve hiçbirimiz tutamamıştık

Hamileyken ben kendi horlomama uyandığımı bilirim. Normalde horlayan biride Değilim.

Oğlum gece 2 de bi uyandı 3,5 a kadar zor sakinleştirdik. Çok fena ağlama krizine girdi, meme bile almadı sabah 6,30 da yine aynı şekilde oldu, diş diyesim geliyor ama hiçbir kabarma vs yok

Oğlum gece 2 de bi uyandı 3,5 a kadar zor sakinleştirdik. Çok fena ağlama krizine girdi, meme bile almadı sabah 6,30 da yine aynı şekilde oldu, diş diyesim geliyor ama hiçbir kabarma vs yok
canım miranında hiç kabarma olmadan çıktı ben anlayamadım bile sadece huysuzluk tavan yapmıştı kucaktan inmiyor yatırınca kıyameti koparıyodu inşallah diştir

@minnakkartal canım benim kız da kabız ya sana bisey sorucam miranin kabizligi az beslenmedenmi kaynakli?ve sen fitil yaptiginda bezini doldururcasina mı yapiyordu?yoksa az sert kaka mı yapiyor?ona göre bende mama vermeye çalışıcam eğer az beslenmeden kaynakliysa.

canım fitilden sonrada sert kaka yapıyor ama genelde çok yapıyor sadece dün akşam fitile rağmen yapmadı ve hala daha yapmadı hazım sorunu olduğunu düşünüyor doktor bağırsak emilimiyle de ilgili olabilir dedi ama kaka ve kan tahliline göre belli olacak tam olarak anne sütü artı az miktarda ek gıda alıyor dedim ona rağmen az beslenme gibi bir şey söylemedi

3 saattir oğlumdan ayrıyım ve galiba ben de ayrılık korkusu yaşıyorum, oğlum yok ya yanımda oturup ağlıycam adliyenin ortasında bi daha arkamdan ağladığı için söylenmeyeceğim oğluma, biz görünmez iple bağlanmışız meğer, ayrılınca canımız acıyor

di mi ama insan o kadar alışıyor ki bir uzvun gibi oluyor adeta yokken birşeyler eksik oluyor tabi ben artık işin ayrılık kısmından daha çok kavuşma kısmına odaklıyım yoksa tahammül etmek çok daha zor oluyor

Canim fitille yaptirilan kaka tahlili duzgun sonuc vermiyor diye duymustum fitildende icinde oldugu icin ne kadar dogru bilmiyorum ama @minnakkartal

Kızlar benim oğlum artık yürüteçte durmsk istemiyo sürekli elinden tutup yürütelim istiyo, zaten koltuğa tutunup yürüyo kendikendine ama koltuğun bittiği yerden devam etmeye çalışıyo yürüyebildiğini sanıyo, bi de yürürken tek elinden tutturuyo diğer eliyle de eşyaları kurcalıyo

Canim fitille yaptirilan kaka tahlili duzgun sonuc vermiyor diye duymustum fitildende icinde oldugu icin ne kadar dogru bilmiyorum ama @minnakkartal
canım doktora ve laboratuvara sordum zaten kabız olduğu için başka şansımız yok dedim sorun olmaz dediler umarım testte bi yanılma olmaz

benim kızım baştan beri almıyor bir iki biberona alıştırmaya çalışırken alır gibi oldu ama sonra bıraktı ben altı yaşına kadar bırakmamışım annem çok çekmiş o yüzden miranında alışmamasına memnun tabi öyküde erken bırakmış en azıdan bir yaşa kadar oyalansaydı iidi tabi

Anladim canim benim kız günde iki kere hamur kivaminda yapıyor ve ikinarak onbeş yirmi saniyede yapiyor kabız mı değil mi bilemedim ondan soruyorum canım benim kız az emiyor çünkü. cevabın için Sağol

Aynen bizde sabahladıkoğlum sürekli uyandı ağladı dolana dolana zor sakinleştirebildik.dün kaka yapmadı ilk defa bi gün yapmadı hiç.gaz sıkıntımızda varya acaba sancımı yaptı.yoksa dişmi ama kabartı yok.inş ikisininki de diştendir
Ben de kızımın toplantısı için ayrıldı ama ağlamış geri döndüm.çok huzursuz.işe mi başladın canım.Allah yardımcınız olsun.canım ya bazen mecbur ayrılabiliyoruz zor ama alışıyo insan.bebişler de tabi

Yok canım hala evden yürütüyorum işlerimi ama sanırım iki yaşına kadar böyle yapıcam anneme ya da babasına bırakıp bazı günler bikaç saat Anca çalışırım. Iki yaşından sonra yine bi ofis açarım, oğlumu da stajyer olarak yanımda gezdiririm

Kabizliktan bahsetmissiniz beyza sadece emerken kabiz olmaya baslamisti 4 gune kadar yapamadigi oluyordu fitille yaptirmak zorunda kaliyorduk ek gidaya gecince duzenli zeytin yagiyla gunde 1 kere yapmaya baslamisti simdi zeytinyagida ise yaramiyo yine 3 gunde bir yapiyor

canım beyzanında alerjisi vardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam alerji kabızlığı körükleyen bir şeymiş tabi her bebekte farklı olabilir miranın ek gıdalardan sonra oldu ve son günlerde fitilsiz yapamaz hale geldi inşallah şu tahlillerle bir çözüme ulaşırız

Oğlumun geçenlerde fitille dahi yapamadığı olmuştu ve gece ıkınmaktan terleyerek uyanmıştı. 1 yemek kaşığı zeytinyağı içirip üzerine de biberonda sıcak su içirmiştim anında yapmıştı. Denemek isterseniz diye paylaşayım dedim, madem bu veletlerin totosu bu kadar dert oldu bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…